| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 12:21
- Nahlásit
Janiii
No jasnéééééé už to slyším a vidí... Míírooo pojeď sem nou na Šumavuuuuuu .?????? No a dyž teda seš unavenej a nechce se ti tak daleko tak jedem aspoň do Boleslaviiiiiii?????!!!!!!!
Ty woe to bude ale vostuda .. !!!! Tam fakt pojede polovina lidí jen kvůli našemu cirkusáckýmu představení
Pošlu do kruhu páníka ať ukáže co v něm je.
A v pondělí podávám inzerát sháním nového přítele a psa, bo to nepřežije ani jeden
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 12:41
- Nahlásit
Janiii
mají v kotci fenku ohaře (ona psy moc vůbec nemusí, ale jak říkám je v tom kotci). Jim pesani nevaděj-jak s háráním to nevím-po chodbách dlažky, v pokojích koberce, tak když by měla Bernie bombarďáky.
Ten penzion je bombastickej, my tam jezdíme už mooockráát. A ten výlet na Boubín můžu fakt doporučit. Jednou nám ten vláček ujel zpátky a tak jsme to došli pěšmo - bez problémů - to jsme šli jen vyloženě prales. Když jdeš Boubín jako vrchol, tak to tě i doKubovky zpátky navede.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 12:47
- Nahlásit
PetraK
s paní jsem mluvila, mají volnej jen apartmán, na psa se teda paní moc netvářila, právě kvůli jejich rvavý fence - ale jak říkáš - mají ji na vodítku, když je venku, takže by se holt holky nemohly potkat ...
zkusím ještě kouknout po něčem jiném, třeba nahoře u Vydry - teď ještě není sezona, tak třeba by to někde šlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 13:19
- Nahlásit
Janiii
to nejni možný?? Vždyť tam dycky s námi byl i jinej čokl?? a když tam volala kámoška se dvěma pitbulkama, tak se taky domluvily. To spíš možná jako upozornění na situaci, ne?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 13:32 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
pani spíš byla nějaká celá zmatená, protože vůbec nevěděla, jestli má nebo nemá volno
neschovávala sis odkaz na nějakej penzion? někdo to dával sem na forum - nemůžu najít to téma s dovolenýma, pomooooc
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 13:44
- Nahlásit
už jsem ten podkaz našlááá je to tohle
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 13:47
- Nahlásit
Janiii
Uuuuuuf, tak klubofka nebude... nebo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 15:15
- Nahlásit
tak odjíždíme sem takže budu hlásit, jaký to tam bylo
paní říkala že se psem není problém, volno mají, no a autem se dopravíme kamkoliv
Fajka
budem na vás mooooc myslet a držet všechno co máme!!! a napiš prosím! ať máme informace z domova i ze světa
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:44
- Nahlásit
víkend byl bombáááá protože zítra pracovně neprocesím, tak se nebudu moct hlásit, takže Ešusová nastuduje, jak jsme se měli - a to povinně prosím! Fejkýšová nemusí, ta už nastudováno má - taky povinně, jak jinak a panně nevěstě Veverkové to nechám na jejím vlastním uvážení - abych ji neztrésovala před svatbou
né, vážně jsme se měli úžasně, tady máte článek a jsou tam i fotky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:42
- Nahlásit
Janiii
tak co super, viď? Vydra je úža, žůža viď? A Velhartice taky! Nedivím se Ti , žes na prohlídku nešla, já to taky těžce nesla , výšky totiž taky neoblibuju Tak hlavně, že śe vám líbilo. Fotky jsem v rychlosti prohlídla- spíš začátek, jen se mi neukazujou ty popisky kde najdu ten penzionek???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:44
- Nahlásit
PetraK
jááák nezobrazujou popisky u fotek? já je vidim
Nedivím se Ti , žes na prohlídku nešla, já to taky těžce nesla , výšky totiž taky neoblibuju
já mam hlavně panickou hrůzu z mostů, takže to už by byla vražedná kombinace
a na penzion jsem dávala odkaz v pátek, ale spešl pro tebe je tu znova
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 09:20
- Nahlásit
Janiii
Díkuju pani, to vypadá taky mocinky pěkně
Jo a příště - ale to máte kapek z ruky, nicméně to stojí za to - příště vyražte do Lužických hor - tam jsem nechala naprosto celý svý osrdí!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:48 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
vypadá to tam ještě líp než na fotkách, co mají na webu - přistavěli kus penzionu, je to tam takový nový, opravený, čistý - no fakt paráda
jooo, hele - a mě napadlo, když jsem volala do toho penzionu Klose - nemohla vona pani majitelovou odradit rasa psa? protože se ptala co máme za psa, a pak řiká - aha, to je takový to moc chlupatý .... a ty jsi říkala, že jste tam byli s ešusem, pak s pitbulkou ... všechno krátkosrstý ... třeba jim vaděj dlouhý chlupy ikdyž oni sami mají dlouhosrstýho psa - ale ne v penzionu ... no to je fůk, vona by nás paní i vzala, ale našli jsme tohle a nemělo to chybu
jo a kontakt někam do Lužických máš? dej tipa pro nás neni nic dost z ruky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:15
- Nahlásit
Janiii
Já si myslím, že to jen bylo nedorozumění spíš, oni jsou fakt skvělí - když mi tam cizí kocour po....l bundu, vyprala mi ji paní a půjčila mi svou, nic tam fakt není problém. děti tam lítají, psi tam byli dva najednou, tak nevím. no.
No v Lužkách jsme byli v Mikulášovicích - tedy kousek od nich - asi dva km - Salmov se to jmenuje a v Penzionu U Rytíře z Ježova - supr, dupr. Pes nebyl problém - paní která se tam o to stará (teda není to její, je to sprácová, má doma boxerku, takže do psů taky fanda).
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:18
- Nahlásit
PetraK
Já si myslím, že to jen bylo nedorozumění spíš
taky si to myslim
a na Lužický kouknu, tam jsem nebyla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:38
- Nahlásit
tak to honem naprav -ale - až se zamiluješ, nechej si to pro sebe, jak úžasný místo to je, jináč se z toho stane další tůristická atrakce
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:01
- Nahlásit
ahooj všichni, neodfouklo vás to?
sedíme si včera tak v hospodě - měli jsem po posledním kurzu němčiny, a najednou černo, průtrž jak blázen a vichřice, tak jsem si tak říkala, co na to asi to naše autíčko, který na mě čeká v práci - pod HRUŠKOU pak vypli proud, takže jsme seděli ještě asi hodinu při svíčkách - no romantika šla jsem pro auto, to naštěstí v pohodě, hruška je nesmrtelná a vyrazila jsem domů. jenže ... nejdřív jsem dělala slalom mezi popadanýma větvema ještě ve městě, pak jsem autí málem utopila u podchodu, protože do půlky spadlý stom a spadnul na odtokový kanál - takže vody habakůůůk pak mě čekalo 12km, kdy jsem si hrála chvíli na řidiče angličana, chvíli se dalo jet normálně, popadaný stromy jsem nezvládala počítat, a poslední bohužel padnul tak šikovně, že zatarasil celou silnici před Týncem, tak jsem posílala Mírovi poplašné sms typu "strom přes silnci, nepřijedu domů" můžu říct, že fááákt nic příjemnýho ...
pak se mi podařilo domů dojet celá vyflusaná to popisuju Mírovi a ptám se na (hlavně psychický stav) Berni, jestli se nebála chudinka, a jestli je v pohodě a nestresovaná (na zahradě jsme přišli taky o dva stromy) - a Míra mi řiká "stresovaná???je v pohodě, a mam takový tušení, že mi sežrala zbytek večeře"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:14
- Nahlásit
je v pohodě, a mam takový tušení, že mi sežrala zbytek večeře
tomu říkám správný využití situace je to šikovná holka
Jako u nás včera byla buřina, hroznej slejvanec, pak mlha jak v prádelně ale vítr nic moc, nikde skoro ani větýfka ale zahradu to zalilo pěkně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:21
- Nahlásit
Janiii
tady v Prahé taky hustý, ale asi ne tolik jako v dalším okolí. Nejdřív nebylo nic a pak to během chvilky vypuklo . Z paneláku se stal jeden velkej chrlič, protože z každýho balkonu lila voda, jak přetejkaly. A šílenej vichr. Jak to vypadá na chalupě ani nechci radši přemýšlet
a Berni je , jak psala Fajka zatraceně šiškovná holčina
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:58
- Nahlásit
no Míra se šel podívat na půdu, jak to tam vypadá, a tvrdí, že na talíři na konferenčním stolku měl zbytek míchaných vajíček se šunkou když se vracel, prý slyšel cinknout vidličku - a tak houknul ... ale jestli to bylo drcnutí ocasu berni, když šla okolo, nebo se obsluhovala vidličkou jako dáma, těžko říct
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:11
- Nahlásit
Janiii
bo se obsluhovala vidličkou jako dáma
neni přece žádný primitivní prase! Co si to vo ní myslíte, to víte že to nebylo tím, že by do toho štrngla vocáskem!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:13 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Neodfouklo, ale skoro jo Tahala jsem pritula od pul osmy od nas pryc, nechal se ukecat kolem pul devaty, devaty a akorat zacla bourka
Takze jsme z venku sli rovnou do sprchy i kdyz toteda uz nebylo potreba skoro
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:25
- Nahlásit
Eimy
si zrovna řikám, že to bylo zbytečný plejtvání vody potom . A taky nemusíte prát, vypráno už taky máte, jen usušíte
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:32
- Nahlásit
Takze jsme z venku sli rovnou do sprchy
no joooo, jen machruj před těma, kterým nejde proud od večera od sedmi až doteď tudíž není tlak a nevíme, jak dlouho voda poteče ... to byla včera fofr hygiena u nás ale ven do tý vichřice se jít umejt se mi z hospody fákt nechtělo
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:34
- Nahlásit
Janiii
U pritula doma to prej odneslo strechu a nejde jim proud, ale podle cezu jim jede
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:35
- Nahlásit
Janiii
umejt se mi z hospody fákt nechtělo
vono taky, jestli neměli na hajzlíku mejdlo, aby ses mohla předem namydlit, tak by ta hygiena stejně nebyla nic moc
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:36
- Nahlásit
PetraK
vyprano v kyselym destiku to teda pekne dekuju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:43
- Nahlásit
Eimy
Jak děkuju? Když budeš do praní přidávat kapku octa, udrží ti to barvy, tak tady jsi ušetřila i za ten vocet
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 11:19
- Nahlásit
PetraK
aha,tak to pak jo, paní hele ja zacinam mit nervy z ty svatby, mame to za nakejch 16 dni a nemáme fotografa jakoze rodinnejch fotografu mame spoustu, ale profik nikde nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 11:21
- Nahlásit
Eimy
klid! Když se sežene skvělý, když i nááááhodou ne - oč to bude horší svatba? Stejně vás pak nakonec budou posouvat zleva doprava jak sochy na Velikonočních ostrovech a budete se povinně usmívat, zatímco na těch rodinnejch - no to se pobavíte!
|