Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:02
- Nahlásit

jablunka
Dneska jim to oznámím u večeře,sem zvědavá co na to řeknouu
tak dej pak vědět, jak jsi dopadla

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:03
- Nahlásit

Janiii
na expřítele to sedělo naprosto dokonale, teď mám asi už fakt chlapa...

Jinak mně se líbí hlášky z Dědictví...

"Věříte v Boha?"...
nebo "Bohumile, ku*va se neříká"

jablunka
Člen
- Nahlásit

PetraK
zavolám na vás socku pani!
To už tady dlouho nebylo.......večeříme f sedum!

PetraK
Člen
- Nahlásit

Janiii
Fajka

apak ještě třebas: "Tak sem tady!" No! to je dobře že jdete! ...Pomoooooc!"
a nebo

"No ty rozhodně ne Drápale !"

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:04
- Nahlásit

jablunka

.večeříme f sedum

esi bude to zéli, tak přindu taky, můžu? Mám ráda!

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:05
- Nahlásit

PetraK
Hele jak píšu, bývalej přítel byl přesně takovej...
Přikládal na chalupě do kamen, přirazil si polínkem trochu prst a nebyla s ním celej večer už řeš, ani ráno a přitom tam neměl skoro nic

Skoromanžílek je přece jen jinej

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:05
- Nahlásit

Janiii
tak dej pak vědět, jak jsi dopadla
Jistě,přece si to nenechám pro sebe,páč můj 18 ti letý synáček k tomu určitě nějaký moudro vysloví.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:06
- Nahlásit

PetraK
esi bude to zéli, tak přindu taky, můžu?
Ne,zelí bude ke svačině ve tři.

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:07
- Nahlásit

TAk takhle to u nás snad nedopadne

Novomanželé
Den po svatební noci

Novomanžel se nemohl dočkat, až si vyrazí se svými starými kamarády.
Večer říká své manželce: "Jdu do baru, lásko, dám si pivo."
"Chceš pivo, miláčku?", otevřela žena chladničku a ukázala mu 25 různých druhů piva z 12 zemí.
České, německé, holandské, japonské, slovenské, dánské, belgické...

Manžel se trochu zarazil: "Ano, lásko, ale v baru, víš, mají chlazené sklenice."
"Chceš chlazenou sklenici, miláčku?", sáhla manželka do mrazničky vyndala dokonale vychlazenou pivní sklenici, zmrzlou tak, až jí začala přimrzat k ruce,když ji držela.

Manžel,trochu pobledlý, říká: "Ano, moje nejmilejší, ale v baru mají chuťovky, ty jsou opravdu výborné! Nebudu tam dlouho, hned se vrátím. Slibuji. Dobře?"
"Chceš chuťovky, cukroušku můj?", snesla žena postupně na stůl nakládaný hermelín, utopence, zelí, kuřecí křidélka, prasátka v županu, kyselé kloboučky z hub, vepřové řezy, atd.

"Ale, nejmilejší, ...v baru, ...víš, ...s kamarády, ... ty nadávky, hrubé výrazy, a to všechno..."

"Chceš hrubé výrazy, čumáčku? .. Tak si vypij to zasraný pivo z toho zkurvenýho půllitru a sežer ty podělaný chuťovky, protože nepudeš nikam! Už ti to došlo, ty DEBILE ?!!!"

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:08
- Nahlásit

jablunka

Hele a budete losovat? Kde vemete docenta Talíře na dohled zda losování proběhlo podle pravidel?

Eimy

Skoromanžílek je přece jen jinej
pozlatit, zavřít do klece!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:09
- Nahlásit

Eimy

"Chceš hrubé výrazy, čumáčku? .. Tak si vypij to zasraný pivo z toho zkurvenýho půllitru a sežer ty podělaný chuťovky, protože nepudeš nikam! Už ti to došlo, ty DEBILE

TAk takhle to u nás snad nedopadne

na to se spolehni

neee přeháním, musím Tě kapek před svatbou poděsit

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:10
- Nahlásit

PetraK
Asi jo Jen mě štve, že do mě pořád rejpe, že když mě někdo uvidí držet hrábě, tak hned pozná, že jsem z města Tak budu muset asi trénovat, abych mu nedělala ostudu

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:12
- Nahlásit

Eimy
Dědictví taky nemá chybu ... "Můůůj hadraplán???"
a pak je výborná Vesnička má středisková
"jedem do Královýho Dvora pro cement a on v Berouně řekne - Beroun"
"Pepo já se spletla!!" - to používám moc ráda, páč dva kolegové jsou Pepové
"nemůžeš napsat magor ... napiš že je momentálně zavostalej"

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:13
- Nahlásit

PetraK
My na sebe sprostí nejsme náhodou
Ale je fakt, že jak chodíme na ty přípravy před manželstvím, tak v něčem občas vybočujem Třeba prej v komunikaci je lepší, než říct někomu "Ty seš ale nešikovnej" je říct "Já bych to udělal takhle"
S přítulem jsme se shodli, že bychom se pří té druhé větě umlátili Zatímco věty typu "No joooo, ty seš ale matla" berem jako normální...

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:14
- Nahlásit

Janiii
Nejlepší je "Pane doktore, vy jste se zase kochal"

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:27 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Eimy
"Já bych to udělal takhle"
V ten okamžik by mě druhá půle poslala...........abych si to udělala sama!
Používám staré a osvědčené " Miláčku a nedělal jsi to minule takhle?"

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:28
- Nahlásit

Ze sem lezu, nekdo se tu bude vdavat? Pak je nezbytne prostudovat tematko Pri patku..

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:33
- Nahlásit

Eimy

když mě někdo uvidí držet hrábě, tak hned pozná, že jsem z města

tststsssss, furt lepší, když budeš blbě držet hrábě, než kdybys neuměla držet kvedlačku. Sena se nenažére

Janiii

joo jakmile někde vidím číslovku 33, je konec, okamžitě podvědomě zvolám Jééé Pepo!Já se spletla! 33! a hned si odpovim - Slabý!

jablunka

Miláčku a nedělal jsi to minule takhle

a já zase říkám : prosím Tě a proč to má být takhle? Já kdybych to někdy zkoušela, víš? Protože někde jsem viděla /četla/slyšela, že se to dělá tak a tak, tak abych pochopila proč co a jak tam maj blbě

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 12:35
- Nahlásit

PetraK

Fifi
klidně sem lez a příručka je boží zas jsem si poprskala monitor

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 13:21
- Nahlásit

PetraK
nenažééére, ale nažééére se pak králiku i když ty neměl moc rad (ale zas už začíná mít), to mi zas připomíná slunce seno "Zase králíka?"
Takže je to tak nějak provázaný No co už, musím se ještě hooodně učit, před panelákem si prostě seno jít pohrabat nemůžu no

jablunka
Jo jo, u nás je to taky tak "Tak si to udělej sám, když seš tak chytrej"

Fifi
Jo jo vdávat se tu někdo bude
Příručku znám, ale nemyslím si, že by to bylo postavený na reálným základu Každopádně je to mazec

Jooo a já zapomněla na to nejdůležitější Už máme prstýnkyyyy (jen doufám, že nebude moc vedro, jinak si je budem nasazovat pul hodiny )

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 14:05
- Nahlásit

Eimy

jinak si je budem nasazovat pul hodiny

mejdlo a nebo ruce do mrazáku

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 14:09
- Nahlásit

marod Míra podává zprávy z domova i ze světa, a psal mi že se jde podívat na Ťapinku, že prej vypadá nějak hodně špatně dopoledne když přišla mírova máma do kanceláře, tak otevřela dveře že vyvětrá a Ťapka se nastěhoval do předsíně k Berni na koberec, to nikdy neudělal .... lidičky já mám strach

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 14:21
- Nahlásit

Janiii

Jani - poslouchej - já vím, ono se to radí, teď jsem to samé říkala kamarádce - zaslouží si odejít v klidu, jestli je to tady, tak udělejte co udělat musíte. Oni mají narozdíl od nás tu výhodu, že v klidu odejít můžou. Nezaslouží si trápit se byť jedinou minutu.Za to všechno co nám dali. Ale je to taky třeba jen tím horkem. Nemusí to znamenat nic. Držím palce.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 14:33
- Nahlásit

PetraK
já vím ... uvidíme, budu informovat. vždyť můžeme bejt rádi, kolik let tu s námi (teda hlavně s babičkou a sdědou, s námi "bydlí" tři roky) už je

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 14:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

Jani - hele může být opravdu přehřátý, pak by hrozila třeba mrtvička. Já nevím, jak to s ním vypadá, třeba to není to čeho ses bojíš. Nemohl by ho okouknout vet a případně dát něco co mu pomůže - myslím třeba uklidní, nebo od bolesti, nebo povzbuzujícího?? Murphy mi takhle málem 2x odešel a pokaždý se z toho vykřesal. nebyla to ta poslední chvilka, pak tady byl ještě dva roky a celkem v pohodě.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:06
- Nahlásit

tak už je to prý zas trochu lepší, děda se vrátili a vítal je i ocáskem vrtěl, tak uvidíme. třeba by potřeboval aby berni začala hárat, to by ho zas vzpružilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 15:36
- Nahlásit

Janiii

no to by mu teď v těch vedrech moc nepomohlo, čudinkovi. Z háravý kámošky, dostal Murphy tu svou první mrtvičku , páč to nevydejchal, trouba jeden.
Hele - držte ho někde trošku v chladu - kdyby se přehřál, tak prý nejlepší je obložit ho vychlazenejma petkama s vodou, ne namáčet - řikal jeden vet. Držím mu palce, ať to zvládne. Myslím, že ty vedra jsou pro něj hnusný, no.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:02
- Nahlásit

PetraK
díky za rady a povzbuzení, dobrý je, že se tady dost výrazně ochladilo, a žene se sem asi pořádnej slejvák - tak i to třeba pomůže, čerstvej (a ne horkej) vzduch.
pádim trápit své tělo cvičením mějte se báááájo

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 16:25
- Nahlásit

Janiii

tak hlavně ať je mu líp. CHvilku si tam ještě tu buřinu nechte, my jdeme s Ešusem k vodě odpoledne!!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 18:31
- Nahlásit

Ťapinka už není ... trápil se, ležel a kňučel, tak ho Míra s dědou odvezli a nechali mu pomoct ...
kéž by se všichni psi dožili takového krásného věku. a přeju všem veselejší večer, než bude ten dnešní u nás ...

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání