Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:33
- Nahlásit

Janiii
kteréže to budu mávati z podkopce jistebského jedem dneska večer, ale zítra zas frčíme domů
šiš to huž mě ani nepřekvapuje
Sim tě máš ty taky někdy stav že máš dva dny volna a nevíš co s něma????

PetraK
Hezkého víkenda

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:48
- Nahlásit

Fajka
Sim tě máš ty taky někdy stav že máš dva dny volna a nevíš co s něma????
čéče až takovej víkend bude, budu o tom referovat až vám to bude protivný
a viděla jsi toho luksusního houpacího berňáka na předchozí stránce??

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:54
- Nahlásit

Janiii
čéče až takovej víkend bude, budu o tom referovat až vám to bude protivný
uklidňuje mě že se toho určo nedožiju páč to u vás nehrozí

a viděla jsi toho luksusního houpacího berňáka na předchozí stránce
jj suprovej jen zaštěkat

Tož du tak na poštu a konečně zas nějký volno ten pracovní tejden po dovolený byl nějakej moooc dlouhej

Podrbej a pozdravuj... prohodit to můžeš dle libosti

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:07
- Nahlásit

Fajka
vyřídím obojí a pěknej víkend!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2008 10:01
- Nahlásit

tak jsem cvičák zas zrušila - lidi proč já mam takovej pech!!! včera mě nenapadlo u táty nic lepšího, než sednout ke klavíru ... a výsledek? už po cestě domů jsem myslela, že si ruku snad radši uříznu, večer jsem dobrovolně namazala šlachy - to je co říct!! a spát jsem šla s ortézou na ruce ... mám problém udržet koš s prádlem (pravda, bývá hůř, většinou neudržim ani hrneček s čajem ) takže představa jak se přetahuju s Berni na cvičáku ... zůstali jsme doma. aspoň jsme vstali a šli jsme s Berni ještě před osmou ráno ven, že dáme aspoň stopičku. poslušnost jsem vzdala, protože se zdá, že Berni ohluchla a zapomněla povel LEHNI
na stopu jsem našla co nejvhodnější terén - nižší trávu, byla ještě rosa, říkala jsem si, paráda! bylo to asi něčí soukromé, tak jsems e tam moc nezdržovala, udělala jsem i lom, který jsem víc prošlapala, aby byl výraznější .... a myslela jsem že Berni přerazím! Míra ji šel zatím vyběhat s míčkem, pak jsem se snažila ji zklidnit nějakým tím povelem ... a až k lomu se motala jak vítr v bedně - říkala jsem si, vydrž!!, musí stopu dokončit ... kupodivu na lomu se uklidnila a zbytek došla v pohodě - předmět nezalehne ani kdybych se na hlavu stavěla ale bude to možná tím, že nelehá fakt ani normálně, bez stopy ...
druhou stopu jsem se rozhodla našlápnout kousek od baráku, na "louce" u fotbalovýho hřiště, kde mají ovšem dělníci složený materiál na kanalizaci, takže je to spíš hlína, minitravička, která spíš hyne, než roste ... ale řekla jsem si že to zkusim. udělala jsem jen rovnou stopu - a šla parádně!!! a čuchala, ne že by se rozlížela kdepak má sýreček tak nevim, Berni je a bude asi pořád jiná než ostatní no

alias
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 07:28
- Nahlásit

ahoj
tka jsme se vrátili z coursing campu - a nejradši bych se sbalila a vyrazila zas zpátky - to byla taková pohoda o dítko se staral taťka já měla jen čoklíky a sem tam jsem vytahla mlíkárnu a nakrmila ratolest
jo a musíme se pochlubit tak koza naše zrzavá konečně pochopiila co je to za slast běhat za střapečkem
no jdsu zachránit dítko z postýlky

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 08:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Dobrý ráno
Janiii

tak já mám taky z neděle zážitek ze stopičky, dala sem takovou jednoduchou né moc dlouhou do oblouka (páč sme teprv začátečníci) no a Fajuška čuchala krááásně a ke konci stopy se k nám přihnal z dálky retrívr... protože Fajkýš nesnáší když k ní přímo a rychle běží jakýkoliv pes a vždycky dělá vlkodlaka a chce protivníka sežrat tak sem si myslela něco o prd.... a že to je v háji no dopadlo to tak, že se zastavil metr od nás a panička ho v té chvíli zvládla odvolat ale světe div se Fajuška byla natolik zabraná do stopování že ani nehnula brvou jen tak trochu zvedla hlavu a zase ji znechuceně dala dolu a pokračovala v zadaném úkolu

Zato dneska ráno bych jí přizabila, je v nejlepším a tak venčíme zase s vořechem v zádech, no a vona ta trubka pískala a kníkala že by jako jo a přitom je to takovej vořech příšernej

alias
No jo coursing, bych šla hned, ale ten náš tady nějak nefunguje nebo co

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 09:11 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Fajka
sem takovou jednoduchou né moc dlouhou do oblouka (páč sme teprv začátečníci)
my jsme ještě míň jak začátečníci, ale já včera neměla místo na oblouk tak jsem šoupla lom, víc jsem ho prošlápla, a Berni ho zvládla uplně nejlíp z tý stopy
no a vořech příšernej se Fejkyně jeví v tuhle chvíli jako psí Brad Pitt
alias
ahojky!!! vítej zpět, ztracená dcero, je super že jste si to užili!!! my odjíždíme v pátek na náš tábor, už se taky těšim
Fajka
řekla jsem Mírovi, že nepřijedete, že Fejkýš hárá, a Mírova reakce - no tak snad přijedou bez psa ne???? my jeli taky bez Berni - nebo ať přijedou s plyšovým Fejkýšem ... a pak prohlásil něco o tom, že jen aby mohl Pája nosit ještě týden Mírovo triko, tak Fejkyně přikázal hárání ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:17
- Nahlásit

Nazdar ženský!
Tak já jediná evidentně nestopovala , páč soused začal stříkat sajrajtem to svoje pole a já bych nerada dopadla jako Biluška . No tak jsme si dávali poslušnost (fůůj bléé jetelíček, tady lehat nemůžu, tam je fčelka Mája!! ) a aportky a vyrazili aspoň za žvížaty na druhý pole- máku. Ešus přede mě poslal srnku- takhle blízko jsem ještě nikdy nebyla-Koukali jsme si voko-voko, pak se k nám přidal Ešus, ale zkazil to vůl jeden. Páč když se pak ona otočila a odhopíkovávala, tak měl tendenci vyrazit taky , což měl teda smůlu, ale mohl bejt za úplnýho vzorňáka a zůstat mi sedět u tý nohy pořádně

Coursing bych dala taky, ale mám smůlu- Ešus nemá rád dráty a to nejen ty na zem spadlý , takže i když máme natrénováno, tak jak je tam drát, neběží

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:19
- Nahlásit

Fajka

jo a moc díky za ten emil se stopama. Zapomněla jsem Ti v pátek poděkovati.

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:26
- Nahlásit

moc díky za ten emil se stopama. Zapomněla jsem Ti v pátek poděkovati
tyjo, taky jsem asi nepoděkovatiti, tak děkuji ti óóó, naše paní Žíhaňáková Úžasňáková

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:33
- Nahlásit

PetraK
Janiii
jo a moc díky za ten emil se stopama. Zapomněla jsem Ti v pátek poděkovati
To je v pohodě hlavně, že došel a máme co študýrovat

tak snad přijedou bez psa ne???? my jeli taky bez Berni - nebo ať přijedou s plyšovým Fejkýšem
No já bych mooooc ráda ale uvidíme jaká bude politická a pracovní situace

no a vořech příšernej se Fejkyně jeví v tuhle chvíli jako psí Brad Pitt
zetra beru na venčení foťák a zkusím ho zvěčnit, páč něco tak vošklivýho se dlouho nevidí
Já jí dám Breda Pitta ...

PetraK
Coursing bych dala taky, ale mám smůlu- Ešus nemá rád dráty a to nejen ty na zem spadlý , takže i když máme natrénováno, tak jak je tam drát, neběží

Proč nemá rád dráááty???

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
Proč nemá rád dráááty???
Protože je to vůůůůl. Při první návštěvě Šumáku se tehdy rozběhnul za krávou a .... nakopal ho ohradník. Tak nejdřív podezíral nás, že za to můžem a posléze došel k názoru, že za to může ta kráva, KTERÁ BYDLÍ ZA DRÁTEM, kterej kope. Od tý doby má logickou dedukci - drát = dostanu kopanec a navrch tam bude kráva. Krav já se bojim, dyš uměj takovýhle věci, takže se jim vyhýbám, tudíž se vyhýbám i drátům. Jak ale jedu v autě, tak jsem hrdina a kravám vyhrožuju........
Tak jedině, že by ten coursing běhal zabezpečenej v autě????
Já jí dám Breda Pitta

to řikala Jenifer Anistounová taky a koukej, kolik má Bredík dneska a Anželínou dětí . Bych se bála, kapek

kurnik proč to nejde změnit když chci já a HNED???? dneska mi to fakt jde

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 10:59
- Nahlásit

zetra beru na venčení foťák a zkusím ho zvěčnit, páč něco tak vošklivýho se dlouho nevidí
no však mě se Brad taky nelíbí takže já v tom 7 rozdílů hledat fakt nebudu

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 11:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
Doufám že se mi ho povede zítra nějak rozumě nafotit, to uvidíte PITTA!!!
Dyž si představím to potomstvo žíháný ještě k tomu

PetraK
Od tý doby má logickou dedukci - drát = dostanu kopanec a navrch tam bude kráva. Krav já se bojim, dyš uměj takovýhle věci,
ježíš já bych taky potřebovala takovýhle dedukce u Fajkýše, ona se nebojí ničeho, páč ona má jedinou dedukci, že přece všecko se dá sežrat

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 11:42
- Nahlásit

Fajka

No copak Ešus, to je velkej logik

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 12:53
- Nahlásit

je to chlap, ten se snaží všechno odůvodnit logikou - bohužel, chlapskou

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 12:59
- Nahlásit

Janiii
PetraK

http://www.novinky.cz/clanek/146969-zavislost-na-i nternetu-muze-obratit-zivot-vzhuru-nohama.html

Taky se věnuju chovů psů a taky sem si založila internotové stránky

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:11
- Nahlásit

Fajka

sem v háji

Janiii

bohužel, chlapskou

, on má fakt občas příšerný závěry ke který dokáže dojít . Už jste viděli psa, kterej nemůže cvičit, protože kvete jetelíček???????

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:11
- Nahlásit

Caute babiiiii, jdu vam sem na chvilu vlizt, jo
Sem objevila stranku - lidsky mySpace nebo Facbook jsou uz pase, ted maji svy i hafaniiii Tak sem Ajus taky zviditelnila http://www.uniteddogs.com/dog/70355 dybyste chteli pridat i svy pejsany
Fajka
Neboooj, tebe Fejkysek drepet u PC rozhodne nenecha

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:12
- Nahlásit

Už jste viděli psa, kterej nemůže cvičit, protože kvete jetelíček???????
no to né, ale zas mam doma psa, kterej když má psího kámoše ve vodě, rozhodne se jezero, řeku, rybník, cokoliv a jakékoliv rozlohy vypít, protože pak nebude voda a bude psí hra s Berni!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:16
- Nahlásit

Roxana
No achoooj

lidsky mySpace nebo Facbook jsou uz pase, ted maji svy i hafaniiii
Fackbook??? a nefackujou tam ty pejsky ?

http://www.uniteddogs.com/dog/70355 dybyste chteli pridat i svy pejsany
Je to pěkný pěkný, ste halt mezinárodní škoda že se tam nedá dát odkaz na webovky... nebo jo?

Neboooj, tebe Fejkysek drepet u PC rozhodne nenecha
no to fakt nééé

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:16
- Nahlásit

Roxana
Caute babiiiii, jdu vam sem na chvilu vlizt, jo
lez sem klidně častěji
Dislikes
Cats, neighbour´s female brasilian fila & veterinarians

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:18
- Nahlásit

Fajka
jo a zapomněla jsem reagovat - když to politická, rodinná a pracovní situace dovolí, určitě přijeďte!!! a když to nevyjde, uvidíme se buď v pátek 29. nebo sobotu 30. jo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:20
- Nahlásit

Roxana
Janiii
Cats, neighbour´s female brasilian fila & veterinarians
my jenom cats and neigbour's female brasilian fila ...
Fajkýš love our veterinarian

Roxana
Jo písala mi Eva z Držkova že ti volala nepřemýšlí náááhodou zase o bílé akitce

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:21
- Nahlásit

Janiii
jo a zapomněla jsem reagovat - když to politická, rodinná a pracovní situace dovolí, určitě přijeďte!!! a když to nevyjde

OK dám dyžtak včas vědět když tak uděláme výlet jen s plyšovou Bernii

uvidíme se buď v pátek 29. nebo sobotu 30. jo?
OK Příjdem určitě

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:23
- Nahlásit

Fajka
sem se uklikla fejsbuk neboli FACEBOOK
škoda že se tam nedá dát odkaz na webovky... nebo jo?
nooo, nevim, mozna do tho profilu, kamsi?
Je to pěkný pěkný, ste halt mezinárodní
Se pridejte takiiiiii
PetraK
A vy takiiii
Janiii
A vy takiiii (Jo a mmch, ty dislikes jsou extra pravdivy. cestny! )

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:25
- Nahlásit

Fajka
já se pojedu podívat kamarádce na obřad na Valdštejn, takže jen v pátek 22. na mácháči nebudu, ale jinak můžete kdykoliv.
No a oslava a koule u nás na zahradě, to uvidíme podle počasí, kdyby hlásili pěkně, tak byste mohli dorazit klidně už v pátek, mohli bysme upíct to masíčko a v sobotu bych to oslavila s širokou a dlouhou famílií, nebo bysme to spojili najednou a přišli byste všichni naráz - vy se stejně nebojíte
my jenom cats and neigbour's female brasilian fila ...
Fajkýš love our veterinarian

tak Berni to má upravený ještě "jen" na every dog`s female

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:26
- Nahlásit

Fajka
Jo písala mi Eva z Držkova že ti volala nepřemýšlí náááhodou zase o bílé akitce
Cece, vidis, malem bych ti zapomnela rict! jasne, psaly jsme behem vikendu, ale nevim, jaky ma presne plany, ale teda rikala, ze se nabeha kolem ty maly leopardice azaz

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 13:27
- Nahlásit

Roxana
Se pridejte takiiiiii
tak já na to pak v klidu koooknu estli to stou mojí Či-english zvládnu tak se tam taky přihodím

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání