Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
alias
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 17:11
- Nahlásit

cvičení je jed pro fšechny to neni normální tejrat si takhle tělo

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 20:06
- Nahlásit

přežila jsem, vy jedubaby nepřející hooolt, když žeru jak protržená, tak něco dělat musim, protože by za chvíli museli všude rozšiřovat dveře a Fajkýšová, neboooj, dýchavičnost a serdcé si hlídám nejsem magor teda jsem, ale mám se ráda - asi tak bych to formulovala
alias
a jdu konečně v klidu projet všechny tvoje fotečky, a web, a vůbec celou tě prolustruju - vždyť to je "let" co jsme si nepsaly

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 20:23
- Nahlásit

alias
Ondrášek je prďáckej!!!! no a Špekíno s Emou jsou bombastický

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:04
- Nahlásit

Janiii
přežila jsem,

já ne. Humírám! Humírám! Bojovala jsem včera v prvních linijích a dnes humírám!
Stane se ze mě todle

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:06
- Nahlásit

Kukuč TAk jsem zase po dlouhy době tady... Svatební koláčky napečený a rozdaný s oznámením u přítula A teď už za 10 dní ta svatba, od pondělka jsme stěhovali přitula na novej pokoj na kolejích, mě sem přetahání věcí teprve čeká, tak jsem zvědavá, jak to dopadne Ale na přítulovi věci jsme museli volat mýmu dědovi, aby přijel s autím, páč ručně bychom to tahali tejden a ne den

A co vy?

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:07
- Nahlásit

Jinak se ve mně nebezpečně začíná probouet touha po malým špuntovi O víkendu při pečení těch koláčků tam byla přítulova sestřenka, který jsou tak 4 nebo 5 měsíců a byla úplně úžasná...

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:18
- Nahlásit

PetraK
a co jsi vybojovala???
Eimy
no tedááá, to jsou změny, to jsou změny ve mě se teda nic neprobouzí - max. vééélká touha plácnout sebou někam do stínu a válet se a užívat si dovolený

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 09:23
- Nahlásit

Eimy
A co vy?

No my ne, my koláče nepekli . My se pekli fčéra v hopsodě a dneska humíráme!

Janiii
a co jsi vybojovala

Fšecky sem porazila! Abych se na tý zemi neválela sama . Bože můj, boj s alkoholem je hrozná šichta!

alias
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:10
- Nahlásit

hola hoj - hlásim příchod
Petra - no jo já ot mam teĎ jednoduchý chlastat do mrtva nemůžu neb by se mi opilo dítko a to by pak teprv s nim byl mazec a za střízliva to docela stačí
EIMY - tý jo svatba jo? no to jsme teda hoooodně pozadu ) ale co my se nikam neženem tož gratulírujem zběsile
jo prďolíni jsou super když to zrovna neuláká tak už je s tim i sranda
janii - tkahle se trápit stojí to za to?
jinak já bych se taky válela ve stínu ale dítko aktivuje tka jdem hrát nějaký vtipný hry - jako netahej mně za vlasy, nepíchej do oka, pohlaď maminku a udělej paci paci

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:17
- Nahlásit

Janiii
tak zas tak velky zmeny to nejsou, ja bych mimi chtěla, jen ty prachy nějak ne a ne přijít

PetraK
no jo... klub alkoholiků...

alias
jo jo tak vona ta svatba zas není tak blbej nápad ale už se těším, až bude po ní

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:27
- Nahlásit

Eimy
no jo, co vlastně práce, sehnala jsi něco?

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 10:32
- Nahlásit

Janiii
no praxi mit budu, ale ta je neplacená a ted sháním brígádu, na jedný jsem byla v pondělí, ale nějak se mi nelibil princip hodnocení a sepsaná smlouva a tak, tak jsem toho po dnu nechala takže teď hledam zase nanovo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 12:17
- Nahlásit

alias
neb by se mi opilo dítko a to by pak teprv s nim byl mazec a za střízliva to docela stačí

ale neboj, však se taky dočkáš a určo dřív než za 18 let

Eimy
... klub alkoholiků...

chceš poslat přihlášku? Sem předseda!

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 12:19
- Nahlásit

PetraK
nene ja nepiju.. skoro
takze prihlasku nepotrebuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 12:21
- Nahlásit

Eimy

zas jedna duše zbloudilá! A my abychom to pak strhali při tom boji

Eimy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 12:39
- Nahlásit

PetraK
ja kdyz piju, tak piju moc, tak radsi nepiju skoro vubec no nic ja letim jeste za maminkou domu dokud tam jeste mam "domu" musim se kouknout, jak s prasopsikem valci...

musela jsem dneska odchytavat tady pokojskou a udrzbare kvuli pokoji ale nasmáli jsme se aspoň

tak se zatím děvčátka loučím, mějte se krásně a já se vám zase někdy ozvu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2008 12:41
- Nahlásit

Eimy

tož čau panno nevěsto

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 08:44
- Nahlásit

zdraví vás dovolenkář!
maminka dneska odjela do lázní, na měsíc - a protože se Vašek včera dozvěděl, že mu da¨jí dva dny volna, tak jsme se včera večer přesunuli do HK a do neděle hlídáme psiska
takže si dovolím prudit pracující lid, že jsem si právě dala snídani na terase, s výhledem na louky pole lesy te'd jdem dát nabaštit holkám a před obědem je vezmem do řeky na koupačku

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 08:51
- Nahlásit

Janiii
Jo tak to já si za chvilku taky dám snídani, ale ne na terase, ale v prtavym pokoji s vyhledem na terasu a kolemprojizdejici auta a tramvaje

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 09:12
- Nahlásit

Janiii
Eimy
Brý ráno,, se někdo máááá a já abych tu makala a ve dvě mě čeká :

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 09:20
- Nahlásit

Fajka
chuděrko, tak si pak zchlaď tlamičku nějakou dobrou

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 09:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

NEBŮJ - nési jediná, kdo musí makat jako barevnej aby se jiný mohli flákat

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 09:22
- Nahlásit

Fajka
to mě taky čeká, až se tam dokopu jit, ale necham to az po svatbě ať mi tam rovnou změní jméno

Jinak včera jsme nesli ochutnat svatební koláčky dědovi a babičce a strejdovi s tetou a bratránkem Teta měla na zahradě puštěnýho králíka A docela jsem se o něj bála, všichni mě přesvědčovali, že Veverucha ho nechytne, že to je v pohodě, ale občas už měl chudák namále kdybych z nezakročila a Veverucha ve skrytu duše netušila, že "velký bratr ji vidí"
Je fakt, že to brala jako hru, ale přece jen její hry s dlouhosrstejma psama jsou občas hodně drsný (baví ji tahat je za ty chlupy ), takže u angorskýho králíka jsem měla fakt strach

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 09:24
- Nahlásit

Eimy

ste mohli mít vobstaranej nedělní voběd

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 09:26 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
chuděrko, tak si pak zchlaď tlamičku nějakou dobrou
no to si určitě dááám v tomhle vedru aj nášup

Ještě dneska a příští týden a pak budu mít doufám na dlouho pokoj

Eimy
Hele a ještě sme se nedověděli jak se příbuzenstvo co prudilo tváří na ty oznámení

Petra K
No někdo to halt voddřít musí že jo

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 09:29 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

PetraK
No jednak je zakrslej a druhak teta porad rikala, ze kdyz by ho zakousla, že by to nepřežila, takže byla veverucha celou dobu okošovaná, to byla teta v klidu, ale stejně si myslím, že jedna dobře mířená rána tím košem a králik by skončil na talíři

Fajka
No dobrý celkem spíš do toho rejpali, že je to takový dětský a že jsme ještě děti blablabla ale co už lepší než bejt staří, že jo aspoň duševně člověk si to duševní dětství musí uchovávat

alias
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:14
- Nahlásit

dobré ránko - tak my už stihli narvat nějaký borůvky - psi se je naučili sami otrhávat
Ondrulín usnul a já se musim dát nutně do úklidu nebo tu nebudem mít za chvíli pro bordel ani kam šlápnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:34
- Nahlásit

Eimy

Lepčí zakrslej králík na talíři, než Gigantickej králí f křoví! To je určitě nějaký příslovíčko tohleto, ale odkud je to by věděla Gerda od Paní Davídkojc, ta se v tom vyzná, se můžu zeptat případně

ještě děti blablabla ale co už lepší než bejt staří, že jo

lepší bejt věčně mladej duchem, než starej s puchem. Tohle je zas moje přísloví!
Fajka

Čudinko zubatá, hele víš co si kup- číhni jestli nemají Zmrzlinovej sníh - vanilkovej. V takovým tom kelímku, vyrábí to Prima a je BOMBOVEJ A NAPROSTO ÚŽASNEJ, to by Ti mohlo kompenzovat to hnusný utrpení mladýho Wertra, co Tě čeká

alias
musim dát nutně do úklidu
žádám úklidovou četu aby zajela též do Prahé

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:37
- Nahlásit

PetraK
No ale rozhaet si to v rodině kvuli kralikovi neci, i když pak prohlásili, že by se jim Veverka hodila, když se jim kralik schova pod auto Strejda rikal, že posledně ho od tam dostaval půl hodiny a musel na něj vzit hadici a postříkat ho vodou, Veverucha po prvním pokusu, kterej trval asi 10 minut, než pochopila, o co jde, měla toho kralika vyhnanýho za pul minuty
Pruser byl, že jak ho vyhnala poprvný, pustila se hned za ním, takže se kralik ze zadní části zahrady letěl schovat zas do ty přední pod auto tak jsme ho tam nechali, dokud jsme nešli pryč

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2008 10:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Eimy

Vodkdy honěj VEVERKY KRÁLÍKY???? Jo a vyřiď Veveruše, že sem fčéra v tydlevízi viděla TŘI malý veverky byly naprosto úžasný. Škoda, že bydlíš až tak daleko a navrch my jedem na dofču, ale jinak bych ji klidně pohlídala.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání