| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:26
- Nahlásit
Hyena
Já porád řikám, že na tom fetu něco muší bejt, bo by to tolik lidí nedělalo
vzhledem k tomu, že jsem opravdu postoupila do vyššího levlu a mám tramal, tak muším říct, že je to výborná věcička, tak dobře se mi dlouho nespalo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:35
- Nahlásit
Hyena
brut
Já porád řikám, že na tom fetu něco muší bejt, bo by to tolik lidí nedělalo
mám tramal, tak muším říct, že je to výborná věcička
s tim se dá souhlasit, mám na virkózu prášky s kodeinem, jak mi bylo nedobře, loupla sem raději dva najednou, to vám bylo tak bezvadňácký! Škoda že je to na předpis, kupovala bych si to pravidelně ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
U mě teda furt vede Otík, to je nejvošklivější pes na světě teda si myslim.
možná máte pravdu. Pak to asi vysvětluje, proč Pučmeloun zvrací, udělalo se mu blbě z toho.
brut
tak mi to hoďte do mejlíku, třá budu vědět a poradím nebo se někde sejdem a já vám to zabalím
pani, todle co já mám zabalit nejde. Jedině to strčit do krabice a tak velkou asi neseženu . No ale ono zas tak o moc nejde. Oni jsou fšicí za ta léta zvyklý, že moje dárky tvarově nic moc, zato obsahově je to zpravidla fenomén . Já to nějak vykoumám. Blbý je, že je to větších rozměrů, a ač bych chtěla, aby to nebyl první dárek na ráně, tak prostě bude.
Ono k tý rychlosti, Ešus je taky zbrklik, ale asi tím klikrem se to nějak posunulo jinam. Hele šoupnu sem jedno vídejo a sválně si všimnite. Všichni psi jsou normální JEN VIŽLA JE MAGOOOR
je to 0:43!! naprosto vystihuje tyhlety ichtyly maďarský
http://www.youtube.com/watch?v=pkPNa4DBFHI&feature =channel
no a kdo včera chyběl tak to šoupnu ještě jednou sem:
Vááánočky od těch stejnejch borců - jen tu vižlu asi radši vynechali, vědí proč
http://www.youtube.com/watch?v=AUtPKbMwnRo
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:42
- Nahlásit
brut
Pani, ste slibovala, že budete dneska ležet a vy už ste stihla i vodházet sníh? Tak dyž už lítáte venku, vodhazujte ten sníh aspoň na sever, jo? Aspoň toho mýho pitomečka nějak zabavim.
PetraK
Každopádně ti dost závidim, fakt že jo. Se doma s Ešusem nenudíte. Mimochodem, přijde mi, že je čim dál míň lidí na kraviny a víc na seriźní věci a to je dost nuda, takže pani, vemte si taky nějakej ten fet a nenechte se nakazit seriózností!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:42
- Nahlásit
PetraK
a jste kapek na samotě, nebo ne?
tak bohužel né,ale to neva my se s tím poperem.
Gerda
U mě teda furt vede Otík, to je nejvošklivější pes na světě teda si myslim....
taky myslím.
Hyena
Ty vado, sou kluby o jejichž členství zas až tak nestojim Nicméně s váma kuwa soucítim a bledě vám závidim tu zahradu.
Mě to zas tak strašně neva,páč díky tomu nějak neřeším Vánoce,který sou pro mě noční můrou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:54
- Nahlásit
mishi
Se doma s Ešusem nenudíte.
ne to ne, to se totiž s vižlounem nedá
včera hráli s Brtnikem jména hraček - neboli přines hračku podle jména. A ten smeták zrzavej, když měl přinýst slečnu slepičku, popadnul pana Stehna, mrknul na mě a podal to Brtnikovi. ač názvy hraček zná, předstírá s klidem profíka, že TOHLE je slečna Slepička na který zrovna stojí , takže není vidět
jablunka
tak bohužel né,ale to neva my se s tím poperem
a když ne vy, tak můžete poslat smečku
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:01
- Nahlásit
jablunka
Mě to zas tak strašně neva,páč díky tomu nějak neřeším Vánoce,který sou pro mě noční můrou.
Tak to mě právě bohužel vadí, protože mám vánoce moc ráda. Ani tak kvůli žrádýlku, bedně a mega drahých darů. Spíš kvůli předvánočnímu klídku, prostoru pro návštěvy a tak. Normálně se mi už pěknejch pár let daří advent opravdu držet jako zklidnění a i úklid a cukroví provozovat v podobě a množství takovém, kdy mě to baví, kdy je to spíš taková "očista" od všedního frmolu. To samé i s dárky- žádné mega drahé, ale mít čas popřemýšleta sehnat každému dárek malý, ale přesně jemu na míru, který udělá radost jemu i mě při shánění a balení. Takže na vánocích je pro mě ten předvánoční čast stejně tak hezký jako vlastní štědrý večer..... a bohužel letos téměř o všechno tohle přicházím. A proto mě to taky tak se...e
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:02
- Nahlásit
PetraK
Tedy paní, Ešus je třída. Pořiďte si eště dalších 10 zrzavců a budete mít super mančaft, kterej vás slušně uživí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:04
- Nahlásit
mishi
Brut
Tak dyž už lítáte venku, vodhazujte ten sníh aspoň na sever, jo?
Jaaak jako na sever??????
DEFINUJ přesně!!!!
Vodhazovat na Liberec!!!! V Jabloncu nechcou ani vločku.. nám tady ty 2 cenťáky bohatě stačej!!!
Sem fčéra šůrovala do půlnoci a připadám si jak hrbáč.. bolej mě záááda... a dneka mě čeká zbytek
Ale neva, máme teplo, budou vánoce - hlavně volno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:10
- Nahlásit
Hyena
Tedy paní, Ešus je třída
to ani ne, páč vim, že kdyby vo něco šlo, tak mě vypeče a místo podání tlapy vysekne poklonu a místo mrtvýho psa udělá klidně zmrzlýho tuleně (kdyby ho uměl ), má neuvěřitelný nadání na tyhle vychytávky
ale těší mě jedna věc. Že to celý vzniklo mimochodem, prostě jen tak v předsíni, za pár minut a přesně během toho rozhovoru co jsem tady popsala .jasně umí Mrtvej péf a Šílenou veverku, ale netakhle jako v povídání. Nenapadlo by mě, že to vnímne. To přišlo nějak samo. Ostatně jako šécko u nás. Ale je to sranda, prostě před ním stojím a takhle se ho ptám a on to mrská . Soused byl kapek zaraženej a doufám že už pochopil, proč je jeho hluchoněmá dcera tak šťastná, že má SVÝHO VLASTNÍHO PSA!!
Před pár dny jsem ji potkala i s hafákem - má australskýho pastevce tuším - a tak jsme si spolu povídaly. říkala jsem, že vím, že musí být šťastná, hrozně hrozně moc, že má svýho opravdovýho, prvního a jen svýho psa!! (ona se kvůli tomu, aby mohla mít psa odstěhovala, páč rodiče, ač jinak fajn, asi psa domů nechtěli.). Rozzářily se jí oči a ukazovala mi jak hrozně moc je šťastná. Byl to fajn pocit.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:11
- Nahlásit
Fajka
V Jabloncu nechcou ani vločku.. nám tady ty 2 cenťáky bohatě stačej!!!
Ty jo ste na severu zhejčakný. To u nás máme kalamitu až když jsou u Muzea čtyři!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:14
- Nahlásit
Fajka.
a připadám si jak hrbáč..
něco jako zvoník od matky boží? Nebo jako Žán Maré?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:23
- Nahlásit
PetraK
Fajka.
a připadám si jak hrbáč..
něco jako zvoník od matky boží? Nebo jako Žán Maré?
Ale prt, normální výstavní vlčák přece.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
Ale prt, normální výstavní vlčák přece.
Má zadek dolů a když de tak sedí??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:28
- Nahlásit
PetraK
Gerda
šiš co ste pily vy dvě?
Si teda připadám hak zvoník vod matky boží kříženej v vlčákem se silným DKK minimálně tak 8/8... páč chodím jak kachna ještě k tomu... a to sem JENOM uklízela...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:51
- Nahlásit
Fajka
chodím jak kachna ještě k tomu..
a ví to kachna_ ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:55
- Nahlásit
Fajka
šiš co ste pily vy dvě?
ty nepečeš rozinky naložený v rumu???????
PetraK
Fajka
chodím jak kachna ještě k tomu..
a ví to kachna_ ?
Pani myslíte, že se tady Fajfková naváží do těch lidí schválně? Neměl by jí děda vypnout? Prouhatou! Hrbatou! Kachnu!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:58
- Nahlásit
PetraK
a ví to kachna_ ?
A co na to Jan Tleskač??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 12:59
- Nahlásit
PetraK
pani, todle co já mám zabalit nejde.
tak to nějak oplácejte papírem, navažte na to pentličku a máte hotovo
Ešus je taky zbrklik, ale asi tím klikrem se to nějak posunulo jinam.
já klikr používám taky, ale zatím pořád víc blbne, než se učí... asi musím ještě chvilku počkat, však se jednou trochu zklidní
Vídejka si pustím za chvíli... dorazila mladá, tak se jí musím věnovat
Před pár dny jsem ji potkala i s hafákem - má australskýho pastevce tuším
jakýho pastevce? Jsou jen honáci a ovčáci...
mishi
Pani, ste slibovala, že budete dneska ležet a vy už ste stihla i vodházet sníh? Tak dyž už lítáte venku, vodhazujte ten sníh aspoň na sever, jo?
už jsem ho odmetela dvakrát a za chvíli půjdu potřetí .... raději si ho odklidím, než aby mi tu město udělalo solnou cestičku. Dobrá změním směr a od teď jde všechen sníh k vám
Hyena
já se před devíti lety stěhovala s dětma k mužskýmu... 20.12. a musím říct, že i když jsem se snažila udělat pohodu a vše předem připravit, tak ten rok byl předvánoční klid ten tam. Vánoce pak už byly jen dovršení toho předvánočního zmatku a nestály za moc...
Fajka
V Jabloncu nechcou ani vločku.. nám tady ty 2 cenťáky bohatě stačej!!!
tak to už tu máme víc
Sem fčéra šůrovala do půlnoci a připadám si jak hrbáč.. bolej mě záááda... a dneka mě čeká zbytek
i takhle se dá dělat předvánoční úklid
Ale neva, máme teplo, budou vánoce - hlavně volno
spousta sněhu a vycházky s prouhatkou Fájou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:00
- Nahlásit
Gerda
ty nepečeš rozinky naložený v rumu???????
už si viděla zvoníka kerej peče? A navrch - vona nepeče ani s náma!! Furt tu neni a dyš jede do Prahé dělá, jako kdyby tu nikoho neznala!!
Neměl by jí děda vypnout?
bať! Pak bude prstikem hrabat, aby sem mohla.
Kachna jedna hrabavá!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:01
- Nahlásit
PetraK
Gerda
vy ste trupky, obě dvě... sem si zase cvrnkla do trikotu a na křeslo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
A co na to Jan Tleskač??
toho tu nikde nevidim
brut
Jsou jen honáci a ovčáci...
ofčáci čtveráci to je. Prostě pastevec
brut
sem si zase cvrnkla do trikotu a na křeslo
já nevim, proč si pro sebe dycky nedáš lavor? Nemusel by ses jako Lucynka vymlouvat na ucpanej záchot.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:03
- Nahlásit
PetraK
Furt tu neni a dyš jede do Prahé dělá, jako kdyby tu nikoho neznala!!
doufam, že jí za to brutofka nahrabala všechen sních přet barák!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:06
- Nahlásit
Gerda
doufam, že jí za to brutofka nahrabala všechen sních přet barák!
myslim že jo, páč jak je zfetlá, jak dělá jak életrická myš. Možná jí tam přestěhovala i ten rozpraskanej ledovec, jak vohrožuje ty lodě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:11
- Nahlásit
PetraK
Možná jí tam přestěhovala i ten rozpraskanej ledovec, jak vohrožuje ty lodě.
tak doufám, že se jim rozpustí na zahradě a podemele tulipány!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:12
- Nahlásit
Gerda
tak doufám, že se jim rozpustí na zahradě a podemele tulipány!
a kdyby ne, tak stačí něco napsat ftipnýho, vona už si tu zahradu vytopí sama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:13
- Nahlásit
PetraK
fajfka?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:18
- Nahlásit
PetraK
ofčáci čtveráci to je.
Prostě pastevec
a co jsou teda ti moji?
já nevim, proč si pro sebe dycky nedáš lavor? Nemusel by ses jako Lucynka vymlouvat na ucpanej záchot.
zácht mám na druhým konci baráku a není ucpanej .... lavor? Bych seděla našišato a měla bych ještě mokrej koberec
Téda holky,se tu chechtám místo toho, abych dělala oběd
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Gerda
PetraK
vás by měl děda i s Tleskačem vypnout a vobje dvje!!!!
Bědá vám jak najdu doma jen vo vločku víc než bylo ráno! vám to tam pošlu kamijouunem
A du na počtu a estli si na tom sněhu zlomim nohu tak mě máte ne svědomí a trest bude ten že se budete muset postarat vo pruhatou Fáju! a to teda nevim nevim
Jo a rozinky v rumu nedělám já nemám rád rozinky mě zbejvá huž jen ten rum
Brut
i takhle se dá dělat předvánoční úklid
klíít to není předvánoční úklid... to uklízím po těch řemeslnících... byli tu dvě hoďky ale bordela je jak dyby tu byli tejden
A du....
jo a kvůlivá vám Petro a Gerdo budou u Brutíků bez vobjeda!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:24
- Nahlásit
Fajka
vám to tam pošlu kamijouunem
pošli to k biluši, ona ráda odhazuje s tchánem sních....
budete muset postarat vo pruhatou Fáju!
nechci vaší prouhatou fáju, bestak to neni ani goro bílý pes!
Jo a rozinky v rumu nedělám já nemám rád rozinky
tak si dáš jen omáčku, no.
jo a kvůlivá vám Petro a Gerdo budou u Brutíků bez vobjeda!!
nesnaš se vyvolat pocit viny! Se mnou to ani nehne, jsem sytý, co hladovému nevěří.
|