Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 15:14
- Nahlásit

Fajka
ty víš že tobě bych poradila i zadáááčo, ale když já fakt netušim, co se v její kebuli odehrává za tajný pochody

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 15:19
- Nahlásit

Janiii
Kdyby to bylo aspoň nakažlivý všeho nechám a kvapčím směr jih

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 15:53
- Nahlásit

Fajka
nebo možná směr východ? třeba mají na Berni vliv holky u maminy - obzvlášť Bonečka a její nasr... výraz "co tu už zas chce ta uštěkaná..."

alias
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 10:49
- Nahlásit

zdarec babinec- jakto že tu vůbec nikdo neni - tak my teda jedem na šumák no když se s náma nebavíte

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 15:36
- Nahlásit

alias
jééé ty se máš - já bych tqaky zase někam jela
dneska jsem byla na jednom pohovoru v Praze, byla tam moooc príma paní, tak bych byla docela ráda, kdyby to vyšlo ... ale uvidíme.
jinak mám už druhý den šílený bolesti hlavy, takže jsem pod vlivem prášků, no nic moc přijdu domů, zalehnu a ani se nehnu to bude asi tim střídavým počasím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 16:03
- Nahlásit

JAK TO, ŽE MI TO NEUKAZOVALO,ŽE SOU TADY PŘÍSPĚFTKY? Furt koukám, esli vyskočíme a nic, tak si řikám, baby si užívaj léto a dělám bordel někde jinde a voni tady sou! Teda aliaska huž né, páč jeden na Šumák - pozdravůůůj a staf se na tu pizzzzzuuuuuu a vyřiď panu majiteli, že huž ji umím skorem jako voooon! Ale fakt jenom skorem

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 16:05
- Nahlásit

Janiii
pohovoru v Praze, byla tam moooc príma paní, tak bych byla docela ráda, kdyby to vyšlo

bude z Tebe Pražká, bude z Tebe Pražká, heč, heč

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 16:16
- Nahlásit

PetraK
s prací v praze, pokud to bude dostupný, by mi to nevadilo, ale stěhovat se tam, to néééééé
a s těma příspěvkama, tobě nevyskočily a já zas čtu blbě - viz. ty Klíče v záchodě - tak to máš šumafůůůk letim domů, plácnout si hadr na hlavu, nebo budu mít z jedný dvě, a ještě vošklivější

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 16:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

No tak budeš poloviční Pražkáááá

hele a až dorazíš domů, vlez do vany a nějakou dobu si na nohy pouštěj co nejstudenější vodu vydržíš. Někdy to zabere. Záleží teda od čeho ta makovice bolí. Ale zkus to. Tak ať je Ti líp.

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:42
- Nahlásit

PetraK
jsem si to s tou vanou přečetla až teď ale díky za tip. Určitě někdy vyzkouším
kde máme Fajkýšovou???? to už zas roztřískala noutbůůk tak že se na něj nedá klofat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:44
- Nahlásit

Janiii

a je líp?

esli si jí na nojbůk nesedla Fajkýš

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:04
- Nahlásit

Janiii
PetraK

to už zas roztřískala noutbůůk tak že se na něj nedá klofat?
esli si jí na nojbůk nesedla Fajkýš

Ježíš vy ste ale Jezinky! vobě dvě
Sem byl včéra u svýho dochtora v Ústí n/L.
Jezdím tam pravidelně každý rok na kontrolu po tom co mi před x lety vzali štítnou žlázu. A včera sem dostala od kapacity v oboru a uznáváného pana doktora kvízovou otázku:....
Co prý se stane když takový doktor posílá celý život svoje pacienty na operaci a odstranění štítné žlázy????
Já povídám nooo pacienti se mu vracej (jako třá já) má jich mraky a je za vodou...
A pan doktor se usmál a praví: špatně... dopadne tak, že na operaci nakonec musí jít taky!!!
No a pak už jsme si dalších cca 20 minut vyprávěli zážitky poměřovali jizvy a on ze mě pořád páčil jak se dá žít bez šž. a že to nic není.... prej abych ho ujistila, že nemusí mít strach !
Sem se řehtala ještě doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 09:55
- Nahlásit

Fajka
prej abych ho ujistila, že nemusí mít strach

a já se řehtám teď jak pitomá!!!!!!!!!!

Tak to je slušná vomluvenka pro nepřítomnost

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 10:29
- Nahlásit

PetraK
Tak to je slušná vomluvenka pro nepřítomnost
uf to mi spadl šutrák ze srdce

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 11:26 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Fajka
teda pani vy jste hustá
to asi jako když jsem šla na operaci v Praze, a sestřička, která mě vezla na operační sál, si se mnou povídala, a tak se ptala co a jak se mnou, tak jsem jí začala vyprávět, jak před touhle operací jsem byla na dvou vyšetřeních, u kterých mi museli udělat epidurální anestezii - a vona vykřikla "ježiš to bych si nikdy nenechala dát!!!!" ... zdravotní sestra ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:26
- Nahlásit

Janiii

jéžiš holky vy teda máte zážitky , kam se hrabu se zubařem

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:39
- Nahlásit

PetraK
a nedovedeš si představit to zděšení, když jsem jim při aplikaci toho epidurálu (toho druhýho) omdlela, a když jsem se probrala, nade mnou byla hlava doktora v roušce, který vypadal jak můj chemikář z gymplu!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 22:30
- Nahlásit

Janiii
můj chemikář z gymplu

to ste teda měli dost divný laborky z chemie

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:46
- Nahlásit

lidi taky je u vás takovej horčus venku? byla jsem ve městě a málem jsem scípla a byl ze mě scíplej čert ještě že Berni je na todlencto inteligént a je zalezlá v chládku ... taky zalezu

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 14:50
- Nahlásit

Janiii

zalezlá v chládku

Kolik vyfásla a za co?

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 15:15
- Nahlásit

PetraK
nedovolený použití zbraně - zubů - na nepřítele
hárá, ale jak jsou babička na zahradě, a už není Ťapinka, kterej by ji obtěžoval, tak je s nima venku a je zalezlá ve sklepě na superextrachladným betonu, šikulka

arwen
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 15:41
- Nahlásit

Janiii
ze sedmýho schodu je nejlepší

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 18:51
- Nahlásit

arwen
když my nemáme do toho sklepa schody do sklepa se dá jít totiž jen ze dvora, který je oproti domu na úrovni suterénu, takže nejen že dobře chladí, ale ještě nezatěžuje klouby - no co já bych pro tu svoji příšeru neudělala

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 20:18
- Nahlásit

arwen
ze sedmýho schodu je nejlepší

Hele báby- mějte se tu fajně, ozvu se vám za 14 dní, tož páááááááááčko

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 19:54
- Nahlásit

Eimy
nóóóóóó tááááák cóóóóóóó????? mladá pani!!!!
jsem napružená jak péro v gauči a informace, žhavé drby z víkendu a fotky nikde
doufám, že se z nově nabytého stavu vzpamatuješ a podáš hlášení!
a jinak čerstvému novomanželskému páru samozřejmě mooooc gratuluju a přeju jen to NEJ!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 20:10
- Nahlásit

Janiii
Ježíš to už bylo tenhle víkend?????? To to letííííííí!!!!!!
Tož gratulace velikáááááááááááááááá

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 08:28
- Nahlásit

Fajka
Ježíš to už bylo tenhle víkend??????
no snad jo, nebo nééé? ale hlídání Veverky sháněla na tenhle víkend, tak snad jóóóó
jak se máte?? co žíhaňáček???

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 10:02
- Nahlásit

Janiii
Ahojky, žíhaňáček dobrý, sousedi přivezli o víkendu štěně slovenskýho čuvače tak zas budeme mít na co vlkodlačit
ale je to pes tak třeba až povyroste a budou okolo sebe chodit snad si na sebe zvyknou

Jinak nevím jak tebe ale to bolení hlavy se asi přesunulo ke mě nehledě na to že mám u stolu kyblík a je mi dost blbě a to mi před hodinou nic nebylo. Po jídle to není nic sem nejedla ani nepila a asi budu ....bl....

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 11:38
- Nahlásit

Fajka
Po jídle to není nic sem nejedla ani nepila
jen jestli nebudou malý žíhaňátka, teda spíš Janušátka a Pavlušátka
néé, samozřejmě přeju ať je ti brzy dobře, ta moje hlava byla asi tím střídáním počasí a tlaku, bylo to fakt zoufalý, ale - ťuk ťuk - už je to dobrý. sice jsem rozlámaná z posilovny, krátili jsme si tam včera deštivou neděli, kdy by ani psa nevyhnal (jasně, Berni vyhnal, ale hárá, tak žádný výlety ) tak jsme šli mučit tělo - a pak jsem si dala výýbornou bublaninu s malinama

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:17
- Nahlásit

No týýýjo to tradši ty žíhaňátka teda
Ne to fakt nehrozí tím sem si jistá

Spíš zas lítá nějakej fujtajbl ve vzduchu, ráno mi nic nebylo cestou dopráce taky nic vylezu 7 pater nahoru a říkám Pájovi je mi zle budu bli... a von že prej jako ftip po ránu dobrý.
No neftipkovala sem ještě, že tu mám ten kyblík na mytí oken

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání