| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 15:40
- Nahlásit
Janiii
škoda, že jsem u toho nebyla. Měli ste paní dát před ústa síťku proti hmyzu, páč jí hned tak údivem tutově nezavře
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:06
- Nahlásit
achůjky, je to tu zas dneska veze na veterinu naposledy Mírova máma jejich pudlici, 14-tiletou Bettynku je už moc nemocná, a doktorka jim včera volala výsledky krve, selhaly jí ledviny takže je to otázka času ... Betka už nežere, sotva chodí, takže není jiné řešení chjo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:15
- Nahlásit
Janiii
Ahojda,
no teda vy si to nějak vybíráte poslední dobou chjoo ...
i když se na to člověk připravuje tak se to nikdy nedá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:16
- Nahlásit
Janiii
ach jo, ach jo. Ať s tím člověk počítá jak chce, nikdy na to není připravený
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:55
- Nahlásit
lidišky jako uvědomujete si že jsem tu dneska na 10dní naposledy???? a vy sem vůbec nepíšete
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:58
- Nahlásit
Janiii
fakt už dneska jooooo já myslela až zejtra ?
My byli včera na služebce v Ledči a vrátili se až pozde večer, a nějak mi ten včerejšek chybí, mám tu práce jak pred vánocema lidi se asi zbláznili a všichni neco furt chtěj
To mě štvééé že nemůžem za váma s i s prohovanou... sem se těšila že jí zkusím dostat do vody a naučit plavat chjoooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:59
- Nahlásit
Janiii
No jak nepíšeme-já byla poslední a pak ticho, ticho TICHO!! si přece nebudu psát sama se sebou, ni?
To se bude někdo flákat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:59
- Nahlásit
Fajka
jo zítra dopoledne jde míra ještě na rehabilitáciju, já na něj čekám v práci s berni, ale budu mít obsazenej komp, a kolem poledne vyrážíme směr Oboráááá
ale přijedete i bez Žíhaňáka, když to jen trochu půjde viď že jo? řekni že ano, ano ano!! Pájoo, prosím, vyvez ženu na výlet!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:02
- Nahlásit
PetraK
jestli flákat, to nevím, spíš bych to nazvala aktivní odpočinek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
joooo vypadá to že joooo už sondoval od kdy do kdy tam jste a kde vlastně takže myslím že jooo. Akorát teď v sobotu plánuje nějakej tenis turnaj bo co tak možná přijedem v týdnu, zabalíme práci v kanclu po obídku a vyrazíme
Aspoň se budu moct kamarádit s berňousma aniž by mě pruhovaná chtěla přizabít pohledem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:04
- Nahlásit
Janiii
flákat pro mě rovná se nepracovat a to že budeš Bernie převlíkat za transvestítu, to mi jako práce nepřijde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:09
- Nahlásit
PetraK
to že budeš Bernie převlíkat za transvestítu
vona bude mít Berniii vestu? a kdy?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:18
- Nahlásit
Fajka
vestu bude mít potom Janii, až si pro ni přijede Chocholoušek, že se zbláznila a dohnala Berni k transvestitování!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:23
- Nahlásit
PetraK
tak o to bych neměla přijít, to by mohlo býti pikantní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:27
- Nahlásit
Fajka
No vidíš a tak musíte jet. Ty to zdokumentuješ a pak hodíš fotky sem. A až dostane Janiii svůj vlastní polstrovaný pokoj v pánziónu Chocholoušek, můžem za ní občas skočit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:31
- Nahlásit
PetraK
A až dostane Janiii svůj vlastní polstrovaný pokoj v pánziónu Chocholoušek, můžem za ní občas skočit
no výborně a já vemu sebou i pruhovanýho canisterapeuta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:37
- Nahlásit
Fajka
pruhovanýho canisterapeuta
ještě, že nejdem do Ruzyně, mohli by se splést a Fajku si tam nechat, když se tam nosí ten pruhovaný mundůr
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:49
- Nahlásit
PetraK
i ty dobračko, pro dobrou radu nejdeš daleko co? třeba na tý Ruzyni skončim, až budud berni zas titulovat sviněma a bude lítat vzduchem
Fajka
no bude maškarní, ale který odpolůdne to nevím, tak já až budu vědět program, přibližný, tak dám vědět!! jedno odpoledne bude maškarní, jeden den bude asi vyčleněný Haficrossu - "orienťák" s plněním úkolů - páníček + pes ale kdy co bude to nevím, jen vím, že v pátek 22. jsou zkoušky, a to my jsme na tom obřadu kámošce na Valdštejně...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:54
- Nahlásit
Janiii
jj no buď přifrčíme tuhle neděli nebo pak v týdnu
že v pátek 22. jsou zkoušky, a to my jsme na tom obřadu kámošce na Valdštejně...
huž zas nějak svartba a slavení jooo
ještě, že nejdem do Ruzyně, mohli by se splést a Fajku si tam nechat, když se tam nosí ten pruhovaný mundůr
tsss hele na některý nemoci by byla lepší než elektrický šoky....
však Andrejka z tábora by mohla povídat,... tak dlouho fajkýše votravovala a nedala si říct že Fajkýš jí nechce a nebere až jí to ten můj vlkodlak musel vysvětlit z očí do očí
Vyhubováno dostaly vobě dvě že nemaj rozum ani jedna
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:59
- Nahlásit
huž zas nějak svatba a slavení jooo
nojo, vdává se mi kamarádka, se kterou se znám od školky - na oslavu a hostinu nejdem, po obřadu se vracíme táborničit, jen ji chci vidět v ten "šťastný den"
a to se nám vdává v září "naše"štěpánka - bráškova bejvalá, která mu šla za svědka ... se všichni zblááááznili nebo co
a vy určitě přijeďte!!! klidně víckrát, je to coby kamenem dohodil a zbytek došel
jooo, vidiš, to jsem se chtěla zeptat - kudy vy na Mácháč jezdíte?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 16:06
- Nahlásit
Janiii
ty dobračko, pro dobrou radu nejdeš daleko co?
když můžu tak poradim. Nenechám si to přece jen pro sebe
Fajka
některý nemoci by byla lepší než elektrický šoky
no náhodou, když jdou skrz křesílko.,......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 16:06
- Nahlásit
zblááááznili nebo co
Pravděpodobně, snad to není infekční
Dle mého je nejlepší cesta přes Hodkovice, pak Český dub, Osečná, Hamr na Jezeře, Stráž pod Rálskem, pak Mimoň a Doksy nebo Starý Splavy.
Všechny ostatní cesty jsou fuj bleee
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 16:10
- Nahlásit
Fajka
no my když pojedem na ten Vladštejn, tak asi dojedem do Boleslavi a na dálnici do Turnova si myslim než se motat někudy po okrskách ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 16:11
- Nahlásit
joo, a nechala jsem se inspirovat Hanychovou, a na táboře na maškarní beru Berni místo kabelky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 16:17
- Nahlásit
Janiii
no my když pojedem na ten Vladštejn, tak asi dojedem do Boleslavi a na dálnici do Turnova si myslim než se motat někudy po okrskách ...
No ale ty ses ptala jak jezdíme my !!! My ale nejsme valdštejnovi
To je jasný že na Valdštějn je lepčí po dálnici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 16:22
- Nahlásit
Fajka
My ale nejsme valdštejnovi
a já celou dobu měla za to, že si píšu se starou Valdštýnovou , tohle nerozdejchám.
Janiii
nechala jsem se inspirovat Hanychovou
tu kraviznu mi ani nepřipomínej bez přehánění se mi chce zvracet
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 16:24
- Nahlásit
Fajka
já viiiiim kam jedem a že je to tam tudy lepší no ale na valdštejn byste se mohli přestěhovat!
jo a když přijedete jinej den než zrovna příští sobotu tak můžete i přespat - měli bysme mít 4lůžkovej pokoj no a jeli byste rovnou ráno do práce
Ešusová a pro tebe to pozvání taky platí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 16:26
- Nahlásit
Janiii
já vím, ale hele - teď v sobotu známý a příští týden dovča se ségrou na chalupě - to neklapne
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 16:28 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
tak hlavně ségře nabal ty věci, a pak v tom posledním srpnovým týdnu se domluvíme na předání v Bene a pak tam s Fajkýšovou sjedem
prchám, ale kouknu sem ještě večer až budem mít sbaleno zatim a kdyžtak páááááá a nezlobte tu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 16:33
- Nahlásit
PetraK
Janiii
jo a když přijedete jinej den než zrovna příští sobotu tak můžete i přespat - měli bysme mít 4lůžkovej pokoj
ježíš to né neblbni, by sme zas jeli s televizí, nojtbůkem, reprobednama rači jen na jedno vodpoludne a na lehko
a pak tam s Fajkýšovou sjedem
jj sjedem, už se na to taky těším, doma sem vyhrabala starý tenisáky ať maj pesani s čím řádit granule + něco k tomu ať se maj
PetraK
já celou dobu měla za to, že si píšu se starou Valdštýnovou , tohle nerozdejchám.
no jo , já tak maximálně Kááárl vom bánhooof
|