Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:25
- Nahlásit

PetraK
SLOVY TŘI tři kila, tři balení, to joooo ale tři kusy méďů béďů, no to ani omylem

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:37
- Nahlásit

Janiii
tři balení,

pak se mi ovšem vyfotografujte, já to pošlu panu Gvínesovi, páč až to nabobtná, tak někoho s tak velkým gumovým pupkem ešče svět neviděl

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:38
- Nahlásit

POČKAT, POČKAT TAK MI NAPADÁ - NEJNI VONA UŽ EJMUŠOVÁ PANÍ??? nebylo to teď desátýho????

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:30 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

PetraK
ale pani, to bylo už v červéénci, když jste se klíďo dovolovala!!! jen jste neráčila rolovati a čísti zpětně, takže vám ledacos uniklo - a věřte, že občas jenom dobře

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:35
- Nahlásit

Janiii

No tý brďo!!! To sem ale trupka - já to takhle gutově zmatlala. Eimýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý promíííň, a vůbec - jak je dyš ste tetkon ta pani?

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:43
- Nahlásit

PetraK
jak je dyš ste tetkon ta pani?
jestli můžu odpovědět já, tak od doby co je pani, tak vaří knedlíky pro celý brno a ucpává s nima záchody na kolejích

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:59
- Nahlásit

PetraK

NEJNI VONA UŽ EJMUŠOVÁ PANÍ??? nebylo to teď desátýho????

Paní to já se neřehtám vám osobně, to já jen že vobčas taky dělám takovýhle zmatky, tak se jen raduju že nejsem sama

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 15:02
- Nahlásit

a ještě to bylo snad 12.?
Fajka
zdravím, jak je na severu? tady teplo, bolavo a mam strašnou chuť na bramboráky

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 15:07
- Nahlásit

Janiii
strašnou chuť na bramboráky
v tomhle teple?

Ahojda, tady je vedro dusno potim se a sem přežraná po obídku a bolí mě celej čék protože sme o víkendu konečně dodělali dřevo na zimu a já se nějako hůře pohybuju no spíš se pohybuju jak stará bába a všecko mě bolí ale to přejde.... ty tvoje šlachy v ortéze budou asi horší co ?

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 15:12
- Nahlásit

Fajka
no joo, tady je klimatizace, takže je mi příjemně, oběd jsem neměla, jen sváču dopoledne, a na bramboráky může bejt třeba 35°a je to fuk

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 15:17
- Nahlásit

Janiii
no joo, tady je klimatizace
bych leda mušela přestěhovat kancelář do auta a mít zapnutej motooor, ale to by mě asi neprošlo

bramboráky může bejt třeba 35°a je to fuk
ale kdo se s tím má strouhat a píct v tomhle teple

Chuť by byla to joo

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 15:18 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

ale kdo se s tím má strouhat a píct v tomhle teple
hádej kdo, když já mam ruku v ortéze?
a mě stačí nastrouhat, to já u toho sporáku pak klidně i postojim ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 15:21
- Nahlásit

Janiii

Týýjo to mě by se na to Pája 100% vyprd
a tobě bude Míra smažit bramboráčky
A to sis ho ještě nevzala jooo???

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 15:32
- Nahlásit

a tobě bude Míra smažit bramboráčky
ještě je nesmaží, tak vůbec nejásám ...
no nevzala no - co naděláš

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 15:34
- Nahlásit

Janiii
no ale určitě dyž uděláš smutný voči tak usmaží... to mě by nepomohly ani krokodýlí slzy

no nevzala no - co naděláš
To já jen aby ti ho ňěkdo nevyfouk!
Páč já mám co mluvit že....

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 15:46
- Nahlásit

tak jsem vytiskla diplomy na soutěže na tábor, k tomu levačku nepotřebuju, a už se těšim až ruku doma namažu a hodim na polštářek do klidu
a kdepak máme vlastně pani Veverkovou?? neni nějaká coursingová akce? že by to měli místo svatéébní cesty?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 15:57
- Nahlásit

Janiii
Fajka

To se vám to směje, důry jedny ale my starý lidi máme právo na kapek toho Ajshémra, víme?

Tak to se nedivim, že nemá Ejmuša čas, páč ucpat všechny hajzly v Brně bude asi fuška

TAKY CHCI BRAMBORÁK, A BEZ TOHO ŽE HO BUDU VAŘIT.

Hele holky - nechcete semínka rokety neboli rukoly? Já jich mám, že s nima taky můžu ucpávat hajzly, klidně v celý Prahé, tak jestli vám to chutná tohle lupení (já na něm šíleně ujíždím), tak můžu podarovat.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:25
- Nahlásit

nechcete semínka rokety neboli rukoly?
za prvý nevim co to je, a za druhý mě to uráží
já to asi nikdy nejedla

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 16:30
- Nahlásit

Janiii
to je chyba, žes to nikdy nejedla, je to skvělý do salátů, k pečenýmu masu, jen tak na chleba s máslem - je to zelený a lupeny vypadaj jak pampeliška. Ale nechutnaj tak naštěstí. Hele jako hodnocení kvality chutě - jí to i Brtník. A jak jí chlap něco zelenýho dobrovolně, je jasný, že to musí bejt dobrý.

Hooolky, mažu. máme rozlučku s Frgálem, což je místní hospůdka, kterou zavíraj, jdu si poplakat, tak páčko.

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 08:36
- Nahlásit

PetraK
tak jak jste zavřeli hospodu? motáš se ještě teď?
hooolkýýýý, byly bramboráky

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 08:50
- Nahlásit

Janiii
Nemotám se, ale není k tomu až tak daleko , ale to je spíš nevyspáním, protože den předtím jsme díky tomu dementovi, co tam rozbíjí dveře usnuli po jedný v noci a včera jsem dorazila dom kolem půl dvanáctý a ještě skákla s Ešusínem na chvilku ven /aby při tom bujarým vítání nevzbudil celej barák - on je sice zticha, ale jak se pohybuje tak hlučí ) No bylo to fajnový . jen kdyby ten důvod byl jinej. Ještě úplně poslední rozloučení cestou z práce bude ve čtvrtek - na stojáka na panáka - mají tam úžasnej Calvadooos

Bramboráky závidím

Ale!! sem propadla před odchodem z Frgála nějakýmu pnutí mysli a vykoupila jsem jim skoro všechnu škvarkovku co tam mají a domů jela s igelitkou narvanou škvarkovkou . Co s tím proboha budu dělat???

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:55
- Nahlásit

Co s tím proboha budu dělat???
no co by, sníš to a bude vypadat jak jeden velkej škvarek

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 10:07
- Nahlásit

Janiii

bude vypadat jak jeden velkej škvarek

to už vypadám teď. No tak budu vypadat jako jeden největší škvarek na celým světě

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 10:08
- Nahlásit

PetraK
tak nezapomeň pozvat pana Gíínesa

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:19
- Nahlásit

Janiii
Gíínesa

bude mít radost co v tý naší malý kotlině ulovil Nejdřív obří pupek a pak obří škvarek

myslíš, že nás budou vystavovat? Na pojízdný výstafce nějaký?

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:31 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Nejdřív obří pupek a pak obří škvarek
jakej obří pupek? jsme tě viděly a žádnej nemáš

tedáá, jakýpak viděly, valstně neviděly, vůbec ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:49
- Nahlásit

Janiii

pani! už toho je na vás asi moc! Já sem škvarek- obří pupek ste vy. Obří gumovej pupek plnej těch želatinovejch medvídků co ste jich sežrala tři kilča

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:57
- Nahlásit

PetraK
jo tááááááááák!!!!
je vidět, že potřebuju dovolenou jako sůl
já myšlela, že až sníte ten kýbl tý škvarkovky, tak že budete velkej pupek i výýý
a poučení - už nemyšlim

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:08
- Nahlásit

Janiii

jako sůl

sůůůůůl všechnu sůůůůůůůl

Myšlení bolí, tak to nedělej

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 15:35
- Nahlásit

mám masku na karneval!!! a dneska jsem byla v sekáči pro něco pro berni paní prodavačka se ptala, jestli si to chci vyzkoušet, a já "né, to je dobrý" a na kolegyni "chyť to takhle, na šířku ... myslíš že se jí do toho to břicho vejde? a nohy do toho dá viď??" no uznávám, mluvit o nohách u svrchního dílu oblečení ... chudák prodavačka, kdyby věděla

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání