Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:23
- Nahlásit

Tý jo báby, vy ste se teda čunily!! Nestačím zírat, natož to všechno přečíst, páč toho tady mám celkem slušně nahromadíno po dovče.
Mám ušlý nohy, šílený modřiny na ruce a rameni, z toho jak jsem zachraňovala nejdřív ptáčka a pak posléze Brtníka, kterýžto padal s ptáčkem i se žebříkem k zemi a tady mám psa, kterej přestal žrát . Nevím, jestli je jen uraženej, jestli nemá chuť k žrádlu jen tak-což normálně nedělá, jestli dělá ciráty a nebo esli mu něco není
a jsem na pracovišti zcela na nic, páč jsem zmatená jak Goro v Tokiu

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:25
- Nahlásit

PetraK
jsem na pracovišti zcela na nic, páč jsem zmatená jak Goro v Tokiu
no škoda že pani Fajkýšová je na tý dovolený, páč to vona by ti jistě poradila páč má doma japonskýho žáhaňáka tak třeba by vod zmatku pomohla

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:29
- Nahlásit

PetraK
Jen abys vedela, ta mala vlastofkova, co jsem ji onehda taky zachranovala, jiz vesele poletuje po okoli s rodici!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:30
- Nahlásit

Ha koukám, že Janiii se juž stačila poinformovat u paní Davídkojc

No pipinka byla naprosto bombastická, vůbec se nás nebála a když dostala hlad, tak si prostě vyhópla z krabičky a došla přes celou kuchyň ke dveřím, kde naštěstí řvala, takže jí těma dveřma Brtník netrefil. Myslela jsem, že ji odchovám doma, ale po konzultaci na ZS jsem zjistila, že je to zcela nemožný, protože krom toho, že za 3-4 dny bude potřebovat celý den poletovat, aby se tužily svaly a oběhový systém, jinak z něj vyroste chcípáček, co umře - a to v práci teda jako nemůže, to byl mohla až odpolko doma a v práci by být musela kvůli krmení, tak pak bych jí musela ještě naučit hledat si potravu, což obnáší poházet po bytě moučný červy . No dobře, tohle bych možná ustála, ale neměla bych šanci ji třeba naučit, že před deštěm se musí schovat a ne sedět, koukat jak z nebe padá voda a pak umřít na promoknutí. A kdybych i tohle všechno zvládla, tak pak bych jí musela být ještě tak 2-3 týdny k dispozici, pro případ nouze, aby se mohla kde zastavit, kdyby bylo nejhůř. No a to teda v paneláku fakt nejde. Tak jsem ji s těžkým srdcem dovezla do tý ZS. Ale paní je bezvadná, tam jí bude dobře. Ale jsem zase chytřejší o skutečnost, že tohle se fakt musí dělat profesionálně a ne takhle podomácku, protože by pak na to později doplatila. Huf, to jsem se zas rozepsala, což? No psací deficit po dovolený. Jinak dovča skvělý, pochodili jsme po Beskydech, já si zaplafčila a Ešus mi k tomu plašil ryby, aby ke mě neplavaly . Prostě pohodička

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:32
- Nahlásit

Fifi

jééé díky za info!! To jsem ráda.

Víš, že jsem si na Tebe pochopitelně vzpomněla??? Musela jsi škytat

Janiii

tak třeba by vod zmatku pomohla

taky si mohla vybrat lepší termín! Baba jedna, teď jsem na to tady sama!

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:32
- Nahlásit

PetraK
pochodili jsme po Beskydech
a kde konkrétně jste byli??? dívala jsem se na Novu ale žádná reportáž vo vás nebyla

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:34
- Nahlásit

PetraK
Víš, že jsem si na Tebe pochopitelně vzpomněla??? Musela jsi škytat
Skytat nee, ale chytla se me strevni virozka, tak nevim..

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:39
- Nahlásit

Fifi
Skytat nee, ale chytla se me strevni virozka, tak nevim
jooo, to vona Ešusová má růůzný kouzla

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
chytla se me strevni virozka

že by si se radostí potento z toho, že se mi podařilo toho mrňousa zachránit??
Janiii
na Novu ale žádná reportáž vo vás nebyla

my sme tam byli v utajení . I když díky Ešusovi moc nevyšlo. Předváděl se tam jak starej pardál. Škoda, že sem nemůžu dát video, jak hází šíbry do vody a nebo se vozí v pralese po skluzavce z mokrýho kmene. Ale na jeho šipky se tam chodily dívat děti . Jo a byli jsme v Horní Bečvě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:41
- Nahlásit

Janiii

vona Ešusová má růůzný kouzla

neprovokuj, nebo ...... a když by bylo nejhůř poprosim Neessi a bude z Tebe škrpál!

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:44
- Nahlásit

já se z tý Žíhaňákový zblázním plánujeme po smskách zítřejší sraz a vona mi píše, že si nemušíme brát plafky, protože jim tam zbyly jedny po minulým turnusu

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:15 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

tak lidi i nelidi, pádím domů, teda nejdřív pro zmrzlinu, páč mě doma čekaj senný plantáže, a já jakožto alergik si to vždycky prííímovně užívám ale co, vezmu prášek, a už si to metu s hráběma po louce
a brzo brzičko ráno směr pani Fajkýšová tradáááá
tyjo, půjdem na lodičky tak abysme ale s pani nedopadly nějak takhle
ale nebojte, ve středu ráno jsem zasejc tu

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:17
- Nahlásit

Janiii

JAKO VY SI BUDETE VÁLET VOBĚ ŠUNKY?????? Mrakomora na vás!

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:26
- Nahlásit

PetraK
no jooooo, vobě - ovšem u pani žíhaný se vzhledem k její postavě vůbec nedá mluvit o nějakejch šunkách, ona je samý párátko ale já to doženu za ni a já jen zítra, kdežto vona až do soboty - takže toho Mrakomora až od středy prosím

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:30
- Nahlásit

Janiii
takže toho Mrakomora až od středy prosím

tyto objednávky prosím směrovati na Gerdu od paní Davídkojc
Vona je přes to pršení .

Tak bacha, ať se nepřípálíte a nevypadáte jako vepříci.

Jo Janiii - kurník - hele mě napadá! Ty jezdíš semo tamo do Liberce nebo do Jablonce viď? Nedali bychom dohromady nějak, jak do toho jejich útulku dopravit několikero konzerv co tady mám pro útulek? Co myslíš?

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 16:33
- Nahlásit

PetraK
teda kurník ty máš paměť
jezdíme kousek od Jablonce, takže třá do Lučanský Dášenky bych to hodit mohla, tam jsme už jednou vezli grancle ...
Tak bacha, ať se nepřípálíte a nevypadáte jako vepříci
jak vepřík vypadám občas i bez připálení, tak ještě toho trochu

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 09:19
- Nahlásit

Janiii

Tak fajn, až se dovopečete a dovyrácháte, tak bychom to mohly případně domluvit? Nevadilo by Ti, kdybych Tě takhle zneužila? Mám tu konzervy ze zveráku, ptala jsem se jestli třeba do Maršovic, nebo tak zas někam. Dejavu psala sice o Chebu, ale tam to nemám jak dostat . A Dášenka myslím taky něco takovýho uvítá.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:15
- Nahlásit

už jsem zpátky, a lidi bylo to uplně bombáááá!! užili jsme si to, nepřičmoudli jsme se, no super den Pani žíhaňáková bude mít asi dost fotek z našeho společně prožitého dne, ovšem netuším jestli je chci vidět - moje maličkost škrábající se z vody na šlapadlo ve stylu "vorvaň vyvržený na břeh" a podobně ...
PetraK
no pokud se nám to vejde do auta , tak to tam klidně odvezem, to by neměl být problém

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:38
- Nahlásit

Janiii

vorvani sou chráněný, zvláště tady u nás, tak to máš dobrý . hele Ty a vorvaň jste si fakt jako děsně podobný. Asi jako já s Klaudíí Šífr , tak to neřeš.

Do auta by se to určo vešlo, měla jsem dvě krabice, teď jsem něco dala do tý záchranný stanice, takže už je toho míň a něco si nechám pro "svojí" útulkovou akci pro Báru Kolmanovou, takže toho bude zas míň, ale říkám si, že bych to chtěla podělit. Plus mám pár malých misek od kolegyně, a hadříky nějaký a něco má pro mě ještě jedna kolegyňka, ale nevím co. říkala jsem si, že oni tam taky asi často přemýšlejí, jestli koupit pár konzerv a nebo nějaký léky, tak si myslím, že i když toho nebude bůhví kolik, tak by jim to helflo. Jestli by Ti teda nevadilo, že Tě s tím budu otravovat???????? Jen nevím, jak často tam jezdíš.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:43
- Nahlásit

PetraK
vůbec mi to nevadí, s tím ježděním je to horší, vůbec nevím, kdy tam pojedem - možná tenhle víkend, možná příští? pak určitě ne, jsme další dva víkendy na táboře ... jak to vymyslíme s předáním? a kdy jsi schopná to dát všechno do kupy? a zavoláš tam jeslti to chtějí? nebo mám já?
hele Ty a vorvaň jste si fakt jako děsně podobný
o podobu vůbec nejde, spíš o ten pocit, kdy horní částí těla jsi na šlapadle a nožičky se sedací částí ti bezvládně visí do vody a protože se ti všichni okolo řehtají a ty se řehtáš s nima, nemáš sílu vytáhnout tu prd.. z vody no

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 08:50
- Nahlásit

Určitě tam zavolám-dík za připomenutí! Nějak mi to vypadlo. Předávku tenhle týden určitě dohromady nedáme, páč musíme nejdřív vymyslet jak to provedeme . Ty seš ještě v práci? Nebo huž ne?

protože se ti všichni okolo řehtají a ty se řehtáš s nima

a to můžeš být ještě ráda, že plavky zůstaly tam kde měly

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:20
- Nahlásit

PetraK
v práci ještě jsem. no hele, teď jsme koumali termíny, protože musim se někdy v srpnu dostat na sever, abych oslavila narozeniny s příbuzenstvem ... tak bysme mohli domluvit předání někdy v posledním srpnovém týdnu - 25.-29. a pak o víkendu bych tam mohla dojet ... to by šlo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 09:23
- Nahlásit

Já myslím, že to by vyjít mohlo!! Jdu hledat číslo na Dášenku a zavolat jim tam, jestli se jim to šikne.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 10:54
- Nahlásit

PetraK
ok, zavolej a pak písni co ses dozvěděla

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:08
- Nahlásit

Janiii
zatím jsem se tam nedovolala , budu to zkoušet dál.
Hele a ty děláš v Prahé, nebo ne?

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:11
- Nahlásit

PetraK
Hele a ty děláš v Prahé, nebo ne?
nene, v Šénebově, neboli v Benešově
ale tak v Praze bysme to snad nějak vyzvednout mohli

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:16
- Nahlásit

Janiii

No já bych se snažila zapojit ségru - eště vo tom ale neví. Taky dělá v Bešónově - v nemocnici, tak by to bylo jednodušší. Ségra u nás bude na chalupě a vrací se dom právě 24.8. takžééé, bych jí to mohla snad vnutit a bylo by to nejjednodušší /esli se zase nezhádáme jako koně a já jí nezabiju /. My tam pojedeme asi le to právě budeš už oslavovat v Jizerkách ten víkend.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:23
- Nahlásit

PetraK
Taky dělá v Bešónově - v nemocnici
achááá, no to by bylo uplně nejlepčí, helpčí
takže máš bojový úkol, nezhádat se se švestrou na chalupě v rámci zajištění plných bříšek v útulku

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:53
- Nahlásit

Janiii
ty jo tak já nevim. Volám ségře, abych jí jako sdělila, že bude dělat dobrej skutek - a vona taky nic. Nikdo se mnou dneska nechce telefounovat! Nikdo mi to nikde NEBERE!! A pak že v tomdle státě berou fšichni!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 12:55
- Nahlásit

PetraK
hele, to bude asi dneska nějaký hromadný jef, páč já jsem přišla po včerejším volnu do práce, našla jsem v mailu pokyn, že si mam změnit heslo u novýho telefounu, jako pevný linky, co tu máme nový, tak jsem si změnila - ale nějaký uplně jiný heslo, a kolega se tu s tím pak sr.. asi 2 hodiny a nikdo se k nám nedovolal ...

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání