| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:42
- Nahlásit
Janiii
huž je líp, nebo máš furt křečový žíly v žaludku??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 11:56
- Nahlásit
PetraK
křeče ani žíly nemam, ale už mi teda bylo líp ... ale to se srovná, doktora netřebá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 12:05
- Nahlásit
Janiii
čajíčky, chce to čajíčky a esli si něco blbý zožrala, tak výjimečně velkýho Ferneta (fakt to funguje), nebo dobrou domácí slivovici /ne nějakej kupovanej utrjech/
Hele - teď nechci být jako příbuzenstvo, ale páč jsem tu dlouho nebyla - jak dopadaj pohovory? Brtník jde dneska taky na jeden.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 12:16
- Nahlásit
PetraK
teď nechci být jako příbuzenstvo
teď jsem delší dobu nikde nebyla, protože tak nějak řešim zásadní otázku - něco ve stylu "být či nebýt" - okamžitě dodávám, že NIKOLIV být či nebýt těhotná
takže vyčkávám.
no a Brtníkovi přeju štěstí!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 12:18
- Nahlásit
Cau lidičkové
nestíhám ale nejlepší pracant ze mě nebude
Páč sem v kanclu akorát já za pracující a jeden šéf. Tož nejlepší z jednoho asi nejde bejt
Zrovna připravuju podklady na páteční návštěvu našeho největšího zákazníka v Ledči ... bych to hodnotila slovama utečte kdo můžete výbuch bude v pátek v 11:00 .. asi tam hodím granát když vidím jak neplatěj se asi brzo budem pást ... meeeee
Včera než sem stihla vyvenčit a udělat s žíhaňákovou stopičku tak sme příšerně zmokly fuj to je zase léto, buď hic na chcípnutí nebo zima a liják
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 12:22
- Nahlásit
Fajka
zrovna jsem ti chtěla napsat, jak vlastně Fejkyn přežil ten týden bez vás??? jela jsi ve čtvrtek venčit, nebo to přežila???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 12:25
- Nahlásit
Janiii
takže vyčkávám.
to je rozumný, páč něco uspěchat a pak řešit, že musím odtamtud pryč a shánět něco jinýho - to je blbý. Seš rozumná děfčica!
No Brtnik teď bude mít frmol. Naozývali se mu lidi s kterýma byl v kontaktu jako s partnery - což je prima, svědčí to o tom, že si jeho práce váží. Je jeden velkej problém, práce, která si myslím, že by byla nej ale fakt NEJ, tak než se to rozhodne, bude to trvat a kdyby to náhodou nevyšlo..... tak tohle bude blbý zkoordinovat.
Fajka
největšího zákazníka
největší zákazníci jsou zpravidla ty největší neplatiči Pošli je do pekel
No já stopičku zvládám tak jen o víkendu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 12:33
- Nahlásit
Janiii
No on to nebyl celý týden, v pondělí ráno sem jí ještě venčila a pak jsme odjeli. První tři dny prej každej večír bloumala u vrátek a pískala v době kdy se obvykle vrácíme z práce, koukala do oken a několikrát šla vizitírovat nahoru do bytu jestli tam opravdu jsme nebo nejsme. Pak prej už jí to přešlo a nějak se s tím smířila. Sice sem ve čtvrtek za ní jela ale nebylo to až tak nutný sem zjistila. No a v pátek večer jsme se vrátili a to byla jak utržená vod řetězu a dvě noci spala snáma a hlídala si nás aby sme jí zas neutekli a aby se nás nabažila bo co ještě to šlo, tím že byl ten hic tak celej den prochrápala a nevadilo jí to až tak jako v tom květnu ty 4 dny...
PetraK
No já stopičku zvládám tak jen o víkendu.
no já v podstatě taky ale sem si řekla že dyž budu jen o víkendu tak se to nikam nepohne tak se snažím i v týdnu když to jen trošku jde ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 12:38
- Nahlásit
Fajka
tak to je fajn, je to holka japonská šikovná
a o stopě ani nemluvim, fůůůj, kdy my jsme ji dělali naposledy?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 12:45
- Nahlásit
Fajka
Fajkýška je šikovná holčina - jo oni to opuštění páníčky většinou snáší celkem dobře, líp než páníčci, páč ty pořád špekulujou co se děje - když jsou ovšem pesani u někoho, kdo se s nima necrcá. Jako moje máma. Místo aby Ešusovi zavelela Místo a ticho! tak je celá hyn, že tam bobeček nechce být a fňuká, kde má paničku ale to je halt moje máma. Všechno složitě. Asi až budou u sousedů předělávat byt a že to bude rachot, tak místo abych ho přes den nechala u ní, mu budu muset najít psí hotel, protože co ona by si tam s ním počla, to asi nepůjde Grr, na to jsem si neměla vzpomenout
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 12:52
- Nahlásit
PetraK
ho dovez k nám, naše bábi na něj nebude dělat ťuťu, ale nakrmí ho všim na co přijde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:12
- Nahlásit
Janiii
takhle přesně si Ešus představuje ty nej prázdniny. A ešče by tam měl naservírovanou Bernie . No mohl by si k přát víc???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:50
- Nahlásit
PetraK
No mohl by si k přát víc???
Naservírovanýho Fajkýše, ale chudák než by se dostaal na libový tak by ho to přestalo bavit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:53
- Nahlásit
PetraK
no tak domluveno
Fajka
no počkát, k Berni a Ešusovi na zahradu přidat ještě Fejkýše, už mam mžitky před očima a je mi jasný jak by to dopadlo - má Ešus rád divadlo??? protože tohle by něco viděl, chlapec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:56
- Nahlásit
Fajka
tak by ho to přestalo bavit
a to je vidět, že ho zasejc neznáš , bude tak trošinku asi máslochista hošíček náš zrzavej, páč jak baba vyhrožuje, tak ho to baví o to víc -hlavně teda, když je bloncka, to je fakt
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:57
- Nahlásit
Janiii
No klidně můžem i postupně aby ho najednou netrefil šlak myslím že po těchto dvou zkušenostech by ho běhání za fenkama přešlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:57
- Nahlásit
Janiii
má Ešus rád divadlo
jistěže, je to chlapec kůldůrně vzdělanej a dívadlo je to pravý vořechový
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 13:58
- Nahlásit
Fajka
by ho běhání za fenkama přešlo
ty jo a to by byla dobrá terapie
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:00
- Nahlásit
PetraK
jak baba vyhrožuje, tak ho to baví o to víc -hlavně teda, když je bloncka, to je fakt
tyjo, jsem si oddechla, páč babička je šedivá - ale vyhrožuje taky, bůchví jak by to dopadlo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:04
- Nahlásit
Janiii
tyjo, jsem si oddechla, páč babička je šedivá - ale vyhrožuje taky, bůchví jak by to dopadlo
ste blbka pani
PetraK
Janiii
Písemně tu vznáším požadavek aby na přístí výcvikové Pecce byl účasten i Ešus zvaný Ešátor jako trenažer na držkovací fenky přičemž za zbavení zlozvyku běhání za fenkama by nám (Fajušce a Bernii) ani nemusel platit, měl by to jako vedlejší produkt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:05
- Nahlásit
Janiii
ste vůl jak anjel vosobo . Ešus by měl ale Babi určo rád, stál by jí hezky po boku až by vařila- udílel by rady, kdy co hodit do hrnce a jestli ještě špetku majoránky přidat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:07
- Nahlásit
Ešus by měl ale Babi určo rád, stál by jí hezky po boku až by vařila- udílel by rady, kdy co hodit do hrnce a jestli ještě špetku majoránky přidat
Ešus by hlavně nevodmlouval, že tohle k jídlu nechce, že má svoje, a že todle ne a tohle taky ne ... a vůbec, nechci ho tu, páč ještě by bybi zjistila, že by byl Ešus ideální (pra)snacha a můžu balit kufry
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:08
- Nahlásit
Fajka
Pecce byl účasten i Ešus zvaný Ešátor
což to já bych holky i jela, a ráda, ale mám zpravidla málo dovolený a Brtník na tyhle akce není, že bychom takhle jeli trávit společnou dovolenou - což je asi jeho jediná vada na kráse. Už jsem ho zpracovala hodně moc, ale tohle ho nebere, což mě teda mrzí no.
Ale myslím, že takovýho Rozrucha jako je Ešus ještě žádnej výcvikovej tábor nezažil a bohužel ani nezažije.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:11
- Nahlásit
Janiii
že by byl Ešus ideální (pra)snacha
a to von zasejc jo! Von by byl snacha ideální.Umí i uklízet! Nosí papíry do koše, petky do kontejneru a po sobě hračky do svý hračkárny. I prádlo z koše umí vyndat, ale od toho jsem ustoupila, páč to vždycky poslintá tak, že bych musela furt dávat předpírku
Jen by Babi furt votravoval, že musejí něco dělat -včera jsem si sedla k počítadlu a furt jsem měla jeho hlavu nasáčkovanou v klíně. Když vezmu Kosťu, že půjdeme něco dělat, tak mí pes začne crvrdlikat. Takže zas na druhou stranu ... možná by ho Babi za chvíli ráda vrátila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:12
- Nahlásit
PetraK
což to já bych holky i jela, a ráda, ale mám zpravidla málo dovolený
na to je potřeba jen jeden jediný den dovolené
A jako Fajkýš je na takovýhle akce ještě míň dělanej teda ale to má prostě smůlu
A za největšího rozucha (ovou ) sem tam byla já s Fajkýšem, tož paní vo moc horší jak naše dvojka určitě nebudete
Ještě nějaká výmluva
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:14
- Nahlásit
PetraK
což to já bych holky i jela, a ráda, ale mám zpravidla málo dovolený a Brtník na tyhle akce není, že bychom takhle jeli trávit společnou dovolenou - což je asi jeho jediná vada na kráse. Už jsem ho zpracovala hodně moc, ale tohle ho nebere, což mě teda mrzí no
no ale pozór, u Pecky se na málo dovolený nevymluvíš, páč to je většinou jen jeden den - plus víkend. a kdyby nechtěl Brtník jet - ikdyž, přežil to Pája, přežijou to i jiný tak by holt jeden víkend hlídal Kosťu doma. a ty můžeš jít rozveselovat davy s Ešusem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:14
- Nahlásit
Fajka
jak to jedinej den dovolený??? To zní slibně!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:16
- Nahlásit
Fajka
A za největšího rozucha (ovou ) sem tam byla já s Fajkýšem
ale prdlajs rozruch jste byli - vynikali jste vzhledem, ale jinak, šedá klasika ... rozruch byl až když se celým šírým rozlehlým areálem neslo mé hlasité zvolání "ty svině tříbarevnáááááá"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:16
- Nahlásit
Janiii
No ale transport!! Já jsem řidič neřidič . A kterej víkend?
Ono by mu to určitě prospělo, protože se psama - myšleno s psíma klukama - to máme po tom napadení takový vachrlatý. A cvičák u nás mi nevychází, od září bych chtěla chodit jinam.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:18 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
no jasně, že jen JEDEN DEN DOVOLENÝ!!!
tento rok to bylo tak, že se začínalo ve středu po večeři - takže jdeš do práce. čtvrtek byl státní svátek, pátek DOVOLENÁ a víkeeeend
no a musíš vydržet do jara - příští rok se bude podle mě začínat ve čtvrtek večer, v pátek svátek a tradá víkend
a je to přelom duben/květen
|