| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:16
- Nahlásit
Vám sem dám Blbís jak dělá rejnmena.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:20
- Nahlásit
hele, byl jste někdo se psem za hranicema? konkrétně potřebuju vědít, esi můžu s Tobym do Vídně. ještě nemáme očko na vzteklinu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:23
- Nahlásit
sarax
tedka nnevím myslivec má pin'ďoura a Jablůnka to zjištuje???
i tagle by se to dalo f podstatě říct, enem nevim... co na to Othélo?
Sali
no ad ty banány, no naživo se to asi bude muset upravit, ten gril bych vynechala,
no tak víš co. Jsou v životě občas i situace, kdy je lépe ten gril nažhaviti na maximum
jbat
no já to mívala s bývalým po ránu
copak podoba, to se vokouká, ale povaha, ta se nikdá nevochodí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:24
- Nahlásit
PetraK
copak podoba, to se vokouká, ale povaha, ta se nikdá nevochodí
to bé ten problém asi...
byla ste už s Ejšůs něgde v cizině, pani?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:24
- Nahlásit
Gerda
Já to mám tak, že si nandavam brejle, až když mám umyto, víceméně pak hned mastim s čoklem ven, takže tu nejhorší fázi stejnak nevidim
to já huš sem ve fázi, kdy si musim nasadit rovnou lyžařský brejle, páč ty skovaj víc než půlku vobličeje. Proto na lyžích zásadně jezdim s brejlema, můžu tak flirtovati s vlekařema
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:27
- Nahlásit
jbat
byla ste už s Ejšůs něgde v cizině, pani?
počítá-li se přechod polských a slovenských hranic při lození po morafskcýh kopcích, tak jo. Byli. Jinak ne.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:28
- Nahlásit
PetraK
očítá-li se přechod polských a slovenských hranic při lození po morafskcýh kopcích
ne. nepočítá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:30
- Nahlásit
jbat
Já byla s mařenou ve splitu.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Prej jak ty mně, tak já tobě...
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
jbat
Prosím tě, normálně ho tam vem. Draka jsem ze SK vezli, ještě ani nebyl schengen a jel na pas od Aši, ale nikdo to neřešil. Jinak normálně jezdíme SK, PL a neřeší se to, Rakousko bez psů, ale taky to neřeší.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:31
- Nahlásit
Gerda
Já byla s mařenou ve splitu.
A cos potřebovala? Asi hlavně boty pro Maruš do vody, ne?
De mi vo to, jestli se bere ohled na štěnda v tom smyslu, že ještě nemaj píchlou vzteklinu...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:32
- Nahlásit
No ale musej mu zůstat trenky, bo jinak je s tou krásou konec - nahej chlap je neuvěřitelně směšnej,
:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:32
- Nahlásit
jbat
ne. nepočítá.
sice nevim proč teda, páč sme byli na území cizího státu, ale budiš. Tak sme zápecníci . Já když- tak jedině možná k móři do Chorvatska a nebo do Skandinávskejch zemí nějakejch se známejma, chlapi by tam rybařili a my s čoklama zrzavejma cárali a seznamovali se se sobama. Ale jinak nás hodně baví lozit právě tady u nás po horách. Třeba Tatry to mě nebete, ty sou moc špičatý, já mám ráda kulatý hory. Ty holý a špičatý sou vočklivý. A taky se tam moc nesmí s čoklidama, takže tam tím pádem nemám co dělat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:36 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Mucholabka
Rakousko bez psů
no spolíhám na to, že šen-ken funguje, ale jestli mě někdo bé chtít kontrolovat...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:36
- Nahlásit
jbat
A cos potřebovala?
veterinární potvrzení, ne starší než 3 dny, kulatý razítko, že u nás neni vzteklina, pet pas, pro jistotu sem mařeně nechala dát stronghold proti vnitřním červům. Při cestě po unyji by ti měl normálka stačit pet pas. Jak je to s očkováním vztekliny nevim, možná by to mohlo vadit, kdyby vás náhodou zastavili.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:37
- Nahlásit
Gerda
volala jsem pani na velvyslanectví a prej stačí jen pas. prej ta vzteklina neva. tak když neva tak neva!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:39
- Nahlásit
jbat
No jakože v rak jsme s sebou psa sice neměli, ale je jim to už teď ukradený, fakt úplně ukradený, jenom švajciaři nám v létě dělali problémy s vínem, prý jsme ho měli moc, ale i to prý už padlo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:41
- Nahlásit
jbat
prej ta vzteklina neva. tak když neva tak neva!
Paráda! A máš to bez starostí! Bestak vás zastavovat nikde nebudou - jedeš na vánoční trhy?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:41
- Nahlásit
Mucholabka
tak se uvidí, essi nás pošlou dom nebo ne...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:42
- Nahlásit
Tak mě napadá - vážení- vona asi ta revoluce byla úspěšná, páč třeba Lenina Davídkojc tu neni vůbec- asi leží zpátky navoskovaná v mauzóleu a zbytek taky moc neni
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:42 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
jbat
Taky jsem se chtěla zeptat-jedeš na Vánoční trhy? Páč my chcem taky, asi příští víkend.
Posílat dom vás nebudou, hranice neegzistujou. Prostě jedeš naskrz.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:42
- Nahlásit
Gerda
jedeš na vánoční trhy?
přesně tak. na adventní vídeň. jsem zvjedavá... a budou háský fotky, tak vám je pak dám na kečup. pojeďte taky, žencký, kašlete na vánoční úklit!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:44
- Nahlásit
Mucholabka
Páč my chcem taky, asi příští víkend.
já ěště nevím přesně jestli fčil v so nebo příští so. ale jelikoš bes psa nejedu, tak asi aš příští so.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
To je krasne vosklivy zvire. Bych to videla na boxika x knirac ci tak neco.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:52
- Nahlásit
Fifi
to je fousetej boxér ty jo!!!! to je pecka!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:55 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Zdravím všecky vespolek
jbat
Ve Vídni jsme s čoklama byli, speciálně kvůli tomu jsme pro ně vyřizovali pet pasy. Nikoho samozřejmě čoklové vůbec nezajímali. Ovšem tuhle jsme s nima jeli do Německa jenom kousek tady do Žitavy (hranice máme 10 km) a vrátili nás z hranic zpátky, bo jsme měli propadlý vočkování (což jsme teda netušili). No a pak jsme taky absolvovali tu samou cestu do Žitavy, já zapomněla pasy doma (což jsem teda věděla naprosto jistě) a psiska jsme normálně propašovali. Všechny tři cesty se udály před Šengenem a naše člověčí pasy byly kontrolovaný pokaždý ...
Čili z toho vyplývá nějakej Murphyho zákon
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:55
- Nahlásit
Gerda
tož tagle jsme skoro celou cestu pochodovali - divim se, že ho nebolí za krkem
tagle jsme socijálizovali:
pokud se do toho nenamontoval tendle "expert"
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:57
- Nahlásit
Tinta76
ste mě uklidnila pani, děkuju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 13:58
- Nahlásit
jbat
Čoveče holka, já tam byla loni, do toho bych psa netahala. Miliony lidí, cpou se a mačkaj na sebe, psa ti někdo zašlápne, bestak uš chuďátko nemá žádný nožičky, tak ho nikdo neuvidí. Moje kolegyně se včera z Vídně vrátily a byly z toho poměrně nasraný. Taky tam bouchaj petardy a vůbec, je to tam děsný v tomhle období.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 14:03
- Nahlásit
Gerda
já bych ho samozřejmě do davu nebrala!!! já nenávidím davy sama, natož abych tam brala psa. ale nejedu tam sama a kdybych se hodně chtěla podívat někde do chumlu, tak mi ho má kdo hlídat. což určitě chtít nebudu.
|