| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 19:50
- Nahlásit
zdravím z balicího procesu, přijde mi že každý rok vláčíme víc a víc věcí hlavní balič ještě nedorazil, takže skládám na hromádky a že už jich tu je - a Berni mě kontroluje
Fajka
rači jen na jedno vodpoludne a na lehko
jak myslíte, ale nabídka platí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 20:00
- Nahlásit
Janiii
tak hlavně ségře nabal ty věci
neboj, už toho část je na chalupě, další tašku mám teď nově doma a možná ještě kolegyně dovalí
Fajka
tenisáky jsou fajn to je prima nápad.
Kááárl vom bánhooof
dyš už tak Hauptbánhoof, nebudeš troškařit, budeš rovnou z Hlavního nádraží, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 20:02
- Nahlásit
Janiii
každý rok vláčíme víc a víc věcí
páč ty věci sou jak želatinový bonbóny, taky bobtnaj
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 20:58
- Nahlásit
PetraK
páč ty věci sou jak želatinový bonbóny, taky bobtnaj
asi na tom něco bude
balič dorazil, jdem to cpát do tašek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 21:04
- Nahlásit
Janiii
Bojuj, bojuj!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 21:24
- Nahlásit
dobojováno už jsme holt zdatný baliči
sice mám zase ten pocit, že něco nemam, ale do zítra času dost to zjistit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 22:02
- Nahlásit
padám do pelechu, zítra to nevydržim a ještě sem nakouknu, tož dobrou noc!! a kdybych to nezvládla, tak se tu mějte pěkně!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 22:15
- Nahlásit
Janiii
takhle rychle sbaleno? To ste toho museli tutově půlku zapomenout
Hele, užijte si to a mějte se hezky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:11
- Nahlásit
PetraK
máš recht, zapomněli jsme polštářky, gumáky, pláštěnku míra je na rehabilitaci tak pak ještě pojedem domů
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:14
- Nahlásit
Janiii
Čus bus autobus
Holinky vem určitě, bez holinek na stopy je sebevražda .. sem si to najaře každý ráno vyčítala že je nemám sebou
Tak si to hezky užijte a já se vozvu na mobílek až budu vědít co a jak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:15
- Nahlásit
Janiii
pojedem domů
ještě asi tak 3x :
Dobře dojeďte
My tu s Fajkou budem bojovat za naše barvy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:17
- Nahlásit
PetraK
My tu s Fajkou budem bojovat za naše barvy
jj, já tu pro zpestření vytáhnu vorvaňky z Mácháče a bude nám tu veselo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 10:43
- Nahlásit
Fajka
vorvaňky z Mácháče
já dycky měla za to /po shlédnutí filmu Čelisti / že v mácháči je jen bílej žralok????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 11:26
- Nahlásit
Fajka
já ti dám vorvaně!!!!!!!! velká Berni tě vidí!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 11:31
- Nahlásit
Janiii
a heléé už sou doma popátý!! Co to bylo tentokrát??? Šnorchl?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2008 01:02
- Nahlásit
ahoj děvčata tak se hlásím (Janiiii máš radost z nočního příspěvku? ) a jsem tu jen na skok
Byli jsme teď s manžou i s Veveruchou na tejden na chalupě (Veverka si to prodloužila až do zítřka - my se vraceli ve středu) a super, super
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2008 23:58
- Nahlásit
A zejtra hlásím příjezd do Prahy Tak se Ešusová schovej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:26
- Nahlásit
Eimy
Eimyyyy- do kdy seš u nás v Prahéé a dodatečně všechno nejlepší k svátku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ahojda všechny zdravím
PetraK
tak včera jsme museli jet nutně do Makra a do Baumaxu páč drahá půle něco nutně potřebovala , tak sem taky koupila nějaký blbosti pro útulek. Začalo to tím že v Makru sem koupila balení 100 ks tyčinek.. u kasy ale nešel kód a tak paní nebo slečna pokladní musela letět naštvaná zpátky k regálu že to nefunguje... když se vrátila tak se mě ptala jestli jsme opravdu tyčinky brali tady v regálu v Makru že prej ta etiketa je Clever což se prodává pouze v Bille (nějak sem nepochopila myšlenkový pochod že bych jako koupila zboží v Bille a pak ho znova vytáhla v Makru a dožadovalla se opětovného zaplacení ) po čtvrt hodině, kdy slečny netušily jak problém vyřešit sem si do regálu došla pro jiné balení se správnou etiketou Propesko a důrazně je požádala ať nás už pustí nebo že pána za náma co měl vrchovatý koš vyrovnaný na páse už trefí šlak... slečny pochopily a pravděpodobně problém řeší až doteď páč evidentně nevěděli co s tím Pak jsme zavítali do Baumaxu... tam sem náhodou objevila kočičí granule kde bylo napsáno 1 + 1 ks zdarma aniž bych zaváhala tak beru do koše 2 balíky a říkám si že v Dášeňce mají i kočičky tak se to bude určitě hodit .... u kasy se paní pokladní nejistě ptá a to jako má bejt další balík zdama joooo??? Já suveráně řikám no jooo dyť to tam máte napsaný nééé 1 ks + ks zdarma! No nic tak sme zaplatili a v autě mi Pája povídá že jako zloděj sem bezkonkurenční páč mám za cenu 1 kila najednou kila 4 !!! Ale tak to maj mít lepšíjc napsaný že jo, já to pochopila takhle ... a vůbec je to pro dobrou věc takže se to jako krádež snad ani nedá počítat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:30
- Nahlásit
PetraK
Ježíš Petry měly včéra svátek!!!! tož taky všecko nejlepčí všem Petrám takhle dodatečně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Tak to nemá chybu, seš normální profi kradák
Měla bys jít dělam někam nákupčí, vedení by z tebe mělo tutově radost
Seš jednička
Dámy v Makru mají teď díky Fajce něco jako ježka v kleci
a díkec za přáníčko.
Hele, já se ještě nedostala k tý metodice nejdem mi to vytisknou V sobotu jsem udělala jednu stopu a paráda-dala jsem tam nejen krabičky s masíkem, ale i dvoje fusky - VYPRANÝÝ!,ale napachovala jsem je, páč jsem si je narvala do kapes - Ešus našel - všechno skvělý. A ¨v neděli?? děs a hrůza naší babičky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:49
- Nahlásit
PetraK
Tak to nemá chybu, seš normální profi kradák
Stačí bejt jen suverénní a je to
Měla bys jít dělam někam nákupčí, vedení by z tebe mělo tutově radost
ale to já sem .. ve vlastní firmě mám ze sebe radost
Já na stopách vůbec nebyla celou sobotu lilo jak z konve a foukal vítr jak blázen... no a v neděli dyž huž by to šlo tak sem byla na těch nákupech a pák už se nedolo páč nám kolem baráku zase pobíhal Brett Pitt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 09:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
ale to já sem .. ve vlastní firmě mám ze sebe radost
ano máš na co být hrdá!! Na falešnou skromnost zde není místa - ale s tou suveréností máš pravdu, David takhle pořídil kdysi Kosťovi luksusní obří klec. Myslím, že Kosťa je první andulka, která bydlí téměř ve vile
Já šla v sobotu, když právě večer dopršelo, vítr sice foukal, říkala jsem si, že to bude asi na prd, ale fakt krása nádherná. Zato teda v neděli , ale je to částečně asi i moje vina no.
Tak von je Bredík Pitů takhle věrnej muž, jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:11
- Nahlásit
PetraK
ano máš na co být hrdá!! Na falešnou skromnost zde není místa
ale jako hezky se poslouchá ta chvála
Stopu pujdu dneska ať ten víkend zas doženem
Tak von je Bredík Pitů takhle věrnej muž, jo?
Ani nééé spíš sebevrah, páč dneska se s Fajušou normálně regulérně vobjímal (podařilo se mi to i vyfotit mobilem, tož to sem večer hodím) což je dle mého jak dyby strkal hlavu krokodýloj do tlamy No ale páč Fajuška není zas takovej vlkodlak tak ho nesežrala ba naopak ... laškovala s ním tak že mu dala takovej malej přátelskej sexuální žďuchanečček pacičkou, jenže páč von je asi tak čtvrtinovej co Fája tak vodlít asi dva metry
To se dycky trošku lekne ale jináč má neuvěřitelnou výdrž
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:15
- Nahlásit
Fajka
sexuální žďuchanečček pacičkou
může bejt rád, že si z něj neudělala plakát a to von se Bredík Pitů bude divit, až se slečně Žíhaný srovná hladina hormónů, to se nepostačí divit, hošíček, co se mu to stalo s jeho vyvolenou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:22
- Nahlásit
PetraK
může bejt rád, že si z něj neudělala plakát
jj akorát že on je hárání od hárání víc drzejší a bojí se čím dál míň
a to von se Bredík Pitů bude divit, až se slečně Žíhaný srovná hladina hormónů, to se nepostačí divit, hošíček, co se mu to stalo s jeho vyvolenou
čoveče nebude, jak je starej a vošklivej tak chytrej je dost. On je náš indikátor těch pravejch plodnejch dnů... chodí jen dyž ví že by uspěl... jakmile jedno ráno zjistím že Bredík nedorazil, je mi jasný že huž je 100 % po a mám zase doma vlkodlaka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:25
- Nahlásit
Fajka
jj akorát že on je hárání od hárání víc drzejší a bojí se čím dál míň
se divíš? Má už nastudováno a párkrát špitne Žíhaňákový do ouška a má jí na lopatě /to byla Murphyho a teď i Ešusova taktika - funět babám do ucha kdoví co, všechny vždycky zjihly /
On je náš indikátor těch pravejch plodnejch dnů
ty jo ale to je dobrá funkce!!! To by se mělo nějak vocenit. Vocenit, ne vycenit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:32
- Nahlásit
PetraK
a párkrát špitne Žíhaňákový do ouška a má jí na lopatě /to byla Murphyho a teď i Ešusova taktika - funět babám do ucha kdoví co, všechny vždycky zjihly
no dyk to říkám furt že jsou (s prominutím) všici vychcaní jak díra do sněhu!
ty jo ale to je dobrá funkce!!! To by se mělo nějak vocenit. Vocenit, ne vycenit
no možná jestli se jednou dohrabem k piraňátkům, tak by se ten indikátor mohl hodit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:19
- Nahlásit
Fajka
tak by se ten indikátor mohl hodit
No aby dřív nebyli piraňátka Pitový
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:22
- Nahlásit
PetraK
Hele teta... nemalujte čerta na zeď !!!
Páč to by měl šlak trefil.... to by byla ještě horší kombinace než s tím dalmatínem co ho teď Fajkýš taky jako miluje... si představte pruhovano-tečkovaný štěňátka!!!
Bejt to v emééérice huž by z toho byl hit
|