Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
alias
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:20
- Nahlásit

jo to mam z toho že píšu bez čárek mezi větama

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:22
- Nahlásit

Jedna fotečka canisterapeutickýho pséka z neděle

To já jen aby řeč nestála

alias
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:25
- Nahlásit

hezkéééj - moooc hezky cenil zuby

alias
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:26
- Nahlásit

a to vyžle si jakože ty? jo??

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:29
- Nahlásit

alias
moooc hezky cenil zuby
a to zas jooo to nám de dooost dobře

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:30
- Nahlásit

alias
nééé to je nějaká baba co mi leze vod narození na nervy

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:33
- Nahlásit

alias
v pohodě my to pochopili
to je najednou příspěvků sranda ovšem je, jestli je Ešusová už v práci a jen čte a nepřispívá - pak nás zavraždí všechny do jednoho

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:34
- Nahlásit

alias
já to prásknu, to vyžle to je pani Fejkýšová, jojojo!
to my slovanské typy, můžem jen závidět

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 13:55
- Nahlásit

to my slovanské typy, můžem jen závidět
však není co, stačí dyž fukne větříček a já se klátím k zemi

alias
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 14:44
- Nahlásit

to musíš mít pak aspoň pětačtyřicítku nohu

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:15 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

alias
s tou nohou byla otázka položená komu? jestli mně, tak 45 né ale pěkná 41 to jooo, a právě že pani Fajkýšová má kromě vysoké útlé postavy i malou popelčí nožku, no prostě svět je nespravedlivej
dovolila bych si použít můj oblíbený úryvek z filmu .... "ty nemáš přezutí? a to ti nemůže nikdo půjčit? ... to těžko - von má poslední číslo bot ... jak poslední ... no pak už začínaj dětský lyže"

alias
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 15:32
- Nahlásit

jo já na tom nejsem vo moc lp mam 40

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2008 16:07
- Nahlásit

no nic, když už mam velkou nohu, jdu cvičit abych neměla metrák
ahoooj večer, a koukejte bejt aktivní, ať se dobrá věc podaří

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 08:42
- Nahlásit

tak ale honem sem - no kde se flákáte???
přežila jsem včerejší cvičení, večer jsem se nadlábla, no to je koloběh života
Fajka
jo pani, a pusťte taky občas toho svýho štěkala na internet, vždyť já vůbec nemam do koho rejpat a Fejkýše tím nemyslím

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 08:47
- Nahlásit

Janiii
Brý ráno

to on si tam může kdy chce ale teď nějak předělával počítač i sobě a tak nemá nainstalováno ICQ a furt něco přeinstalovává a vylepšuje a tááák

Sem včera konečně přišla na chybu v DPH a opět sem se utvrdila v tom že sem úplně ale úplně pitomáá
Tak teď už jen pořeším běžný věci a pak už příprava na páteční odjezd pa celotýdenní dovčůůůůů

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 09:38
- Nahlásit

Fajka
no joooo valstně, vy jedete na dovču - kde se budete pohybovat přesně?? že bysme jeli náhodou okolo, znáš nás

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 09:43
- Nahlásit

Janiii
že bysme jeli náhodou okolo, znáš nás
jo jo znááám, ste děsně akční a všude zdejší, tož se můžete objevit všude

My jedem v pátek směr Rožnov pod Radhoštěm, v neděli se vracíme a od pondělí od rána jsme na Mácháči v Doksech. Tož jestli bude pěkně tak se klidně přijeďte vykoooopat

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 09:57
- Nahlásit

Fajka
no Míra nikdy na Mácháči nebyl, já tam jednu dobu jezdila pravidelně na dovolený, slíbila jsem mu výlet po mácháči na šlapadlech takže bacha na nás, nejni to tak nereálný

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:01 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

už jsem to tu přetlumočila Mírovi, a ten to zdokonalil - já jsem řekla, že bysme jeli jen na den a Berni by byla doma, a on to rozvedl a prý zavřem Berni a Fejkýše někam do místnosti, a půjdem si užívat s vámi výlet na šlapadlech
my pokecáme, pejsani popovídaj ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:19
- Nahlásit

Janiii
No v čem je probléém???? A když dáte dopředu termín kdy přijedete tak vám i to šlapadlo objednám a budete dto mít zadáčo

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:26
- Nahlásit

Janiii
Fajkýš tam nebude ten bude doma tož bude moc mít Berní chatičku pro sebe

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:57
- Nahlásit

Fajka
Fajkýš tam nebude ten bude doma
jo takže romantikááááááá, no tak to snad ani nebudem rušit ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:02 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
ješíš nééé romantiká, normální dovča v preciozáckým táboře kde nás bude zase hafo jako každej rok Akorát že letos už je to naposledy protože ten známej co to zařizoval byl z Preciosy odejitý

Ale přijeďtéééé bude prčáá, skvělá pláž, lodičky, šlapadla, je to poslední tábor , tož tam Bernii může pobíhat taky a kdy jí budeš potřebovat uklidit tak bude k dispozici chatička. Je tam i bufet dá se tam najíst napít
No problémo, akorát musíte přijet teda někdy mezi tím pondělím a pátkem páč v sobotu už se dopoledne jede dom

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:10
- Nahlásit

Fajka
Berni je ještě háravá tak by stejně nikde pobíhat nemohla, takže bysme ji asi nechali v klídku na zahradě a dělali bysme jako že jedem do práce no a jinak to zní lákavě, takže pokud budou hlásit jen trochu slušný počasí, tak bysme asi vyrazili nóóóó ale to bych napsala předem, abysme se ohlásili a nějak vám nerušili plány

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:16
- Nahlásit

Janiii
Nám plány rušit nebudete, já budu buď dělat vorvaně na pláži a ve vodě (když bude hezky a teplo) a nebo budu sedět u chaty a číst.. maximálně lítat po tenisovým kurtě
Víc v plánu nemám, prostě pár dní nikam nemuset nikam nespěchat a jen tak se poflakovat od ničeho k ničemu....
A Berní tam může i hárává páč tam se jezdí bez psů.... teda se psama pouze jednodenní návštěvy... a pochybuju že by jste se zrovna s někým trefili. Za ty roky sem tam vyděla pséky tak max 2 nebo tři

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:23
- Nahlásit

Fajka
no tak díky za informace, za tip a za nahlodání .... už to nějak vymyslím

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:26
- Nahlásit

Janiii

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 09:33
- Nahlásit

tak jsme se zas propadli, no to je ale nepořádek
a zalistovala jsem zpátky, páč mi bylo divný, že se Ešusová asi spláchla a vona tu nebude 14 dnííí - toho bysme měli využít - Aliasko, nemáš nějaký foto ještě?

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 10:05
- Nahlásit

Janiii
že se Ešusová asi spláchla a vona tu nebude 14 dnííí
tak to sem v klidu, páč než nám stihne povyprávět co se za 14 dní událo tak nebude mít čas číst ani prohlížet

Sem byla včera na procházce v lese S Fajuš a s malou Adélkou (neteř) která pořád votravovala že jdeme na paseku na borůvky. Tak jsme trhaly a jedly a já si po čtvrt hodině řikám sákra ta Fajuš je hodná ani netahá za vodítko a vona normálně stála v borůvčí a pásla se tam na těch borůvkách jak koza v jetelíčku Sem jí pozorovala a brala jednotlivou borůvku po borůvce a cpala se jak oteklá
Já s Áďou už jsme mely dávno dost a čekaly jsme až se Fajuš dofutruje

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2008 10:18
- Nahlásit

Hele lidičky pomoc, ja netuším, co mám nacpat do knedlíků

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání