Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit

Eimy

Bychom mu přidělali práci
tak je kamarád, nebo nejni? Když bude nejhůř, zajde za biskupem, řekne hele biskupe, máme problém, musíme na louku a bude!
Fajka
ušetříte za krmení co?

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:40 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

PetraK
Bych řekla, že je, ale má moc práce, diář nacpanej k prasknutí a navíc mně bude stačit louka před kostele po obřadu

Dyk jak by se tvářili v pujčovně, kdybyhc jim vrátila zelený šaty místo bílejch?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:14
- Nahlásit

Eimy

musela bys tvrdit, že to je dneska takhle nej a nej a že Ti to doporučila Tvoje šatové dizajnérka takhle upravit

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:15
- Nahlásit

Eimy
já myslim, že v půjčovně musej bejt zvyklí na jiný věci ale kdo by pak platil čištění co?
ďůčata, měla bych sehnat do tý brašulový svatby boty a něco do kostýmu - páč abych šla jen v kalhotách a saku, to je blbý co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:52
- Nahlásit

Janiii

si sako zapni až ke krku a máš vystaráno. A jestli budeš pod kalhotama navostro nikdo nezjistí. když bude nejhůř, můžeš si půjčit od Bernie, ale ne? Ta má slušnou zásobičku modelů, ne?

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:10
- Nahlásit

si sako zapni až ke krku a máš vystaráno
no jooo, když vono to sako knoflíky nemá, jen takovej jeden háček někde u pupíku
abych jako zbytečně neděsila svatební hosty

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:02 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

ještě vám musim popsat jinej zážitek.
míra jak nebyl doma, tak jsem si vzala dovnitř Berni - hlídače. Berni usnula asi během jedné minuty, než jsem se já stihla přikrýt dekou, a chrápala tak že to muselo budit sousedy když míra přijel domů, nejen že to vzbudilo JEN mě, ale milostpani se probrala až když už prošel míra dvojíma dveřma a byl v kuchyni ... prostě jak je doma, nehlídá na zahradě se může strhat, ale doma mam hlídat asi já

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii

Fajkýš zase když spí s náma v pokoji, tak nestrpí aby jsme spali všichni. Hlídá a když už se jí chce spát tak nás příjde vzbudit a jakmile zjistí že jsme oba vzhůru tak usne a chrápe
A že ona umí budit, buď dýchá do obličeje z 5 cm nebo líže oči nebo nohy... nastřídačku

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:26
- Nahlásit

teda všichni jsou snad na sluníčku??
šla jsem do města, pro zmrzlinu - a vyšla mě na pěkný prachy, páč jsem vlezla do Bushmana a vylezla jsem odtamtud s 3/4 kalhotama
Fajka
záda pořád bolej holka, asi se rozpadám, a to mam jít dneska na první hodinu do posilovny, seznámit se s trenérem - to bude vostuda, navíc mi loupne v zádech a povezou mě žůžo dobrodrůžo

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:34
- Nahlásit

Janiii

no jooo, když vono to sako knoflíky nemá, jen takovej jeden háček někde u pupíku

s tim aspoň nebudeš mít tolik práce jako s košili, až to budeš rvát dolů

na zahradě se může strhat, ale doma mam hlídat asi já

no tak ale to je jasný jak to vzala- prostě ste si konečně holky vyměnily šichtu

seznámit se s trenérem - a nejni vono mnohomužství zakázaný?

Fajka

Hlídá a když už se jí chce spát tak nás příjde vzbudit a jakmile zjistí že jsme oba vzhůru tak usne a chrápe

no a?? Na táboře se taky hlídky střídaj, tak co?

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 13:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
no a?? Na táboře se taky hlídky střídaj, tak co
Fááákt dobrý, sem permanentně už dva roky na táboře
Si přestavte paní, ste po náročném pracovním dnu strhaná jak borůvčí a zmatená jak Goro v Tokiu, z posledních sil se kolem půlnoci s doplazíte do postele s usnete svůj sladký sen, neuplynou ani 2 hodky a budí vás čokl intenzivním dýcháním do obličeje (u mě do xichtu) a střídá to s pravidelným olizováním nejlechtivějších partii na nohách. Leknete se vyletíte z postele že je mu špatně a že nutně potřebuje ven čurat či kakat... vypotácíte se z postele a než se oblíknete usne psisko a chrní jako dřevo a ven ho nedostanete ani hevérem. To vás tak vytočí že se probudíte docela , shodíte oděv lehnete do postele a snažíte se usnout. Když se vám to po dvou hodinách povede a psisko zjistí že spíte nelení a začne celé na novo
No a??? No a po pár dnech co vám tohle dělá máte chuť někoho zabít a přemejšlíte jestli psa nebo sebe

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 14:05
- Nahlásit

Fajka

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 16:04
- Nahlásit

Fajka

Hm, tak to seš na nějakým blbým táboře teda

ale buď ráda Murphy - můj první pesan, byl schopen se v noci navlíknout zadní tlapou do papuče (omylem pochopitelně) a cárat s tím po bytě - páč to asi byla dobrá zábava pro noční hodiny či co

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 16:09
- Nahlásit

tak já letím směr posílovna, holky večer si pusťte zprávy na Nově, budu vám mávat z exkluzivní reportáže

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 16:12
- Nahlásit

Janiii

budu vám mávat z exkluzivní reportáže

vy tam cvičíte nahoře a dole bez? Páč nic jinýho by na Nově asi nedávali

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 22:53
- Nahlásit

Janiii
pusťte zprávy na Nově, budu vám mávat z exkluzivní reportáže
Ježííííš vona Bernii někoho zakousla jooooooo????????? A já o to přišláááááááááá, to čtu až teď bo sem tu měla tchýni bože bože chci komentář a hnedkonc

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 22:58
- Nahlásit

Fajka

dybys šoupla tchýni k Fajce, mohlas to vidět

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 23:02
- Nahlásit

PetraK
Naopak Fajka tchýni miluje.... trubka jedna... a já bych si někdy tak přála aby jí kousla do prdele

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 23:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

Co je todle za PSA!!! žere figuranty a tchýně ne??

vyřiď Fajkýšovi, že sem o ní měla lepčí mínění

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 23:13
- Nahlásit

PetraK
Co je todle za PSA!!! žere figuranty a tchýně ne??
no já to říkám furt že je to zmetek nepovedenej!!!
Vyřídím, a ještě přiložím dle vzoru Bilušky a Davídkovic traverzičku na hlavičku, aby si to déle pamatovala

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2008 23:15
- Nahlásit

Fajka

traverzičku na hlavičku, aby si to déle pamatovala

správně, každý cvik je třeba řádně upevnit!

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 08:28
- Nahlásit

děvčata, přežila jsem cvičení!! někdo mi asi vyměnil ruce, páč ty jsem nějak necejtila, ale dneska už je to lepčejší. takže reportáž nebyla, pani Fajkýšová, o nic jsi nepřišla

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 08:30
- Nahlásit

Janiii
asi vyměnil ruce, páč ty jsem nějak necejtila, ale dneska už je to lepčejší

to se nedivim, páč je vedro už vod rána a tak jak se člověk potí, cejtí se mnohem dříf

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:13
- Nahlásit

PetraK
páč je vedro už vod rána a tak jak se člověk potí
to nesedíš v kanclu kde je klimatizace a 21° chodim se ven ohřívat, o pocení nemůže být řeč

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:34
- Nahlásit

Janiii

to teda fakt nesedím . Naštěstí - užila jsem si toho docela dost Seděla jsem mezi skoro dvaceti bábama a polovina z nich věděla prd vo tom jak používat a šéfovala jim slepice jakou svět neviděl. Při mé povaze netrvalo dlouho a byl oheň na střeše. No aspoň jsme se ohřály

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:40
- Nahlásit

PetraK
no tady přijdou páni ředitelové v plátěných kalhotách a v košili, tak zapnou klimu aby jim bylo příjemno - a my v sukni a v tílku klepem kosu ale nehodlám tu sedět ve světru navíc oni si můžou zavřít do kanclu když je jim zima, ale my jak jsme na recepci (2 klimatizační jednotky na chodbě), dveře nemajíc, jsme chuděrky

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:44
- Nahlásit

Janiii

fuj! No já tam pak seděla ve svetru a dokonce jsem tam chodila s motorkářským pásem na ledviny
Brr, nechci na ty čůzy vzpomínat. Hlavně na tu slípku, ta je tady vůbec všeobecně "oblíbená" jak jsem zjistila. Řekni mi, jak je možný, že si to člověk neuvědomí, že ho všichni nesnášej?

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:50
- Nahlásit

PetraK
Janiii
koukám že máme podobný zážitky, já zas seděla ve sklepě s 80 letým nechutným dědkem co mu bylo furt vedro a neustále vypínal topení a to prosím i v mrazu v zimě Ráno když sem přišla do kanclu tak sem si bundu sundávala až kolem poledne!!!! Fuj to byl taky dobrej prevít díky němu sem si uhnala zánět močáku z nastydnutí
5 let sem to sním vydržela, bejt to dneska tak je mrtvej
Janiii

Mám tě pozdravovat a popřát dobré ráno

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 09:56
- Nahlásit

Janiii
Hele Pája přišel s geniální myšlenkou.... máš přijet zítra za náma s Berni do toho Kolína ..... aby prej sis vyzkoušela jak jsme si připadali s Fajkou na tý Pecce
A budeš ve výhodě akitek bude tak max 30 kdežto berňáků bylo minimálně jednou tolik

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 10:03
- Nahlásit

Fajka
že je Pája geniální, to jsem věděla ale že až tak?
zítra "musim" na přednášku o pachových pracech, co je na cvičáku, a v neděli jdu výcvikovat Berni - pokud ji moje chabé posilovnou zničené ručičky udržej
jak jsme si připadali s Fajkou na tý Pecce
no jak, přece jako v ráji :P

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání