Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:03
- Nahlásit

Hyena
že se snad postěhujeme v pondělí- do bytu, kde jsou všechny věci a nábytek nacpané do jedné místnosti. Snad už tou dobu budu mít teplou vodu a snad i sporák. Letošní vánoce budou opravdu na pi..u
no ty vado!!!

tak já aspoň držim palce, od soboty dvojnásobintenzivně, dyš můžu pustit ty Jablůnčiný

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:03 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

mishi
Vůbec jsem necejtila, že by se něco klubalo, ale najednou včera vyrašil jeden, chvilku na to druhej a normálně večer jsem měla jeden vedle druhýho i kolem pusy!!! Fuj tajbl, uznávám, že tohle je mnohem horší než vánoce na staveništi. Jináč koukám, že mi Jabloň zdatně konkuruje. Ale má na to o dva dny víc, tak že sem rozhodně větší chudák.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:06
- Nahlásit

mishi

Tady na severu je -10, ale sníh nikde!

COOOOOOOOOo?

Hlásim, že se mi udělal mega opar
Aj . Tohle se mi dělá buď když mám nerf a nebo na mě něco leze. Máš nerf?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:07
- Nahlásit

Hyena

a proč se fšicí stěhujete na Vánočky? Nebylo by to lepčí na Silvestra? To je bordel tak jako tak, tak by se to spláchlo. To mi přijde lepčejší.

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:10
- Nahlásit

PetraK
a proč se fšicí stěhujete na Vánočky
Ty woe, my měli původně rekonstrukci naplánovanou na léto. Výměnu oken jsme objednávali v červnu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:20
- Nahlásit

Hyena
Ty woe, my měli původně rekonstrukci naplánovanou na léto. Výměnu oken jsme objednávali v červnu.

éééééééé .

no comment, jinak bych byla moc sprostá.

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:33
- Nahlásit

PetraK
Huž nemám nerf, měla jsem s tou tiskárnou, takže teď ho budu mít až mi jí vrátěj neuznanou.

Hyena
A máš sklep? Normálně to naházej všechno do sklepa a nahoď jen telku, stůl, gauč a stromeček.

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:53
- Nahlásit

mishi
A máš sklep?
No to by u nás bohužel znamenalo to rovnou všechno vyhodit před barák. S železnou pravidelností tady v okolí jeden člověk vykrádá sklepy. Vpodstatě se o něm ví, ale policie je bezmocná, bo ho nemohou chytit při činu. Jednou sem mu to takhla s čubou zřejmě překazilo. Bo chodíme zadem okolo sklepů a čuba samo na volno....našla jsem otevřené koje a sousedvic kola vyvedená do chodbičky.
Jináč , nevím, zda už jsem to někde psala,ale kalendáře mám vytisklé a vypadají fakt moc dobře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:56
- Nahlásit

mishi

takže teď ho budu mít až mi jí vrátěj neuznanou.

ne. To nebudeš mít na opar na rtu , ale vraždu na krku

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:00
- Nahlásit

jo a se musim pochlubit. Máme nový číslo s Ešusem.

Já mu řeknu: Co udělá slušně vychovanej péf, když potká člověka?" a von podá tlapu. Pak se ho zeptám "A může tendle slušně vychovanej péf ukázat člověkovi, jak vypadá mrtvej pééf?" a von scípne na bok. A pak se ho ešče zeptám: "A může mrtvej péf dělat veverku? Šílenou veverku?" a von se převalí na zády, skrčí přední tlapy a tváří se jako debil!

Už to předvedl dokonce aji sousedovi Máme za sebou první vystoupení. Příští týden půjdem asi na Karlův most

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:18
- Nahlásit

PetraK
pani, jak vy todle děláte, že s váma ten pes dělá takový voloviny? Todle by mio Gastoňák nigdá neuďál. Mu řeknu pojď balit dárky a místo aby mi podával nůžky a izolepu a nosil papír si sedne mě na klín a čumí, co jako dělám.

Hyena
Jsem ráda, že udělaly radost! Sem si teď chtěla taky jeden koupit - z útulku Podbrdska bo z Kralup tušim že to je, ale jsem to zjistila až dneska a huž to nestihnu do vánoc. To vědět, tak to byl suprovej dárek! Místo toho budu muset sehnat popelník.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:20
- Nahlásit

PetraK
A CO PUČMELOUNEK ???
Ten pes se měl menovat Hočimín,co jinýho na to napsat

A nebo taky DDT(děsně despotickej tyran).
http://jablunka.rajce.idnes.cz/Puci/

a detajl nějakej? Jako jak velkej dům, kolik místností /abychom věděli, kolik se vám tam vejde psůch ešče/, jak velká zahrada a tak jako vůbec. Jo a mám jít k tej benzínce?
Právje začínám balit,tagže benzínku bych nezavrhovala.Zahrada je necelejch 800 m2,ale to bohatě stačí.

Dům je velkej,je to bejvalá pekárna.......štyři vobrofský pokoje a vobří kuchyně,prádelna sklep a uhelna.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:22
- Nahlásit

Hyena
tak vítaj do klubu stěhovavejch ptáků z podčeledi "na Vánoce".

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:26
- Nahlásit

jablunka
Dům je velkej,je to bejvalá pekárna.......štyři vobrofský pokoje a vobří kuchyně,prádelna sklep a uhelna.
ty vogo,tam se bé množit!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:30
- Nahlásit

davidkova renata
ty vogo,tam se bé množit!!!!

Množit co???Děti uš nepřipadaj f úvahu a po Pučmelounovi sem musela dát Othellovi písemně,že uš nepřitáhnu dalšího čokla,jednu fenu mám kastrovanou a druhou starou a nemocnou,tagže nejni materyjál.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:34
- Nahlásit

jablunka
my máte mopsa???? K Otíkovi?????

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:37
- Nahlásit

Gerda
my máte mopsa???? K Otíkovi?????

dva mopsy........a Otík je s Pučmelounem nejvječí kámoš,páč sou voba z jiný planety.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:40
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Před chvílí jsem vstávala a musím říct, že je mi díky prášečkům dobře. Konečně jsem se vyspala Jinak mi mužskej včéra zatopil ( normálně máme 20°C, večír bylo na teploměru 28°C), donutil mně vypít horkej čaj a vypotit se. No a dneska nemám teplotku, jen mírně skřehotám, ale to bude tím nezvyklým teplem a suchým vzduchem.

Jinak jsem si ráno cvičně odklidila sníh a za chvíli půjdu znovu, abych si někde nezlomila pařátek, až vyjdu ven...
Jinak holka má mimo tří posledních zkoušek ( tam byly termíny vypsané až na leden) vše hotové, takže budeme mít klidné vánoce ( snad )

Hyena
holt uklidíte jen jeden pokoj a zbytek necháte po svátcích..... to stihnete

jablunka
se zahradou 800m2 je to super.... prostor jak pro děti, tak pro psáky a hlavně spousta místa ... super výběr. Držím palce, ať jde vše jak po másle a máte nejen vše rychle zabaleno, ale i přestěhováno

mishi
na opary zabírá baštit vitamín "B" a hlavně dávat pozor, aby nepraskly, páč se blbě hojej..... hodně je promazávej, v tomhle počasí si na ně plácni vrstvičku, aby byly furt vláčný ( alespoň první dva dny). Do neděle by jsi mohla mít už vše suchý a to pak nejsou infekční.

Sem si teď chtěla taky jeden koupit - z útulku Podbrdska bo z Kralup tušim že to je, ale jsem to zjistila až dneska a huž to nestihnu do vánoc.
proč nestihneš do Vánoc?

PetraK
Máme nový číslo s Ešusem
šikulkové , půjčím vám piraňu a naučíte jí taky něco? Ta je tak děsně akční, že se blbě učí volovinky a Bruta to nebaví ...

Jinak pro vás něco mám:
http://hobby.idnes.cz/video-navod-jak-zajimave-zab alite-tricko-knihu-i-lahev-pfr-/hobby-domov.asp?c= A091212_083314_hobby-domov_bma

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:40
- Nahlásit

jablunka
čerstvě máte dva mopse? Kde ste je vzala? A nechcete aji ty dva brebentící, co se tu rozdávaj? To je taky dost vošklivej pejsek....Přijedete s nima na vánoční vycházku?

brut
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:42
- Nahlásit

jablunka
Děti uš nepřipadaj f úvahu a po Pučmelounovi sem musela dát Othellovi písemně,že uš nepřitáhnu dalšího čokla,
sem doma říkala, že nám ještě chybí kapesní pes a málem jsem byla vystěhovaná před barákem , ale já to podala tak, že děti už mít nebudeme, tak ještě jeden maličkatej mazlík by se k nám vešel

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:47
- Nahlásit

Gerda
čerstvě máte dva mopse?
Né,čerstvje jen Pučiho.
Kde ste je vzala?
No gde asi....tady!
A nechcete aji ty dva brebentící, co se tu rozdávaj? To je taky dost vošklivej pejsek....
já bych je brala hnet,ale potřebuje eště chvíli bejt vdaná a né vdova.
Přijedete s nima na vánoční vycházku?
Vůbec nevím,jestli to letos postíháme.
brut
ale já to podala tak, že děti už mít nebudeme, tak ještě jeden maličkatej mazlík by se k nám vešel
No já to taky podávám podobně,ale nic platný.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:05
- Nahlásit

jablunka
No já to taky podávám podobně,ale nic platný.
u nás taky ne, sem chtěla toho brebentíka

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:09
- Nahlásit

mishi

pani, jak vy todle děláte, že s váma ten pes dělá takový voloviny?

1 je to ohařisko a musí furt něco dělat
2 radši budě dělat kraviny, než aby pořádně poslouchal
3 žrádlo, žrádlo a zase žrádlo

jablunka

A nebo taky DDT

to je vůůůůl

tetkon enem nevim, kdo je víc vočklivější????

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:11
- Nahlásit

jablunka

No paráda!! Fakt skvělý a jste kapek na samotě, nebo ne?

,tagže nejni materyjál.

ten spolehlivě vobstará Mrtvice , až se přestane válet jako kurva v šest hodin ráno po chodníku ale.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

Před chvílí jsem vstávala a musím říct, že je mi díky prášečkům dobře. Konečně jsem se vyspala

tak aspoň jednou dobrá zpráva

No a dneska nemám teplotku

a hele ! Druhá!!

vše hotové

a třetí!! Kurnik to nějak s tím pozytývnem přeháníte, ne?? Ale to je dobře, jen houšť

půjčím vám piraňu a naučíte jí taky něco?

můžem zkusit, ale.... mám obavy, že by se mi to nepovedlo, uměla jsem to jen s Murphym a s Ešusem, páč je znám. Mám pocit, že mám nadání stejnak jen na kraviny a na seriózní věci prt.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:16
- Nahlásit

brut

Jinak pro vás něco mám:

no ale to co potřebuju já, to tam teda neřikaj, jak to mám asi zabalit

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:19
- Nahlásit

PetraK
tetkon enem nevim, kdo je víc vočklivější????
U mě teda furt vede Otík, to je nejvošklivější pes na světě teda si myslim....

brut
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:23
- Nahlásit

PetraK
tak aspoň jednou dobrá zpráva
a hele ! Druhá!!
třetí!! Kurnik to nějak s tím pozytývnem přeháníte, ne?? Ale to je dobře, jen houšť

víc jich dneska nebude, páč jsem doma sama ( i když za chvíli přijede mladá, aby si vzala věci na vánoční večírek a odpolko dorazí mužskej, aby vyvenčil pséky, pak jde na vánoční večeři s počítačovejma maniakama) a mám v úmyslu odpočívat a max. vymýšlet jídelníček až do novýho roku

Al jsem fakt ráda, že má holka všechny zápočty a část zkoušek za sebou. Snad bude klid a pohodička, navíc to dokazuje, že se holka snaží a opravdu chce dostudovat

mám obavy, že by se mi to nepovedlo, uměla jsem to jen s Murphym a s Ešusem, páč je znám. Mám pocit, že mám nadání stejnak jen na kraviny a na seriózní věci prt.
já mám taky ráda kravinky, ale s piraňou to moc nejde, páč je tak děsně akční, že než jí dojde, co má dělat, tak zvládne celou sestavu cviků dvakrát ... sem ráda, že umí základy a u ní mně speciálně těší, že má přivolání , víc sice řešíme, ale tak nějak pomaličku, polehoučku ....

brut
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:24
- Nahlásit

PetraK
no ale to co potřebuju já, to tam teda neřikaj, jak to mám asi zabalit
tak mi to hoďte do mejlíku, třá budu vědět a poradím nebo se někde sejdem a já vám to zabalím

Gerda
U mě teda furt vede Otík, to je nejvošklivější pes na světě teda si myslim....

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:24
- Nahlásit

brut
Před chvílí jsem vstávala a musím říct, že je mi díky prášečkům dobře.
Já porád řikám, že na tom fetu něco muší bejt, bo by to tolik lidí nedělalo
jablunka
tak vítaj do klubu stěhovavejch ptáků z podčeledi "na Vánoce".
Ty vado, sou kluby o jejichž členství zas až tak nestojim Nicméně s váma kuwa soucítim a bledě vám závidim tu zahradu.

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání