Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 21:17 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

PetraK
teda Ešusová, ty si jako sedíš v hospůdce, a já tu mezitim lámu hlavu a snažim se do ní nacpat nějaký moudra, no je to spravedlivýý todlencto?
ale neleze to do hlavinky, neleze .... chjo, nevim jak budu někoho na pohovorech přesvědčovat že něco umím a Veverková, ty máš můj obdiv, že se dokážeš učit na zkoušky

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 22:27
- Nahlásit

Janiii

ale neleze to do hlavinky, neleze

máš si dát pivíčko, to tam leze samo

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 08:35
- Nahlásit

PetraK
když mě pííívo nechutná, mam pocit že by mi rychle vlezlo jinam než do hlavy
strávila jsem nad jazykem německým dost hodin včéra, tak jsem zvědavá, jestli až k tomu sednu dneska, budu něco vědět
ale zas to byl krásnej důvod proč neprat a nežehlit - vzdělání je přece důležitější

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 08:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
vzdělání je přece důležitější

to joo, zdělanej by měl bejt každej - číhni tady na Eimy, ta chodí na vejšku aby se tam naučila abecedu

jo a já budu taky zdělaná dneska, páč jdu za chvíli na školení

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:14
- Nahlásit

Janiii
ale zas to byl krásnej důvod proč neprat a nežehlit - vzdělání je přece důležitější
já se musím taky přihlásit hned do nějaký školy ať nemusím doma nic dělááááát

Dneska maj kočky svůj den, krom toho že se asi mrouskaj tak sem jich při ranním venčení potkala snad 5 a každá chtěla pravděpodobně spáchat sebevraždu... seděli na cestě do poslední chvíle a až votevřená tlama a žahnutý žuby nahoooru je přesvědčily že to nebejt dobrej nápad

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:15
- Nahlásit

Zdravim všechny vidim, že tady je diskuze skoro v plnym proudu

PetraK
Hele se učim abecedu jen po F tak zase mě tak nepřeceňuj jooo jako...

Jo holky, mně se povedlo přítulovi na kolejich ucpat hajzlík Tak jsem dneska byla koupit Krtka a jsem zvědavá, jestli to chudáček prožere nebo ne e Jestli ne, tak to bude pekne v hajzliku

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:23
- Nahlásit

Eimy

Hele nevěsto-to se nesmíš tolik žrádlem napchávať a potom nebudeš záchotky upchávať

Jenom do F? Tak to nejni žádná vysoká, ale nízká škola! Dyž jenom do F!

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:25
- Nahlásit

PetraK
ste trupka paní Já aktivně umývala nádobí a vylila jsem tam zbytek špaget, fakt jich bylo asi 5 a navíc tak čtvrtinovejch a od té doby se záchod rozhodl, že si dá pauzu ale kitkat naštěstí nechtěl... No nic já se letím stěhovat na koleje a hrát si na hajzlbabku, aspoň něco si budu moct napsat do životopisu jako praxi

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:28
- Nahlásit

Eimy

HELE nevím, jestli jsi to už někdy zkoušela - DEJ SI BACHA NA KSICHT!!!!! RÁDO TO REAGUJE HODNĚ BOUŘLIVĚ A JDE SE TO PODÍVAT NA TOHO, KDO TO NAMÍCHAL!!!! JO? Teď beze srandy.

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:46
- Nahlásit

jsem u vás děvčata, doufám, že vám tu bylo smutno a brečely jste jak želvy!
odskočila jsem si do prahy na jeden pohovor (v němčině, ftipálci ) a zase jsem přiskočila, protože po 3/4hodině mého snažení se mě pán zeptal, jeslti bych nastoupila, ikdyž se pak firma bude stěhovat uplně na druhej konec Prahy .... tak jsme si poklepali ploutví a zase jsem šla
ale zas mam zkušenost

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:52
- Nahlásit

Janiii

to je ichtylóza chinensis ten personalista!!!! Tomu říkám ztrácet čas ostatních i svůj. Místo toho si mohla jít na zmrzlinu a von na cígo

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 14:08
- Nahlásit

PetraK
Hele, tak reagovani se nekonalo, náš Krtek prostě nemá ucpany zachody rad a hotovo, rozhodl se, že se nikam prohlodávat nebude, takže teď máme nejen ucpanej zachod, ale i uuuuužasně rozšmelcovaný poklady, co tam jsou... Tak už fakt nevim asi to nechám příteli to potěšní, jen mám strach, aby na mě někdo kvuli tomu smradu nevlitl

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 14:40
- Nahlásit

Eimy

takže máš furt svůj vlastní ksicht a ne krvavou skvrnu, jo? No ale esli to tak děsně smrdí, tak radši zmizni, nebo Ti někdo stejně z toho obličeje udělá fašírku

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 15:01 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

PetraK
Já sezamču a počkam až prijede přitul s dratem na zpruchodneni toho hajzlika hajzlikovyho

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 15:02
- Nahlásit

Eimy

no jen aby to přítul nezmatlal nepřišel míst s drátem nadrátovanej?????

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 15:06
- Nahlásit

PetraK
Nenen to snad ne jedem ne vikend k nim

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 15:08
- Nahlásit

Eimy
no stejně, už mam poučení do budoucna, u vás si špagety dávat nebudu - nadbůch ví co to udělá s bříškem, když to umí takový divy se záchodem holka

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 15:10
- Nahlásit

Janiii

Eimy
hele a co teda něco podobnýho naservírovat jako předstatební pohoštění - a budete mít pak vo spoustu starostí míň

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 08:43
- Nahlásit

lidičky poraďte mi kam zítra na výlet? chtěla bych někam vypadnout, s Berni samozřejmě co máte vyzkoušenýho?? já bych nejradši na šumavu, ale na jeden den se to asi moc nevyplatí

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:00
- Nahlásit

Janiii

Šumava ale dobrý!! Třebas v Kubovce by sis mohla dát skvělou píízu

Tak si zajeď ku Prahé-k Berounu - Sv. Jan pod Skalou, tam se dá skvěle courá lesama - a pak třeba k Bubovickým vodopádům - hásky je tam

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:26
- Nahlásit

PetraK
ve Sv. Janu jsme byli na podzim, vodopády pohledám na mapě
a nějaký okruh kolem Kubovky bys popsala? kdyby nááááhodou se mi povedlo ukecat svoji drahou půli?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:32
- Nahlásit

Jéé to se někdo má že pojede na Kubovku já pojedu na klubovku a výletní oddychovka to zrovna nebude

Kupte si nedělní Blesk určo tam o nás budou psát v černý kronice

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:35
- Nahlásit

Janiii

šiš, já si teď vůbec nevzpomenu mám frmolík, dycky jen zaskočím sem- mám vygumováno a to jsme tam byli tolikrát - ale můžu doporučit ubytování - penzion Klose najdeš to normálně na netu - jsou skvělí a pes v pohodě. Hele dej mi čas, snad ze mě něco vypadne????
napadá mě borová lada, Modrava ale nic konkrétního

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:37
- Nahlásit

Fajka
no joooo, vy jedete zítra vystavovat že jo?????? tak to držíme pěstičky!!! a koukej hned datlovat smsku o výsledku jasný???
PetraK
v pohodě

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:42
- Nahlásit

Janiii
no joooo, vy jedete zítra vystavovat že jo?????? tak to držíme pěstičky!!! a koukej hned datlovat smsku o výsledku jasný???
No jo už je to tu nějak to rychle uteklo. Tak děkujem a já dám vědít ale spíš to bude Ale to neva zas se trochu otrká a bude tam spousta pesů a spousta super lidiček

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:15
- Nahlásit

Janiii

Mám toooo - zachránil mě Brtník - tak z Kubovky vláčkem asi 4 stanice pod Boubínský prales, tam si dáte buď prales jako takový nebo si vylezete nahoru přímo na Boubín a pak zase vláčkem do Kubovky - ten vláček doporučuju je to úža - žúža. Jinak můžete dojet z Kubovky autem přímo kousek pod Boubín, ale to je nůďo.

Pak taky můžete popojet do Borový Lady a odtamtud si dáte Chalupskou slať a Knížecí pláně.

obojí super a já tam chcííííí takýýýýý

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 11:49
- Nahlásit

PetraK
ty jsi zlatóóóó má to malej zádrhel, Míra netuší, že chci výletovat, to budou obličeje je utahanej z práce, nevim jestli se mi povede ho někam dotlačit, ale díky za tip - kdyžtak schovám pro příště
Fajka
nevím čím to, ale mám neodolatenou chuť začít výletování zítra v Ml.Boleslavi

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 12:07
- Nahlásit

PetraK
v tom penzionu Klose mají vlastní hafany? nebo tam jen můžou cizí psi mě by to lákalo, problém je že Berni má začít každým dnem hárat, tak abysme nedělali někde rozruch u "pana psa domácího" jinak co jsem se dívala na webu tak penzionek vypadá fakt dobře!

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 12:09
- Nahlásit

Janiii
nevím čím to, ale mám neodolatenou chuť začít výletování zítra v Ml.Boleslavi
no to sem si mohla myslet
Neboj vono tam bude lidí vodsud dost, tož ti poreferujou

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2008 12:13
- Nahlásit

Fajka
můžu ti říct, že jestli nevymyslíme jinej výlet, tak jsme jasný holka

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání