Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:54
- Nahlásit

už jsem dlouho nebyla zničená, tudíž tedy tak a tak jdu dneska cvičit zítra jedem pro změnu na svatbu a v sobotu slavíme Vaškovy 50tiny - náročný to víkend

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:15
- Nahlásit

Janiii

další svarba?? Janiii - vy tenhle rok asi už trénujete, že jo?

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 21:29
- Nahlásit

naopááák, my se kocháme, abysme si to jako užili a sami to nemuseli praktikovat víííš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 21:41
- Nahlásit

Janiii

a to jest velmi dobrá teorie! Páč vono taky prachy se daj využít mnohem líp, než je narvat do svarby, žejo? Eimy - teď doufám to nečteš! Když se člověk rozhodne, je to jiná!

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:02
- Nahlásit

PetraK
prachy se daj využít mnohem líp, než je narvat do svarby
no jooo, jenže to vysvětluj rodině a příbuzenstvu - ti by klidně udělali sbírku, jen aby nás viděli ve svadéébnííí košilííí

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:08
- Nahlásit

Janiii

tak jim řekni, ať koupěj košili a k tomu zájezd nějakej. Že si voblíknete tu košili a pojedete rovnou na svarební cestu

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:08
- Nahlásit

PetraK
to víš že čtu proč byslíš, že se snažíme náklady minimalizovat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:49
- Nahlásit

Eimy

abyste mohli letět balónem kolem světa za vosumdesát dní! Ale ty to nečtííííííí!!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 20:22
- Nahlásit

lidi, jsem z víkendových cest a oslav zpátky ... že to bude náročný víkend, to mi bylo jasný ... ale co se stalo, to nikdo nečekal
je to popsaný u Berni na webu a stojí to fakt za přečtení a fotky za shlédnutí!
já jsem prostě o víkendu místo jedné svatby a oslavy padesátin stihla svatby dvě VDALA SE MI MAMINKA

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 08:48
- Nahlásit

Týýýý žjofkáááá JANIIIIIIII - to je bombový, NAPROSTO DOKONALÝÝÝ!!! Mámu sice neznám, ale vyřiď jí, že mě naprosto ohromila a SMEKÁM A PROVÁDÍM HLUBOKOSKLON!!! To muselo být naprosto úžasný!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 10:12
- Nahlásit

PetraK
vyžídííím - paf jsme z toho byli, ale úúúžasný to opravdu bylo
jo, a jinak mi psala paní Aliaska Špekoňová na web k Berni, a že sem nahlíží ale nemůže přispívat, že je k tomu potřeba jákási autorizace od kohosi - nevíš, na koho se obrátit, aby to zařídil?? já chci aby nám sem psalááááááá Aliasko mávám ti

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 10:32
- Nahlásit

Janiii

No, to bude bordééél, esli se přidá i Aliaska!

Asi na pana moderátora na pana Isdpch. Esli tu je????

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 10:45
- Nahlásit

PetraK
a nemáš na Aliasku mailík? abysme věděli jakou přezdívku chce autorííízovat? a pak bysme to nějak zařídili??
a kde máme Fajkýšovou? ta to ještě zapíjí ne? včera večer psala smsku, že to tu četlá, tak asi slaví

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:34
- Nahlásit

tak pani Fajkýšová se mými ústy omlouvá má nějakej zaneřáděnej kompjůůůůůtr - asi stroj neunesl tyhle naše řeči a odebral se do věčných lovišť ale už se pracuje na náhradě a jak jen to půjde, je tu s námi

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:40
- Nahlásit

Janiii
mailíka mám, teď jsem byla fuč -mám trochu poletuchovou dneska, tak já jí písnu.

alias
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 09:44
- Nahlásit

čauves tak už mi to fungůje )

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:05
- Nahlásit

heleee AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ ALIASKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Došel Ti můj emil?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:55
- Nahlásit

Zdáááár děcka jak se máte?
hlásím z mrtvích vstání
A už zas musím pracovat páč mám nového noutbučka....a asi si taky hned vlítnu k vočnímu pro párek dioptrií páč to má tak malý písmenka že budu brzo brousit nosem o monitor

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:08
- Nahlásit

Fajka
ahoooooj panííííííííííí mě se po vás stejskalooooooo. brejle si pořiď, nebo ti dám svoje - mam je nosit, ale ležej kdesi, ani nevim kde
alias
nazdáááááár pani Aliasko to se nám ten bejvalej kolektív schází cooo? co dělá Špekíno????? a co dělá zbytek smečky????

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:19
- Nahlásit

Janiii
mě se po vás stejskalooooooo
No mě po vás takyyyyy, sem z toho už skorem trpěla samomluvou
Co je nového? Kdy bude další svartba? Koliv vás je v rodině ještě nevdaných a neženatých??? To já aby sme věděli co nás tu ještě čeká

alias
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:20
- Nahlásit

¨petiše - žádnej mailos mi nedošel
janii - špekáček se má báječně - zrovna se s emou vyvalujou na novej ovčích pelíškách ani nejdou na zahradu potvory zrzavý a Ondrulínos spinká v kočárku tak mam chvíli klid

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:25
- Nahlásit

Fajka

vosobo - změňte si nastavení a písmenka povyrostou, ušetříte za brejle!

alias
to je diuný

co dělaj prďolové? Hlavně ten dvounohej?

alias
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:30
- Nahlásit

dvounohej je naprosto sladkej a na to jak jsme doposud děti nemusela tak z toho svýho jsme uplně vedle jak ta jedle - pořád nad nim slintam jak je úžasnej, ale taky mně umí pořádně naštvat - třeba včera si od sedmi večer zdřímnul a vpůl devátý vyhodnotil že spánku bylo dost a teď se bude řádit a lez po posteli a sebevražedně se vrhal dolu z postele že jsem ho jen tak tka stačila chytat a vydržel to do půl jedenáctý takže máme faakt moc veselo - sem myslela že vskočim z vokna )) máme ho asi metr nad zemí )))) tka by se mi až tak moc nestalo ale jako demonstrativní sebevražda dobrý - akorát nevim na koho by to udělalo dojem - možná na psi - ti by se asi šli podívat co to panička dělá že nejde dveřma )
tady je odkaz na prdíkovo fotešky - akorát trochu starý ale nějk nemam čas tma nacpat něco novějšího
http://spekon.rajce.idnes.cz/6_mesicu/
a co u vás?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:40
- Nahlásit

alias

šiš tahle je boží jak malej večerníček

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:01
- Nahlásit

Fajka
jééé tak aspoň jednu vidim a krásnou! Páč alias vono se mi to tady nechce voteuřít Tak díky Fajce mám aspoň jednu a naprosto bombovou! Je SLADKÉÉÉÉÉÉÉJ, pusinka mrňavá.
Hele sondovala jsem, kam míříme na dofču, páč už máme ubytko, tak sice nevim kame jedeme, ale vim, kam nejedeme. Do Lužek, teda. , tak letos se nevokážeme. Škoda, páč Lužky maj moje sérdce, celý.

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:09
- Nahlásit

alias
Ondrášek je boooožíííííííí
jinak ty se neznáš tady s pani Fakýšovou, tak se holky seznamte - Aliasko, to je pani Fajkýšová, má jednu úúúúúžasnou žíhanou a trošiiiičku tvrdohlavou japončí Akitku a jinak je to moje skorosousedka ze severu, když jsem bydlela u táty ještě - ale to jsem o ní neměla ani tucha a Fajkýšová, Aliaska alias pani Špekoňová je naše spoludrbna ještě z pradávného fóra mujpes.cz kde jsme už tehdá zavedly divný móresy a čistě na psí diskuzi jsme zavedli téma "Jen tak"

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:15
- Nahlásit

Fajka
jooo, a zapomněla jsem ti říct - v pátek jsem se na Pavlový svatbě potkala s tvojí velkocvičitelkou z Pecky - s Járou tak jsem jí říkala, jak jsi byla ráda, že vás nenutila do cvičení, když se Fejkýšovi jako uplně nechtělo pochlubila jsem se jí vaším výstavním úspěchem a no a samozřejmě vás mám MOOOOOOC pozdravovat!!!
jo a s těma svatbama, hele moc mě neštvi, nebo vystrojim tu vaši

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:17
- Nahlásit

Janiii

moc hásky ste je paní představila, moc hásky!

Fajka
jo a s těma svatbama, hele moc mě neštvi, nebo vystrojim tu vaši

Fajko - bacha, vona chytla nějakej svarbovej virus asi!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:18
- Nahlásit

Janiii
tak se holky seznamte
A to se pozná to nivooooooooo Díííky Janíííí

alias
Tož mě těší a třá se někdy někde potkáme aj osobně
Krom toho téma jen tak a voničem je mojí maličkosti velmi velmi blízské, bo já su kynolog teoretik
A tak mám jen tuhle jednu krapet piraňkovitou báááábovku žíhanou

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:25
- Nahlásit

Fajka

a když vidim tu Fajkýše fotku, tak jsem si zase vzpomněla, jak když ji viděl Brtnik, tak pravil, to je plyšák nějakej, to je hračka. A kdyby tušil, kdyby tušil, jakej démon v ní dříme

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání