Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit

Janiii
zítra "musim" na přednášku o pachových pracech, co je na cvičáku, a v neděli jdu výcvikovat Berni - pokud ji moje chabé posilovnou zničené ručičky udržej
iba samé výhovorky

no jak, přece jako v ráji
v tom případě jsme první podnikatelé co se cítí mezi berňáky jako v ráji páč jak jsou s nima všici dost na kordy

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:08
- Nahlásit

Fajka
páč jak jsou s nima všici dost na kordy
kdo to co to?
přežila jsem stůdium, a jdu se vrhnout na dlabanec já budu tak vzdělaná a ještě jak Pepek Námořník s krátkým hárem, mě nepoznáte

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:18
- Nahlásit

Janiii

já budu tak vzdělaná a ještě jak Pepek Námořník s krátkým hárem, mě nepoznáte

hm, zase další přemoudřelá skinhedka! Ty mám tak ráda

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:19
- Nahlásit

Janiii
No přece největší hrůzu má KAŽDEJ podnikatel z toho když na nej přijde berňák (finanční úřád) no ne???

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:21
- Nahlásit

Fajka

No přece největší hrůzu má KAŽDEJ podnikatel z toho když na nej přijde berňák (finanční úřád) no ne???

sim Tě namáháš se zbytečně s vysvětlováním. Přemoudřelá skinhedka, copa by to mohla pobrat ?

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:23
- Nahlásit

PetraK
heleeeeee, ráno se musim česat, takže zas tak hrozný to s holou lebkou nebude
Fajka
holt neni berňák jako berňák no - my postižený pejskaři vnímáme tohle slovo jen pozitivně narozdíl od vás prachatejch podnikatelů, co si jezděj pro psy až do japonska - my si museli vystačit jen se švýcarskem

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:29
- Nahlásit

PetraK
Přemoudřelá skinhedka, copa by to mohla pobrat

Janiii
holt neni berňák jako berňák no - my postižený pejskaři vnímáme tohle slovo jen pozitivně narozdíl od vás prachatejch podnikatelů, co si jezděj pro psy až do japonska - my si museli vystačit jen se švýcarskem
no von je to postrach spíš těch neprachatejch, bo finančák nezajímá jestli máš na daně nebo nemáš

Hele já to s tebou klidně vyměním a ani nebudu chtít doplatit .... to sem chodná co?????
schválně kdo by vracel dřívějc

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 12:42
- Nahlásit

Fajka
nenenene, každej má co chtěl
holky jestli si chcete o víkendu zapařit, mrkněte na tenhle odkaz - to je vodvaz

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:02
- Nahlásit

Janiii

heleeeeee, ráno se musim česat, takže zas tak hrozný to s holou lebkou nebude

no s holou lebkou to tak hrozný možná nebude, ale esli budeš pokračovat v nastoupeným kadeřnickým trendu, tak Mírovi rupne nerf a ty dostaneš na holou

my si museli vystačit jen se švýcarskem

no my z Prahé sme ešče skromnější a vystačíme s Hungárošema

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:07
- Nahlásit

Přemejšlím co je horší... domluvit se s maďarem, švýcarem a nebo japoncem?????

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:11
- Nahlásit

Fajka

je to fuk, páč sou fšichni stejně blbí

Ahoj báby užijte si volno já mizím domůůů.

Páčko

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:13
- Nahlásit

PetraK

Tak páááá pozdravujte Ešuska

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:15
- Nahlásit

domů? v čase téměř oběda? to se máte pani
já ještě min. hoďku, pak nakoupit, abysme přežili víkend a pak domůůůůůů je to příjemný po 7 týdnech neodjet na víkend

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:19
- Nahlásit

Janiii
to příjemný po 7 týdnech neodjet na víkend
To teda jo to věřím
Já teda musím za chvíli ještě do Liberce, převzít návrh na novou koupelnu - se mi asi protočí panenky až uvidím tu sumu a pak hurá dom venčit a koupat štěka.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:40
- Nahlásit

Fajka
já ci taky novou koupelnuuuu ale můžu si dát tak leda vanu na zahradu
tak večer písni jak dopadlo koupání! a pozdravuj v Liberci a Páju samozřejmě taky!

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 22:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Jsme po koupání, japonec vůbec neprotestoval - páč nevěděl co ho čeká byla naprosto hodňoučká akorát furt nechápe, že se má otřepat ve sprcháči, takže mi pocákala všecko okolo ... ještě že budem dělat tu koupelnu novou
Tak já to du uklidit, sbalit věci a zítra bude veselo

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 10:53
- Nahlásit

Fajka
to jste šikovný, takhle pěkně zvládnout koupání. a jaký byl sraz???? povídej přeháněj už se těším na článek a na fotky!
na cvičáku jsem nebyla ani včera, ani dneska, včera byla jiná práce na práci, a dneska místo směr cvičák jsem vyrazila směr lékárna, míra nemůže polykat, asi angína - je mu zima, potí se, takže zítra asi pofrčí k doktorce
Berni zalejzá dobrovolně do boudy, a když je i tam teplo, mění ji za super chládek ve sklepě na betonu - a je spokojená

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 14:50
- Nahlásit

Janiii
Ahojdaa, srazík byl úžasný sem nevyspalá, spali jsme jen 3 hodiny a pod širákem a Pája to přežil Bouřka se nám vyhnula a srazík byl vážně úžasný Kdo tam nebyl o moc přišel.
Fajkýš je prostě na spoustu věcí svéráz ale už se dá občas i pohladit bez košíčku aniž by vrkala, tak snad to bude jen lepší a lepší... i když bylo na srazu i pár lidí co nám tuhle ostrou povahu strašně záviděli
Až bude chvilka hodím psaní a fotky na webík a tady jedna fotečka pouhá pro rodinu...

A kdo je tu ta hvězda že ?

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 15:01
- Nahlásit

Fajka
ta fotka je boží!!!! no a samozřejmě, jako růže mezi trním ...
a závidět tuhle povahu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 15:04
- Nahlásit

Ano to není moc poznat ale jsou focené všechny metr vysoko na kladině K mýmu úžasu se Fajkýšovi tahle kladina strašně líbila a tak se po ní proháněla jak kdyby to dělala vždycky a přitom to bylo poprvé...

a závidět tuhle povahu
No si piš, taky sem čuměla jak pako vedli jsme na tohle téma docela velkou diskuzi s jedním pánem a on by Fajku hned chtěl

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 15:06
- Nahlásit

Janiii
jako růže mezi trním
no proto

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 15:18
- Nahlásit

jo, a abysme těch marůdků neměli doma málo ...¨
s Berni na zahradě bydlí voříšek babičky a dědy, Ťapka. s každým háráním se mění v mladíka a elegána (no spíš obšourníka ) ale je mu už cca 19-20 let (Míra byl v 1.nebo v 2. třídě, když přivezl děda štěně).
už delší dobu má Ťapka problémy, měl bolavý prdítko (konečník), babička si myslela, že má třeba moc tuhý bobky kvůli kostem, co žere (je to klasickej "vesnickej" pes, jí zbytky, kosti, nějaký ty levný granule, prostě co se zrovna najde), chvíli to bylo lepší, chvíli horší ... teď už to má krvavý a ošklivý, mysleli jsme si jestli nemá prasklý anální žlázky - jenže kdo by v takovým věku s ním co dělal... snažili jsme se dědu aspoň přesvědčit, ať ho vezme s Mírou na veterinu, aby se na něj paní doktorka podívala. jenže děda se šprajcnul, že by ho chtěli utratit, a že to on nedovolí, a že Ťapka by to bral jako podraz, že ho nechá v klidu doma, atd. - mírových rodičů pudlice měla taky prasklou anální žlázku, museli ji operovat, a to že by ťapku už stejně neoperovali, tak že je to zbytečný ... babička mu začala dávat nějaký lidský protizánětlivý prášky!!! no já myslela že mě trefí!!!no dovedete si to představit.
Míra se včera dopoledne prostě zvednul, sbalil dědu i psa, a jeli. Pořád jsme dědovi omílali, že uspat hafíka nenecháme, jen se na něj paní doktorka podívá...
přijeli asi za hodinu a s diagnózou, že to není prasklá žláza, ale prasklý nádor nedá se s tím nic dělat, v tomhle věku to nejde - což jsme věděli ... dostali antibiotika, a Betadinu na výplach, aby se do toho v tom teple nedaly mouchy a nekladly tam vajíčka .... má to holt do konce života ...
ale paní doktorka nevěřícně kroutila hlavou a prý se míry asi 2x ptala, jestli je pejsek opravdu tak starý, jestli děda nepřidává ... kéž by se takového věku dožívaly všechny ty naše čtyřnohé potvůrky

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 15:22
- Nahlásit

a tady je "náš dědeček"

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2008 15:44
- Nahlásit

Janiii
Ťapka vypadá krásně ale v tomhle stáří je to už jasný no Ale je to tedy uctyhodný věk, můj kokřík se dožil 15 let což si myslím je taky docela dlouho... akorát pak najít ten správnej okamžik aby se netrápil je to hrozně těžký

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 08:56
- Nahlásit

Janiii
Prosííím help, sem totální trubka Nemůžu přijít na to jak vytvořit další moje album na rajčeti Přihlásím se pod svoje jméno, vidím tak to jedno album Pecka ale nikde nevidím jak vytvořit další album na další fotky
Nemůžeš mě prosím nějak nakopnout???? Nejprve intelektuálně a pak někdy fyzicky do pr.. páč na to nejsem schopná přijít Dííík

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:09
- Nahlásit

Fajka
vpravo máš kolonky - Vytvořit album

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:12
- Nahlásit

Kdééé???? Já tam nic takového nemááááám ?????

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:23
- Nahlásit

Janiii
Huž vím, sem si smazala ten prográmek přes který se tam ty fotky nahrávaj chjo...

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:24
- Nahlásit

Fajka
a kde se přihlašuješ pod svoje jméno - na faika.rajce.idnes.cz? jestli jo, tak tam nééééééé
musíš si v počítači v programech najít Rajče, spustit program, tam se přihlásit pod mail a heslo a tam uvidíš přehled vytvořených alb a vpravo Vytvořit album, Upravit album, Smazat album, atd ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 09:31
- Nahlásit

Janiii
No teď už sem na to právě taky přišla
Ale díky jen sem si potvrdila, že to tak je a že sem trubka

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání