Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2052 . 2053 . 2054 . 2055 . 2056 . 2057 . 2058 . 2059 . 2060 . 2061 . 2062 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:42
- Nahlásit

Andreany
Na tvarohové knedlíky snad dokonce krupici, ne? Aspon u nás to tak děláme...

to ste pani asi neměla psát, vona tetkon Gerda bude zmatená jak ten pes f tom Tókiju.

Andreany
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:43
- Nahlásit

PetraK
Jak to přežil u nás i pes, tak asi ne...on má taky rád hodně česneku
Gerda
Záleží, jak tvrdý ty knedle chceš

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:45
- Nahlásit

Andreany
a tak já ty bramboráky nesmažím na voleji, dělám je na nesmáčivým povrchu elektrický plochý pánve, je to starý asi 13 let, něco jako elektrickej plech, a jen jemně pomazávám olejem podklad, aby to těsto neleželo rovnou na suchým pseudoteflonu či co to je...
jsou to spíš placky nasucho, než smažený mastňáče známý z jídelen, a dají se vpohodě jíst i studený.

Andreany
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:48
- Nahlásit

Sali
To zní dobře, já to četla, jak jsi psala, taková sámoška, jako to francouský fondý, ale místo toho českej bramborák. Mě by se u toho doma pobili, bo maj furt hlat. Všici - chlopek, děcka i čokli. Ti by asi taky chtěli smažit.

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:48
- Nahlásit

Andreany
PetraK
na tvarohové knedlíky sáček mražených knedlíků Guiseppe nebo Nowaco, a jen uvařit dle návodu. Ochutit dle potřeby, máslo, cukr, tvaroh strouhaný, šlehačka....skořice....ad libitum.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:50
- Nahlásit

Andreany
No chci tvarohový dobrý nezabetonovávací knedlíky, ve kerejch sou zásadní jahody a navrchu slatkej tvaroch s moukovym cukrem a máslo......To těsto nesmí bejt moc těžký a hlavně ne kynutý.

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:51
- Nahlásit

Andreany
Ti by asi taky chtěli smažit.
no, my se u toho střídáme dva, já a chlap, každej plackuje chvíli, pak zas chvíli jí, a tak nějak jsme u toho v děsný pohodě...děti nemáme, Lá´dovo maminka sedí vegetí a čeká, až na ní přijde zas řada, a čubice počekají na finále.

Andreany
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:52
- Nahlásit

Sali
sáček? u nás 1 sáček na osobu, ale jinak rychlý recept, fakt

Andreany
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

Gerda
takový?
http://nd.blog.cz/z/zahrada-relax.blog.cz/nahledy/ 4589569.jpg

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

Andreany
no, já moc sladký nejím, tak sáček na dva s tím, že já jen ozobnu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:56
- Nahlásit

Gerda
Ja placam ovocny knedle svestkovy obcas. Staci pouzit pytlik br testa od Vitany. Ale zda je tato kombinace vhodna i pro jahody, netusim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 11:57
- Nahlásit

Andreany
dík,to zní dobře,taky se mi u toho nechce stát.To droždí mě teda vyděsiloVopčas sem s nim jako zkoušela pracovat,ale bohužel je těsto ještě víc neřiditelné než Nyný na vobraně a žije si zcela svým vlastním životem zcela bez mého vlivu
gerda
hele já znám z tvarochu,jednoho vejce,polohrubý mouky,kousku másla a toho vovoce.jiný neznám,ber nebo nech bejt.Nepouštim se samostatně do žádnejch velkejch akcí

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
nesmí bejt moc těžký

to je jasný! Páč kdo by se pak tahal f pupku s těžkotonážníma knedlema. To musí být nadýchaný jako vobláček. Jen nevim jak se to dělá . Já jsem to zkusila jenom jednou - se švestkama teda. To my bylo asi dvacet, chtěla jsem Brtnikovi udělat radost. Tak jsem se nasáčkovala do kůchně s ingrediencema a kuchařkou. SKončilo to tak, že jsem měla těsto nalepený mezi rukama - jako když držíte harmošku, plakala jsem zoufalstvím do telefonu (sluchátko mi museli držet u hlavy, to těsto nešlo sundat) mamince, ať mě zachrání. Zachránila mě,ale páč problém byl f tom, že tam bylo málo mouky, tak se muselo přidat dostatečný množství, aby to bylo tak jak má bejt (páč vostatní ingredience jsem evidentně předimenzovala), takže ve výsledku, když sem přisypala asi dva pytliky mouky a to zavšivený těsto dodělala, tak jsme pak měli mrazáček narvanej knedlema a jedli jsme to asi čtvrt roku. Od tý doby jsem to nezkoušela. Nechci zase plakat.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:01
- Nahlásit

nevím co tu řešíte, ale já jdu se psema aspon na hodku ven
bo svítí slunéčko

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:02
- Nahlásit

Andreany
takový?
No, takový, ale s víc cukrem a víc tvarochem nahoře. Nevim, jestli to neni ňáká nemoc, ale jídlo si dělám extrémně slatký, futr strašný množství cukru, slatký skoro všechno.

davidkova renata
z tvarochu,jednoho vejce,polohrubý mouky,kousku másla a toho vovoce
jo, beru, koupim to a večer to vyklohníme. Ti dám znamení, až to budu mít připravený, jo? Mezitim něco vymysli na zítra, to bysme mohli dělat ty ptáčcííííí. Uf, eště že máme to volání zadáčo, co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:02
- Nahlásit

davidkova renata

Nepouštim se samostatně do žádnejch velkejch akcí
http://www.youtube.com/watch?v=6AE-nGAdE-I

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:07
- Nahlásit

Gerda
Nevim, jestli to neni ňáká nemoc, ale jídlo si dělám extrémně slatký, futr strašný množství cukru, slatký skoro všechno
asi cukrofka..to zní logycky ne?
vymysli na zítra, to bysme mohli dělat ty ptáčcííííí. Uf
ty vole,ale to je vyšší lévl uš,do soboty už to nějak přežiješ bez ptákůch ne? Pak přijede matka konečně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:08
- Nahlásit

PetraK

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:08
- Nahlásit

davidkova renata
do soboty už to nějak přežiješ bez ptákůch ne

dyk má doma Pipiho, tak bez ptákůch ani tak nebude. A k jídlu si může máznou chleba se sádlem a s cibulí. Případně, kdyby jí chyběl ten cukr, tak pocukrovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:09
- Nahlásit

davidkova renata
já jsem si poplakala,opět, páč tuhle scénku naprosto, naprosto miluju. Kdykoliv ji vidím, jsem pod stolem.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:13
- Nahlásit

Dobré poledne

U nás se bramboráky dělají z 5kg brambor a to já z toho mám tak jednu dvě na ochutnání... pravidelně u nich stojím přes tři hodiny a děsně mi štvou. Těsto z trouby mně nechutná.... takhle si usnadňuje ségra práci, když mají přijet harantí

Jimmi
jedno rychlý jídlo máš popsaný tady: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_7455_5.html

Gerda
do tvrohovejch knedlí dávám polohrubou mouku ..... víc ti to raději komplikovat nebudu
Ovšem, já dělám neplněné knedlíky( jahodové) ... malé. Vedle v misce si rozmačkám jahody s cukrem a šlehačkou. Na talíř nanadám knedlíčky, poleju rozmačkanýma jahodama, posypu strouhaným tvarohem, moučkovým cukrem, zaleju rozpuštěným máslem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:16
- Nahlásit

jo a eliška už štěká,jako dračice,no štěká,jako štěká a zároven sípe
tak mi jdem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:24
- Nahlásit

No a já mám rychlej a levnej recept na to jak vám bude špatně až do večera jako mě
Vobjevíte v bille ve slevě uzený šproty,cena za balíček po slevě 6,90kč,přitáhnete je dom,přestože víte,že je vám po nich dycky blbje,dovalíte si je k písí a zobete.Kousky spadlé mezi písmenka f klávesnici ignorujete tak důsledně,jak to jen smrat dovolíSežerete celkem rychle asi těch 10 rybiček a už vám začíná bejt jasný,že by bylo bejvalo lepčí dát je tomu čokloj co za váma slintá na koberec.Taxnat příště...du si dát cigáro a hned pak cholagol,takže asi chvíli nebudu

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:29
- Nahlásit

davidkova renata

Andreany
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:30
- Nahlásit

davidkova renata
Ber to z tý lepší strany - má vod čokloj jenom poslintanej koberec - kdybyses s ní sestersky podělila, mohlas ho mít i s hnědou dekorací

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
takže asi chvíli nebudu

esli ste si cucla i toho voleje, tak se neuvidíme dýl, než chvíli- MÁTE PEMPRZY?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:37
- Nahlásit

Andreany
kdybyses s ní sestersky podělila, mohlas ho mít i s hnědou dekorací
ty slinty zase dělaj bílý fleky,si nevybereš
fuj to je mi těško

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:40
- Nahlásit

davidkova renata
fuj to je mi těško
Teta mi fčera psala, že jí ten mozeg moc chutnal. já ho radši furt eště nejedla, taky by mi bylo těško. Teď bys to měla vyběhat, mamko ))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:40
- Nahlásit

davidkova renata
uj to je mi těško

A ešče navíc natuty smrdíte jak uzeneš pšrot , leč rozumim vám pani. My je s Ešusem taky voblibujem - jako sváča dobrý. Ale vzhledem k tomu, že nejsem hamižná jako něgdo a s čoklem se podělim, je mi těško jen zpoloviny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2008 12:41
- Nahlásit

Gerda
Teď bys to měla vyběhat, mamko

ale tak to bych se nebála, to vona to dozajista vyběhá, tak do půl hoďky to vyběhá určitě , záleží jak daleko má vod PC na WC

<< 1 ... 2052 . 2053 . 2054 . 2055 . 2056 . 2057 . 2058 . 2059 . 2060 . 2061 . 2062 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání