Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 21:59
- Nahlásit

Fajka
jojojo, ve všem máš pravdu, a toho pána taky neznám, nebyl doma tak jsem čapla brusle a šla jsem

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2008 22:05
- Nahlásit

Janiii
tak hlavně že si spokojená
Sem zvědavá na zážitky Mě brusle nikdy nic neříkali ani normální ani kolečkový... já si totiž umím rozbít čuňu i bez nich
A du spát brou noc...

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:16
- Nahlásit

tak jsem vzala brusle ukázat do práce holkám, a už na nich jezdily ony i kolega v uzavřených prostorách to pořád ještě jde, co budu dělat venku to netušim
za chvíli jdu študovat ingliš to to zas bude vypadat

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2008 09:56
- Nahlásit

Janiii

co budu dělat venku to netušim

to samý co já. Budeš se bát vo hubu

holky za chvilí jedůůůů na chalupůůů héééč!

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:17
- Nahlásit

PetraK
ahoooj chalupářko, jak bylo o víkendu? měla jsi galeje jako chudák pani Fajkýšková?
Fajka
hele, hlásim, že z bruslí jsem se vrátila celá, v sobotu to bylo teda o chlup jsem jezdila od zastávky po cestě k nám, teda ne k nám, ale po tom novým asfaltu, a málem jsem skončila až ve Skuhrově, páč se mi nepovedlo zastavit a už jsem frčela na bruslích směr Pěničkovi z toho kopce dolů zmocnila se mě panika a pak jsem si řekla, na co mam takovou prd... a nejdřív jsem si dřepla a pak jsem si sedla - a bylo zastaveno dokonce i kalhoty to vydržely! ale záviděla jsem motorkářům ty jejich kombinézy - v nich by to asi bolelo míň

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:28
- Nahlásit

Janiii
A ty jezdíš bez chráničůů jooo??? To si teda frajer :-ú hlavně že to dobře dopááádlo ještě že čék ví k čemu je taková pérdelka dobrá, že já jí používám hlavně na lyžích

Jinak Pája pozdravuje přeje dobré ráááno.... sobotní výlet byl úplně užasnej až na ten konec ... romantická 10 km procházka ... ale až budeš kecat s Pájo přes ICQ tak se zeptej jeho... já nesmím nic vyzradit on by mě zbušil
A nenech se vodbejt
Včera jsme dělali dřevo celej den a dneska jsem totálně K.O....

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:55
- Nahlásit

Fajka
A ty jezdíš bez chráničůů jooo???
s chráničema!!!! ale chrániče na prdítko ještě neudělali
sobotní výlet byl úplně užasnej až na ten konec ... romantická 10 km procházka ... ale až budeš kecat s Pájo přes ICQ tak se zeptej jeho... já nesmím nic vyzradit on by mě zbušil
já bych si ráda taky pokecala někdy s tebou - nic proti Pájovi ale ty furt galejničíš a on se vykecává - otrokář ale zkusim teda zjistit

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 11:58
- Nahlásit

Janiii
ale chrániče na prdítko ještě neudělali
Ha to je díra na trhu, kerá by se měla doplnit nechceš začít podnikat?

No jooo já ci taký pokecááát, ale momentálně nestíháááám, dneska chce zas mamina večer udělat trvču ... to je furt něco a o víkendu jsme zase vtahu Tak snad se někdy sejdem a pokecáááme

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:11
- Nahlásit

Fajka
o víkendu jsme zase vtahu
a my jsme domááááá - teda snad pokud nepojedem k mamině ... ale vzhledem k tomu že příští víkend jedu gruntovat předsvatebně k taťkovi, tak tenhle víkend bych byla ráda doma ... kromě nedělního cvičáku
jooo, to mi připomíná, včera jsme byli na cvičáku, BErni v pohodě, pohrála si zase s tím ročním hovíkem, a pak obrany - já jsem se bála s těma šlachama, tak Míra že to zkusí. a byl nějakej figurant, kterýho jsem tam ještě nezažila ... tak Míra šel, jenže on moc neví, co má dělat - tak BErni to zachraňovala, a Míra se snažil, pak dokousali a figurant řiká - "no dobrý, ale kdyby páneček nestál jak kolík a toho psa trochu nabudil, bylo by to jiný" tak jsem to zachraňovala já, že s ní cvičim já a páneček šel jen do počtu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:14
- Nahlásit

Nažďár žencký,

já sem po víkendu pochopitelně vorvaná jak vorvaň, páč si předělávám zbrusu své obří záhony v rokli a to je šílená facha. Navíc jsem v pátek sekala louku. Původně jsem si říkala, že udělám jenom půlku a tu druhou nechám své drahé půli. Ale pak mi to nějak šlo a posekala jsem to fšecko. Jen jsem byla stržená jak péro v hodinách a drnkaly mi ruce od tej blbej sekačky. A do toho jsem stihla ještě hodit naše dvě "pseudostopy" se syrečkama. Taková sem já žižkovná!

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:20
- Nahlásit

PetraK
u nás se nedaj hodit ani pseudostopy, všude je to zarostlý že bych to měla já do pasu a Berni by šla po vyšlapaným - holka neni hloupá
a jasný že jsi žižkovná, já seděla včera zavřená odpoledne doma, protože se sekala u nás louka (no sama se nesekala Míra sekal) a jak je to vysoký a jsou tam vysoký kvetoucí trávy, na který já jsem halergiiickáááá, tak nesmim vystrčit nos, páč bych si trhala košili jak pan Haničinec v televizi a volala bych "rychle vůůůůz"

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

já seděla včera zavřená odpoledne doma, protože se sekala u nás louka (no sama se nesekala Míra sekal) a jak je to vysoký a jsou tam vysoký kvetoucí trávy, na který já jsem halergiiickáááá, tak nesmim vystrčit nos, páč bych si trhala košili jak pan Haničinec v televizi a volala bych "rychle vůůůůz"

Páááne jo, to si budem muset s paní Ešusovou taky vymyslet nějakou tu halergiiii, aby sme nemusely místo svých drahých poloviček sekááát celou zahraduuuu ... to se tak někdo mááá...
Já teda v pátek taky sekala ale na stopu už sem neměla energiii já jen stihla výstavní trénink... a sem se včera pěkně naprdla protože v pátek sem našla takový pěkný rovný místečko bez trávy kde se dá pěkně trénovat a včera tam přídu a zadrátovane plot a cedule zákaz vstupu
Asi někoho děsně naprdlo že sem tam v pátek strávila 15 minut a tak mě to hned dal sežrat

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:27
- Nahlásit

Janiii

páč bych si trhala košili

a to by se ale Mírovi mohlo celkem i líbit, ne????

všude je to zarostlý

u nás taky, půlka louky je krásná vysoká tráva (doufám, že si ji soused poseká, je fakt nádherná a bylo by jí škoda), okolní pole s vojtěškou je mi do pasu, takže tam to taky nejde, ale naštěstí, ta půlka louky kterou si sekáme sami, byla tak akurát, hezky nízká tráva, takže vzhledem k prostoru jsem mohla dát ty dvě stopy. Pak jsem posekala a byl utrum. Chtěla jsem jít druhý den do úvozový cesty, ale tu mi posekal Brtník, takže jsem měla smolikofa . Tak jsem šla na protější pole přes most, kde je víc hlína než mák - je hrozně řídkej - a tam jsem dala třetí pokus a šla se rovnou zahrabat. Páč tam chodíme zvířátkovat, je tam ráj zajíců a zmetek Zrzavej mi na syrečkovou vlečku házel co? Házel bobek . Když nad tím tak přemýšlím, asi budu doživotně stopovat jen u nás na louce

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

tak přijeď k nám, tam je posekanýho prostoru za zahradou víc než hafo! . Enem to máš asi kapek z ruky. Co kočenka? Něco novýho?

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:32
- Nahlásit

Fajka
to si budem muset s paní Ešusovou taky vymyslet nějakou tu halergiiii, aby sme nemusely místo svých drahých poloviček sekááát celou zahraduuuu ... to se tak někdo mááá...

no víš, většinou je to tak, že beru ráno prášek večer prášek a jdu obracet a kopit ... ale když přijde mírova máma tak jsem toho ušetřena ...
ale na romantiku na seně mě prostě neužije no

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:33
- Nahlásit

Janiii
ale na romantiku na seně mě prostě neužije no

no ono to taky nejni nic pohodlnýho . Aspoň pro mě teda.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:38
- Nahlásit

PetraK
no ono to taky nejni nic pohodlnýho
nojo, už nejsme holt nejmladší

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
ale když přijde mírova máma tak jsem toho ušetřena ...
boože ty chlapy... no nic plán už máme

PetraK
no ono to taky nejni nic pohodlnýho
no že jo, vono to děsně koušééééé

tak přijeď k nám, tam je posekanýho prostoru za zahradou víc než hafo!
dyýž já už mám taky posekáno a místa na stopy je spousta.. ale nějak chybí čas a enerdžie a to asi nikde neseženu

Ad Kočéénka.
Je žíhaná jak už sem psala tož k nám bude bude asi patřit na furt, teda pokud od nás neodejde kvůlivá japoncové.
Zranění jsem stihla prohlédnout a je hodně staré zhojené spíše je to obr jizva bez chlupů. Zadní pacicku odlehčuje a hopká po třech ale viditelně toto jí nijak netíží... je stále hodně plachá takže natrfit na ní je docela umění... ale až si spojí můj příchod s přísunem dobrého papu tak si myslím že to bude lepší a lepší.
Luxuje všechno, pije krásně dokonce i suchý granulky baští. Asi byla chúďa fakt hladová a trpěla Tak doufám že se mi povede jí spravit aby už to nebyla kostřička potažená kůží a aby vod nás neodešla. Pokud se bude pohybovat mimo zahradu a na seníku v kůlně nehrozí ani žádné riziko od Fajkýša, tak sna d to bude fungovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 12:55
- Nahlásit

Fajka

Ad Kočéénka.
tak snad se zadaří a zvykne si na Tebe i na to, že Fajkýšce se musí obezřetně vyhýbat -ale to si myslím, že by nemusel být problém, vzhledem k tomu, že je plachá, bude si na ni dávat pozor tak jako tak.

dyýž já už mám taky posekáno a místa na stopy je spousta

hm tak to jsem se svou nabídkou kvalitního prostoru přišla s křížkem po fůnusu

Janiii
Fajka

seno nebrat, seno nebrat, seno nebrat. Ani teď ani nikdy, jak píše Fajka nechutně to kouše, spíše tedy píchá, dál to rozvádět nebudu, mohlo by se to vymknout

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:38
- Nahlásit

PetraK
seno nebrat, seno nebrat, seno nebrat. Ani teď ani nikdy, jak píše Fajka nechutně to kouše, spíše tedy píchá, dál to rozvádět nebudu, mohlo by se to vymknout
no myslim že neni co rozebírat, každej to někdy zkusil ne? a každej si myslí svoje

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:55
- Nahlásit

Janiii
no myslim že neni co rozebírat, každej to někdy zkusil ne?
počkééj ale v jednom filmu bylo .. kdo jednou zkusí už nechce jinaaaaaaak !!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 13:56
- Nahlásit

Janiii

každej si myslí svoje

jo! já si myslim, že červenou kníhovnu, kde furt píšou vo romantice na seně, píšou nějaký manijakální jedinci, páč jen magor si může na seně užívat

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:42
- Nahlásit

počkééj ale v jednom filmu bylo .. kdo jednou zkusí už nechce jinaaaaaaak !!!!
já si myslim, že červenou kníhovnu, kde furt píšou vo romantice na seně, píšou nějaký manijakální jedinci, páč jen magor si může na seně užívat

a já si zas vzpomněla na Báječná léta pod psa

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 14:48
- Nahlásit

Janiii

na Báječná léta pod psa

hoď mi lasooo, nějak mi to vypadlo

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:05
- Nahlásit

PetraK
no tam furt Kvído řešil, kde se vyspí s tou svojí přítelkyní, která byla alergická na všechno zelený - zkoušeli beton a nakonec přece doma obalili všechny kytky folií

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:11
- Nahlásit

Janiii

já to nemůžu nějak vydolovat z paměti - mi to asi uniklo či so?? nebo že by pan Alzheimer už? Asi to bude tím pánem

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:22
- Nahlásit

PetraK
tak povinně vypůjčit kazetu nebo dvd s tímto filmem a shlédnouti místo večerníčku

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:24
- Nahlásit

Janiii

a kdy jako sim Tě??? Kdyk sem furt venku se psem. Večerníček nestíhám . Enem tuhle dva díly o Élišce a Honzíkovi.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:43
- Nahlásit

PetraK
no dobře no, tak koukat nemušíš prostě to tam tak bylo, tak asi jednou dopadnu podobně
ale jinak ty manijaky z červený knihouny taky nechápu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2008 15:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

já červenou knihovnu svýho času četla místo komedie

věty typu: .....a nachově se zardívajíc úkradkem na něj cudně hleděla... mě posílají do kolen

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání