Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 12:27
- Nahlásit

Janiii
alias

No vono to zas taaag hrozný nebylo
Ale šikovnej je páč piškůtky si vzal sáááám

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 13:22
- Nahlásit

Fajka
šikovnej je páč piškůtky si vzal sáááám
to je fajn, nemusela jsi vařit

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:33
- Nahlásit

teda tady to spí vždyť nebude mít choduák Ešusová v práci co na práci, až se dodovoluje
Fajka
chystáte se holky na zítra? jedete doufám vystavovat do Boleslavi škoda že se nemůžem přijet podívat a zafandit, ale jedeme na maminou do Karlovy Studánky ...
joooo, představ si, že jedno štěně od Pavla P. frčelo včera až do Kanady

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 10:50
- Nahlásit

Janiii
Achoooj, sem v jednom kole ... dělám všecky uzávěky za čtvrdletí páč příští a ten další týden to nebudu stíhat. A už třetí den mi nevychází DPháčko a nemůžu na to přijít kde je chyba

Do Bolky se chystáme, ale na řadu příjdem až v neděli. Tak prosím držet pestičky v neděli, máme nejobsazenější kruh a japonci jdou na řadu až poslední tak sem na nás moooc zvědavá
joooo, představ si, že jedno štěně od Pavla P. frčelo včera až do Kanady
Týýýýjoooo hustýýýýýýý!!!!! Je dobrej ! Nemá nějaký webovky??? určitě jo, hoď linky please

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:10 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

na řadu příjdem až v neděli ... máme nejobsazenější kruh a japonci jdou na řadu až poslední vy jdete až v neděliiii???? ale nepovídej ... že bysme to vzali od Vaška domů přes Boleslav?
ale u náčelníka kmene mi to asi neprojde
a webovky jsou tady
v neděli jdem kouknout na prcky malý ... a to budeš v Boleslavi s Pavlem, tak třeba se uvidíte!

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:13
- Nahlásit

jo a tady jsou odkazy na malý "mokrý fousy" jak si hrajou - web hrdého taťky

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:17
- Nahlásit

Janiii
Jeeee teda ty webovky sou krásný hned na první pohled večer je pořádně prostuduju

Voni sou berňácí taky v nedělíí??? To se tam zkusím mihnout jestli na něj někde nenatrefííím ... teda asi taky podle toho jak dopadnem že, páč dyby sme si vzali kousek rozhodčí sebou dom tak by to asi moc k chlubení nebylo
že bysme to vzali od Vaška domů přes Boleslav
klíďo tam bude takovejch lidí že dva navíc už se ztratěj

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:19
- Nahlásit

Janiii
týýýjooo Sidečeeeeek no to musím taky prolustrovat

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:23
- Nahlásit

Fajka
To se tam zkusím mihnout jestli na něj někde nenatrefííím
berňáci jsou v kruhu 18, jak jsem si zjistila, a Pavla tam najdeš určitě, protože jak ho znám, bude vystavovat zas i cizí psy a když vezmeš s sebou Fejkýše, třeba najde on tebe dřív

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:28
- Nahlásit

Janiii
My jsme kruh 13 tož to by mohlo být někde okolo

a když vezmeš s sebou Fejkýše, třeba najde on tebe dřív
to stoprocentně !!!
mrkne svým zdatným očkem a napadne ho, kurňa kde já už sem tohodle vlkodlaka viděl !!!???!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:46
- Nahlásit

kde já už sem tohodle vlkodlaka viděl a než mu dojde že se má dát na úprk, bude ho mít Fejkýšek ve svých spárech, páč ona bude vědět, že kvůli němu musí teď být tím ultranon plus žampiónem, že on probudil skrytý talent ...

alias
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:53
- Nahlásit

čauves - vy jedete do bolky jo? my taky ale v sobotu - tak to se asi neuvidíme :/

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 11:57
- Nahlásit

alias
ahuuuj Aliaskóóó, no já nejedu, my nabíráme dneska směr HK a zítra hned po kuropění směr Karlova Studánka, páč tam mám moji starou matku v lázních kdby mě slyšela, tak už mi jedna přiletíé, páč je to novomanželka, tak jakýpak stará žjo no a v sobotu po klekání zasejc zpátky směr HK a v neděli šupajdo presto domů

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:08
- Nahlásit

Janiii
prej starou matku dyk je to nevjestáááááá!!!!

než mu dojde že se má dát na úprk, bude ho mít Fejkýšek ve svých spárech, páč ona bude vědět, že kvůli němu musí teď být tím ultranon plus žampiónem, že on probudil skrytý talent ...
šiš vidíš to mě nenapadlo
Toaby se měl teda radši na pozoru co ?

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2008 12:57
- Nahlásit

Fajka
a když už tu byla řeč o Sidečkovi, ti tam budou tuším taky

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 23:16
- Nahlásit

Janiii
Tááák sem tu, přijel totiž bruder s rodinkou tak sem mohla juknou až teď na fotečkýýýý
Sou bombáááááá přemýšlím kdo z těch tří holek má větší radost... a musím říct že asi obě psí holky, páč maj víc vyplaženej jazyk Tož by to maminka měla pro příště ještě doladit

Jináč výstava super, hodili jsme řeč i s Pavlem jinak jsem nikoho jinýho z tábora už neviděla nebo nepotkala

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 08:46
- Nahlásit

Fajka
já šla spát, páč těch milometrů bylo za víkend nějak moc radost měly všechny tři stejnou, škoda že jsme nemohli vzít i Sendynku, protože by se nevešla do auta, ta smutnila doma, babuška naše ... ale ono jí bude za 14 dní veseleji
no a k výstavě ještě jednou gratulííííruju jste prostě šiškovný holky

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 11:42
- Nahlásit

Brej den

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 11:45
- Nahlásit

Eimy
tak tomu říkám stručná zpráva
tak jak je, novomanželko?? velká změna?

a kde máme Ešusovou??? ta se ještě fláká?? nebo dospává v práci dovolenou?

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 11:53
- Nahlásit

Janiii
no a k výstavě ještě jednou gratulííííruju jste prostě šiškovný holky
Děkujééém

já šla spát, páč těch milometrů bylo za víkend nějak moc
Bych normálně napsala dřív joo, ale už tady od rána hloubám nad tím, co jsou to milometry????? nemaj to bejt Mírometry?????? na fakt nevím vo co go

Eimy
Zdar novomanželům Veverkovým

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:00
- Nahlásit

Janiii
Změna v podstatě žádná, byli jsme teď od čtvrtka na setkání mládeže na Velehradě Bylo tam hezky (krom toho čtvrtka ). Ale jinak všechno při starým Jen mám jiný příjmení (což mi při registraci dělalo trochu problémy ).

Fajka
Ahooooooj

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:02
- Nahlásit

Bych normálně napsala dřív joo, ale už tady od rána hloubám nad tím, co jsou to milometry????? nemaj to bejt Mírometry?????? na fakt nevím vo co go
to měly bejt kilometry jakože jsme strávili víkend v autě tak jsem byla utahaná
Eimy
jak píše Fajka, taky mě napadlo, že to máš dobrý, že sis vlastně svatbou nezměnila jméno ... furt seš Veverková - to je fajné ne?

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:03
- Nahlásit

Eimy
Jen mám jiný příjmení (což mi při registraci dělalo trochu problémy
to jako mamina když měla v lázních všechno domluvený na svoje příjmení, a najednou tam přijela s jiným tak i na dopisy jí musim psát Pavlatová - Lehká aby věděli o koho jde

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:04
- Nahlásit

Janiii
No jo, protože manža nemá psátko teda teď už jo

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:05
- Nahlásit

a ještě se vám musím pochlubit - večer dodám třeba i fotku ... včera když jsme jeli domů, tak jsme zastavili na poli se slunečnicema, tak mám výzdobu doma i v práci - to je taková nádhera - a zadarmo slunečnice miluju, mohla bych je mít doma celej rok ... ne umělý samozřejmě tak se tu na mě smějou na stole vedle monitoru, frajerky

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:06
- Nahlásit

Janiii
to měly bejt kilometry aha

tak i na dopisy jí musim psát Pavlatová - Lehká
JAkÁ LEHKÁ??????? Na dosmrti Vašková!!!

Jako Eimy Veverková a já Žíhaňáková případně Pruhovaná
Tož příště Pavlatová - Vašková - Lehká. Jasný jo!

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:09
- Nahlásit

Fajka
no jestli to bereš takhle, že ty Žíhaňáková, tak v tom případě ale mamina neůže bejt Vašková - to je manžel, né pes
takže mamina je Pavlatová - Bonečková - Apolenková - Sendynková - Vašková trochu dlouhý na podpis ne?

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:10
- Nahlásit

Janiii
Zbylo na tom poli ještě něco?
Já si tam registraci dala už na nový jméno Přece jen to byla křesťanská akce a vysvětlovat jim, že jsem Fendrichová a za manžela mám Dostála by asi nebylo to pravé ořechové Tak když se mě ptali, tak j sem říkala "Petra FFFDostálová"

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:13
- Nahlásit

Eimy
Zbylo na tom poli ještě něco?
jasně že jo, to bylo uplně oooobr maxi pole, takže těch 9 slunečnic se uplně ztratilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

takže mamina je Pavlatová - Bonečková - Apolenková - Sendynková - Vašková
ani ne

Dyž já nejsu vdaná, já musím bejt Fajkýšová nebo žíhaňáková

Eimy
ptali, tak j sem říkala "Petra FFFDostálová
Paní jestli koktáte tak na to bych měla jednoho super kanisterapeuta, pruhovanýho

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání