Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:51
- Nahlásit

a něco pro pani Veverkovou hlavně - tady pani Fajková vyfotila naše pokusy o agility ....
ale jinak fakt Berni neni na pérko

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:56
- Nahlásit

Janiii

týýý žjofkáá, Berní igeliťákem! A že jí to jde!

a co Fajkýš, kolik mrtvých na kontě??

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:15
- Nahlásit

PetraK
Fajkýš je vyčůraná - dokud jsem jí cpala piškotek byla zlatíčko, piškoty došly tak dělala bububu ale to bylo první den, pak jí krmil kdo mohl a byla hodňoušká miloušká
týýý žjofkáá, Berní igeliťákem! A že jí to jde
joo, Berni to šlo dobře, jen kdyby panička nebyla takový dřevo
panička je ze "starý školy" kdy za každý dobře provedený cvik se chválí, takže místo aby panička když jsou tři skočky a tunel hulákala "HOP, HOP HOP, tunel" tak dělala "HOP, to je dobřééééé" takže zákonitě další HOP nestihla říct a Berni další skočku podlezla případně srazila a táák

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:25
- Nahlásit

Janiii
Fajkýš je vyčůraná dokud jsem jí cpala piškotek byla zlatíčko, piškoty došly tak dělala bububu ale to bylo první den, pak jí krmil kdo mohl a byla hodňoušká miloušká

Má pravdu předsedo !

tady pani Fajková vyfotila naše pokusy o agility ....
Bych řekla že sem se pokoušela fotit vaše pokusy o agi.
A je to fuška, páč to mám všecko rozmazaný, případně půlku psa nebo pes za paničkou no děs...

Ale šlo jim to holkám dobře akorát panička nějak nestíhala s plícema bo co... by už neměla tak hulit

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:39
- Nahlásit

Fajka
Ale šlo jim to holkám dobře akorát panička nějak nestíhala s plícema bo co... by už neměla tak hulit
tsssssssssssss, teď si troufáš, když jsi ode mě 150 kilásků co?
panička je na tom s plícema bídně, navíc trošičku stávkovalo srdce, ale Marcela se mi u večeře omlouvala, že jí vůbec nedošlo jak mě honí - při tréninkách na agi se psi střídají, takže si páníčkové odpočinou, kdežto já tam lítala jak hadr na koštěti

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 14:48
- Nahlásit

Janiii
tsssssssssssss, teď si troufáš, když jsi ode mě 150 kilásků co?
Sim tě, to je co by šutrem mrsknul

panička je na tom s plícema bídně, navíc trošičku stávkovalo srdce,
Mě přišlo že to nebyl ten hlavní problém, protože jsi běhala rychlejš než ti to přemýšlelo...viz..
takže místo aby panička když jsou tři skočky a tunel hulákala "HOP, HOP HOP, tunel" tak dělala "HOP, to je dobřééééé" takže zákonitě další HOP nestihla říct a Berni další skočku podlezla případně srazila a táák

Ale moc krásně se na to koukalo to zase jooo

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:00
- Nahlásit

Fajka
protože jsi běhala rychlejš než ti to přemýšlelo
to při rychlosti mýho přemejšlení neni zasejc takovej problém
ale jsem prostě zvyklá na rychlost berni a vim že musim máknout, tak teď jsem běžela noooo ... jako ve Forest Gump "řekli mi běž ... tak jsem běžel"
ale prostě zas se potvrdilo pravidlo, že když pes něco udělá blbě nebo neudělá, je to chyba páníčka

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:05
- Nahlásit

Janiii
kdežto já tam lítala jak hadr na koštěti

bylas na čarodějnických oslavách? Byla! Tak se nediv, žes lítala na koštěti

Fajka
Ale moc krásně se na to koukalo to zase jooo

to máte holky štěstí, že tam nebyl někdo mýho ražení a Ešusího temperamentu to by celej parkůr po proběhnutí vypadal, jako když ho složilo tornádo

Hlavně, že to všechno vyšlo, což? A jaký bylo počásko? U nás to trochu občas zapršelo, ale celkem dobrý.

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:57 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

PetraK
jaký bylo počásko?
docela to šlo, když zapršelo, tak jsme zas na sluníčku uschli
akorát ranní rosa byla děs, a tak jsem se s dopoledního výcviku vracela s varhánky na prstech na nohou
to by celej parkůr po proběhnutí vypadal, jako když ho složilo tornádo
no nevim jeslti to Fejkýšová viděla, ale Berni skoro porazila metrovku těšila se na skok, já si rovnala rukou vodítko přes rameno ale berni to vzala jako povel že má jít přes, odrazila se, pak si to rozmyslela a nalítla do metrovky metrovka se naklonila (a že ty prkna a ty kovová konstrukce něco váží!), pak zas žuchla zpátky na zem, Berni sebou cukla a mě napadlo - tak, a máme po skákání, protože ta už se k překážce nepřiblíží .... ale mám psa ocelových nervů hoooop a byla přes, šikulka moje šiškovná

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 15:59
- Nahlásit

Janiii
tak jsem se s dopoledního výcviku vracela s varhánky na prstech na nohou

páč sis vzala místo normálních botouch určitě ty sandály, co?

mám psa ocelových nervů hoooop a byla přes, šikulka moje šiškovná

no copak je Berní nějaká slečinka, či co?

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 22:45
- Nahlásit

Janiii
A pak že agility nemáte... No to je teda... Ale hezký holky, hezký
Jinak já žlutý zlato taky moc nemusím, jenže přítul prostě bílý nechtěl, že to vypadá jak stříbro a ocel a že si muže dat na prst rovnou matičku a tak Takže jsem ustoupila... Ono bílý zlato prej stejně časem zežloutne, tak co už ... Ony v te prodejně nevypadaly tak uplně žlutě jako tady na tý fotce, protože ty plošky mezi těma křížkama jsou matný...

PetraK
Díky za pochvalu mně se líbí čím dál tím víc

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 22:57 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Eimy
si muže dat na prst rovnou matičku a tak
tak to aby si tam za chvíli nechtěl dát i tatíčka
a vůbec všímáš si kolik je hodin joo?
místo abych odpočívala po náročné akci, tak se tu se*u s fotkama ale co bych pro Fajku a ostatní neudělala že?
takže holky ráno se budete moct kochat

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 23:03
- Nahlásit

Janiii
Ještě je brzo nahodou

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 23:06
- Nahlásit

hotovoooo!!!!
tak se račte kochat v pracovní době fotky z tábora

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:25
- Nahlásit

Janiii
Fajka

holky - skvělý fotky!! Co to bylo zač ten puntíkáček??? Auto plný berňásků taky nemá chybku a Fajkýšek plyšáček se náhodou nechá krmit, tak to nejni potvor

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 09:39
- Nahlásit

PetraK
holky - skvělý fotky!! Co to bylo zač ten puntíkáček???
Kuba víc nevím... takovej trošku bojácnej ale hezkej

Auto plný berňásků taky nemá chybku
ale ta práce je tam poskládat

Fajkýšek plyšáček se náhodou nechá krmit, tak to nejni potvor
je to potvor, protože jak dojdou piškoty tak se hned rozpomene že vlastně chtěla hlídat

Ještě jsou natočený videa z první soutěže, ale to nevím jak a kam dát???

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:22
- Nahlásit

Fajka
ty videa máme stažený od Páji taky, a taky nevim kam je dát
jinak puntíkáček je kříženec Kuba, bojácnej, ale už s námi byl potřetí a lepší se

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit

Fajka
je to potvor, protože jak dojdou piškoty tak se hned rozpomene že vlastně chtěla hlídat

no jo, ale jednak se s ní teda nemuíš bát a druhak - třeba kavalír sice nehlídá, ale je malej.

Kuba se mi moc líbí, bude to asi taky plašan, což

U nás by byl problém poskládat i je jedinýho berníska do kufru

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:26
- Nahlásit

Janiii
ty videa máme stažený od Páji taky, a taky nevim kam je dát
Aha já myslela že máte jen fotky. Mám je teda nasoukat do Youtube a hodit to na svoje stránky a na ty vaše se pak dá jen odkaz, kde to lidi najdou???

Kuba už byl potřetí? Já myslela že poprvé a proto se tak bál. Je krásnej takovej okatej Mě se puntíci líbej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:28
- Nahlásit

Janiii

a neví se čeho je to kříženec?

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:31
- Nahlásit

Fajka
Mám je teda nasoukat do Youtube a hodit to na svoje stránky
no jako kdyby se ti chtělo ...
Kuba byl potřetí - byl s námi vloni na Pecce, pak v létě, ale to museli odjet brzy kvůli nějakým problémům v rodině, no a přijeli teď znova
Auto plný berňásků taky nemá chybku my jsme měli taky berlingo a povedlo se nám vyrazit z tábora na cvičák v osazení - 6 lidí v autě a 5 berňáků v kufru

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:36
- Nahlásit

Janiii
no jako kdyby se ti chtělo ...
Nooo chtělo , když už se to video natočilo tak ať to lidi taky vidí Tak já to teď přes ten prodložený víkend povečerech zkusím nějak udělat

6 lidí v autě a 5 berňáků v kufru
6 lidí a 5 sardinek v kufru

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:38
- Nahlásit

Fajka
já si prodloužený víkend moc neodpočinu, jedem pro změnu za berňákama jedu s maminou od pátku do neděle do rožnova na klubovku - s naším dorostem - s Apolenkou a půjčujem si tu její sestřičku Áju ... tak jsem zvědavá

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit

PetraK
neví se čeho je to kříženec?
možná se to ví, ale já to nevím

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:42
- Nahlásit

Janiii
To zvládnete dobře, dyť vám to v kruhu tak slušelo
Sem zvědavá na zážitky

Já to budu brát odpočinkově pro Fajušu, možná nějakej malej výletík a po ránu bude dost času na vyzkoušení stopiček A jinak budu makat kolem baráku, možná budem dělat dřevo na zimu

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 10:45
- Nahlásit

musím vám sem dát vítězku soutěže o NEJ čarodějnici
pomohlo jí pejskařské pojetí masky, no a povídejte se jakého má poslušného psíka na rameni - to je ÍÍÍÍÍÍPÁÁÁÁcká poslušnost co? oční kontakt

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:04
- Nahlásit

Janiii
tsssss todle když uvidí ípááááci tak zblednou závistíííííí a budou ke mě chodit na rady jak na to

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 11:35
- Nahlásit

Fajka
Janiii

tak to se hlásím na to Pííípání jako první

jinak teda nechápu, jak se podařilo nacpat 5 berňáků do kufru bez vakuovacího zařízení

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:12
- Nahlásit

hlásím, další fotky k dispozici
Lenka od Montíka nás zazásobilafotečkama, přidám je doma na web tábora

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:35
- Nahlásit

Janiii
Pěkný fotečky Srandovní je ta jak se Fajkýš na startu kroutí jak žížala jen aby se jí proboha nikdo nedotknul víc než je nutný

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání