| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:04
- Nahlásit
Fajka
taky jsem si řikala že vypadá jako by se Honzy štítila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:06
- Nahlásit
Janiii
taky jsem si řikala že vypadá jako by se Honzy štítila
no ono to bylo asi tak nějak vzááájemnýýýý
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:48 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
no to víš, po té co honza skončil s pokousanou rukou a už je to dva roky a pořád mu v ní škube , dává si pozor
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:57
- Nahlásit
Janiii
Já vím, on nám to vyprávěl, chudák malej, to je mi ho líto no....
Akorát sem se musela vždycky pousmát jak se na mě díval, když sem ho prosila ať mi ji podrží... vytřeštěný voči a v duchu si říkal nééé já prosííím néééé
Ale podržel ji, byl statečnej a koš to jistil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:03
- Nahlásit
Fajka
Janiii
esli by si nezasloužil medajlu za statečnost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:06
- Nahlásit
PetraK
jj určitě zasloužil
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:12
- Nahlásit
Fajka
no zcela určitě - obzvlášť když mi i přes svůj stav "ženatý" stále říká princezničko a to prosím i před svojí zákonnou manželkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:10
- Nahlásit
Janiii
tož to je na obří medajlu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2008 10:38
- Nahlásit
tak lidičky a psékové, za chvíli mířím směr HK a pak Rožnov, tak se tu mějte pěkně, nezlobte pejsky a užijte si víkend - má být krásně!! čímžto lituji Fejkýše, páč si jistojistě vyhrabe díru pod keřem a bude se chladit, z čehož bude mít jistojistě panička véééélkou radost
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:52 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
teda kde jste, že to tu vázne???
vrátila jsem se z firemního víkendu z Orlických hor, bylo to bezva a Berni byla spokojená, že může být s námi. Kolegyně to přežily s námi na pokoji bez úhony - pravda, když Berni poprvé zafuněla ráno mojí kolegyňce do obličeje, hooodně se lekla ale jinak to bylo bezva.
tady se můžete podívat na fotky
a pište!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:40
- Nahlásit
No já si taky říkala, že je tady mrtvo. A nechtěla jsem otravovat, abych nevypadala jako, že se vnucuju.
Kde v Orličkách?? Tam je krásně!! Na fotočky číhnu potom. Tohle dělá Ešus taky, že ráno funí spícím do ksichtu a ještě je přitom šmrdlá vousiskama po nose . Mámě se takhle díky němu zdálo že se holí štětkou a nechápala proč, když nemá fousy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:54
- Nahlásit
Ahojda
my už jsme taky zpět z velkýho výletu, a ani jsme nespadli
Psisko bylo doma tak smutný že prej nechtělo ani žrát a sedělo venku v dešti u branky a vyhlíželo kde, že to sme
Uvítání bylo více než bouřlivé a celou noc spala s náma aby sme jí zas někam neutekli
Kolikrát se tváří, že jí jsme šuma fuk ale má nás ráda japonečka naše malá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:52
- Nahlásit
Fajka
jé, to je super že jste v pořádku docestovali - a co Pája, nevyfasoval v letadle místo na záchodě?
PetraK
A nechtěla jsem otravovat sim tě, zbytečný strachy
byli jsme v Deštném, super chata našich známých a kamarádů, jezdíme tam s psiskama na podzimní víkend a teď jsem si tam troufla vzít celou naši firmu tak doufám, že nás tam vezmou ještě někdy i s pesanama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:23
- Nahlásit
Janiii
to je dobrý! Uložím do databáze, může se při našich cestách hoditi! Kam můžou i pesani tam se mi líbí!
Dámy oznamuji tímto, že jsem o víkendu zahájila Ešusovu fotbalovou kariéru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:26
- Nahlásit
Fajka
a nebyla uražená ta malá japonská gejša?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:33
- Nahlásit
PetraK
jsem o víkendu zahájila Ešusovu fotbalovou kariéru
fáákt? co jsi mu sehnala nakonec za míč??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:46
- Nahlásit
Janiii
a co Pája, nevyfasoval v letadle místo na záchodě?
Bohužel ne... píšu bohužel bo by to možná byla výhra. Cestou tam jsme neměli okno ač jsme si ho spešl připlatili a cestou zpět před náma seděla naprosto nechutná anglická dvojka co chlastala víno, měla blbý hlody, zpívala angllický písničky a furt po sobě lezli. no nic tak nechutnýho už sem dlouho neviděla
a nebyla uražená ta malá japonská gejša?
Tak možná chvilku jo, pak šílela radostí a pak už na nás zase koukala že nás vlastně vůbec nepotřebuje ale nechtěla se od nás hnout a spala s náma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:46
- Nahlásit
Janiii
zatím máme klasickej kopačák, kterej přivezli synovci na chalupu. když se do toho chce zahlodnout, řeším to "povelem" Nekousat! jakmile do toho mlátí nohama, nebo strká čumákem řvu jak plnej stadion. Máme ovšem kapánek potíž, kterou jsem si způsobila sama. Hraje nejvíc dozadu , páč jsem to začala trénovat s tím, že jsem mu dávala povel Tlápni! kdy on má položit na něco tlapu. Tím že na to tu tlapu položil, začlo se to kutálet a já ho chválila. Myslela jsem, že z toho můžu vycházet, ale asi jsem si to zbytečně zkomplikovala, takže teď jásám pouze ve chvílích, kdy rozpohybuje míč směrem ke mně. A trošku mi to taky "kazej" kluci, protože jeho nejvíc baví lítat za balónem, když oni do toho čutají mezi sebou. Když přestanou, stojí u balónu a řve ať jdou okamžitě a střelhbitě kopat. V sobotu hrozilo, že si užene žinfárkt. Tak jsem ho zalígrovala na zahradě a kluci lítali po louce. Za chvíli slyším řev a řehot a ten blb tam lítá s nima-branka dokořán. Tak jsem ho znova zalígrovala, za pět minut znova. Pak koukám jak to dělá - chvíli počkal, až se nikdo nebude dívat bokem vrazil do branky až nadlítla západka a tradááá za klukama, který se mohli strhnout, jak se tlemili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit
Fajka
že nás vlastně vůbec nepotřebuje ale nechtěla se od nás hnout a spala s náma
no! Nemůže si přece zkazit imáge, ne?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:14
- Nahlásit
PetraK
šikulkáááá, piškotek si mu měla dát takhle pěkně si vrátka otevřít to berni nebouchá bokem, ta je přeskočí teda aspoň vrátka u maminy
Fajka
tyjo, tomu řikám cesta ale zas bude mít Pája na co vzpomínat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:21
- Nahlásit
PetraK
Za chvíli slyším řev a řehot a ten blb tam lítá s nima-branka dokořán. Tak jsem ho znova zalígrovala, za pět minut znova. Pak koukám jak to dělá - chvíli počkal, až se nikdo nebude dívat bokem vrazil do branky až nadlítla západka a tradááá za klukama, který se mohli strhnout, jak se tlemili
taky známe náš Fajkýš svého času když jsme jí učili zůstat v ohrádce (pseudokotci pouze na hárání) tak vyskakovala na stříšku ve výšce cca 1,6 m a v pohodě. Taky jsme nechápali kudy utekla
Janiii
tyjo, tomu řikám cesta ale zas bude mít Pája na co vzpomínat A nejen on, no ono těch zážitků bylo mnohem víc třeba při výstupu z autobusu když jsme dorazili na místo sem byla poslední a dostala jsem nafackováno dveřma až mám na rukách modřiny To bylo takový uvítání na začátek aby čék věděl do čeho de Vrchní byl taky nějakej divnej, ale jináč super
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:28
- Nahlásit
Fajka
dostala jsem nafackováno dveřma až mám na rukách modřiny
jen jeslti to byly dveře a ne Pája ztraumatizovanej z toho že neměl sedadlo u okna
já mam taky modřiny, Berni mě vítala na pokoji, když jsem přišla asi po 10min.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:32
- Nahlásit
Janiii
jen jeslti to byly dveře a ne Pája ztraumatizovanej z toho že neměl sedadlo u okna
tentokrát fakt jo... ale dybych na něj chtěla hodit domácí násilí tak by to nebyl problém, protože sem poslední dobou samá modřina
Berni mě vítala na pokoji, když jsem přišla asi po 10min
tak si představ co dělal Fajkýš po 4 dnech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:37
- Nahlásit
Janiii
šikulkáááá, piškotek si mu měla dát
Piškotků měl tři tuny, páč mu ségra přivezla tašku slevových z pekárny či odkad - to jsou takové ty kazové tvarem, někde v Benešově to prodávají za pár babek. Vydala jsem množstevní omezení. Pak koukám, jak se tam Táda furt zjevuje a mizí s plnejma hrstma piškotů, že si de nabrat a hned si horlivě jeden cpal do kušny. Prdlajs pro sebe! sypal to tam do čokla po desítkách . Ještě, že není Ešus jako já, byla by z něj koule
Fajka
Vrchní byl taky nějakej divnej, ale jináč super
vrchní je vždycky divnej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:40
- Nahlásit
PetraK
vrchní je vždycky divnej
Ale tohle ti byl fakt exot na entou to sem ještě neviděla...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:43
- Nahlásit
Fajka
Horší než ten kozel snad být nemohl, ne?
Taky jsme nechápali kudy utekla
no ono to mělo ještě pokračování, páč když jsem to pak zalígrovala tak, že to nemohl vyrazit, tak koukám, co to tam vytváří a on se dal na dráhu Houdiniho a cedil se tam takovým miniprostorem tak dlouho, až se procedil a opět následoval jásot, řev a řehot. Všichni tři sou blbý , jeden jako druhej
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:48
- Nahlásit
Fajka
tak si představ co dělal Fajkýš po 4 dnech
no hele berni po 2,5 dnech místo aby mě vítala, šla zakousnout Áju, tak buď ráda že je to u vás takhle
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:08
- Nahlásit
PetraK
zjistila jsem ti původ toho Kuby, co se ti líbil na fotkách z Pecky
panička mi napsala, že rodiče byli ohaři a asi je tam něco z chrta. jinak je z tachovského útulku můžeš kouknout do oddělení Týraní psi - tam jsou i sourozenci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:25
- Nahlásit
Janiii
Janííííííí díky, jdu hned číhnout, ten pesan mě-nevím proč-zaujal.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:34
- Nahlásit
Janiii
To jsem neměla otvírat Hergot, tady v tom státě řešej kdejakou koninu, ale by se udělal pořádný zákon na týrání to nehrozí :mad.
Jsou to ti pupící ve vaně?
|