| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:52
- Nahlásit
PetraK
hele, my to hráli, když jsme byli za Žíhaňákovejma na Mácháči, a nemusel bejt Ešus, stačilo borůvčí a taky jsme se nemohli dopočítat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:30
- Nahlásit
Janiii
aha, takže být tam Ešus nezahrajete si vůbec , páč von je zvyklej nanosit tenisáky do vany, takže možná kdyby viděl někde větší množství "míčků" volně ložených, že by se s tím chtěl nějak popasovat. jen ta vana by se mu blbě hledala
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:49
- Nahlásit
PetraK
a neodradilo by ho ani to, že jsou ty koule poměrně těžký? to mě jen tak napadlo, Berni k nim nepouštím, protože jsou plastový, naplněný vodou, a kdyby ji prokousla, máme po hře
a vlastně už ji nepouštím ani ke košíčku na badminton, páč je sice pěkný že pro něj běhá, ale kdo s tim oslintaným pak má hrát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:50
- Nahlásit
Janiii
nepomohlo páč - plastový, naplněný vodou,- to je totiž přesně to vono. Jako PETka naplněná vodou, to je taky dobrá čurina . Ne von je v tomhle ohledu nebezpečnej.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 14:55
- Nahlásit
PetraK
Jako PETka naplněná vodou, to je taky dobrá čurina
tyjo, to budu muset vyzkoušet, páč podle mě jak by to nedělalo ten správnej rachot, tak nezájem dík za tip
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:02
- Nahlásit
Janiii
Ešusa děsně baví, že to mačká a lítá z toho voda, hlavně když stojí poblíž někoho, kdo to nečeká
Druhá vychytávka je, dát otevřenou PETku na mrazák, nechat jí vychladit, vyndat a bleskurychle zavřit. Jak se bude ohřívat ten vzduch, nabyde na objemu a petka nepůjde zplacatit, jak jsou zmetečci zvyklý vřele doporučuju, páč hlavně zpočátku to je diveního
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:13
- Nahlásit
PetraK
když berni vodu nemusí, tak nevím jak se na to bude tvářit ale zkusit to můžu i to s tím mrazákem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:16
- Nahlásit
Janiii
počkej, až to zkousne a voda jí vlítne do čuni , mrazák taky dobrej. Dýl jim to vydrží
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:16
- Nahlásit
Janiii
A co zavřít Bernii i s petkou do mrazáku? To by teprv bylo točo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:25
- Nahlásit
Fajka
a kdyby jí narvala do toho padesátilitrovýho tak to potom teprv!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:34 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
kdyby jí narvala do toho padesátilitrovýho tak to potom teprv! když my máme jen tříšuplíkovej - bych ji musela nasáčkovat ale taky by dýl vydržela, to je fákt
jsi měla vidět to točo když jsme ji omylem - teda děda - zavřeli do sklepa ... ona tam chodí lehávat když je horko, dozadu na betonovou podlahu ... a děda šel zavřít dílnu, a protože berni se nikde neobjevila, tak si asi řekl že je s námi doma a zavřel to všechno.
já pak šla už ze zvyku vykouknout ven, kde ta potvora je, a ona nikde - tak volám a najednou slyším někde zvenku "hauuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaauuuuuuuu" tak jsem vylítla na dvůr co se jí proboha stalo!!! a slyšim že se vzteká za dveřma do sklípku já jí vzbudila až tím voláním a dáma zjistila, že nemůže ven! tak jsem ji pustila ven tyjo a já dostala sodu!!! lítala kolem mě a štěkala takovým způsobem, že kdyby uměla mluvit, asi se červenám, co to mohlo být za nadávky načež to slyšel děda, vykouknoul ven, co se děje, a Berni letěla seřvat jeho má nás zmáknutý, holka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 21:51
- Nahlásit
Janiii
když my máme jen tříšuplíkovej - bych ji musela nasáčkovat
no vidíš, tak to rozděl podle baref a máš to
tak jsem ji pustila ven tyjo a já dostala sodu!!! lítala kolem mě a štěkala takovým způsobem, že kdyby uměla mluvit, asi se červenám, co to mohlo být za nadávky to slyšel děda, vykouknoul ven, co se děje, a Berni letěla seřvat jeho
týjo to je jak unás to je přesný, to se nám stává celkem pravidelně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 21:55
- Nahlásit
Fajka
Janiii
když my máme jen tříšuplíkovej - bych ji musela nasáčkovat
no vidíš, tak to rozděl podle baref a máš to
jedna konina větší než druhá
ty jo tak to chudák Ešus! Páč von je takový hlasový votravovadlo, tak jsme pracovali na tom, aby si přestal vynucovat pískáním a kňouráním, takže když jsem ho tuhle zavřela omylem v pokoji, tak tam seděl a seděl a čekal, až si proňho přijdu Ešče že teda bydlíme v bytě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:10
- Nahlásit
Fajka
koukala jsem, že sis psala o knížku o stopách, můžeš mi ji přeposlat na mailík??? prosím prosím
jak se blíží tábor, s Berni to začíná třískat víc a víc, já ji tam prostě přetrhnu a nebóó, vyměnim ji na tábor Berni, co máte vy na hlídání jooo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:18
- Nahlásit
Janiii
a nebóó, vyměnim ji na tábor Berni, co máte vy na hlídání jooo?
Ale ta co jí hlídáme nám už taky drobátko zvlčila a vypadá to jak dyby se jí na zádech dělaly pruhy
Stopičky pošlu, včera sem neměla čas, abych začala pořádně studovat, ale jináč to vypadá dooost dobře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:27
- Nahlásit
Fajka
vy hlídáte pesana? Teda pesanovou? A co na to Fajkýš?
Janiii
Hele paní, můžu poprosit, až to Fajka pošle k vám, že byste mi to taky majnula? Prosím, prosím, kuju moc. Budu zdělaná
Jinak holky - už jsem oznámila, že v zimě se budeme s váma srážet, tak jsem zvědavá,kolik toho nalýžuju , ačkoliv jestli bude zima jako letos, tak je to fučík
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:31
- Nahlásit
PetraK
Janiii
Tak huž vám to posílám voboum
no byla z toho na prášky že se enmůže s Berní muchlovat ale už je to lepší, už se zklidnila
Jinak holky - už jsem oznámila, že v zimě se budeme s váma srážet, tak jsem zvědavá,kolik toho nalýžuju
tak pudem na lýže i s psounama
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:39
- Nahlásit
Fajka
Ale ta co jí hlídáme nám už taky drobátko zvlčila a vypadá to jak dyby se jí na zádech dělaly pruhy
to snad nééééééé, nechci kombinaci žíhaňáka a Berni to je na mašli
PetraK
co na to Fajkýš nevim, doufám, že jí nevypáral střeva a hlídají naši "Berni", plyšovou, co jsme jim přivezli na Mácháč místo naší živý potvory .... Jana psala, že jeslti nepomuchlá na mácháči psa bude mít absťák - tak jsem dovezla plyšovýho berňáka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:40
- Nahlásit
tyjo, tak to vemte s sebou pytel sádry a soudek s rumem, páč já na lyžích stála naposledy - a to z donucení - na lyžařském výcviku ve druháku na gymplu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:47
- Nahlásit
]
Fajka
to by tu sjezdovku neurolbovali už nikdy
Fajka
[b]Janiii[/b
tak a vono je to plýšový! No já jsem si právě říkala, že jako jak to doma asi probíhá, esli z toho Fajkýš neslezly pruhy
ačkoliv to by spíš asi paničce slezly kožní deriváty
Nedělaj někde plyšovou vižlu, nevíte náhodou? To by byl bombovej dárek pro mojí ségru, Ešusa miluje (a von jí taky sfííňak nevěrnej ) a kdybych jí tohle dala pod stromek (páč jí jinýho než plyšovýho psa rozhodně ne ), tak jí klepne
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:58
- Nahlásit
PetraK
Nedělaj někde plyšovou vižlu, nevíte náhodou?
tak to netušim, ale zato jsem vyděla plyšovýho houpacího berňáka - jako fakt ne koně, ale berňáka!!! jen na fotce, ale bylo to uplně boží a chciiiiiii a chciiiiii a chci!! ale musel by mít nosnost 100kg aby se na něm mohla houpat Janiii
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:51
- Nahlásit
Janiii
tý jofka! Houpací berňák - to by bylo terno. Dyby Bernís zlobila, mohla bys ho použít jako odstrašující příklad: Bernie, esli toho nenecháš skončiš s nohama na šprušlíš a celej život se budeš kejvat! Tak bacha!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:56
- Nahlásit
no tak se podívejte, neni to paráda?? to dítě bych k tomu mít prosím nemusela
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:03
- Nahlásit
jooo,a Berni se nepoučila když jí řikám "to neděláš dobře Jaromíre s tou sirkou - tedááá, s tou vosou ..." po prvním vosím štípnutí otekla jak boxer po ráně řikala jsem si, bude si dávat bacha ... nikoliv. včera ji ďobla znova, ale už nenatekla! děda řikal, že si drbala packou čumák asi půl hodiny, ale nenateklo nic, tak asi od teď už to bude bez reakce?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
tý jo no to je bombovka! Chci houpací vižlu! Máš snad něco proti dětičkám?? takový roztomilý to je Mělas to vidět včera u nás - takovej bordel!!
Buď ráda, že Berni vosy neřeší, Ešus z nich má fóbii, tak spolu chodíme pozorovat čmeláky . Navíc zjistil, že jak je někde jetelíček, jsou tam píchací hmyzáci, takže vidím jetelíček=nejdu tam, počkám až to posekáš
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 13:27
- Nahlásit
PetraK
berni chňape po všem co lítá okolo ní - je jí jedno jestli je to moucha, vosa nebo sršeň
Navíc zjistil, že jak je někde jetelíček, jsou tam píchací hmyzáci
a plave Ešus??? páč jestli se drží písničky "Proč - ten - jetelíček - roste u vody ...." k vodě se nepřiblíží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:12
- Nahlásit
Janiii
"Proč - ten - jetelíček - roste u vody
todle je mu fučik, páč když roste jetelíček u vody, tak to nezjistí, do vody chodí zásadně s rozběhem, výskokem a gejzírem, takže vo jetelíčku u vody nemá ani šajna, páč ho v tom výskoku nestačí zaregistrovat. Právě jsem v časopise Psí kusy zjistila, že jsem konečně nalezla ten správnej sport pro Ešáka - skoky do vody. V tom bychom možná i excelovali
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:23
- Nahlásit
PetraK
no vidiš, víš čemu se máte věnovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:31
- Nahlásit
Janiii
škoda, že neumím dát video někam do prostoru, to je fakt velmi působivý, ale mohla bych sem - až se k tomu dostanu hodit aspoň rozfázovaný fotky, ty taky stojej za to.
Holky víte co? Já už se du pomalu baliiiiiit, tož kdybyhom se neviděly, tak krásnej víkend.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:07
- Nahlásit
PetraK
ty se máš, já tu mušim vydržet ještě určitě hodinu
taky pěkný víkend, i pani Fajkýšový, kteréže to budu mávati z podkopce jistebského jedem dneska večer, ale zítra zas frčíme domů
|