| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 22:55
- Nahlásit
PetraK
No co? já mám šalinkart, přítul taky, tak Brno si objezdíme a obchodíme
A u nich se to bude vozit s koláčema a prej to ani nebudem vozit my
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:26
- Nahlásit
tyjo proč jen já mam tatínka v Jablonci, maminku v Hradci a sama bydlim v Benešóóóvě? bych prochodila takovejch bot, že se radši vdávat nebudu a ušetřim - a nejen na botách, žejo
mizim do prahy na to popovídání, odpoledne se tu možná ještě hukážu ...
Fajka
těším se večer náááshlééédanouuu, náááshléééédanouuuu, nashledanou rodnéé údolííííííí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:29
- Nahlásit
Spíš nashledanou na veeeeršku
Tak držíme pěstičky a tfuj tfuj tfuj
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:35
- Nahlásit
Fajka
děkuju, jsem v klidu, včera jsem našla jinou nabídku, která mě zaujala, takže si říkám, že mám z čeho vybírat ... jde o to, jestli si někdo vybere mě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:41
- Nahlásit
už jsem tu, pohovor byl super, popovídala jsem si s paní z personální agentury a docela jsme se zasmály
a mám ŽŮŮŮŽO svatební dar
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:10
- Nahlásit
Janiii
Tož super se těším až prozradíš, to zas bude nějaká kulišárna
Hele mám problém jedeme za chvíli pryč na otočku do německa a vrátíme se bůh ví kdy
Buď se stav u nás doma sama, já zaúkoluju maminu aby ti to předala a nebo leda zítra ráno při venčení ti to můžu hodit.. nevím ale kdy vstanu počítám že se nevrátím dřív jak ve dvě ráno
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:18 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
tak to prosím dej mamince, a já u vás cinknu dneska večer. nechci abys ráno vstávala a letěla k nám, pořádně se vyspi - a hlavně v pořádku dojeďte!!!
a aby to nevypadalo, že tě nerada uvidim - když půjdeš venčit a půjdeš kolem nás zítra, a budou tam ještě auta, tak se stav!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:19
- Nahlásit
Janiii
Dobrá, mamušu zaúkoluju
Budem se snažit tak zatím pa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 07:48
- Nahlásit
PetraK
Eimy
Dyž už sme tady takhle jenom samy bez Janii tak si můžem trošku prodrbnout tu její rodinku.. ale vo pomluvy nejde že jen co je pravda že...
Jako nechci nic říkat ale co to může bejt za famílii dyž maj svartbu v pátek a ještě k tomu třináctýho!!!???? Třeba by nám to mohla Eimy nějak blíž vysvětlit co k tomu lidi vede dyž je teď taky tak mírně postižená že
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:51
- Nahlásit
Fajka
tak pátek třináctýho ti, holka, asi nevysvětlím Asi v tom bude nějaká mááágie My máme svatbu v sobotu 12. takže neposloužím...
Každopádně je to zajímavý datum - pátek 13.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:56
- Nahlásit
Fajka
Eimy
Voni budou fšichni čarodějníci! To je jasný
No ale hele my se zase brali přesně 400 let po dobytí Bastily , tak to máš fučík. Já mám náhodou pátek 13týho ráda. Páč sem taky čarodějnice
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:37
- Nahlásit
PetraK
Jako já sem taky čarodejnice a dokonce diplomovaná heč ale furt ještě nevdaná...a ty už si taky Brtníková jooo???
To bude nějakej vir tohleto nebo nákaza, už je na to očkování nebo prášky ? abych se nenakazila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:56
- Nahlásit
Fajka
já už sem vdaná asi 326 let mi někdy přijde
Nakažlivý to není, neboj . my se brali více-méně pro srandu. Páč původně jsme se chtěli vzít ještě na škole, ale to by nám neprošlo, páč ženich ještě nebyl plnoletej - Brtnik je vo rok mladší než já (sem na zajíce, no ), takže to nám zkazili radost a tak jsme si řekli, že se už nikdy brát nebudem. Jenže pak přišla moje máma s typickejma maminkovskejma řečma. Tak jsme jí chvíli nechali povídat a pak jsme si řekli, že to vlastně může bejt celkem dobrej mejdan. a jak řekli tak udělali No a bylo
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:42
- Nahlásit
PetraK
A kolik je tech 326 let v prekladu do normalních lidskejch? Aaaa holky, mně se neceeee žehlííííít a musim, páč mamina je nemocná, tak ji to nechci nechat dělat Až tak moc jsem zhodněla Ale asi jsem brachovi trošinku přiškvařila obrazek na tričku No co už, má si to žehlit sám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:57
- Nahlásit
Eimy
no tak nějak 326 vynásobíš druhou odmocninou z dvěstěpadesáti, podělíš třema osminkama (másla klidně) a vyjde Ti výsledek
Hele žehlení já dávno zrušila. To mě neba. Ložní prádlo hezky pověsím, pak složím a uložím dolů, kde se tímto samo vyžehlí. Trička věším tak, abych je taky nemusela žehlit, košile se doma nevedou, kapesníky papírový, tak co už, že jo?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:03
- Nahlásit
PetraK
to nevychází
To já budu žehlit snad nebo si koupim mandl
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:09
- Nahlásit
Hele dyž sme u toho žehlení... mojí mamině se porouchala její žehlička.. tak sem jí dala svou s tím že si koupím novo lepčejší...
po nějakým čase co se mi opravdu nechtělo jít koupit si novou žehličku mě začalo vyhovovat, že ani žehlit nemusím když nemám čím
Dopadlo to tak že přítel pokaždý co sme byli nakupovat chtěl jít i pro žehličku a já nikdy neměla náladu si jí vybírat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:17
- Nahlásit
Eimy
To já budu žehlit snad nebo si koupim mandl
tsss, to řiká každá a pak je z toho votrávená. Udělej to jako
Fajka a budeš koukat co máš volnýho času
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 13:44
- Nahlásit
PetraK
hele hele, ale tys mi porad jeste neodpovedela
Mne ty pocty nevysly leda že byste byli manžele 13745,3669 let
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 11:09 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
teda vy důůůůůůry, Fejkýšová místo aby šla venčit směr Janiii tak mě tu pomlouvá a vy ostatní se přidáte???
svatba byla úžasná, bráška se divil že jsem slzu neuronila, ale držela jsem se a zvládla to maminka za mě hostina byla taky super, byla sranda - naše rodinné "křídlo" se snažilo rozpohybovat i ty trochu plašší ... takže jsme asi zas dělali trochu ostudu - já s bratránkem jsem např. cvičila "aerobik" na Céčka nevim nevim, jestli chci vidět to video ... no a poslední hosty jsem rozvezla v 03.15 a padla jsem do postele - ale tak přetažená, že jsem takřka nespala a teď nás čeká další kolo ... budou se rozbalovat svatební dary, a pak se chystá mejdan roku - ne z václaváku ale z naší vsi takže mám pocit, že zítra ranní přesun v 7hodin z jablonce na náš cvičák asi nezvládnu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 11:24
- Nahlásit
Janiii
Tak to u nás to probehne jen odpoledne Takže žádý rozvážení nebude, potencionální "piči" budou řídit, takže ušetříme za alkohol
Jinak já si domluvila nakonec kadeřnici, i když jsem původně nechtěla, tak nakonec přemohl vliv přítula a kadeřničit se bude
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 11:51
- Nahlásit
Eimy
to je správný, jen se nech hýčkat a zkrášlovat - vdáváš se jen párkrát za život
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 16:00 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
Fajkýšová zdraví Janiiiii
Čéče my se vrátili v půl páté ráno a opět zažili super zážitek automobilový a v osum už sem musela mastit do práce tož sem nějak neměla času ani sil jít venčit k vám tak se omlouvám, snad příště až přijedete jen tak...
Jinak beru zpět co sem tu prohlašovala o zdraví vaší famílie, bo koláčky byly moc dobrý
A co ten dar super svatební??? A medaile?
No tak já zas du sekat, tak doufám že si to tu večer přečtu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2008 18:58
- Nahlásit
Fajka
medaile měly úspěch, a dar taky - koupili jsme totiž plyšovýho houpacího koně, kterej řehtá a kluše
jo a jestli se chcete jít s Pájou projít, teda asi bez Fejkýše, tak naberte náš směr, sedíme venku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2008 20:09
- Nahlásit
tak vám sem vrazím aspoň jednu fotečku svatební, jsme naprosto vyřízení, dojeli jsme domů a odpadla jsem - ale nespala jsem - určitě narozdíl od Páji, viď pani Fajkýšová?
svatba i všechno okolo brašulovi a švagruši vyšlo, byla to paráda a byla to fakt sranda
Fajka
mooooc rádi jsme vás viděli, doufám, že vás naše slavící části rodiny moc nevyděsily
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:28
- Nahlásit
baby gde stééééé?
že vy jste se lekly tý fotográáááfie a nechce se vám sem lézt? já ji sundám, nebůůjte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:41
- Nahlásit
Janiii
nééé nic nesundáávej, dyť vám to tam všem děsně slušíííííííí...
Já jen dneska nic nestíhám a ty zákazníci furt votravujou
Uplně se divím jak křehká a krásná může bejt nevěstinka co zvládá dva koníky takhle na fotce bych to do ní neřekla
A ta Mírova kravata jak vám to spolu ladí
mooooc rádi jsme vás viděli, doufám, že vás naše slavící části rodiny moc nevyděsily
To fakt nééé, máme pro strach uděláno... a naopak se nám u vás líbilo, byla prča
Akorát teda doufám že se uvidíme dřív než na Pecce 09
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:41
- Nahlásit
ááá hele svatebčanka nám vystřízlivěla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:59
- Nahlásit
PetraK
tak hele, svatebčanka už psala včéra a nikdo nic! a vzhledem k tomu, že jsem dělala rozvoz veselících se spolusvatebčanů, tak střízlivění nehrozilo spíš jsem strašně utahaná a nevyspalá, ale to snad časem doženu
Fajka
Akorát teda doufám že se uvidíme dřív než na Pecce 09
no to určitě! koupim Berni betelnej košik a hurá na prochajdu
jo a koleno do rána přestalo bolet, asi bylo jen unavený
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2008 13:04
- Nahlásit
Janiii
takže už máš novej džob! Stala se z tebe taxikářka!!
|