Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 11:01
- Nahlásit

brut
abych měla chřipčičku, tak bych musela mít plnej frňákovník a kašlík, což naštěstí nemám)

aspoň že tak. Ale taky to tak někdy mívám, že když přetáhnu tacháč, tak jsem pak jak nemocná. Po vyspání to odezní .

tak navrch poskládej balící papír a tím to zakrej

málo. Nejni nad to když balíček 60x obtočíš stužkou a obdarovaný se tím musí prokousat. Když odstraní tužku musí ešče rozbalit 60x čtverečních papíru......

a co je ten obří dárek...

to nemůžu psát přece. Vim já, ešivá sem nenačihuje???? Chlapi jsou příšerně zvědavý plémě

takže jsem šla juknout na těch pár stánků na Míráku. Lidí moc nebylo, hráli emerický koledy, mimo trdelníku a perníku nenabízeli žádnej utrejch.... tak to jsem i prošla

no , takhle nějak jsem si to myslela, jen to kapek nevyšlo

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 11:09
- Nahlásit

Ahojky lidijovééé..
jen tak probíhám abych vás pozdravila...
sem nějaká rozlítaná..v sobotu f Prahé, včera celej den f Polsku a dneska f Prdeli....

Snad to šecko přežijem ve zdraví.. i když pokavaď jsme přežili to včereší Polsko tak už přežijem asi všecko tam už snad nikdá nepojedu.. a nebo jen v leťě bez sněhu a ledu a pečlivě se budu vyhejbat všem kruhovejm objezdům.. páč jakej ty tam maj bordel v pravidlech to se jen tak nevidí

Moc tu nezlobte .. až budu mít chvilku tak vás dočtu a přispěju svou troškou do mlejna

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 11:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

v sobotu f Prahé

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 11:16
- Nahlásit

PetraK

no paní to byla neplánovaná rychlo akce tož nešlo nic domlouvat
příště dá vědít včáááás noooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 11:19
- Nahlásit

Fajka
no paní to byla neplánovaná rychlo akce tož nešlo nic domlouvat
příště dá vědít včáááás noooo

nic! Nemluvim s váma už! A za trest sme nebyli v sobotu doma!

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 11:42
- Nahlásit

PetraK
! A za trest sme nebyli v sobotu doma

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 12:01
- Nahlásit

Fajka
..v sobotu f Prahé, včera celej den f Polsku a dneska f Prdeli....
zajímavá kombinace , ale za tu sobotu máš velké mínus

PetraK
Ale taky to tak někdy mívám, že když přetáhnu tacháč, tak jsem pak jak nemocná. Po vyspání to odezní .
přesně to si myslím, že mám já....ale pro jistotu dneska budu brtníkem a nevystrčím ani paleček ven ( jen dojdu pověsit prádlo na půdu, páč chlap už zase nemá žádný pracovní triko)

Nejni nad to když balíček 60x obtočíš stužkou a obdarovaný se tím musí prokousat. Když odstraní tužku musí ešče rozbalit 60x čtverečních papíru......
ahá, vy máte spotřebu jak jedna velká papírna

to nemůžu psát přece. Vim já, ešivá sem nenačihuje???? Chlapi jsou příšerně zvědavý plémě
to zakomponujte do nějaký odpovědi... šak on prd pozná, ale že by četl, co tu plácáme se mi nezdá.... i synek to po přečetení dvou stran vzdal a že má průpravuz fejsbůků a jinejch bůků

no , takhle nějak jsem si to myslela, jen to kapek nevyšlo
nedomlouvat, jít procházkou a doufat, že zrovna bude ten správný čas

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 12:47
- Nahlásit

Fajka

ráda jsem vás pani uštvaná rozesmála

.ale pro jistotu dneska budu brtníkem

mám to chápat jak???

ahá, vy máte spotřebu jak jedna velká papírna

bývalá profideformace z prvního zaměstnání

to zakomponujte do nějaký odpovědi.

nenene, náhoda je blbej vůl. Od tý doby co jsem nechala účtenku na frtáčku na botniku už si dávám pozor

nedomlouvat, jít procházkou a doufat, že zrovna bude ten správný čas

no vono to ani nebylo tak nějak plánovaný.My se měli sejít právě s tím kámošem, že uděláme košt svařáku, punče a grogu, kde jako maj nejlepčí. Jenže se Ričrd vrátil vymrzlej z Brna a nikam se mu nechtělo, tak jsme to pojali ve dvou.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 13:15
- Nahlásit

PetraK
mám to chápat jak???
mno, medvěd brtník v zimě přece spí ( tak já budu tím brtníkem, noooo) ..... co jste měla paní na mysli?

bývalá profideformace z prvního zaměstnání
vám nevím, ale kdybych měla mít profideformaci, tak mám doma pitevnu

nenene, náhoda je blbej vůl. Od tý doby co jsem nechala účtenku na frtáčku na botniku už si dávám pozor

no vono to ani nebylo tak nějak plánovaný.My se měli sejít právě s tím kámošem, že uděláme košt svařáku, punče a grogu, kde jako maj nejlepčí.
mno jooo, ale to jste plánovali alkoholický večír... ste měli jít třá do dívadla nebo do můzea a při tý příležitosti zabočit na trhy

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 13:20
- Nahlásit

brut

co jste měla paní na mysli?

bude myslim lepčí, když to vědět nebudete

ale kdybych měla mít profideformaci, tak mám doma pitevnu

no a neřikejte mi, že v době třídních schůzek by se vám nešikla

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 13:23
- Nahlásit

PetraK
bude myslim lepčí, když to vědět nebudete
mi to prozradíte až půjdeme do dívadla?

no a neřikejte mi, že v době třídních schůzek by se vám nešikla
myslíte na učitele? Máte recht

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 18:17
- Nahlásit

nazdar lidi, omlouvám se za svoji absenci, ale nějako nic nestíhám.... firmu ještě pořád nemáme přestěhovanou a nikdo nějak netuší, kdy k tomu dojde ... no paráda, takhle před vánoci ne? šanony už jsou v nový budově, spousta věcí je už fuč, ... a my furt dřepíme ve starý a čekáme na nějaký povolení
dárky mam, akorát pro tlumočníka ne vymyšlený jsou, akorát je nějak nemůžu sehnat takový, aby se mi líbily
ale mám schválenou dovolenou 22.-23.12.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 19:12
- Nahlásit

Janiii

no prosím Tě čí to byl nápad stěhovat se tetkon???

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 19:18
- Nahlásit

stěhovat se tetkon???
jooo, pani, já už se hlásila na místo do nový budovy v srpnu ... kolaudace měla být v květnu ....
a nájem ve stávajících prostorách je do konce prosince ...
ale na druhou stranu dobře, protože kdyby ta stavební firma věděla, že "nespěcháme" tak to nedodělaj snad nikdy

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 19:26
- Nahlásit

Janiii

no ty jo teda mazec!!! Bože jsme prostě v Čechách. Nezaplatit celou částku jedině. A účtovat penále za vícenáklady

jau, ulomila jsem si nehet!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 19:28
- Nahlásit

Janiii
ááá, koukám, že máte v práci taky "veselo"
Já stále ještě nemám dárek pro ségru... nějak nejsem schopná nic pořádného vymyslet

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 19:49
- Nahlásit

PetraK
A účtovat penále
penále už maji asi půl milionu a vůbec je to netankuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2009 20:01
- Nahlásit

Janiii

penále už maji asi půl milionu a vůbec je to netankuje

no jo, páč ho asi nebudou platit . Sem opět zapomněla, že jsme v čechách.

mishi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 16:42
- Nahlásit

brut
sem myslela, že vyhraje ten poukaz do Ikey?

Janiii
gratulejšn k dovče! Taky mám! V pátek jdu naposledy a fičim v pondělí do práglu pomoct švagrový nakoupit dárky a zůstanu až do středy. Tak dybyste něgdo bydlel poblíž vyšehradu, můžem dát venčení bo kafčo (samozřejmě budu bez psa, švagrová má 12 koček). Budu přímo naproti podolský vodárně.

Jak to, že tu je tak mrtvo? Jináč já huž dárky mám!!! Jen mi nějak letos nejde to balení, no. Ale dodělala jsem to záchodový čtení a mám z něj fakt radost! Dostanou to snad všici a ať se něgdo snaží mi to pomluvit! Jen jsem si včera v levnejch knihách všimla, že tam maj něco podobnýho, ale já to mám lepčejší.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 18:36
- Nahlásit

Dobrý večír dámy

Tak teplotka pokračuje, ale jsem se rozhodla jí ignorovat a celý den jsem byla moc pilná ( a taky hodně unavená). Mám nakoupené masíčko, frantíky a zeleninu do salátu. Co nemám je stromeček, páč jsem na něj opět zapomněla ....

Jinak jsem byla u lékařský vědy a mám prášečky, takže se konečně v klídku vyspím ... jen se mi záda fakt zhoršila, takže po svátcích budu absolvovat kolečko vyšetření, aby se zjistilo, co se s tím dá ještě dělat.

Odpoledne vzal mužskej oba psy na velký výlet a volal, že ta krafka vlítla do Berounky a spokojeně si plavala. Na zavolání sice přiběhla, ale pak znovu skočila do vody a prý byla tak spokojená, že jí tam nechal chvíli rochňat. Po cestě pak lítala jak šůůůs a když přišli domů, tak na ní byly drobný rampouchy

mishi
sem myslela, že vyhraje ten poukaz do Ikey?
ještě je ve hře mikrovlnka, kterou si sama asi hned tak nekoupí a moc by jí chtěla...

V pátek jdu naposledy a fičim v pondělí do práglu pomoct švagrový nakoupit dárky a zůstanu až do středy.
možná budu v pondělí nebo úterý v Práglu, tak se můžem sejít na kafíčko

Mám obrovské dilema .... holka má na neděli lístky na koncert 5Angels, kde zpívá a tancuje kamarádů dcerka. Je to v kultůráku na Ládví a mně se tam vůbec nechce..... ale slíbila jsem mladý, že s ní půjdu. A teď nevím, jak z toho ven....

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 18:42
- Nahlásit

brut
Pani, šetrete se. Vas ten clovekhodne trapi, jak to ctu, zada, porad neco a s horeckou nejsou zerty. At je co nejdriv lip!
A teď nevím, jak z toho ven....
Pres teplutku?

Poznate?

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 18:58
- Nahlásit

Fifi
Simtě,mě blbne ajsíkjů,nende mi to přihlásit se.
PetraK
Pani, v sobotu večír můžete pouštět palce.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 19:00
- Nahlásit

jablunka
nende mi to přihlásit se
Uz se chce asi prihlasovat na jinsim miste.
Sem se jen ptala, jak se ma Pučík.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 19:04
- Nahlásit

Fifi
děkuji za přání, si dávám pozor, ale mužskej měl jen dneska volno a já musela nakoupit samé důležité věci ( bohužel zrovna maso musím nakupovat já, protože ho nikdo jinej nechce vybírat)

Pres teplutku?
to už budu fit... zítra budu celý den spinkat a léčit se.... v pátek musím být fit, protože přijede nejmladší a musím se mu věnovat

jablunka
Pani, v sobotu večír můžete pouštět palce
až táááák? Hurááááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 20:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

mishi
Jak to, že tu je tak mrtvo? Jináč
je tu mrtvo páč evidentně všici nestíháme..

brut
čoveče nic nepřecházej!!! bo se ti to vrátí a může bej hodně blbě potom

jablunka
to už ste přestěhovaný???
no takt to byla taky rychloakce !! gratulujeeem

Když sem včera psala že sem fprdeli tak to sem ještě netušila co bude vodpoledne
Asi ve dvanáct volali že nám příjdou za dvě hodiny udělat to zateplení podkrovních místností.... bud prej hned a nebo až v únoru
Při představě ohlašovanejch -20 °C ze mě vypadlo jo a to vám pak byl teda úprk a kvapík
rychle všechno připravit vyklidit přijeli v půl čtvrtý a v sedum měli šukulové hotovo
Akorát já sem z toho umrtvená ještě dneska a ted du na úklid páč ty kousky pěny jsou snad všude
Ale důležitý je, že nějakej mráz už mě může bejt ukradenej bo máme kráásně teploučko

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 22:46
- Nahlásit

Fifi
Uz se chce asi prihlasovat na jinsim miste.
ahá,to mi nenapadlo.
Sem se jen ptala, jak se ma Pučík.
Ten pes se měl menovat Hočimín,co jinýho na to napsat.brut
až táááák? Hurááááá
Sem to pojala jako rychloakci.....zítra a v pátek balení a v sobotu stěhování,nač se nervit zbytečně.
Fajka
to už ste přestěhovaný???
no takt to byla taky rychloakce !! gratulujeeem

Eště né,fšechno je tak jak píšu o patro vejš.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2009 23:12
- Nahlásit

jablunka
Sem to pojala jako rychloakci.....zítra a v pátek balení a v sobotu stěhování,nač se nervit zbytečně
super řešení ... taky bych to tak udělala ( naštěstí se v nejbližší době nechystám stěhovat )

Fajka
čoveče nic nepřecházej!!! bo se ti to vrátí a může bej hodně blbě potom
neboooj, si dám pozor... chci jít s váma do dívadla

Asi ve dvanáct volali že nám příjdou za dvě hodiny udělat to zateplení podkrovních místností.... bud prej hned a nebo až v únoru
ajajaj, huráááá akce a dopadla skvěle, takto je výborný

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:24
- Nahlásit

Tak vážené, stále nebydlíme vapadá to, že se snad postěhujeme v pondělí- do bytu, kde jsou všechny věci a nábytek nacpané do jedné místnosti. Snad už tou dobu budu mít teplou vodu a snad i sporák. Letošní vánoce budou opravdu na pi..u.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ A SNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCH A SNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCH HURARÁÁÁÁ

brut

Fifijofka má pravdu, pani, Š E T Ř E T E S E!!!!!

Fifi

Poznate?

Jéééé pupík Zrzavohubýýýý milůvanýýý mozkuprostýý

jablunka
Pani, v sobotu večír můžete pouštět palce

JOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!

a detajl nějakej? Jako jak velkej dům, kolik místností /abychom věděli, kolik se vám tam vejde psůch ešče/, jak velká zahrada a tak jako vůbec. Jo a mám jít k tej benzínce?
A CO PUČMELOUNEK ???
Ten pes se měl menovat Hočimín,co jinýho na to napsat

Fajka

no hezky!! taky dobrej nářez!!

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:57
- Nahlásit

Brýtro všem!

PetraK
Provokace? Tady na severu je -10, ale sníh nikde! A na Moravě závěje! To není féééééér, džy huž sněží i v Prahééé...

Hyena
Což takhle se k někomu letos na ty vánoce vtírnout? Aspoň nebudeš muset řešit krabice. Bo řekni, uděláme jednodenní brigošku a bdue to v cukuletu...

jablunka
No Hurááááááááá! Huž se to tu vščem s tim bydlením rýsuje! Jináč s tim ícekvé si nic nedělej, mi to fungá jen gdyž se tomu chce. Momentálně fungá, ale nefungá mi přehrávání media player. Zrovna když mi muž udělal překvapení, nějaký video z fotek a já si to prostě nespustim a jemu se to v PC vymazalo.

brut
Dneska ležíte a kurýrujete, tak vás tu nechcem ani vidět!

Hlásim, že se mi udělal mega opar. Vůbec jsem necejtila, že by se něco klubalo, ale najednou včera vyrašil jeden, chvilku na to druhej a normálně večer jsem měla jeden vedle druhýho i kolem pusy!!! Tagže piju jen brčkem, konečně držim dijetu, páč se mi do tý držky nic nevejde a k tomu vypadám jak ichtyl, páč to mám pomazaný zinkovou mastí a ta je upe bílá. Doufám, že to do neděle zmizí, jináč se Praha nekoná. Ale už je to snad lepčejší, dneska už v tom nemám horkost...

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání