Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 18:35
- Nahlásit

Janiii

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 18:52
- Nahlásit

Janiii

Je mi to moc líto. Nějak teď ty hafani odchází - kamarádce jak jsem zmiňovala umřel o víkendu Athosek z útulku. Je dobře, že děda přistoupil na to Ťapinku odvézt k veterináři. Zasloužil si, aby měl klid. Vím, že to nebude jen tak, ale honem pořiďte -pokud to jen trochu jde - náhradníka.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 19:31
- Nahlásit

PetraK
Je dobře, že děda přistoupil na to Ťapinku odvézt k veterináři
Míra se dohodl s mámou, že tuhle variantu vůbec nenavrhnou - viděli jsme, jakej měl děda problém o víkendu, když jsme ho chtěli jen odvézt na veterinu, aby paní dktorka na Ťapku koukla ... ale děda když ho viděl, sám řekl, že pojedou ... naštěstí.
další hafan mě taky napadl, ale chtělo by to asi od štěňátka - kvůli Berni. holku by nesnesla, kluka jo, ale muselo by to být mrně, aby nebyly nějaké konflikty ... uvidíme. musí chtít oni.
a děkuju za podporu

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 19:54
- Nahlásit

Janiii

to je jasný, že musí chtít oni, ale musíte jim kapek pomoct-pokud by byla situace k tomu, že by pesan mohl být . Tak držím teď palce zase, ať nejste moc smutný a ať je brzo novej pejsa v pelíšku. A pozdravuj všechny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 20:15
- Nahlásit

JANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Koukni tady na štěňátka z Bulharska!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 20:32
- Nahlásit

PetraK
už jsem na ně koukala, nemysli si ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 20:37
- Nahlásit

Janiii

tak je nějak žižškovně musíš vokázat babi a dědovi. Že jsou chudinky v nouzi a že Centrální distribuce vždycky ví, kam kdo potřebuje. Proto jsou teď tady a k mání! šup, šup!

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2008 23:38
- Nahlásit

Janiii
To je mi líto... Tak teď už mu je za duhovým mostem určitě dobře...

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 07:41
- Nahlásit

Janiii
Ahooj, to je mi moc líto že už Tapka není ale určitě měl s dědou a bábí hezkej život...
Já sem se poprvé v tom plácala přes rok a už bych to neudělala, bolest bych přetloukla hned novým štěníkem....

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 08:16
- Nahlásit

babi nechtějí o novým pejskovi ani slyšet. teď určitě ne. a oni jak si postavěj svoji hlavu tak s nima nehnem ... ale třeba za pár dní změní názor.
Berni je smutná, ale to se dalo čekat, no prostě neveselo truchlivo. ale to zas přejde ...
povídejte nějaký veselý zážitky, ale honem!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:24
- Nahlásit

Janiii
Tjo jo veselý jooo to bude těžký ...
ale tak třeba jak mě tchýně jednou koupila a do práce přinesla mléko po opalování. No a jak mi tak to mléko podává všimla si že na lahvičce u uzávětu trošku vyteklo. Nelenila a hned mi to začala roztírat po nohách (měla sem minsukni) já na ní tak chvíli koukám a divím se proč v tom mlíku je i kus salámu ....
no a zjistila sem že koupila ještě hermelínovou pomazánku která teda vytekla na tu lahvičku a ona mi jí roztírala po nohách
Sme se tenkrát tak řehtaly až na nás přišel šéf co že se to tady děje v pracovní době
Lepčí?

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:26
- Nahlásit

Fajka

díííííky dobrá ženo

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:27
- Nahlásit

Fajka
Tak to je hustý Co pak říkal šéf?

No nic já jsem tu jen na skook, včera jsem od přítule dostala vynadaný, že se neučím tak jdu na to

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:28
- Nahlásit

Janiii

Eimy
šéf rači utekl bo jsme byly k neudržení a řehtaly se asi půl hodiny

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:30
- Nahlásit

Janiii
Jo jinak teda taky přidám ještě jednu veselejší historku...
Koukali jsme ses přítulem na nějaký hrnce s tím, že jeho ségra sehnala za 500 v Tescu... Přítul na internetu taky objevil... Dokonce jen za 300... Já se pak na to koukala a po chvilce jsem si přišla, že to bylo na stránkách s hračkama pro děti do školek
V tom bychom moc dlouho asi nevařili no... Ale cena byla dobrá

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:47
- Nahlásit

Eimy
tak ještě plastovej sporák a vařila myšička kašičku
a hrnce si přejte jako svatební dar
já marně přemejšlim co koupit bráchovi a jeho nastávající, je to už za týden a oni všechno mají - protože teď si předělávali bydlení a všechno si kupovali, od příborů přes topinkovač až po lednici ... vim, že by potřebovali prachy, ale furt si řikám, že mě třeba něco napadne

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:49
- Nahlásit

Eimy
já ve školce vařila nejraději a nejčastěji... teď nemusím s radši se vyhnu

Janiii
A co poukaz v nějakým obchodě? Že si tam pak jako můžou jít vybrat samy co potřebujou nebo co se jim líbí...

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 09:59
- Nahlásit

Fajka
když já vůbec nevim v jakym obchodě - elektro mají, domácí potřeby různý taky, doplňky do důmečku taky ... fakt nevim

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:04
- Nahlásit

Janiii
Když nevíte coby, najdete to v OBI
A zahradu maj velikout, šak to nemusí být jen nádobí nebo 5x konvice či mikrovlnka

Já s Pájou třeba dala bratru ke svatbě kufr plný nářadí.
Si měla vidět jak po rozbalování xtého povlečení ožil když narazil na tohle... akorát nevěsta koukala trošku jak puk

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:16
- Nahlásit

Fajka
no mě napadlo něco pro koníky - buď nějaký "vybavení" nebo nějaký vitamíny nebo ták něco - je to všechno drahý, asi jako pro psy, akorát ty koně toho sežerou halt víc .... zkusim se poradit s korunní svědkyní alias bráškovou bejvalou

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:22
- Nahlásit

no a nebo vymyslet nějakej poukaz třeba na bobovou dráhu do Janova, nebo tak něco ... Fajka neslyšela jsi nějaký ohlasy?

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:24
- Nahlásit

Janiii
Hele a co oni a psy????
O jednou super duper poukazu bych věděla

Bráchova bejvalka bude korunní svědkyně jo?
To sou věci....

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:37
- Nahlásit

Fajka
O jednou super duper poukazu bych věděla
o jakým?
no oni mají tu retrievřici, jako kámoše a společníka, žádnej výcvik, ale Ája je suprová, je to ještě mlaďas.
A svědkyně, jojo, oni jsou pořád velcí kamarádi - a ona by se měla taky vdávat

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:41
- Nahlásit

Fajka
Dobrýýýýýýýý

Janiii

já teda nic veselýho nemám, když nepočítám, že sem se kvůli Fajce počůrala

Eimy

ze začátku toho stejně moc nenavaříš , tak co!

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:47
- Nahlásit

PetraK
když nepočítám, že sem se kvůli Fajce počůrala
až tak?

Janiii
No a co jeden den ve společností 24 hlavé smečky haskounků + projížďka se psím spřežení dle libosti ve sněhu nebo na káře??
A zároveň příležitost pokecat a poznat velikou nadšenku do mushingu co na jaře ujela ve Finsku 500 kiláků za ráz???
A na Janově je to taky

Určitě na to dlouho nezapomenou a ty nevypadneš z konceptu když dar bude líznutý psékama

Eimy
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 10:52
- Nahlásit

PetraK
No já právě budu muset vařit, abychom ušetřili, ale jako máme parní hrnec a pánvičku Tak už jen nějaký ty hrnce

Jsem zvědavá, třeba něco dostanem jako svatební dar

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:43
- Nahlásit

Fajka

až tak

stejně jako Mates - taky durch

Eimy

třeba něco dostanem jako svatební dar
vo to si panno nevěsto ale musíte říct, jinak budete mít štyrycet budíků a dvacet žehliček

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:46
- Nahlásit

žehlíčku si s dovolenim klidně vezmu páč ta moje se šprajcla, a prostě se rozhodla že nebude napařovat... a to jsem ji tak šetřila, aby se neošoupala a snažila jsem se ji moc nepoužívat (žehlení fakt nepatří mezi moje hobby )
PetraK
Héééle, Hešusová nevíš jak je to s metrem C - směrem z centra končíval vlak (ještě tak před 3 týdny) ve stanici Kačerov a já se jako beze srandy musim dostat až na Roztyly

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:54
- Nahlásit

Janiii

Héééle, Hešusová nevíš jak je to s metrem C - směrem z centra končíval vlak (ještě tak před 3 týdny) ve stanici Kačerov a já se jako beze srandy musim dostat až na Roztyly

No tak to se ptáš tý praví, dyk já sem normální buran už! Bydlim na konci Prahé a dál než do práce tzn. na Smícháč, což je moje strana města nejezdím. Ani jsem nevěděla, že metrouš má problémy . Zkusím se optat v okolí. Vydrž.

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2008 13:57
- Nahlásit

PetraK
vydržim, páč tam jedu až zítra ale když se optáš a někdo poradí, budu vesmírně vděčná

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání