Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:06
- Nahlásit

Hyena

tak třebas se potkáme na nějakým caniscrossu.
beru tě za slovo

jablunka
jaký štěně, co mi zase uniklo?!

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:13
- Nahlásit

Janii
Panííííí to je skvělá zpráááva!!!!!!!
Tož tábor zasejc bude!!! Hurááááááá

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:20
- Nahlásit

miisha
paní, co to máte za krám, šak to ani nelítá
eště že tak
Hyena
Bobika je úžasná.
Střelený máčo.
A jak se vám pani bydlí...... sem na vás na vánoce myslela.
Upa úžasně,ale nesmím si přectavovat co mě ještě fšechno čeká.
A co vy,jak přežíváte?
Ebony
jaký štěně, co mi zase uniklo?!
Ale čéče,si přectaf,že se tu vyskytlo téma,že štěně mopse hledá nový pány a je to.
http://jablunka.rajce.idnes.cz/Puci/

Mathea
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:23
- Nahlásit

jablunka
Jeheeee a jak mate dobre vycviceny to maly dvounohy, krasne to slysi na povel pro psy "Pocem ke mne!"

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:25
- Nahlásit

Mathea
jak mate dobre vycviceny to maly dvounohy, krasne to slysi na povel pro psy "Pocem ke mne!"
Jo a dokonale funguje fuj je to a zůůůůůůůůůstaň.

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:30
- Nahlásit

jablunka
Ale čéče,si přectaf,že se tu vyskytlo téma,že štěně mopse hledá nový pány a je to
: ty mi někdy něco vykládej
takže až budou malý Ájenky, tak mám udělat rezervačku

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:33
- Nahlásit

Ebony
takže až budou malý Ájenky, tak mám udělat rezervačku
To naštěstí eště chvíli nebude,ale prozatím se po mě chce písemný prohlášení,že počet psů nestoupne.

wami
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:33
- Nahlásit

jablunka
vywoe, pani, a já si myslela, že jsem švihlá

no tak zas budu chvíli v klidu... ať ti to dělá radost!

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:35
- Nahlásit

wami
vywoe, pani, a já si myslela, že jsem švihlá
F klidu klidně buď,páč seš švihlá stejně.......jako většina tady.

wami
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:41
- Nahlásit

jablunka
jako většina tady
si myslím, že věšina lidí tady má ještě pořád menšinu v součtu psů...

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:42
- Nahlásit

wami
věšina lidí tady má ještě pořád menšinu v součtu psů...

jenom drobnost.

miisha
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:47
- Nahlásit

wami

v rámci udržení pozitivních partnerských a rodinných vztahů tu má asi většina menšinu v součtu psů

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:49
- Nahlásit

Panííííí to je skvělá zpráááva!!!!!!!
víc kdyžtak do mailu

a jinak se máme huš zase pracovně, dovča skončila i na Silvestra jdeme ... ale jinak fajn, vánoce dobrý, akorát ten sníh jsi nějak rozpustila u taťky

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:52
- Nahlásit

wami
jablunka
radši to holky nesčítejte, nebo bych to mohla trapně o fous vyhrát

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:53
- Nahlásit

Janiii
víc kdyžtak do mailu
sem lačná detailů

a jinak se máme huš zase pracovně, dovča skončila i na Silvestra jdeme .
si z toho nic nedělej, já makám furt taky a budme i přes novej rok.. akorát že doma u telky ale makat musíme bo nestíháme... akorát Pája je ted nemocnej tak se nám to šecko komplikuje

akorát ten sníh jsi nějak rozpustila u taťky
tsssss kecáš, dneska do rána nasněžilo a je tu jak v pohádce Dneska jsme naprochajdili po lesích spoustu kiláků a bylo to úplně bájo. žádný lídi, lížaři, auta ani motorky, vlkodlací furt navolno no paráda

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:55
- Nahlásit

Ebony
radši to holky nesčítejte, nebo bych to mohla trapně o fous vyhrát
No esi budete své čtvernožce brát na kila živé váhy, tak dyž přihodím své dva dobře živené bíložrvace, tak mohu konkurovat

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:56
- Nahlásit

Hyena
dva dobře živené bíložrvace
ts, neprovokuj, místa tu mám dost

miisha
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:57
- Nahlásit

Hyena

ja cu taky blíjožravce eště si musím počkat ale

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 21:59
- Nahlásit

Ebony
Neříkej nebo ti nějakého broučka seženu

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Mám na vás dotaz na všecky
Dneska jsme u nás v lese přes kterej často hodíme objevili na určitým úseku tyhle cedule:

Tak se chci zeptat nemáte někdo s tím nějakou zkušenost?? Může si tohle někdo dovolit, Já myslela že i přes to že je les soukromej (někdo ho koupí) musí vstup do lesa normálním lidem, houbařům, procházkářům dovolit. Samo že tam nebudu kácet stromy a brát dřevo ale projít se psem snad můžu ne? Jak by mě mohl někdo stíhat? Jako že za co když jen projdu?
Je na to někde nějakej zákon či co?
Nemáte někdo tušení?
Sem dycky žila v tom že les je pro všecky

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:28 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka
U nás se tahle cedulka taky objevila, naštěstí jí někdo ztrhnul během dvou dnů , ale tady jsem něco maličko našla - http://www.senio.cz/index.php?w=art&id=1003&rub=8& s=

můžete svobodně pohybovat krajinou a toulat se našimi lesy bez ohledu na majetkové hranice

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:36
- Nahlásit

ankaras
aha, dík.. akorát tam není uvedenej nikde žádnej zákon nebo paragraf nebo ho nevidím

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:39
- Nahlásit

Fajka
Zákon o lesích je v zákoníku takhle - http://zakony-online.cz/?s44&q44=all, ale teda nečetla jsem ho,ale mělo by tam být vše co se teda lesa týká i to soukromí vlastnictví

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:46
- Nahlásit

ankaras
Nooo ale jako si dost odporuju teda :-/

HLAVA TŘETÍ
OBECNÉ UŽÍVÁNÍ LESŮ
§ 19
Užívání lesů

(1) Každý má právo vstupovat do lesa na vlastní nebezpečí, sbírat tam pro vlastní potřebu lesní plody a suchou na zemi ležící klest. Při tom je povinen les nepoškozovat, nenarušovat lesní prostředí a dbát pokynů vlastníka, popřípadě nájemce lesa a jeho zaměstnanců.

§ 20
Zákaz některých činností v lesích

(1) V lesích je zakázáno

h) vstupovat do míst oplocených nebo označených zákazem vstupu,

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:50
- Nahlásit

Fajka
normálka, to je jako když ti napíšou
Každý má právo vstupovat do lesa na vlastní nebezpečí, sbírat tam pro vlastní potřebu lesní plody a suchou na zemi ležící klest.

x

a dbát pokynů vlastníka, popřípadě nájemce lesa a jeho zaměstnanců.

- to ti ten nájemce může zakázat vstup a je to nastejno..... no bordel, tady u nás je to jasný kde je soukromej les, to jsou takový ty vykácený plochy

brut
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 22:58
- Nahlásit

Milé dámy zdravím

Sem to tu měla jak lazaret, takže jsem vůbec ale vůbec nic nestíhala. Naštěstí se stav nejvíc marodný ségry natolik zlepšil, že už sem se mohla i kouknout na net.

Jinak jsem tu měla 25. čtyři psy a musím říct, že o bylo chvílema pěkný šílenství. Nějak si začínám vážit svých dvou Když si představím, že by jich tu mělo být příští rok pět.....

wami
máš mejlíka a moc se omlouvám, ale fakt jsem od čtyřiadvacátýho v jednom kole...

jablunka
musím říct, že taky máte dobře prdlý štěně ...a nejen jeho

Hyena
gratuluju k bydleníčku .... myslím, že nejspokojenější je Hyenka

Ebony
no a ty podrbej svojí velko smečku ( jen tak mimochodem jsem v pátek několikrát za den utrousila, že jsem ráda, že k nám nešla Jasmínka .... při představě, že by byl u nás další velkopes mně polejvalo horko ) ... naštěstí byly doma děti a holky přítel, takže dostali za bojový úkol jít venčit holky, Bruta si vzal mužskej ke kolu. Po procházce byl alespoň od tý nejmladší a zrzavý potfory klid, páč usnuly

Fajka
Janií

taky se u nás najel pravidelný pracovní rytmus ( i když chlap měl volno jen v sobotu a v neděli ), který pokračuje přes Silvestra, Nový rok až do neděle.... zkrátka nějaký svátky se nepěstují

brut
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 23:04
- Nahlásit

Fajka
myslím, že tam je sice upozornění, ale neodpovídá naší legislativě...t.j. je to nesprávný označení. Navíc si to dle mého trochu odporuje..... ale brala bych v potaz to, že tam vstupuješ na vlastní nebezpečí ( hlavně v době kalamit a honů bych si dala setsakra pozor).
Jinak zkus jít s touhle fotkou k vám na úřad a zeptej se, jestli je cedule v pořádku

brut
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 23:08
- Nahlásit

ankaras
to ti ten nájemce může zakázat vstup a je to nastejno..... no bordel, tady u nás je to jasný kde je soukromej les, to jsou takový ty vykácený plochy
my máme chatu v oboře.... ta má svoje specifický pravidla a musím říct, že díky super hajnýmu se daří vše ( chataře, myslivce, turisty a spoustu zvěře) ukočírovat .... navíc máme jen zákaz vjezdu do obory.... zákaz se samozřejmě nevztahuje na vyjímky, což jsou právě chataři.
Vykácený plochy máme taky, i když jde o státní les.... naštěstí se brzy osadí, ale místama je to až hrůza. Navíc polomy tomu nepřidaj....

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 23:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
Ahoooj, tak hlavně že uš je líp a máš volnějc aby sis taky odpočinula hlavně ty!

Jinak jsem tu měla 25. čtyři psy a musím říct, že o bylo chvílema pěkný šílenství
to věřím čtyři to už musí bejt pěkná pakárna... a o víceropočtu ani nemluvě

myslím, že tam je sice upozornění, ale neodpovídá naší legislativě...t.j. je to nesprávný označení
já nějak nemůžu najít jak by mělo bejt správný označení

Jak je mě jasný že když bude kalamita a spadně mě větev nabo špička stromu na hlavu tak nepůjdu po majiteli vymáhat penize...vo honu ani nemluvě to zůstanu samo doma, ale jako sakra kde to sme když už člověk ani nesmí projít lesem
jde mě o to jestli mě může někdo vyhrožovat nebo stíhat za to že přes ten les JEN projdu s čoklem...
Nejvíc mě stve že tam chodim furt takže asi nebude trvat dlouho a potkám pana majitele...

brut
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2009 23:25
- Nahlásit

Fajka
bych řekla, že je to stejný, jako cedule na plotu... na svůj pozemek si můžeš dát jakoukoliv ceduli, ovšem v ničem ti nepomůže kromě toho, že možná někoho odradí.
Jinak ségra vzkazuje, že uplatňovat nějakou škodu nemůžeš, páč tam vstupuješ na vlastní nebezpečí, zároveň se můžeš ( ovšem, lze to samozřejmě ukecat třeba tím, že si šla o kousek vedle a cedule si si nevšimla, navíc jen procházíš atd.) dohadovat o tom, jestli smíš nebo nesmíš vstupovat do lesa, když není ani kalamita ani hon.
Bych to neřešila, stejně tam ta cedule dlouho nebude....

to věřím čtyři to už musí bejt pěkná pakárna... a o víceropočtu ani nemluvě
by jich právě mělo být příští rok pět

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání