Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:06
- Nahlásit

Fajka
a kterýže to je víkend?
uvidim jak přežijem tábor kolikrát Berni dostane "titul" a podle toho se rozhodnem, zda pokoušet štěstí

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:07 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
13.9. tudíž času dost na rekonvalescenci po táááboře
Vy to máte s Bernii a Mírou povinně páč musíte zrovna tenhle víkend jet navštívit tatínka na sever

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:22
- Nahlásit

Roxana
ty mas takovyho milovnika, jo

no mám! Heč! a nejvíc prej letěj bloncky a pitbulindy ty sou prej nejvíc rajcovní

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:31
- Nahlásit

Fajka
13.9.
nic neslibuju

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:34
- Nahlásit

Janiii
No jo no ale alespoň si to napsat do kalendáře a brát v potaz, by ste mohla paní

PetraK
a nejvíc prej letěj bloncky a pitbulindy
A to ještě nezná tříbarevný a pruhovaný

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:36
- Nahlásit

Fajka
alespoň si to napsat do kalendáře a brát v potaz, by ste mohla paní
tak to je jasný jen září bude takový dost komplikovaný ale uvidím

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:36 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Janiii
hele, nevahej, mohla by se z toho vyklubat dost dobra akcicka
A souhlas s Fajkou, mate to povinne
PetraK
a nejvíc prej letěj bloncky a pitbulindy Tak pitbulindou neposlouzim, ale bloncku bych jednu doma mela a teda fakt jako kam se na jeji bravu hrabe lecjaka peroxidka Ze byste taky pridali?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:41
- Nahlásit

Fajka
to je fakt

ale přeci jen Marylínka Monrouová je Marylínka Monrouová. Hlavně když se jmenuje Tracy, to je pak to nejpravější co může bejt

Což mi připomíná- jaký sou ty čokli sfíně - hele-tak Tracy-to je ta retrívří bloncka, jde s paničkou, potkáme se a paráda, Ešus se může zjevit, jak je blaženej z toho, že Tracy si ho všímá, hraje si s ním, koketuje a laškuje, Tracy jde se slečnou dcerou a to samý, flirtování, okusování, sex víří vzduchem. Večer potkáme Tracy znovu a.... "ešče krok a seš mrtvej hnusnej proutníku!!!!" Uhryznu ti hlavu prasáku!" a jde po Ešusovi. Ten vůbec, ale vůbec nechápe, co se to děje, když už se skorem chystala přece ta svarba?????? Já jsem taky hezky dlouho nechápala. Až tuhle mi to docvaklo - ta svíííně blonďatá to dělá, jen když je s páníčkem a to proto, že aby si nemyslel, že je flundra nějaká, co mu je nevěrná!! Fakt jak jde s páníčkem, tak je za cudnou pannu a jen na něj zbožně vzhlíží nebo si nosí v držce kamení a dělá, že jí ňákej čokl vůbec nezajímá .

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:46
- Nahlásit

Roxana
a teda fakt jako kam se na jeji bravu hrabe lecjaka peroxidka

a esli pak to má s KvíKvé taky nastejno jako ty peroxidky?

Ze byste taky pridali?
No my chalupáři jsme v tomhle naprosto dementní, páč jak je sezóna tak skorem nikam nejezdíme a pak to je tuším právě 5x Péčko a to je jedna z výjimek, kdy na tu chalupu nejedem a jdem se producírovat na trasu, tož až v tom únoru,až budem na těch horách.

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:51
- Nahlásit

PetraK
esli pak to má s KvíKvé taky nastejno jako ty peroxidky?

páč jak je sezóna tak skorem nikam nejezdíme No jo, to znam ale vetsinou to prenechavam rodicovstvu Jo, jsem nekde cetla, ze mate plantaze nekde na Rakovnicku? To budem asi skorosousedky
tož až v tom únoru,až budem na těch horách.
Tak jo, to bysem uz asi mohly taky, takze hotofka ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:56
- Nahlásit

Roxana
takze hotofka

hotofka! Jestli to klapne jak máme v plánu, tak koncem února???

na Rakovnicku

Panství se nachází přímo na Povlčíně. Díra jak od meteoritu a my navrch na úplný samotě. To je ráj pro pracující lid

No a tož jak teda KvíKvá? Taky céra Ajnštajnova?

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:04 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

PetraK
hotofka! Jestli to klapne jak máme v plánu, tak koncem února???
z momentalniho pohledu veci by to melo uuuuplne klapnout, pani
Panství se nachází přímo na Povlčíně
Tak to mame co by kamenem 21kilaku dohodil
No a tož jak teda KvíKvá? Taky céra Ajnštajnova?
jestli myslis vycuranost, tak to ma kvikve rovnou do Menzy

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:06
- Nahlásit

Roxana
21kilaku dohodil

směr Žatec?? Nebo Rakovník?

jestli myslis vycuranost, tak to ma kvikve rovnou do Menzy
takže céra Ajnštajnova

by to melo uuuuplne klapnout,

takovej bordel Jizerky ešče neviděly

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:08
- Nahlásit

PetraK
směr Žatec?? Nebo Rakovník? Temer na chlup presne u Novyho Straseci
takže céra Ajnštajnova
Pochopila
takovej bordel Jizerky ešče neviděly
Jizerky esce asi ne, ale jestedskej hreben loni jooo Fajkysova dotvrdi A pak - mame latku proto, abysme ji posunovaly vejs, ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:14
- Nahlásit

Roxana
u Novyho Straseci

tak já v pátek budu troubit, až pojedeme kolem

Pochopila
aby ne, dyž sem se z červený přebarvila na černou
Líp mi to teď myslí

mame latku proto, abysme ji posunovaly vejs
latě s sebou do hor teda odmítám nosit, to po mě nechtějte

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:30
- Nahlásit

Tak žencký, čus bus autobus zejtra ráno jsem tu. Už letím.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:53
- Nahlásit

jsem tu taky, dneska dlouhé příspěvky nečekejte páč píšu jen pravou - levá nepoužitelná .... bolí to ne jako svině, ale jako 100 sviní
včera jsme měli krásný večer, loučily jsme se s kolegyní v kruhu užším pracovním a hráli jsme Activity - musím říct, že předvést pantomimou makovou panenku byl pro mě nadlidský úkol když už poznali nápovědu - motýla Emanuela, tak k němu přiřadili Vílu Amálku, barbaři

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:58
- Nahlásit

Janiii
že předvést pantomimou makovou panenku byl pro mě nadlidský úkol

hele a už jsi někdy předváděla třebas mouchu která je zavřená v lampě?? Nebo opilýho čmeláka jenž opiluje šest květů???

Ty máš chycený karpály, nebo šlachy, že Tě to tak bere?? Jsem na tom podobně, ale ne až takhle jako Ty, čudinky. Zkus dát Priznitze.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:01
- Nahlásit

Janiii
Ježíš aktivity sme hráli vloni celej Mácháč u některý pantomími sem se fakt pobavili

jsem tu taky, dneska dlouhé příspěvky nečekejte páč píšu jen pravou - levá nepoužitelná .... bolí to ne jako svině, ale jako 100 sviní
prosim tě netluč už tak toho chudáka Míru! Pak tě nemá bolet ruka

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:50
- Nahlásit

Fajka

Já sice nevím naprosto vůbec co je Activity, ale tutově to bude podobná ptákovina co jsme hrávali my- U nás se to jmenovalo prší do 100. Než se začlo hrát vylosoval se úkol, který bude nutno splnit v případě prohry - a že to teda byly hovadiny a pak se hrálo prší a sčítaly se karty, kdo první dosáh na stovku, šel plnit. Bože to byl bordel!!! Myslím, že o několik prvních míst by se mohla podělit Spermie bojující ve frontě o prvenství, dále Brtníkův průvodce po hradě a kamarád ve slipech, který šel vynést koš v šest ráno v prosinci , když všichni chodili do práce, ten taky stál za to , dokonce to máme zkokumentovaný

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 10:26
- Nahlásit

Ty máš chycený karpály, nebo šlachy, že Tě to tak bere??
šlachy, mam chronický zánět šlach u zápěstí, mam to od palce, nějaký zánětlivý ložiska bo co, pan doktor řek že budou potřeba vyndat nic proti nemocnici v Bene, ale tam jedině v případě krajní nouze takže vyčkávám
PetraK
Já sice nevím naprosto vůbec co je Activity
super hra, při které se posouváš vpřed pokud splníš úlohy, co jsou na kartičkách - buď kreslíš, pantomímuješ nebo slovně opisuješ, podle toho na jakém políčku zrovna jsi - takže se včera malovala sluneční energie, rozkládací gauč, no a pantomímovala se i cukřenka
Fajka
aktivity sme hráli vloni celej Mácháč
super, máme další akcičku po koulích

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 10:36
- Nahlásit

Janiii
mam chronický zánět šlach u zápěstí

au!!! a dát do sádry to už nepomůže?? Mně to tehdy navrhovali (nakonec jsem tomu utekla).

super hra

no jak říkám ptákovina největěší

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 10:42
- Nahlásit

dát do sádry to už nepomůže??
ale jo, pomohlo by, vždycky na ty tři týdny. a za půl roku zas, a pak znova ... takhle nosím ortézu, která má tu výhodu, že můžu sundat, ruku umýt, namazat nějakým Fastum gelem nebo něčim takovým, a zas nasadit ortézu ... případně nenasadit, jak je mým dobrým zvykem

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 12:27
- Nahlásit

Janiii
případně nenasadit, jak je mým dobrým zvykem

vítej v klubu! Já si říkám vždycky, že si to aspoň zafixuju, když jdu dělat něco na zahradu, nebo jako minulý víkend, když jsem nakládala písek. A VŽDYCKY na to zapomenu a doma mi pak říkaj, ať se nedivím, když jsem blbá

Hm tak s tou sádrou jsem myslela, že to má větší účinek teda , jestli je to takhle tak to nemá cenu vůbec.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 12:42
- Nahlásit

PetraK
sádra má účinek, pokud je to akutní zánět šlach ... ale takhle táhlý opakovaný, to už asi moc nepomůže.
jednou jsem taky chodila na injekce - byly tři, po každé jsem trpěla jak zvíře a cestou autobusem domů mi tekly slzy jak hrachy, protože to byla neskutečná bolest (pro pani Fajku, na ty injekce jsem jezdila tady z Benešova do Žel. Brodu na polikliniku k Fialovi )- bolelo to ještě druhý den a pak se to zlepšilo. a za týden znova to samé, a další týden opět. jenže víc než snad ty 3-4 injekce se dát nesmí, takže jsem zas tam kde jsem byla no ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 12:45
- Nahlásit

Janiii
takže jsem zas tam kde jsem byla no ...

ach jo , to je blbý. Chápu, že se Ti do operace nechce. A vyřešila by to definitivně?

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 12:53
- Nahlásit

PetraK
pan doktor mi řekl že by to mohlo pomoct s takovým přístupem mě tam jen tak neuvidí

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:01
- Nahlásit

Janiii
že by to mohlo

tahle hláška by mě taky pod kudlu neposlala teda . Ach jo a nedá se použít něco z alternativní meducíny?? nenapadá mě teda vůbec co.
A želatinu jíš????

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:11
- Nahlásit

PetraK
želatinu? gumový medvídky na kila, to se počítá? už sama vypadám jak gumovej medvídek

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:18
- Nahlásit

Janiii

na kila ne, prej na pokrytí denní spotřeby stačí 3. SLOVY TŘI . Takže u Tebe minimálně ale šest, když už máš problém. No a pak jsem začla s velký, obřím odporem jíst chrupavky bleee, fuj a hnus.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání