Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:29
- Nahlásit

Roxana

Ty jo - dobrýýý!
Dislikes
Cats, neighbour´s female brasilian fila & veterinarians

to fakt nemá chybu

Já jsem na tohle jednak střevo a druhak, Ešusa víc zviditelňovat nebudu, už takhle je viditelnej až dost
A navíc tuhle se mě nějaká paní u nádrže ptala, to je Ash, řečený Ešus?? Tak vy jste PetraK, že jo? Evidentně to s tím grafomanstvím přeháním a to jsem zatraceně ubrala, dřív mi vycházel článek každej tejden (jako u tasemnice )

Janiii

cokoliv a jakékoliv rozlohy vypít, protože pak nebude voda a bude psí hra s Berni.

, tohle Ešusa kupodivu opustilo poté, co zjistil k čemu má ty plovací blány , ale než se naučil plavat, tak to řešil stejně - tu vodu vypiju a míček bude můj!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:30
- Nahlásit

Roxana
Cece, vidis, malem bych ti zapomnela rict! jasne, psaly jsme behem vikendu, ale nevim, jaky ma presne plany, ale teda rikala, ze se nabeha kolem ty maly leopardice azaz
No mě psala že by zas ráda akitku ale emarickou a že se jí líbí buď žíhané nebo strakaté čož Ariška asi mít bude

A s Kerinkou prý taky lítá jako šůs a ona prej furt nemá dost

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:34
- Nahlásit

PetraK
A navíc tuhle se mě nějaká paní u nádrže ptala, to je Ash, řečený Ešus?? Tak vy jste PetraK, že jo? To jste teda provarena dvoja
dřív mi vycházel článek každej tejden (jako u tasemnice )

tu vodu vypiju a míček bude můj!
To je zas ta muzska logika, neeee ??
Fajka
buď žíhané nebo strakaté čož Ariška asi mít bude no snad ano Tuky tuk
s Kerinkou prý taky lítá jako šůs a ona prej furt nemá dost Moc se mi libilo, jak psala, ze ma ve svych letech tedy pohybu azaz, ale ze to lekari stejne doporucujou, tak ji to vubec nevadi

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:36
- Nahlásit

Roxana
To je zas ta muzska logika, neeee

no to je fakt, ale to pak znamená, že Bernie, nejni fenka??? Janiiiii- co s tim budeš dělat???

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:38
- Nahlásit

Roxana
No mě ti dostala když mi říkala že už jí taky bude skoro šedesát a já jí typovala tak maximálně 45

Je hrozně milá a vypadá to, že by s náma vyrazila i na nějaký výletík

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:42 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

PetraK
ale to pak znamená, že Bernie, nejni fenka??? to nevim, to by nam mela Janiiiii osvetlit
Fajka
No mě ti dostala když mi říkala že už jí taky bude skoro šedesát a já jí typovala tak maximálně 45 No ja ji nevidela LIVE, ale jinak se zda celkem akcni
a vypadá to, že by s náma vyrazila i na nějaký výletík
Nooo, uz se ptala Ale sem ji rikala, ze to mam ted pracovne blby, ale treba bysme do mimin mohly neco jeste stihnout, co rikas - helejse, ted jsem objevila vedle na fore - http://www.obec-pohori.cz/9/kalendar-akci.html
To by pro nas bylo asi Ok .. co vy, nemate nejaky sou ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:46
- Nahlásit

Roxana
Ale sem ji rikala, ze to mam ted pracovne blby, ale treba bysme do mimin mohly neco jeste stihnout, co rikas
Ježíš to je dotaz todlecto !! řekni kdy a kde mám bejt a my tam budem
Akorát teda teď máme dva tejdny utrum páč háráme ale jinak jsme na výlety snad furt ready a samo že termín se zatím musí uzpůsobit hlavně tobě

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:47
- Nahlásit

Roxana
helejse, ted jsem objevila vedle na fore - http://www.obec-pohori.cz/9/kalendar-akci.html
To by pro nas bylo asi Ok .. co vy, nemate nejaky sou

Nooo tak to právě máme Sem se přihlásila do Liberce na výstavu, dyž už to mám takovej kousek

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:49
- Nahlásit

Fajka
Nooo tak to právě máme jejdananky, no co naplat Tak to zkusime vymyslet neco jinyho

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:51
- Nahlásit

Roxana
njn ták něco navrhni, však to nemusí bejt žádná velkoorganizovaná akce nebo pochod, stačí jen vejletík a všici kdo se k nám přidaj

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:53
- Nahlásit

že bych měla doma hárajícího chlapa? sáááfra
néé, Berni je fakt ženská, páč chlap nemůže bejt svině tříbarevná, to dá rozum akorát možná to s tou vodou mohla vočíhnout od nějakýho chlapa, ikdyž nevim od kterýho, vod Ešusá nikolivě, protože míček, ten by mohl uplavat až do oceánu, to je jí fuk ... i piškot nechá rozmočit

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:59
- Nahlásit

Fajka
ták něco navrhni, však to nemusí bejt žádná velkoorganizovaná akce nebo pochod, stačí jen vejletík a všici kdo se k nám přidaj nooo, to je jako jasny, ale spis je problem, ze ten vikend jsem doma, pak az za 14 dnuch a to nehim, eslli uz nebudem resit namluvy ... takle dopredu je to tezky odhadnout .. ta show je v SO?
Janiii
i piškot nechá rozmočit takova skoda Berni neplave?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:02
- Nahlásit

Roxana
za 14 dnuch a to nehim, eslli uz nebudem resit namluvy
achááá, to sou halt jinčí starostííí
jj je to v sobotu ... a pochod taky co???

alias
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:02
- Nahlásit

peti - ale to jste behali na nekonecnym ne? - pac konecnej je lepcejsi a neni tam videt ten drat

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:04
- Nahlásit

Roxana
Berni neplave?
neplave, umí to, když už do vody spadne - jako posledně, kdy se s ní utrhl na pískovně břeh tak udělá otočku a s vyděšeným výrazem okamžitě na břeh
když plavala poprvé, to chtěla za "velkýma kamarádama" - bráchovýma koňma - tak teda vlezla, začala "plavat" což v praxi vypadalo jako vřídla a gejzíry uprostřed Jizery, a to všechno doprovázeno vysokým štěkotem a kvílením - divim se že jí voda do tlamy nenatekla a když doplavala k nim a brácha ji odehnal, aby ji Atlanta nekopla, tak na břeh a tím to skončilo ...
možná za to může její první zkušenost s vodou, když jí bylo asi 5 měsíců a s velkým kámošem Justinem běžela na břeh rybníka, on skočil do vody a ona skočila za ním - nebyl tam sestup do hloubky, ale rovnou břeh a "hloubka" - takže to šplouchlo, nad ní se zavřela hladina, pak zjistila že stačí, stála tam chvíli s výrazem "ty vole, co to bylo???" a pak rychle z vody ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:04
- Nahlásit

Fajka
jj je to v sobotu ... a pochod taky co???
no praveeee - a je to aspon nekdy od rana? Ze bysme jako prijeli za Vama, vy se nejdriv odpromenadujete a pak bysme dali odpolco ten Jested, nez nam zase zapadne snehem ... ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:06
- Nahlásit

Roxana
no praveeee - a je to aspon nekdy od rana? Ze bysme jako prijeli za Vama, vy se nejdriv odpromenadujete a pak bysme dali odpolco ten Jested, nez nam zase zapadne snehem ... ?
No to je ale luxusní náááápaáááád
Urči se přidá i Ariška se šibou si myslím a Laidíci pokud nebudou už zase študýrovat by taky mohli Eva s Kerri... no to se nááám to rýýýsujéééééé

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:07
- Nahlásit

Janiii
stála tam chvíli s výrazem "ty vole, co to bylo???" a pak rychle z vody
Och tak to ano
A to ani za paneckama dobrovolne nevkroci?
Ja mam prave doma vodnici, uz od malikata, ta kdyz zaciti vodni hladinu, neni snadny ji upovelovat

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:09
- Nahlásit

Roxana
ani za páníčkama - to se právě zkouší propít a když už nemůže, tak lítá po břehu a štěká
ale vloni na táboře při soutěži - běh lesem, plnění úkolů a překážek - jsme vlezly "dobrovolně" do rybníka obě, a uplavaly jsme asi tři metry ... za plný počet bodů to nebylo, ale za snahu nám dali aspoň půlku bodů

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:11
- Nahlásit

Fajka
No to je ale luxusní náááápaáááád Ehm, ze? Skromnost stranou Neee , ale bylo by to fajnovka, kdyby to vyslo !!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:12
- Nahlásit

Roxana
No to zasejc joooo, takovej fanklub na výstavě a pak výletíček, oj to by byla nádheráááááá

Janii a Bernii si taky povinně udělá volno

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:16
- Nahlásit

Fajka
No to zasejc joooo, takovej fanklub na výstavě jako nevim, jestli bysme vas stihli v kruhu, asi by se mi nechtelo vstavat moooc moc brzo, ale tak pro nejhorsim bysme dali sraza jako minule?
Tak na tom trvam tez
Aneb, pejskari vsech zemi, spojte se
Ty brdo, se zacinam tesit

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:18
- Nahlásit

jste děvčata četly špatně??? psala jsem every dog`s female

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:20
- Nahlásit

Janiii
že bych měla doma hárajícího chlapa?
jeden nikdá neví, tuhle někdo u Davídkojc psal, že hormony sou sfíně, tak co víš??

Roxana
My máme taky vodníka a aby si ten vstup do vody fakt jak užil, tak se rozeběhne, odrazí, skočí do výšky a řáchne v gejzíru do vody

alias

no, to byl ten nekonečnej asi, já se v tom moc nevyznám, to bylo v rámci Zvířetníkových srazu (tam jak mi vychází ty články). My trénovali jako pitomý, děsná čurina, pak jsme přijeli na místo, Ešus zblejsknul drát a začal koukat, kde nechal tesař díru, navíc jak vyběhnul (teda JSME VYBĚHLI) páč jsem ho motívovala, že , tak si kotníkem o ten drát drcnul a to byla konečná. Doběhli jsme to teda - páč jsem jako moc chtěla, tak aby mi udělal radost, ale pak smolikof, nepomohl ani druhý pes a dokonce ani nepomohlo, že běžel se svou pití manželkou (která do toho byla celá hrrr), tak že by ho to jako podle ní mohlo chytnout. Ne, on s drátem běhat nebude"! a šel si na Ajbinu počkat do cíle, aby jí tam mohl slavnostně přede všema osouložit. Myslím, že to tehdy i Pes Jíra vyblesknul

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:21
- Nahlásit

šel si na Ajbinu počkat do cíle, aby jí tam mohl slavnostně přede všema osouložit
chlap no

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:23
- Nahlásit

Janiii
chlap no

ne. OUCHYL je to! , navíc je horší jak Kulínskej, dělá i do nezletilech

alias
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:29
- Nahlásit

to je teda úchylák
nekonečnej - je takovej ten co je napevno přivázanej u lanka a to jezdí kolem kladek a konečnej - je na provaze taženym motorem s navijákem takže o lanko se mu nikdy nepodsaří brnknout - leda v cíli

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:34
- Nahlásit

alias
nepodsaří brnknout - leda v cíli

a tam už si zase nějakou nabrnkne, takže to je v pohodě

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:00
- Nahlásit

Janiii
jste děvčata četly špatně??? psala jsem every dog`s female
Ale no tak pani, nerikejte mi, ze Fajkyskova snad every dog female miluje Helejs,uvidis, ze by tu jestedskou vychajdu dala taky
PetraK
ty mas takovyho milovnika, jo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
na výstavě jako nevim, jestli bysme vas stihli v kruhu, asi by se mi nechtelo vstavat moooc moc brzo, ale tak pro nejhorsim bysme dali sraza jako minule?
no jasně v poho, kdo bude chtít příjde brzo a může očíhnout i výstavu a pro ostatní bych viděla sraz tak kolem poledne a huráááááá na kopéééééc

Berem všecky kdo se bude chtít přidat ať male nebo female, ať sfiňka tříbarevná či pruhovaná

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání