| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:22
- Nahlásit
PetraK
a kterej je bombovej?? mě se líběj oba ... Lucky bude asi správně střelenej a prdlej mlaďoch, nevim, jak by ho babička zvládali, bylo by to asi na nás, ale Lojza mi přijde že má taky ještě mladej kukuč - jde o to co bude mít za zlozvyky ...
a vůbec netušim, jestli nás se psem babi nevyhodí
no dneska tam rozhodně nepojedem - takový nadšení se mnou nikdo nesdílí, a pes se prostě musí rozmyslet
a pokud budu teoretizovat ... asi by to chtělo tam vzít zrovna Berni, někam na louku, aby se očuchali, co na něj vůbec bude říkat? nebo myslíte seznamovat až doma? nebo na zahradě ne, tu by si mohla bránit ... ale jako až u nás, někde na louce?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:37
- Nahlásit
Janiii
Já to psala na Bobánka, Lojzu jsem viděla až pak- je taky úža. Kolik mu je?
Berníse rozhodně s sebou. Co kdyby si nesedli hned? Škoda pro pesana to komplikovat. Vzít pesana, Berníse a jít se pořádně projít, ať se seznámí. Je to naprosto neutrální území a když pak spolu pojedou v autě -což už je taky Berníse majetek, tak to doma půjde zase líp.
Jakýho pesana - to bude těžkej výběr - ono to stejně bude v obou případech tak trochu na vás.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:01
- Nahlásit
PetraK
Tak s Dášenkou jsme mluvila, budou moc rádi, mám doma asi 10 konzerv a tak třicet paštik+ budu mít nějakou deku, mističky a tašku s hadrama. Jestli bych mohla a nevadilo by Ti to, přibalila bych jim tam pytel ovesných vloček. Můžu??
se ségrou jsem nemluvila a snad mě neodmítne pomoc .
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:22
- Nahlásit
PetraK
co se vejde dozadu na sedačky, není problém odvézt jim tam - akorát se tam musí k tomu vejít naše taška s věcma takže v pohodě
a kdby ségra nechtěla hodit nám to do Bene, tak bysme se domluvili a vzali to někde v Praze - Míra tam jezdí kvůli práci, tak by to snad nějak šlo zařídit
Lojzovi je 5 let, mě připadá ten jeho kukuč takovej rošťáckej ... poptali bysme se, jak jsou na tom ve vztahu k ostatním psům - ikdyž u toho štěnda by snad neměl být žádný problém ... a nevim, jestli to dělat jako překvapení, nebo vzít dědu s babi s sebou? aby si případně z těch dvou vybrali?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:29
- Nahlásit
Janiii
Ó.Ká. tak v pohodě. Já myslím, že ségra proti nebude. Uvidíme. Nechcí vás otravovat přez mez víc než je nutno.
Já bych asi -pokud to půjde a víš, že se nebudou cukat se slovy, že už pejska nechtějí, vzala s sebou, aby si vybrali taky oni. Myslím, že Lojza by se jim možná líbil víc???? Nevím. Je tam otázka nejen jak se snesou s Bernie, ale jestli třeba není utíkací - pokud nemáte zabezpečeno, že nemůže zdrhat, jestli nemasakruje zvířectvo - pokud nějaký máte, co on a děti, jestli třeba není takový tip, co si pořídila Jablunka - že naskakuje na všechno - pokud by to dělal, Bernie by se to nelíbilo tutově, atd.Mně se Lojza taky líbí, pokud by tam nebylo něco co by nešlo uzpůsobit, myslím, že se možná dědovi s babičkou bude třeba i víc líbit. zas na druhou stranu u štěnda - jaký si ho uděláš, takový ho máš. těžká volba
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:37
- Nahlásit
PetraK
mě přijde Lojza taky takovej víc vhodnej k babičce, už jako od pohledu - kdežto Lucky je na tý fotce takovej raubíř - no štěndo ale jak říkáš, chce to všechno zjistit. zahrada je komplet oplocená, slepice jsou za plotem, králíci taky, takže to by bylo v pohodě - i květák už je za plotem
štěndo by bylo víc tvárný, ale zase prdlý, museli bysme ho brát vylítat my, protože babička za nim těěěžko poběží ... no uvidíme. asi to zkusíme před nima nadhodit, vytisknu si fotky abych mohla demonstrovat, jaký jsou chuděrky vopuštěný a nikdo je nemá rád
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:41
- Nahlásit
Janiii
dáš vědět vidˇ???????????? A když budou pro, ať jedou taky. Je lepší to nechat na nich. Lojza by mi k nim pasoval taky víc. No uvidíme, uvidíme .
Jo a paní z Dášenky je naprosto milá. Až pojedem na hory a budou-li to Jizerky, je jasný, kam zavítám s proviantem. Ale dopředu jsem jí řekla, že dovnitř nejdu, řvala bych jako blázen. Říkala ať se nebojím, že na smutný pejsky u nich nenarazím. leda tak na smečku co pobíhá po zahradě. Tak uvidím
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:46
- Nahlásit
PetraK
my jsme tam byli jednou, s 15kg pytlem granulí, který maminina feňule odmítala papkat a je fakt, že psi co se snesli pobíhali pohromadě a štěkali na nás u plotu ... ale i tak mi nebylo moc dobře. taky tam má hodně kočiček vevnitř, co si pamatuju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:53
- Nahlásit
Janiii
jo a teď taky veverku kterou odchovali Tu jim teda závidím. mít veverku je můj sen.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 14:43
- Nahlásit
Ahojky sem konečně doma a na netu
Jestli tu je nějaká sbírací akce pro Dášeňku tak bych tu měla 15 kg superprémiovech granulek s lososovou příchutí co mi ta moje stvůra nežere. Takže dejte vědět až tam pojedete, bych tam ty grancle přihodila, pls něco co doma posmetám
Přečtu si vás až večer teď pucuju autíško ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2008 17:50 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
no čaues pani!!! tak jak jste si to tam užíli? bez nás nuda co?
jinak, s pejsanama jsme se na babi s dědou neodvážili, probírala jsem to s Mírou a on říkal, ať tomu dáme ještě čas. dědu strašrně vzalo to, že musel nechat Ťapku uspat, a řekl, že tohle už nikdy nechce zažít ... jasně že je budem přesvědčovat, ale babi jde teď do nemocnice, tak to necháme asi trochu na později chjo
jo jinak do Dášenky pojedem my, povezem nějaký věcičky od Ešusový, a pojedem tam asi poslední víkend v srpnu, pojedu na sever slavit narozky, tak bysme to vzali při jednom ...
joo a doufám, že fotečky z úterka hodíš taky na rajče ale prosím pod heslo!!! vorvaně sem pak dám po uvážení sama, a ostatní to fááákt vidět myslím všechno nemusí
jinak od čtvrtka mám perfektní křeče do břicha, střídavě mám horkost a zimnici, potim se jak kůň, no prostě paráda Míra se ke mě dneska přidal, ale zítra chci na cvičák tak uvidíme
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 09:00
- Nahlásit
tak jak se máte všichni?
u mě naprd, pořád mi nejni dobře, na cvičáku jsem nebyla, a tak nějak se v tom plácám ve všem
Fajka
četla jsem u Akitek, že nestíháš, všímáš si že neprudim o fotečky vorvaně jo? ale těšim se na ně, bylo to asi jediné pozitivní za minulý týden
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 09:13
- Nahlásit
Janiii
Achojka, no nestíhám nějak a fotky jsem urgovala u Páji už 2x a zatím se ještě nerozrychlil ... řikal že nemá čas páč venčí krmí a stará se ti o Bernii
Snad to bude během dneška
Jinač mě dneska bolej nohy, páč sem se včera na zahradě nezastavila, joo a musím se pochlubit... chytila jsem včera 5 myší v dílně !!!! a všecky živí sem vypustila k sousedům
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 09:17
- Nahlásit
Fajka
čau dovolenkářko! Já zastávám názor, že po dovolený by měla přijít ještě zotavená z dovolený, aby člověk všechno stihnul. Páč já po dovče nestíhám absolůtně vůbec nic
joo a musím se pochlubit... chytila jsem včera 5 myší
jako kočka z útulku by ses dobře udávala
pro Dášeňku tak bych tu měla 15 kg superprémiovech granulek - to je bomba, to se nám to hezky schází!!! Dík holky.
Janiii
u mě naprd, pořád mi nejni dobře
co si snědla? Hřebíky?? Nejdeš k doktorovi?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 09:24
- Nahlásit
Janiii
no jo teď čtu že seš nějaká bolavá no tak rači k dochtou když to trvá už dýl a nevíš čím to ....
PetraK
Já zastávám názor, že po dovolený by měla přijít ještě zotavená z dovolený, aby člověk všechno stihnul. Páč já po dovče nestíhám absolůtně vůbec nic
škoda že nejsi můj šééf, zlatá slova
jako kočka z útulku by ses dobře udávala
jj a ani moc nesežeru chcete mě???
pro Dášeňku tak bych tu měla 15 kg superprémiovech granulek - to je bomba, to se nám to hezky schází!!! Dík holky.
ještě k tomu určitě něco přikoupím, či seženu, takže se mnou natuty počítejte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 09:55
- Nahlásit
Fajka
škoda že nejsi můj šééf
Třebas se jednou dočkáš ... a pak budeš litovááát
takže se mnou natuty počítejte
super!! To bude prima - hele, tak mě napadalo, aby toho Janiii nemusela tolik tahat - taky jsem chtěla přikoupit - tak já Ti po ní pošlu prachy a podělíme to? Přeci jen pojede na víkendovou oslavu, tak ať se jí tam vejdou taky její věci a ne jen konzervy a věci pro psy , tak že bych Ti po Janii poslala peníze a přidala se k tomu co budeš kupovat? Co myslíš, blbej nápad???
Janiii
Hele ségra souhlasí, takže předávka věcí proběhne u vás v Bešónově.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 10:02
- Nahlásit
PetraK
super!! To bude prima - hele, tak mě napadalo, aby toho Janiii nemusela tolik tahat - taky jsem chtěla přikoupit - tak já Ti po ní pošlu prachy a podělíme to? Přeci jen pojede na víkendovou oslavu, tak ať se jí tam vejdou taky její věci a ne jen konzervy a věci pro psy , tak že bych Ti po Janii poslala peníze a přidala se k tomu co budeš kupovat? Co myslíš, blbej nápad
no problémo, pošli prašulky a seznam co za to mám koupit a já to klíďo zařídím.
Jo a kdyby Janii nestíhala tak to u mě může vyhodit všecko a já to tam v klidu dovezu mám to necelých 5 kiláčků
... a pak budeš litovááát
no kdyby ti zůstaly takový hezký nápady tak určitě nebudu litovat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:06
- Nahlásit
Fajka
nebo to tam můžem hodit spolu a chlapy necháme doma - Míra bude třá gruntovat před oslavou
vidiš, byste se mohli pak tu sobotu večír zas stavit u nás na kopci, kdyby bylo hezky - bysme mohli posedět venků a něco upíct - třeba psy BErni bude po táboře jistě vhodný adept
a že Páju mooooc moc zdravím, je hodný že se o "Berni" dobře stará, ale večer ať udělá jen prochajdu na čůrání a sedne k fotkám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:11 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
nebo to tam můžem hodit spolu a chlapy necháme doma
Ale to je vynikající nápad, alespoń nebude nikdo prudit kdy už pudem
vidiš, byste se mohli pak tu sobotu večír zas stavit u nás na kopci, kdyby bylo hezky - bysme mohli posedět venků a něco upíct - třeba psy BErni bude po táboře jistě vhodný adept
JJ a když budete mít čas a náladu tak klidně.. jo a prej máte vzít koule, páč Pája se do nich zamiloval
Tak vomluva k fotkám, zrovna mi přistály na stole, tak je du kopčit na rajčátko... jak pak vono se to jenom hesluje...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:24
- Nahlásit
Fajka
když budete mít čas a náladu tak klidně
no jasněěě, na vás nálada dycinky domluvíme se, až se přijedete podívat na tábor a vrátit Berni no a koule jsou samozřejmostí - jak Pája vyhrál, tak ho to chytlo co?
a na to heslování koukej přijít pani, jinak je tam radšejc nedávej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:27
- Nahlásit
Janiii
Huž sem na to přišla, heslo je:
Posílám mailem.. poznámka na té první fotce... to nejsi ty
domluvíme se, až se přijedete podívat na tábor a vrátit Berni tak jo domluveno, vyhlásila sem na tento den akci: Fajkýš se učí plavat, tož sem na nás zvědavá
A už zas du makála makála...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:30 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
jdu to vočíhnout, jo a Míra se tu ptá, jeslti při tom starání se vo Berni taky Pája běhá v Mírovým tričku
jo a na jakej mail to pošleš - to víš, my co máme tři různý ...
jo a chce to nějaký jméno i heslo, tak pošli obojí prosím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:39
- Nahlásit
Janiii
jdu to vočíhnout
hmmm teď sem tam vlezla a žádný heslo to nechtělo to bude asi tím že sem přihlášená..
jo a Míra se tu ptá, jeslti při tom starání se vo Berni taky Pája běhá v Mírovým tričku
nechodí, von nPája nemá rád růžovou...
Poslala sem všechn na ten co máš na vebovkách, email.cz...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:41
- Nahlásit
Fajka
po mě to heslo chtělo, dobrý
nechodí, von nPája nemá rád růžovou...
s čim jste to vyprali??? míra běžně v růžovym taky nechodí, to jen že jsme jeli na návštěvu ... významná příležitost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 11:45
- Nahlásit
Janiii
s čim jste to vyprali???
Nevím, ale Fajkýš to nebyl ten je černo bílej
míra běžně v růžovym taky nechodí, to jen že jsme jeli na návštěvu ... významná příležitost
tak ať si zvyká, brzo začne
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 12:37
- Nahlásit
nemám rád angličtinu
povídala jsem si teď s nějakým Izraelcem, a jsem vyčerpaná, páč mi chvíli trvalo než mi došlo, že v mluveném projevu zní vlastně stejně send/sent - tak jsme se pořád dohadlovali, páč on mi teda tvrdil, že to poslal, a já pochopila že to pošle, tak se ho ptala jestli ví kam, a dokolečka dokola ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 13:29
- Nahlásit
Fajka
pošli prašulky a seznam co za to mám koupit
hele seznam posílat nebudu, nebudu Tě úkolovat, prostě řekni co koupíš a já se k Tobě přidám s prachama, ne? Hotofson. Kolegyně má prý pro mě ještě něco, tak uvidíme.
no kdyby ti zůstaly takový hezký nápady tak určitě nebudu litovat
dobrý nápady nikdá neměním
Janiii
než mi došlo, že v mluveném projevu zní vlastně stejně
nic si z toho nedělej, já jsem tuhle při rozhovoru po tydlifounu hovořila s kýmsi a požádala ho o vyspelování jeho jména, nějak jsme se nemohli pořád hnout z místa, páč mi to nedávalo vůbec jako smysl. Až poté mi došlo, že mi na začátku hlásil svoji HODNOST! No voják, co chceš
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 13:42
- Nahlásit
PetraK
Až poté mi došlo, že mi na začátku hlásil svoji HODNOST
ale asi seš na tom s ingliš líp než já, mě by to asi nenapadlo moh by spelovat jak by chtěl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2008 13:59
- Nahlásit
Janiii
moh by spelovat jak by chtěl
no však von už byl kapek nervózní, když jsme to jeli celý potřetí a já furt jakože coooo??? A jejdaaa, můžem ještě jednou?? Nějak mi tam něco uniká!! No mozek to byl co mi unikal . ale když já to fakt vůbec nepobrala!! a to mi pak zpětně došlo, že mi pokaždý řekl, že to je jeho HODNOST. Jenže já už byla v takovým tom klinči, že jsem se soustředila jen na to co jsem napsala a... hergot dyk to nedává smysl, takhle sepřece nemůže nikdo jmenovat!!!! Ne to je fakt nemůže
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2008 09:07
- Nahlásit
čau lidí, teda pani Fajko že vy se snažíte o titul "Pracovník měsíce"?
já tu ze všeho rostu, takže až potkáte třímetrovou pani tak to jsem jáááá ale třeba se dostanu do Gýnesovy knihy rekordů
|