Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:17
- Nahlásit

jedu si koupit něco za prachy od dědy jsem na sebe uplně zapomněla

mishi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:17
- Nahlásit

Hoj všici, nestíhám, jsem teď celých pět dní nezapnula PC a bylo mi náááááááádherně! Dneska vyjímka, páč mi volala babička, že v Liberci už nikde nemaj takový ty taneční podložky Hannah montana, abych to sehnala v Praze a sem to neviděla ani na Chodově, tak dneska ještě arkády, ale pak na to prdim, páč to je mazec v těch krámech!!! A na netu už to nemaj.
Si teď užívám poslední dva dny klidu u švagrový a jejího malýho draka (to dítě je fakt drak). Páč až se vrátim dom, začne mazec - babičku mi včera odvezli do nemocnice a já pořádně nevim, co jí je (včera ráno mě děsili meningokokem, večer z toho byla nějaká agresivní růže a že jí na vánoce pustěj a dneska že jí nepustěj). Takže si užívám klid a řešit to budu, až přijedu, páč dokud nebudu mluvit s dochtorem, je to jedna pani povidala....
Tak se tu mějte krásně všici a já se vokážu ešče. Užívejte si předvánoční čas bez pohádek. Jako to je vostuda, že nic nedávaj.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:27
- Nahlásit

mishi
taky máš veselo , hlavně ať je babička fit a jestli kvůli ní budete muset dělat vánoce ještě jednou, tak budete mít alespoň natrénováno
Taneční podložku nemaj nikde... kamarádka jí taky chce koupit neteřince....

Užívejte si předvánoční čas bez pohádek. Jako to je vostuda, že nic nedávaj.
pohádky nedávaj, páč robátka jsou ještě dneska ve škole ...alespoň ti, co nedostaly ředitelský volno

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 12:13
- Nahlásit

Tak nikam nejdu.... holt nebudou ptáčky...... mám totiž před barákem skluzafku a obávám se, že ani na sídlišti to nebude lepší
Zítra už budu mít doma holku, tak buď půjde se mnou nebo nakoupí sama.
Jen večer pojedu koupit stromeček.... ale to autem mužským

brut
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2009 13:58
- Nahlásit

Právě jsem dolistovala stránkama dětské onkologie ..... a povzdechla jsem si, jak moc bych jim chtěla pomoct a nemůžu. Teda materiálně bych mohla, ale to dělá spousta lidí, já bych se chtěla stát dárcem kostní dřeně. Nějak mně to naladilo na měkko a tak sedím, přemýšlím, co udělám ......asi zítra pojedu nakoupit nějaké drobnosti a odvezu je na kliniku dětem, které tam musí přes svátky zůstat.

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:53
- Nahlásit

tak žencký, už se tu asi moc vyskytovat nebudu, tak
ŠŤASTNÝ A VESELÝ!!!!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 09:56
- Nahlásit

Tak dámy přeji hezký den

Tady máme tak "super" ledofku, že se nedá ani vyjít z baráku, navíc do toho prší Tím, že se u nás silnice a chodníky neudržují ( ani za minulých zim), tak tu budeme v zajetí ledu pěkně dlouho....
Brut šel tak opatrně ven, že se vyčůral u prvního stromku, otočil se a pomalinkým tempem se vrátil domů. Piraňa trošku zrychlila, ale jen dokud jí nepodjely nožičky, apk už si dávala pozor... ovšem, vyčůrala se taky u prvního stromu a hurá dom.

Sem potřebovala dojít na nákup, ale takhle budu doma. Upeču vánočku, připravím salát, uvařím poblífčičku a budu mít na zítra hotovo. Pečivo nakoupí mužskej, až pojede z práce. Holt má smůlu, že je jedinej, kdo se courá povenku.... jinak hlásil, že silnice do vesnic jsou jedno sklo a viděl několik aut, co měli obrovský problémy.

Jinak jsme měli "úžasnou" noc. V půl jedný začal někdo házet dělbuchy nám na barák. Po páté ráně se mužskej tak naštval, že šel na půdu obhlídnout, odkud ty rány jdou. A představte si, že od bezdomovců.... nějakej klient je házel z ona k nám. Tak jsem zavolala měšťáky, ti provedli šetření, no a zjistili, že chlapík je úplně mimo ( prý měl chování pětiletého dítěte,chudák). Takže by to bylo na přestupkový řízení. Jenže, co si od bezdomovce a navíc takhle mentálně postiženýho vezmete...... Přestupkový řízení nebude, ale já si připravuju písemnou stížnost na azylák, páč takhle to dál nejde ....... jsem zvědavá, co bude příště.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 11:28
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

A přidám Štííííilééé nááácht hááájligééé nááácht

MILÉ DÁMY, POPŘEJU RADŠI PŘEDEM, PÁČ NEVIM, NEVIM, EŠIVÁ SE TU JEŠTĚ ZHMOTNÍM, TAKŽE

KRÁSNÝ VÁNOČKY VÁM VŠEM I VAŠIM BLÍZKÝM A SMETÁKŮM CHLUPATEJM A PERNATEJM!!!

UŽIJTE SI TO F KLIDU A BEZ ŠTRÉZŮ.

JÁ SE VRACÍM ZPĚT K BR.SALÁTU. ZATÍM PAPÁÁÁČKO

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 11:29
- Nahlásit

brut
Jinak jsme měli "úžasnou" noc.

No tak to je paráda teda!!!! Ach jo, ale snad by vedení toho azyláku mohlo mít kapek mozku v hlavě a tomuhle nějak zamezit!

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 14:13
- Nahlásit

všem přejem šŤastný a veselý vánoce a hodně štěstí do novýho roku. PFko nemáme, tak se musíte spokojit s uvodní stránkou kalendáře

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2009 22:21 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Pozdě ale přece...
Krásné a klidné vánoce všem!!!!!

Nějak je pořád co dělat a co dohánět a tak nestíhám
Bych ty vánoce potřebovala protáhnout aspoň na tři tejdny volna.... to by nešlo?

Eimy
Krásný foto!!!! Má to aspoň vaječňák dyž už sou ty vánoce?

brut
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 13:27
- Nahlásit

KRÁSNÉ SVÁTKY, HODNĚ KLIDU, RADOSTI A HLAVNĚ LÁSKU NEJEN DVOUNOHÝCH ALE I ČTYŘNOHÝCH KAMARÁDŮ ..... TO VŠE A JEŠTĚ SPLNĚNÍ VŠECH PŘÁNÍ
Přejí plesniváci s rodinkou

Eimy
to je ale super fotečka

PetraK
No tak to je paráda teda!!!! Ach jo, ale snad by vedení toho azyláku mohlo mít kapek mozku v hlavě a tomuhle nějak zamezit!
ono to měla ještě včera dohru.... nejen, že pán byl vyhozen, ale večer jsme zjistili, že nám červenou barvou udělal fleky ( vypadá to, jako když někdo hodně moc krvácel) na schodu, chodníku a trávníku....
Asi dáme na vrátka cedulku, že je vše pod dohledem kamer a napojeno na firmu, která hlídá objekty

Jdu dělat řízečky, páč v půl pátý máme večeři ... jo a chlapa odvolali do práce

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2009 13:44
- Nahlásit

pro fšechny

wami
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 18:50 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2009 21:56
- Nahlásit

wami
To je ale krasny darecek pod strom, gratulaceee! Takovy usaty pruhaty osklivy...

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 13:38
- Nahlásit

dodatečně krásné vánoce a šťastný nový rok. Hlásím, že už bydlíme, ale s úpravami jsme končili 24.12. ve 3 h ráno a to pouze se základními úpravami typu smontováníá stolu a židlí...Lindku mám provizorní, bez sporáku, pouze s dvojvařičema mejt nádobí chodím do koupelny., Ale stejně je to úžasný, bo sem už dooomaaa )

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 13:40
- Nahlásit

Hyena
to je aspoň hezkej vánoční dáreček! gratuluju!

Fifi
Takovy usaty pruhaty osklivy...
JAK vošklivý...?

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 13:42
- Nahlásit

wami
Ty woe pani, vy máte novou Hyenku Vodkud?
Jináč prouhatý je samozřejmě nejkrásnější

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 13:45
- Nahlásit

Hyena
od Macháčkových, Ze Štěnkovského lesa...

nejkrásnější jsou pořád světlí vlkošedi, ale na druhou stranu, tohle má v hlavě mozeček!

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 13:51
- Nahlásit

wami
Sem si tipovala, že to bude od nich. Mě se ta jejich štěnda taky mocinky líbila. Akorát teď fakt na štěndo místo nemám a anvrch si furt zahrávám s představou hrubosrsté varianty. A že to bude mít v hlavě mozeček...no tu sakra jo. Jináč se zjara chystá sraz holanďáků na Křivonosce, tož dybste chtěla řádně socializovat prouhatce k poruhatcům http://www.akagera.pl/czforum/viewtopic.php?f=7&t= 21
Každopádně gratukuju k tomu, že máte konečně pořádné zvíře

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 14:01 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Hyena
anvrch si furt zahrávám s představou hrubosrsté varianty
jj, semka zkoušela importovat přímo z Holandska chvoatelka z Hollandse Ster, ale nakonec to prej nevyšlo, nechtějí dávat pryč dobrý zvířata...

a navíc, já nemůžu střapatý tlamy... mě by se nejvíc líbili dlouhosrsti, ale to je boj ještě větší (hlavně s povahami )

Jináč se zjara chystá sraz holanďáků na Křivonosce, tož dybste chtěla řádně socializovat prouhatce k poruhatcům http://www.akagera.pl/czforum/viewtopic.php?f=7&t= 21
Ha, jsem ještě vůbec nekoukala po nějakejch podobnejch akcích, tož mrknu a když by to šlo, dorazila bych s celou bandou...

Každopádně gratukuju k tomu, že máte konečně pořádné zvíře
zatím to má velikost přerostlý myši

hele, pro srovnání - kolik vážila Hyena v 8 tejdnech?

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 14:05
- Nahlásit

wami
jééééé další pruhovanáááá hyenkááááááá

Gratulujem k nádhernýmu vánočnímu Dááárečku
Tak ať hezky roste do krásy a zlobí jenom zdravě

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 14:15
- Nahlásit

wami
hele, pro srovnání - kolik vážila Hyena v 8 tejdnech?
Hele, to nemůžu sloužit, my si jí brali až ve 3 měsících. Navrch mám sfiň řízlou NO, i když z něj povahově nemá nic a vzhledově akorát pár cenťáků navíc v kohoutku a v uších. Co se týká těch hrubosrstů, tak já se zasejc dostala k info, že tady byly, že byl odchován i jeden vrch v ČR, ale nebyl o ně zájem kvůli povaze- moc velcí drsoňové. Co se vzhledu týká, ta hrubosrsti jsou tak úžasně ošklivoučtí.....
zatím to má velikost přerostlý myši
Hele i přerostlá myš může bejt sakra drajvová ) Sfiň žíhaná my šla pomáhat s valachem 176cm v kouhoutku jako tříměsíční pruhatá krysička. Tak my trvalo než sem si všimla, proč kůň jančí a co že ho to vzadu štípe do holení.

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 14:16
- Nahlásit

Wami
Na Akageře je holka, co má psáka z A vrhu. A který máš?

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 14:34
- Nahlásit

Hyena
Hele i přerostlá myš může bejt sakra drajvová
no drajvová je super, ale vzhledem k tomu, že je velikosti půlka našeho grifonka, kterej má tak max. 5kg, tak se mi tedy zdá sakra malá...neříkám, že musí mít v osmi týdnech 10kg jako naši ovčouni, ale tři kila nejsou nic moc

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 14:40
- Nahlásit

Ebony
v osmi týdnech 10kg jako naši ovčouni, ale tři kila nejsou nic moc
Jejda, tak to je opravdu malá...

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 14:45 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Hele tady je odkaz na webovky Calwen, co má Alana ze Štěnkovského lesa a má tam odkaz ještě na dalšího sourozence. Asi bych zkusila napsat, jak to měla s váhou jejich štěňata. http://www.holandskyovciak.estranky.sk/stranka/hol andania-cz-sk

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 14:50
- Nahlásit

Tak jsem koukala na stránky, Alan měl v 11 týdnech 6,5 kg.

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 15:04 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit

Hyena
já nevím, jsem na tyhle "odchovy" háklivá, přeci, když mám štěňata, tak se je snažím piplat za každou cenu a dám jim vše nejlepší, a ne, že je ještě budu nabízet k odběru v šesti týdnech, když pominu chovatelský řád, tak snad je na to už i zákon na ochranu zvířat, že štěňata smí jít od matky až po sedmém týdnu!...tak proč to ty lidi množí, když se to zjevně obtěžuje a navíc jim půlka vrhu stejně trčí doma...
jako kdyby psů nebylo tři p.dele...no nic, ještě se vzteknu...
tady je s mojí osmiměsíční brabanticí

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2009 15:12
- Nahlásit

Ebony
Ty voe, to je fakt pidimys. To je este lehci, nez 6 tydenni mimi perdela, to melo pres 4 kg a pri odberu este vic..
wami
No tak at se dari, hlavne, at je mala zdrava a rychle vse dozene.

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání