| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 10:04
- Nahlásit
Dobré ránko
Jen prolítávám, mám rozpečíno
PetraK
Tak to je snad skorem dycky, ne?
to je fakt
tak teď je ta pravá chvíle pro Ešusa, dáma ještě voní, dáma je hravá, dáma je dravá..... Brutík bude v 7. nebi, což?
Brutík je nadšený, ale piraňa ne.... rafe po něm, koše ho do krku, vyškubává chlupy a zároveň před ním dělá salta, jak si chrání prťku ... sice jsou ještě oddělení, ale nechávám je chvílema pod dozorem pospolu, ať jim není zase tak moc smutno
my byli na Apaluše vyzvednout hrnec na salát - ten jsem tam nechala, ozdobnou plechovou vázu na větve - též zvostala tam kde je, a dalších asi dvacetřivěcí . Jsem fakt naprosto blbá a myslím asi už zadkem
sem myslela, že jen já jsem sklerotikem
S Ešusem jsem hráli celou dobu fočus
já včera hrála s Brutem na klouzanou .... blb táhl jak šílenej ( zřejmě šla chvilku před náma hárafka) a já na blátě jen bruslila.
Ale upekla jsem tři druhy, dneska nás čeká ten zbytek.... nejblbější
Jen nevím v čem teda budu dělat bramborovej salát??? Když nemám svůj obří hrnec. Asi budu muset koupit lavor, nejspíš
my máme mísu na 10kg, sem loni říkala, že si pořídím vaničku, páč by se s ní líp manipulovalo ... ovšem zase jsem na to zapomněla
Tak já jdu péct
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 22:30
- Nahlásit
Zdravím
Hlásím, že mám upečeno a mimo jednoho druhu i slepeno, ozdobeno a zabaleno v krabičkách
Jsem totálně mrtvolná a tak se odebírám do pelíšku
Přeji dobrou noc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 08:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!
brut
. rafe po něm, koše ho do krku, vyškubává chlupy a zároveň před ním dělá salta, jak si chrání prťku
óóó toť pravá chvíle pro Ešusí zamilování se
sem myslela, že jen já jsem sklerotikem
NENENÉÉÉ JÁ SU KRÁLOVNA VŠECH SKLORETIKŮCH
blb táhl jak šílenej ( zřejmě šla chvilku před náma hárafka)
nesnášim hárání, nesnášim hárání, nesnášim hárání. HÁRÁ PŮLKA SÍDLÁKU Stará Přenosilka končí a mladá Sunny je v nejlepším. Tyhle dvě jsou hned vedle nás.Pak dvě buldočky, dál pokračovat nemá cenu, bych se upsala
ovšem zase jsem na to zapomněla
bože , to se mi ulevilo
Hlásím, že mám upečeno
já taky Dělala jsem medový cukroví a co?? Ty kurvy sice krásně vypadaj, ale během pěti minut ZTVRDLY nemá vůbec cenu abych se o něco pokoušela. Až tady jednou moje máma nebude, budu muset kupovat sušenky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 09:38
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Jdu ještě slepit poslední cukroví a mám hotovo. Mladej si o víkendu ještě uplácá kokosový kuličky a vosí hnízda. S tím ovšem už nebudu mít nic společného ( jen pak uklidím kuchyň )
Takže za chvíli jsem tu
PetraK
óóó toť pravá chvíle pro Ešusí zamilování se
no však Brů je taky ouplně slepej a hluchej. Sem se těšila, jak dám piraňu k němu.... tak holt ještě nedám, počkám dva dny a pak teprve budou pospolu....
bože , to se mi ulevilo
mně ne
Ty kurvy sice krásně vypadaj, ale během pěti minut ZTVRDLY nemá vůbec cenu abych se o něco pokoušela
dej k nim nakrájený jablíčko ... na čtvrtky, zabal do alobalu a nech v něm do druhýho dne, mělo by to pomoct ( pokuď jsi je nepřesušila, pak bych ti poradila šoupnout je na balkon v papírový krabici a oni by mohly natáhnout vlhko a změknout)
Jdu slepovat... za chvíli jsem tu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 09:42
- Nahlásit
brut
jen pak uklidím kuchy
ááááááááááááááááááááááu
j. Sem se těšila, jak dám piraňu k němu.... tak holt ještě nedám, počkám dva dny a pak teprve budou pospolu
ho klepne, erotomana!
pak bych ti poradila šoupnout je na balkon
na balkon potáhnou, šmejdi moduritový. S tím se počítá. Ale nevím kde je chyba v metrixu teda. No při nejhorším už mám záložní plán co s nima , se šmejdama - dám je na tácek, hásky je naaranžuju, přilepim, nalakuju a příští rok nemusím píct, jen to vytáhnu ze sklepa, vopláchnu vodou a šoupnu na stůl
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:28
- Nahlásit
PetraK
ááááááááááááááááááááááu
taky si říkám
ho klepne, erotomana!
to jo, sem je dala opět pospolu...samozřejmě pod dozorem a mohl se zbláznit.... fakt myslel piňďou a ne mozkem, pitomec
na balkon potáhnou, šmejdi moduritový. S tím se počítá.
tam by mohly natáhnout vlhko a změknout... jen mně napadlo... nepekla jsi je na moc stupňů, páč medový se peče buď na málo ( suší se) s tím, že je tam dlouho a nebo na hodně, ale krátkou dobu
dám je na tácek, hásky je naaranžuju, přilepim, nalakuju a příští rok nemusím píct, jen to vytáhnu ze sklepa, vopláchnu vodou a šoupnu na stůl
tohle jsem jeden rok říkala o perníčkách...sem je pekla v plynový troubě a byl to děs, taky byly jak z moduritu. Naštěstí na balkoně změkly.
Letos jde cukroví do plechový bedny ( na zámek) na půdu, páč není kam jinam dát
Mám hotovou půlku a jsem zralá na prášky, páč se mi nějak zdrcla čokoládová poleva a děsně moc hrudkuje... tak peču perník, polevu natřu na něj a musím udělat ještě jednu...a to se vyplatí, Bobe!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:36
- Nahlásit
brut
fakt myslel piňďou a ne mozkem, pitomec
ehe, jehehééééééhéhéééé jako by tomu někdy bylo jinááááááááák
tam by mohly natáhnout vlhko a změknout... jen mně napadlo... nepekla jsi je na moc stupňů, páč medový se peče buď na málo ( suší se) s tím, že je tam dlouho a nebo na hodně, ale krátkou dobu
no jestli nenatáhnou, tak natáhnu já jednu jim!! Nene, pekla jsem to jako vždycky - teda vždycky, dělala jsem je předtím dvakrát a v pohodě. Tohle je nějaký spiknutí proti mě. A nebo znamení, ať už se na to vykašlu
Letos jde cukroví do plechový bedny ( na zámek)
u vás bych si to ešče pojistila sejfem radši, máš tam armádu nenažerů
páč se mi nějak zdrcla čokoládová poleva a děsně moc hrudkuje...
taky znamení z hůry asi.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 11:47
- Nahlásit
PetraK
ehe, jehehééééééhéhéééé jako by tomu někdy bylo jinááááááááák
viď, se divím, že jsem si nezvykla...ještě
Tohle je nějaký spiknutí proti mě. A nebo znamení, ať už se na to vykašlu
neměla jsi jinou mouku, kupovaný med nebo jinou součást, kterou nemáš vyzkoušenou?
Já peču pokaždý z jiných surovin a nemám s tím problém, ale znám pár lidí, kteří musí mít vše naprosto přesně vyzkoušené....jinak se jim to buď drobí nebo lepí popř. je to tvrdé
u vás bych si to ešče pojistila sejfem radši, máš tam armádu nenažerů
klíče budu mít u sebe já
taky znamení z hůry asi.
to ne... jiná čokoláda .... polevu dělám z klasický na vaření ( Orionky), mladá přinesla nějakou cizí prý polevovou a ta právě hrudkuje. Takže udělám ještě jednu a to z obyč na vaření a bude opět dobroučká
Jen mi se*e, že jsem ještě musela péct perník, abych jí zužitkovala ... né, že by se u nás nesnědl, ale tý práce navíc...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:05
- Nahlásit
brut
viď, se divím, že jsem si nezvykla...ještě
to se nedá, pokaždý překvapěj. Jak teď hárá výmarka Sunny, tak včera jdeme, každej z jiný strany baráku. Já o nich nevěděla, oni o nás jo. Ta svině si ho ZAVOLALA!!! Slyším takovej typickej ohaří hlas - nikdy jsem jí neslyšela se hlasově projevit, takže jsem si jen tak říkala, kdože to může asi tak bejt??? Že by Sunny mě fakt nenapadlo, a už vůbec ne, že tam někde je a že nás zblejskla. Takže zavolala, Ešus ve vteřině zrychlení z nuly na dvěstě a fuč. V ten moment mi to docvaklo, podešve zakvílely, jak sem se odpíchla a zhmotnila se u nich. Voba všiváci celý radostný, tak jsem drapla Ešusa a dala mu sedni. To už se mu na chvilku dostavil do hlavy i mozek, takže vnímnul a seděl i když jsem byla o fous dál (já tohle vždycky využiju jako cvičební pomůcku, ne že by to bylo něco platný )
neměla jsi jinou mouku, kupovaný med nebo jinou součást, kterou nemáš vyzkoušenou?
nenenene i kdybych na sobě udělala uzliků tisíc, tak cukroví prostě neklapne
klíče budu mít u sebe já
tak tetkon je nejdůležitější neusnout
polevu dělám z klasický na vaření
hele pani, ešivá vás to uklidní - já kdybych to udělala i z pravý bruselský, tak v tom nebudou hrudky ale hroudy ale perniky bych kvůli tomu nedělala, páč by mě při tom vzal nerf
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:13
- Nahlásit
PetraK
to se nedá, pokaždý překvapěj.
překvapili... sem je oba vzala na chvíli k sobě. Brut leží v kuchyni a hlídá cukroví, piraňa kousek ode mně a hlídá si zbytek kostičky. Konečně chvíle klidu.... jen odmítám nechávat cukroví na stole, páč by mi z něj nic nezbylo
nenenene i kdybych na sobě udělala uzliků tisíc, tak cukroví prostě neklapne
holt máte jiný vlohy než ty na pečení .... co kdyby jste příště dělala jen masové jednohubky, nakládané sýry atd?
tak tetkon je nejdůležitější neusnout
nene, je strčím Brůovi do pelechu... on děsně nenávidí, když na něj někdo v noci hrabe, tak bych podle řevu hned věděla, kolik uhodilo
hele pani, ešivá vás to uklidní - já kdybych to udělala i z pravý bruselský, tak v tom nebudou hrudky ale hroudy ale perniky bych kvůli tomu nedělala, páč by mě při tom vzal nerf
..... ehhh, já nepeču perníčky ( ty už jsou hotový), ale perník na plech, jako buchtu ... to se jen zamíchá a je to připravený
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:19
- Nahlásit
brut
překvapili... sem je oba vzala na chvíli k sobě
proč teda taky Ešus nemůže aspoń jednou překvapit příjemně? nO?
co kdyby jste příště dělala jen masové jednohubky, nakládané sýry atd?
budu muset, asi mi nic jinýho nezbude
on děsně nenávidí, když na něj někdo v noci hrabe, tak bych podle řevu hned věděla, kolik uhodilo
a mohla jít uhodit zloděje
ale perník na plech, jako buchtu ... to se jen zamíchá a je to připravený
jo tak, tak todle zvládám ešče taky. ALe jak je to něco jinýho, než že to hodím do robota a udělám bzzzzm, tak sem v koncích
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:24
- Nahlásit
PetraK
proč teda taky Ešus nemůže aspoń jednou překvapit příjemně? nO?
by jste se nudila
budu muset, asi mi nic jinýho nezbude
zbude... vše nakoupíte u soukromníků
a mohla jít uhodit zloděje
tak, tak
jo tak, tak todle zvládám ešče taky. ALe jak je to něco jinýho, než že to hodím do robota a udělám bzzzzm, tak sem v koncích
ale nejste... jen se vám vždycky vše vymkne z rukou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 12:39
- Nahlásit
jen se vám vždycky vše vymkne z rukou
takhle kategoricky to vidíte??????
by jste se nudila
no někdy kapek nudy není na škodu
vše nakoupíte u soukromník
víte co mě na tom nejvíc zlobí??? ŽE MI TO NEJDE PROSTĚ. Mně by ke štěstí stačilo vědět, že to dokážu a pak už bych třeba nepekla, ale když vím, že sem matla, to je kapek skličující pocit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:28
- Nahlásit
PetraK
takhle kategoricky to vidíte??????
no dobře, takhle kategoricky vidím akorát vaše pečení cukroví
no někdy kapek nudy není na škodu
s tím musím bohužel souhlasit
Mně by ke štěstí stačilo vědět, že to dokážu a pak už bych třeba nepekla, ale když vím, že sem matla, to je kapek skličující pocit
a chcete to naučit? ... třá by jste zjistila, že hcybka není ve vašem přijímači, ale někde po cestě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:38
- Nahlásit
brut
no dobře, takhle kategoricky vidím akorát vaše pečení cukrov
trochu mi vodlehlo teda
a chcete to naučit?
jehehéé, pani to je jako kdybyste chtěla naučit Davídkoj, aby jí vykynula vánočka a aby do ní správně napíchala špejle marná lásky snaha
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:44
- Nahlásit
PetraK
že sem madla
Zdravim kucharinky, patlama matlama paprťála žbrloh.
Pani, jsem si tuhle vzpomela, co lidickove od esusi maminy, uz maj novy stendo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:52
- Nahlásit
PetraK
trochu mi vodlehlo teda
si myslím
jehehéé, pani to je jako kdybyste chtěla naučit Davídkoj, aby jí vykynula vánočka a aby do ní správně napíchala špejle
Davídkojc by vykynula vánočka, kdyby do ní dala droždí ... o špejlích nemluvím, protože tam by asi byla marná lásky snaha ...
marná lásky snaha
ale nééé, každý zvládne alespoň základ .... nabídka stále platí
Fifi
Zdravim kucharinky, patlama matlama paprťála žbrloh.
vidíš, sem si ho včéra zapomněla pustit ... by synka úplně kleplo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:53
- Nahlásit
Fifi
že sem madla
eéé? Nemáte taky náhodou klymakteryju jako Jébat, co vypila včera asi 4 hradní svíce???? Nebo sem se někde ztratila???
co lidickove od esusi maminy, uz maj novy stendo?
maji.Jmenuje se Frída, já ji řikám Frydrýška a je to nána hrozná prej, páč je klasická škodivá vižla k neutahání fotky jsou naprosto k sežrání, Frydrýška je ďábel v zrzavým rouše
patlama matlama paprťála žbrloh.
před náma můžeš mluvit normálně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:57
- Nahlásit
brut
ale nééé, každý zvládne alespoň základ
hele já jsem ráda, že jsem zvládla základ - ní školu /neboli strč to fšecko do robota, udělej bzzzm a vylej to-podle konzistence do formy či do záchoda ), vyšší dífčí typu cukroví a kynutej kuláč nechám jinejm. Už sem se rozhodla, ale - za šlechetnou nabídku moc děkuju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 13:57
- Nahlásit
PetraK
ale když vím, že sem madla, to je kapek skličující pocit
Nebo sem se někde ztratila???
Trosku..ze ses madla si psala ty, ja vcera pracovala a nechlastala zadny svice!!
Frydrýška je ďábel v zrzavým rouše
No tak parada!! To jsem rada.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 14:06
- Nahlásit
PetraK
Už sem se rozhodla, ale - za šlechetnou nabídku moc děkuju
není zač
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 15:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
ze ses madla
no madla sem evidentně, páč jsem myslela MATLA a asi mi teda ulítlo písmenko
No tak parada!!
já bych jí sem nejradšejc dala, ale tak nejsou to moje fotky, tak radši nechci. Je kouzelná, je to od pohledu "sprateček"- myslím povahou něco naprosto diametrálně odlišnýho od Ešusí mamičky. Ta třeba neničila - tohle Ešus podědil po ní, jinak vižlouni jsou demolišn dógs snad fšicí a Frydrýška se toho drží
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 15:45
- Nahlásit
PetraK
ale tak nejsou to moje fotky, tak radši nechci
Tak posli emilem, se rada mrknu a nebudu dal reprodukovati
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 15:49
- Nahlásit
Fifi
jo a nebo, stejnak jdu k Babetkovým psát, tak se zeptám, jestli můžu Frydrýšku kapek ukázat světu, kterej držel palce. Ty fotky stojej za to, aby neležely v šupliku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 21:21
- Nahlásit
Dobrý večír dámy
cukroví zdoláno, gatě a mikina nakoupena ( mimo dalších 150 naprosto neužitečných věcí ), ráno padám k doktorce pro léky, tak jsem zvědavá, co chudák vymyslela. Piraňa už je s Bruem v pelíšku a on je od ní chudák strašně tejranej... vykázala ho na druhej konec
A Sviňa je nešťastná... hledá piraňu a děsně řve
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 22:09
- Nahlásit
Bej večír vinšuju! KOukám, že se tady furt peče! Se přidávám do skupiny matla, páč jsem dvě hodiny balila dárky a mám zabalený celkem štyry!!! A to nechci vidět, jak zabalim těch zbejvajících dvacet! Gastoňák měl pomoct a vybodnul se na mě, tak mi to nešlo a teď mě z toho bolej záda, že snad umřu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 08:30
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAAAAAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Čus báby, sem fčera chtěla udělat vánoční romatiku příště mi to rozmlufte. Dali jsme si s Brtnikem rande na vánočních trzích. Místo koled hrály Buggy buggy , tak jsme dali 1x grog - nic moc; 1x buřt - celkem dobrý a 1x svářo - vynikající a jeli dom. Cestou jsem uvařila v okýnku s pizzou u nás u práce, dělají tam dobrou a obrovskou. A bylo. Hošíček byl načtvatej, že sem si dovolila nebýt doma
brut
A Sviňa je nešťastná... hledá piraňu a děsně řve
žiš u vás má to hárání katastrofický konce
od ní chudák strašně tejranej... vykázala ho na druhej konec
dělá to dobře, tagle se na ně musí na hošíčky
Fifi
máááám povolení prezentovat hadimrškuuuuu! Jenže fotky mám v emilu, na rajče se dostanu až večír-tady v práci nemůžu. Vydržíš to?
mishi
Se přidávám do skupiny matla, páč jsem dvě hodiny balila dárky a mám zabalený celkem štyry!!
potěší Tě sdělení, že jsem na tom naprosto stejně?? Balit dárky taky neumím. Pod stromkem se vždy bezpečně pozná, kterej je ode mne. Všechny jsou načančaný a ty moje- noo jako kdyby je balilo čtyřletý děcko . Ale mám na to vychytávku. Vzhledem k tomu, že dárky pro všechny kupuju převážně já, tak to máme rozdělený - já vymejšlím a kupuju a.......... BRTNIK BALÍÍÍÍÍ
na mě pak zbudou jen ty jeho a to se vyplatí Bobe
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:00
- Nahlásit
Dobré nebo spíš nedobré ránko dámy
Sem se vzbudila s horečkou , takže jsem doma, bumbám léčivý lektvary a doufám, že je to jen následek několikadenního nevyspání. K doktorce mi zítra odveze mužskej a pak pojedeme nakoupit ještě těch pár dobrůtek, co nám chyběj ( myslím tím maso, zeleninu a brambory), no a při tý příležitosti se zastavím konečně v knihovně, vrátím ty tři knížky, co se mi tu válej přečtený
žiš u vás má to hárání katastrofický konce
to má, včera večír jsem nevydržela a pustila piraňu ke Sviní, budeš se divit, ale nastalo hrobové ticho a všichni byli spokojení ... teda všichni né, mužskej kušnil, že se s tím cukrovím všude roztahuju
mishi
páč jsem dvě hodiny balila dárky a mám zabalený celkem štyry!!! A to nechci vidět, jak zabalim těch zbejvajících dvacet!
naštěstí balím průběžně, tak pak na mně nečekají hory. Stejně ovšem balím doma já, páč mužskej přece nebude balit ( zřejmě má pocit, že by se mohl nakazit vánoční atmosférou:lol
PetraK
Balit dárky taky neumím. Pod stromkem se vždy bezpečně pozná, kterej je ode mne. Všechny jsou načančaný a ty moje- noo jako kdyby je balilo čtyřletý děcko
a proč nenakoupíte taštičky a jen to do nich nestrčíte? pak k tomu přivážete lísteček se jmenofkou a máte vystaráno
Čus báby, sem fčera chtěla udělat vánoční romatiku příště mi to rozmlufte. Dali jsme si s Brtnikem rande na vánočních trzích. Místo koled hrály Buggy buggy
nechodím na vánoční trhy... jednak je tam moc lidí, druhák tam nic nemají a většinou ještě z případného požití nějaké speciality je mi zle. Sem ráda, že harantíííí jsou dostatečně velký, že už s nima na žádný trh nemusím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:06
- Nahlásit
brut
Sem se vzbudila s horečkou
- proč si to nemůžeš vybrat fšecko najednou? proč to vybíráš postupně?? achjo
že se s tím cukrovím všude roztahuju
tssss a za tejden bude hrabat prstikem, abys vydala klůůůč.
a proč nenakoupíte taštičky a jen to do nich nestrčíte?
páč je pak hnedky vidět co je uvnitř. Nic, překvapení až do konce. Jen nevím, jak zabalím letošní obří dárek a navíc tak, aby nebylo poznat, co v tom je?????? To zas bude Sudoku!!!!
nechodím na vánoční trhy...
no já taky, výjimkou byl loňský rok, kdy jsme se synofcem vyrazili obrážet trhy a zjišťovat, kde mají lepší pití . Celá akce byla nazvaná "HÁDEJTE KDE SME???" páč nám bylo jasný, že nás budou muset odvézt, jenže my už nebudem vědět kde jsme Ne bylo to právě loni fajn, pojali jsme to tak jako vesele. No a letos, když jsem šla k dochtoru, tak šel se mnou kamarád a zpáteční cestou jsme se stavili na Jiřáku a to v době, kdy tam ještě skorem nikdo nebyl. A já pojala tu debilní představu, že..... no ano, ano, ano su blbé jak troky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:14
- Nahlásit
PetraK
proč si to nemůžeš vybrat fšecko najednou? proč to vybíráš postupně?? achjo
najednou? Bych se rovnou rozsypala, takhle alespoň držím pohromadě ... ne, vážně si myslím, že je to z nevyspání, páč mi jinak nic není ( abych měla chřipčičku, tak bych musela mít plnej frňákovník a kašlík, což naštěstí nemám)
tssss a za tejden bude hrabat prstikem, abys vydala klůůůč.
chce abych na Vánoce udělala alespoň dvě nohavice šunkovýho štrůdlíku
páč je pak hnedky vidět co je uvnitř. Nic, překvapení až do konce.
tak navrch poskládej balící papír a tím to zakrej
Jen nevím, jak zabalím letošní obří dárek a navíc tak, aby nebylo poznat, co v tom je?????? To zas bude Sudoku!!!!
a co je ten obří dárek... bych mohla poradit
Ne bylo to právě loni fajn, pojali jsme to tak jako vesele. No a letos, když jsem šla k dochtoru, tak šel se mnou kamarád a zpáteční cestou jsme se stavili na Jiřáku a to v době, kdy tam ještě skorem nikdo nebyl.
no jo, jen se ještě trefit do doby, kdy je to na těch trzích únosný... sem byla takhle předloni s holkou v dívadle na Vinohradech a přijely jsme moc brzo, takže jsem šla juknout na těch pár stánků na Míráku. Lidí moc nebylo, hráli emerický koledy, mimo trdelníku a perníku nenabízeli žádnej utrejch.... tak to jsem i prošla
|