| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:49
- Nahlásit
PetraK
Jsou to ti pupící ve vaně?
jojo
a v Dopískách jsou fotky Kubovýho brášky Dastyho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 10:56
- Nahlásit
Janiii
tohle je mnohem lepší čtení
Jsou fakt z jednoh hnízda
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:22
- Nahlásit
PetraK
tohle je mnohem lepší čtení
souhlas
a kde máme zbytek týmu? Fajka má ruce v hlíně a Veverková kreslí svatební oznámení?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:28
- Nahlásit
PetraK
jo a ještě jsou fotky v Akcích v útulku - když tam byl Kuba na návštěvě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:34
- Nahlásit
Janiii
Fajka má ruce v hlíně
no ešče, že tam nejni celá!!
ale já zejtra taky budu mít doufám ruce v hlíně, páč si beru dofču a jedeme na apaluchu dřív. Jupíí!!
Veverková už je tutově ustrojená a čeká až zahřmí. A nebo ji rodina zamkla do sklepa, aby zabránila mesalianci
Jdu číhnout na ty Akce!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:36
- Nahlásit
Janiii
PetraK
Ahojky, mě ten Kuba taky hned zaujal tak sem ho musela vyfotit, je to strašně zvláštní typ pesana.... A dneska když čtu jakou měl minulost tak se nedivím že je bázlivý chuďa malá....
Jinak jen probíhám a chci vám říct že jsem právě v naší kůlně oběvila odrostlé kotě, možná stárší těžko říct, děsně malou hubenou a nemůže na zadní packu, chodí po třech a na bříšku bylo vidět že má obrovský strup
Dala jsem jí nějaký papu ale zatím se toho ani nedotkla je hrozně plachá ale je vidět že už je u nás delší dobu protože tam má pelechy v senu a přesně ví kam se schovat ...
Chůďa malá, jestli se z toho vykřeše, vykrmí a zůstane u nás tak až příde do zahrady k vklodlakovi tak ji stejnak sežere
Myslíte že je možný aby kočka pochopila že k psovi nesmí a zůstala u nás ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:37
- Nahlásit
PetraK
Janiii
Fajka má ruce v hlíně
no ešče, že tam nejni celá!!
Koukám že sem přišla zrovna včas dyž mě tu pomlouváte !!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:40
- Nahlásit
Fajka
hele nejde ji časem odchytit-domluvit se s útulkem mají odchytové klece a zajistit ji ošetření -případně návrat nebo po domluvě ponechání v útulku, aby nehrozilo nebezpečí od vlkodlaka??? Ten odchyt by to fakt chtělo i vzhledem ke kastraci- když ji nenecháte udělat, budete tam mít haldu koťa
Moc bych se za to přimlouvala, jestli to jde jen trochu.
Janiii
Fajka
Já nevím, proč, ale ten pes mě vzal - stejně jako teď Goran a nedávno ten fousek z Jarošova. Strašně štve, že nevyšel fousek a nevyjde Goran. Já se asi nebudu moct dívat na takovýhle odkazy, páč sem pak naštvatá na to, že to nejde
Janiii - vyřiď páníčkům od Kuby, že jim-nevím proč Kubíka nezřízeně závidím, jo? dík.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:41
- Nahlásit
Fajka
dyž mě tu pomlouváte
neneee, to byl jen strach o Tvou osobu!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:57
- Nahlásit
Fajka
dyž mě tu pomlouváte
a z mé strany to byla závist, že jsi doma
já byla doma teď dva dny, ale už jsem zas v rachotě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 11:57
- Nahlásit
PetraK
bacha na mě já už nésu jeliman !!!
No co se číči týká, jasně že bych jí nejradši naložila do auta a zajela k vetce nechala ošetřit pak vykurýrovat vykastrovat a klidně si jí i nechám ale dyž se nedá chytit, bojí se i vlastního stínu
A šoupat do útulku se mi jí nechce radši jí nechám u nás, akorát nevím jak by to šlo dohromady s tím vlkodlakem naším no
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:02
- Nahlásit
Fajka
tak tam zkus vždycky na chviličku nakouknout, třeba si časem zvykne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:09
- Nahlásit
Janiii
No to je jasný, přes pravidelný papu se možná trochu osmělí ale jen nevím co to má na tom břiše a jak moc je to vážný a akce osmělování bude trvat asi delší dobu no uvídíme co bude.. jinak číča je jak jinak než žíhaná s bílou tak to bude asi osud
No nic du se zasejc vrtat v mokrý hlíně v dešti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:09
- Nahlásit
Fajka
bacha na mě já už nésu jeliman
to by se tady nikdo neodvážil ani pomyslet jáááu, to bude bolet!!
K tý číče - je to první kontakt, tak to je jasný, je divoká. Musí se krůček po krůčku. ale asi by bylo lepší domluvit se s útulkem, jestli Ti můžou pomoct s odchytem, myslím, že by byli rádi, když si ji pak necháš a s tím odchytem by i pomohli - jsi z Prahé?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
to by se tady nikdo neodvážil ani pomyslet
no já fakt byla, ale s tím už je KONEC !!!
jáááu, to bude bolet nebuj já nekoušu....leda snad náš vlkodlak...
- jsi z Prahé?
Nééé to fakt nésu , já su z Jablonce...zkusím to nějak sama...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:15
- Nahlásit
Fajka
to je škoda, kdybys byla z Prahé, zařídila bych u Báry, že by s odchytem vypomohli. No ale zkusím se jí zeptat, jesli tam u vás nemá na někoho kontakt, chceš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:18
- Nahlásit
PetraK
No u nás je tu jeden útulek Dašeňka hned za rohem....já to nejdřív zkusím sama a dyž to nepůjde tak se zkusím poradit tam co a jak... Každopádně díky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:19
- Nahlásit
Fajka
mi neřikej že u vás pchá? jako prší? tady nepchá, a doufám, že o víkendu bude hezky, jak slibujou - v sobotu jsem u vás na séveru, slavíme Janičky a že nás jich tam je a v neděli už musim na cvičák aby Berni nezvlčela (marná snaha, vim)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:25
- Nahlásit
Fajka
Báře jsem volala na nikoho tam u vás kontakt nemá, ale tady je kontakt na Liberecký mikroazyl
Mikroazyl pro kočky
(Barbara Klímová)
Liga na ochranu zvířat
Dvořákova 4
Liberec 1
46001
tel: 048/2710197
email: kocky@ok.cz
stránky: http://kocky.ok.cz/.
zkoušela jsem tam volat, nikdo to teď nebere. Nevím jestli není Dášenka čistě psí? Tam by ty odchytový klece asi neměli . Zkus spíš kontaktovat ten mikroazyl, snad vypomůžou - zvlášť, když si kočenku pak necháte. Já vím, že právě u Báry bych s tímhle mohla počítat, tak to třeba půjde i tady.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:27
- Nahlásit
PetraK
Dášenka má i kočky, teda měli je, když jsme tam tenkrát vezli pytel granulí, který Bonečka nechtěla žrát ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:31
- Nahlásit
Janiii
aha, tak to je pak v pohodě, obrátila bych se na ně asi hned. Řekla bych, že tady bude čas hrát dost podstatnou roli a jestli jsem si o Dášence dobře načetla, tak určitě rádi vypomůžou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 16:45
- Nahlásit
PetraK
Jejda ty si rychlá jak vítr dííky ... zkusím tu Dášeńku jestli by nepůjčili odchytovou klec že bych jí lapila sama... akorát je blbý že žrádla se zatím ani nedotkla a vlastně ani nevím jestli v kůlně ještě je... jestli to nebyla nějaká cizí co sem jí tam načapala doteď tam pravidelně chodím a nikde nic...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 19:28
- Nahlásit
Fajka
klid, nějakej ten čas to chce určitě - máš něco voňavýho co jí tam můžeš dát?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:23
- Nahlásit
PetraK
No jasně, má tam masíčko, paštičku, konzervičku.... jen si vybrat zatím nic tak uvidíme ráno ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:24
- Nahlásit
Fajka
tak držím palce, ať to vyjde!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:26
- Nahlásit
PetraK
Kuju
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:29
- Nahlásit
Fajka
mam BRUSLE!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:30
- Nahlásit
Ježíš povídej rychle jaky já už musím pryč ale sem zvědavá hrozneeeeeeeeeeeee...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:33 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
značka Fila, jsou krááásnýýý, modrošeeedýýýý a byly zlevněný z 5490,- na 2290,- nekup to
jo a jinak jsou to ty co má Hervis na bilboardech myslim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:43
- Nahlásit
Janiii
jo a jinak jsou to ty co má Hervis na bilboardech myslim
Bože to je gdo??? Toho pána já neznám, venčit s náma nechodí tak nemám odkud
a byly zlevněný z 5490,- na 2290,-
Tak zas Míra ušetřil, to je bordel toto...
značka Fila, jsou krááásnýýý, modrošeeedýýýý
Brazilská Fila?
|