Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:20
- Nahlásit

Janiii
to jsou ty svátky, což??? , to nevím, , to zpravidla máme na oba víkendy akce. Jednu rodinnou, jednu s kamarády

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:20 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

No ale transport!! Já jsem řidič neřidič
tak do dubna máš za úkol začít řídit tak, aby ses dopravila sama
to zpravidla máme na oba víkendy akce. Jednu rodinnou, jednu s kamarády
v tom případě máš ideální možnost, jednu z těch dvou přesunout na tábor

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:21
- Nahlásit

PetraK
jj sem nezávislá osoba co to letos poprvé vyzkušela a bylo to upe úžasnýýýýýý a dělaj se tam každej den ráno stopičkýýýýý

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:23
- Nahlásit

Janiii
jednu z těch dvou přesunout na tábor

to neudělám ani nejhoršímu nepříteli, abych mu tam kupříkladu nasáčkovala svou máteř

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:34
- Nahlásit

PetraK
to neudělám ani nejhoršímu nepříteli, abych mu tam kupříkladu nasáčkovala svou máteř
no vidiš, ideální výmluva ... "víš mami, já bych ráda, ale jedu s Ešusíkem na tábor ..."

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 14:35
- Nahlásit

Janiii
víš mami, já bych ráda, ale jedu s Ešusíkem na tábor

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 15:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
Fajka

hóólky - to by bylo něco! To by byla voda na ublíženecký mlýn mé máteře...... trocha citace...: "No jo, to už není jako dřív, že jsi na mě měla čas, ty jsi pořád někde venku, vůbec se nevidíme (pozapomíná jaksi na to, že víkendy trávíme společně na chalupě - už takhle jsem světice za živa .) Ještě že já mám toho Ašíka tak ráda, že na něj nežárlím! Vono už vůbec nic není jako dřív..........." Mám pokračovat???? Takovýmu člověku nevysvětlíte, že máte právo na svůj vlastní život a nemůžete jí suplovat kamarádky. Když pak řeknete ať se staví, je to pro ublížence něco extrovního, protože může říct: "Ale ne! Já už si tady zvykla!" V tu chvíli se ze mě stává Etna, ozve se řev a než třísknu s telefonem, zařvu:"Kdo chce kam, pomozme mu tam!" ..... do hodiny je u nás máma na kafi, protože až tak si zase na tu samotu nezvykla ... a bude hůř, bude hůř

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 15:51
- Nahlásit

PetraK
tak vezmi milou maminku s sebou, buď najde novou kámošku na táboře nebo jí vymyslíme nějakou bojovku, ze který se vrátí až v neděli

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 08:03
- Nahlásit

PetraK
do hodiny je u nás máma na kafi, protože až tak si zase na tu samotu nezvykla
Na to mám recept. Pořiď si ještě tři psy a uvidíš, že si ráda a hlavně rychle zvykne .

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 08:56
- Nahlásit

Janiii
ze který se vrátí až v neděli

v neděli následujícího roku! . Jo je to někdy potíž s těma mámama. Ona je hodná,ale tím že je sama a NESAMOSTATNÁ jak malý batole, tak bych jí někdy zabila . Teda ne za to, že je sama , ale pro to, že místo, aby si život užívala, tak si z něj dělá jednu velkou komplikaci a tím pádem svýmu okolí taky. Leč to byl jen povzdech, páč mě nebaví bejt za drsňáka, ale když přistoupím na její hru, budu mít ze života peklíčko a to fakt nedohlám

kachna_
Pořiď si ještě tři psy a
a to by nezafungovalo, už to slyším dopředu - teď už na mě nebudeš mít čas nikdy, když sis pořídila dalšího psa... při dalším se to ještě znásobí..... A pak to by zas nerozdejchal Brtnik. Já jo, páč já bych šla do dalšího psa, ale zatím nejni možnost.

Holky proč musí být někdo tak hodnej tak hrozmě praštěnej jako moje máteř? A víte co?? Jestli taková budu taky, tak má Brtník povolení mě odstřelit

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:41
- Nahlásit

když to tu tak čtu, tak jsem fakt ráda, že mám normální - teda normálně prdlou - maminku pani Žíhaňáková dosvědčí

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:46
- Nahlásit

Janiii

joo, děkuj nebesům . Ale tak zase abych byla objektivní - dřív byla máma taky moc fajn, byla s ní čurina, žádnou srandu nezkazila, všichni kámoši mi jí záviděli, všechno jí můžu od malička říct, spoustu volnosti jsem měla - samý pozitýva , to jen na starý kolena halt je nějak trochu dejchavičná , ale zas má na to trošku právo vzhledem k předchozímu životu. Takže to prožívám jen občas - když už to hodně nevydejchám . Pak je řev, hromy a blesky, máma se ublíženecky urazí a já jí nechám v klidu ať se zase odrazí .

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:02
- Nahlásit

PetraK
já to chápu. člověk všechno zkousne, snese, dlouho, dlouho a pak najednou vybouchne - a zas je klid

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:22
- Nahlásit

Janiii

nojo, však každej máme nějaký mouchy,no. Akurát že někdo je jak mucholapka

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2008 20:47
- Nahlásit

Janiii
Ajoj, tam mám na jednu stranu špatnou a na druhou stranu dobrou zprávu ... Fajuška hárá tož za váma na ten tábor nedorazíme páč budem asi v nejlepším a to by ste nás asi nepochválili ale zase na druhou stranu to asi dopadne, že stihneme mezinárodku v Bolce... snad... teda doufám...

Tož Bernii a tríčo předáme až přijedete na oslavy nooo...

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 08:44
- Nahlásit

Fajka
acháá, no to je škoda ale zas stihnete výstavičku a bez Berni a tríča to snad nějak přežijeme

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:24
- Nahlásit

Janiii
Brý ránko
tak se pak nějak domluvíme až přijedete na ty oslavy a zrovna by sme sfoukli aj ten útulek, já do té doby něco nakoupím, ať netroškaříme

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:30
- Nahlásit

Janiii
Fajka

já včera dostala i nějaký hračky! Dva, tři uzlíky, míček, nějaký to kousadlo. Nesmim zapomenout poprosit ségru, aby v BN koupila tu tašku "kazovejch" piškotů,, to se jim taky šikne tutově.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 10:38
- Nahlásit

PetraK
Hele a když si mluvila s tou paní z Dášeňky neříkala co by jako nejvíc aktuálně potřebovali???
Že když budu nakupovat tak ať koupím to co je nejvíc potřeba ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:20
- Nahlásit

Fajka
Neříkala konkrétně nic, já se ptala na to co mám, takže na konzervičky, piškoty, hadry, hračky, misky a granule. Já si myslím, že krom toho třeba uvítaj i vodítka a obojky, tak se číhnu po něčem taky asi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:48
- Nahlásit

PetraK
OK příští týden dám něco dokupy

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 11:52
- Nahlásit

Fajka

v klidu, základ máme, když bude něco navíc dobrý bude to jen prima, ale fakt v klídku, však se to může zopakovat klidně i později, vím, že toho máš taky dost a člověk někdy nestíhá.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:47
- Nahlásit

PetraK
já vím je toho hodně, ale to je stejnak pořád a člověk by si na dobrý skutky určitě měl najít čas

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:50
- Nahlásit

Fajka

Já doufám, že až pojedem letos v zimě na hory, že to fakt bude ten Bedřichov a že se do Lučan podívám. Máme už větší auto, tak i když toho člověk na hory táhne fůru, tak prázdnej prostor nafedruju věcma pro Dášenku.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:52
- Nahlásit

PetraK
Já doufám, že až pojedem letos v zimě na hory, že to fakt bude ten Bedřichov
v tom případě bude nejen Dášenka ale Fajka s Janiii je ti to jasný jo? nahlásíš termín, já si to nějak vymyslim, a bude sraz!

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 12:54
- Nahlásit

Janiii
PetraK
nahlásíš termín, já si to nějak vymyslim, a bude sraz!
aneb zimní radovánky v jizerskohorských závějích
SUPEEER!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:01
- Nahlásit

Fajka
Janiii

TAK JOOOOO!!! TO BUDE PRIMA!!!!! My jezdíme zpravidla v únoru tak koncem. Uvidím, jak to bude tentokrát. Musím si taky zarezervovat pokojv v penzionu, aby pro nás měli místo. Tý jo se těším!

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:05
- Nahlásit

Fajka
škoda že ve sněhu nejdou hrát koule co?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:15
- Nahlásit

Janiii
ale určitě dooou akorát se to pak blbě počítá dyž je prašan

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 13:32
- Nahlásit

Fajka
dyž je prašan
no a hlavně dyž je Ešus to se potom ne a ne dopočítat

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání