| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:28
- Nahlásit
Fajka
klíít to není předvánoční úklid... to uklízím po těch řemeslnících... byli tu dvě hoďky ale bordela je jak dyby tu byli tejden
no právě jsi si i vygruntovala ...takže máš hotovej předvánoční úklid
jo a kvůlivá vám Petro a Gerdo budou u Brutíků bez vobjeda!!
nebudu, už se mi to ohřejvá
Gerda
nesnaš se vyvolat pocit viny! Se mnou to ani nehne, jsem sytý, co hladovému nevěří.
ti to připomenu, až budeš chtít čekuládku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:36
- Nahlásit
brut
ti to připomenu, až budeš chtít čekuládku
prosimtě tuhle invektívu si ani nemůžeš brát osobně přece, dyť jde jen o fajfkovou.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:47
- Nahlásit
Gerda
prosimtě tuhle invektívu si ani nemůžeš brát osobně přece, dyť jde jen o fajfkovou
mno, dobrá, tak zatím mám stále čekuládku připravenou k přesunutí
Jo a jsem po obídku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:50
- Nahlásit
Gerda
fajfka?
Brůtofka. Ale Fajka klidně taky, tady je to samej inkontinenťák.brut
a co jsou teda ti moji?
no pastefci. Všechno vod dobytka sou pastefci.
Fajka
A du na počtu
vem mi tam prosimtě balíček do Bohumína, jo? Dík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:51
- Nahlásit
Fajka
mě zbejvá huž jen ten rum
rum je můj!! Můj!! Já sem rumová pralinka!! Všechn růůům je můůůj!
jo a kvůlivá vám Petro a Gerdo budou u Brutíků bez vobjeda!!
chyba láfky, bez voběda budou proto, že maj místo matky průtokáč, takže se co pět minut zmáchá a musí se jít převlíknout. pak už jí nezbejvá čas na to mlátit vařečkou v kaserolu, víme?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:53
- Nahlásit
Gerda
pošli to k biluši, ona ráda odhazuje s tchánem
a proč si na to neveme hrablo? Dyk ten chlap musí bejt těžkej, ne? Takhle se strhne jak péro v hodinách.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 13:56
- Nahlásit
PetraK
Brůtofka. Ale Fajka klidně taky, tady je to samej inkontinenťák
tsss, sem si sem dala jednorázovou podložku, co se dávaj pod ležáky a mám klíííd
no pastefci. Všechno vod dobytka sou pastefci.
jo tááák ....ale máte pravdu paní
Si předstafte, že včéra mužskej přišel s tím, že do obýváku dáme dlažbu ( s podlahovým topením), aby se mi to líp uklízelo a nemusela jsem se tak namáhat..... ouplně mně překvapil a udělal mi radost, páč budou moct bejt vevnitř pséci bez toho, že se u vysavače ztrhnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 14:09
- Nahlásit
brut
Si předstafte, že včéra mužskej přišel
to je překvapivý!!!
ne , ale vážně - je hoodnej!! Zas na druhou stranu ale - je Ti jasn, že budeš furt lítat s hadrem jak žižkovská žena na spartakijádě?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 14:40
- Nahlásit
PetraK
to je překvapivý!!!
ne , ale vážně - je hoodnej!!
to je.... sem se napodruhý strefila správně
Zas na druhou stranu ale - je Ti jasn, že budeš furt lítat s hadrem jak žižkovská žena na spartakijádě?
my máme dlažbu všude ( mimo dětskejch pokojů - tam je plovoučka a nedodělaný ložnice, kde chci mít dřevěnou, páč mi tam nebudou lézt zvířata a navíc se mi v ložnici víc líbí) a nemůžu si jí vynachválit .... vezmu mop, nasadím hadr, setřu chlupy za sucha a je hotovo. Nemusím tahat vysavač a pracně s ním odchlupovat koberec.
Byl výběr... buď dřevo nebo dlažba.... já volila dřevo, mužskej dlažbu, pak jsme z finančních důvodů trochu zbrzdili opravy a já po 4 letech neustálýho luxování brblám. Tak došlo k novým dohadům s tím, že se odkývlo dřevo... no a mužskej včera řekl, že to bude jinak ( hlavně bude i ta podlahovka, která je setsakra drahá). Že se nemůže koukat na to, jak si ničím záda....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 15:20
- Nahlásit
brut
Že se nemůže koukat na to, jak si ničím záda....
není možný ho nemilovat
ach jo to mě přivádí na myšlenku povzdechu- neb se ve svém pracovním okolí dívám na to, jak se asi rozbíjí jednomu dítěti rodina. A myslím, že zbytečně. Uff, muselo to ze mě ven. Tohle jsou věci, který se mi nelíběj. Vím, netýká se mě to, netýká vůbec, ale prostě tý dětský duše je mi líto.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 15:39
- Nahlásit
PetraK
není možný ho nemilovat
jj
neb se ve svém pracovním okolí dívám na to, jak se asi rozbíjí jednomu dítěti rodina.
taky jsem jí dětem rozbila, ale dle mého jsme si všichni polepšili, i když to děti tak neviděly... teď už je to trochu o něčem jiném
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 15:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
jenže tady jde - já nevím jak bych to popsala?????. Asi možná spíš otázkou - když to doteď bylo tak spokojený manželství, tak jak to že najednou během pár týdnů už není?? Jen proto, že se objevil někdo jinej? , bože to se ještě může objevit tolikrát v životě a pokaždý to takhle zlomím?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 17:04
- Nahlásit
brut
já se před devíti lety stěhovala s dětma k mužskýmu... 20.12. a musím říct, že i když jsem se snažila udělat pohodu a vše předem připravit, tak ten rok byl předvánoční klid ten tam. Vánoce pak už byly jen dovršení toho předvánočního zmatku a nestály za moc...
Ty jo pani, vy ale umít čéka podpořit a vlejt mu naději Mám se tedy rovnou naložit o víkendu do lihu a vylézt až 3.1.?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 17:19
- Nahlásit
PetraK
Asi možná spíš otázkou - když to doteď bylo tak spokojený manželství, tak jak to že najednou během pár týdnů už není??
a seš si jistá, že to bylo opravdu spokojené manželství?
To naše navenek vypadalo taky jako spokojený, ale..... když pominu to, že manžel chlastal, byl věčně v pé*deli, tak se doma nesmělo mluvit, když on koukal na telku, děti ho rušily, po návratu z hospody byl minimálně vzteklej ( bohužel i násilnej) ... víc snad ani pokračovat nebudu
On ten pohled zvenku je kolikrát hodně zkreslenej....
Jen proto, že se objevil někdo jinej? , bože to se ještě může objevit tolikrát v životě a pokaždý to takhle zlomím?
ty určitě ne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 17:22 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Hyena
Ty jo pani, vy ale umít čéka podpořit a vlejt mu naději
to ber tak, že ti chyběj ty dvě děti, kterým se první vánoce v novém bytě nelíbily ..... já byla spokojená a snad poprve po deseti letech i klidná ... jen mužskej dostal přesně na Štědrej den horečky a u stromečku se málem složil
Mám se tedy rovnou naložit o víkendu do lihu a vylézt až 3.1.?
ideální stav ... jen nezapomeň na pruhatku, aby se na tvé naložení dívala se stejným potěšením
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 17:30
- Nahlásit
brut
jen nezapomeň na pruhatku, aby se na tvé naložení dívala se stejným potěšením
Pokud budu schopna se vypotácet ven a kopat jí sníh, bude na výsost spokojená.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 17:47
- Nahlásit
Hyena
Pokud budu schopna se vypotácet ven a kopat jí sníh, bude na výsost spokojená.
od příštího čtvrtka se má oteplit...tak to aby jsi jí spíš kopala bláto
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 17:49
- Nahlásit
ždááááár lidi!!!
my tu teda nemáme kalamííítu stylu "u Muzea štyři" ale i tak si k nám ráno nějaká pani "zajela na kafe" - ráno se chystám do práce, najednou rána, a Berni začala štěkat, pak kňučet, tak jsem si říkala, že už je venku asi děda a jde krmit tak jsem ji pustila ven ...
Berni začala děsně vyvádět, tak jsem si řikala no to ne holčičko, vzbudíš půl vesnice, tak jsem na ni houkla ať jde domů - nic, nepřestala, no fakt randál u plotu, tak slezu schody abych viděla na silnici a v tý naší hluboký škarpě felicie byla ještě tma, tak jsem nepoznala, jeslti nám náhodou nevzala s sebou plynovej kiosek tak jsem letěla pro boty, pro míru a frčeli jsme k autu, pani tam seděla, uplně vyřízená s nervama, pomohli jsme jí z auta, že prej už volala domů, že pro ni přijedou, tak jsem ji vzala domu a čekala u nás v kuchyni ... no nic moc pocit vyrazit pak autem do práce
jela škarpou už od sousedů nad námi, tam urvala zrcátko, nevim co dělala ale každopádně vůbec nebrzdila a zastavila až u nás spodkem a kolem o beton a schody ze škarpy k silnici - no auto už asi nikdy nepojede, ale pani byla celá.
Každopádně auto přes den vytáhli ze škarpy ale nechali ho stát na silnici - tak jen doufám, že neuslyšíme další ránu
A kocour byl terapeut - pani seděla u nás v křesle, a Bucíšek se lísal - a pak skočil pani do kabelky, tydýt náš
joooo, a ještě jedna NEWS - ZÍTRA V 10:00 vypínáme v práci kompy a stěhujem se ať žije klidný předvánoční čas
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 17:56
- Nahlásit
Janiii
ale i tak si k nám ráno nějaká pani "zajela na kafe".....
fíííháááá, ještě že to dobře dopadlo
A kocour byl terapeut - pani seděla u nás v křesle, a Bucíšek se lísal - a pak skočil pani do kabelky, tydýt náš
neměla tam svačinu?
joooo, a ještě jedna NEWS - ZÍTRA V 10:00 vypínáme v práci kompy a stěhujem se ať žije klidný předvánoční čas
tý jo, to bude super den
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 18:16
- Nahlásit
tak mám zabalenou zhruba polovičku a už nemůžu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 18:38
- Nahlásit
jablunka
tak mám zabalenou zhruba polovičku a už nemůžu.
dneska si už dej oraz... něco dobrého a zítra dobalíš to ostatní. Já 2+1 balila dva dny s tím že děti si své hračky a učení zabalily sami. Musím říct, že jsem byla úplně hotová
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 18:58
- Nahlásit
Hyena
Ty jo pani, vy ale umít čéka podpořit a vlejt mu naději Mám se tedy rovnou naložit o víkendu do lihu a vylézt až 3.1.?
Já se před Vánocemi stěhovala dvakrát. Poprvé s manželem-čekatelem do našeho fungl nového bytečku. 20.-tého jsme podepisovali smlouvu, 23.-tího jsme se stěhovali . Akce jak noha, já se stěhovala z bytu rodičů, on taky. Já dojela, on ne, páč byla děsná sněhová kalamita a kamarád co ho měl stěhovat odmítl vyjet. TAk si sehnal jiného, ten řekl, že jo, ale že si napřed musí skočit do města dokoupit dárky. A ve městě se složil a odvezla ho záchranka. Latentní tetanie. Nakonec ho kdosi přivezl, úplně pozdě večer. V naprosto prázdném bytě jsme měli akorát stromeček - téměř holý, ozdoby tvořila jedna sada baněk narychlo koupené v Delvitě před barákem . Spali jsme na karimatkách na zemi, seděli taky na zemi a vařili jsme v ešusu (né od Petry, v trampským ešusu ) . A jak jsme byli šťastní.
Jo a hned druhý den (na Štědrý den) jsme si zabouchli dveře, páč jsme ani jeden nebyli zvyklí na kulatou kliku . Takže se sousedama jsme se seznámili tak, že jsme u nich zvonili jestli umí otevřít zabouchlé dveře . Naštěstí uměli
Podruhé jsem se stěhovala od tohoto manžela pryč. Tuším nějak kolem dvacátého. To už jsem měla dvě děcka, dva psy, dvě činčily, dva křečky....no a dva chlapy, šla jsem k tomu druhému Makala jsem jak fretka, abych stihla všechno vybalit a nachystat, stihlo se to v pohodě a Vánoce byli jak mají být. A jak jsme byli šťastní
Tak Brůtofce vůbec nevěř, jde to krásně stihnout
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 19:15
- Nahlásit
to neni možný, jak ste dneska krafaly!!!!
brut
Díííííííííík za odhození sněhu na sever! Fajfka na mě asi zejtra přijde s krumpáčem a bodne mi ho do hlavy, ale já mám takovou radost! SNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!! Sem houby stavebník, dyž nemám hotovou střechu a těšim se na sníh.
PetraK
U vás bude veselo i na vánoce, což? Dárky rozdává Ešus? Jináč my loni dostali mega dárek (stolní fotbálek) a já si ho ani nevšimla! A mamce jsme dávali kolo tak, že bylo skovaný ve vedlejší místnosti a prostě sme ho přinesli nakonec.
Fajka
Pani, sice ste hrbáč, ale máte kde bydlet a máte tam teploučko! Sou tu tací, kteří nemaj buď kde bydlet bo maj zimu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 19:40
- Nahlásit
Biluška
Tak Brůtofce vůbec nevěř, jde to krásně stihnout
sem to taky stihla , jen harantím se nechtělo před vánocema pryč.... mužskej ( novej) dostal chřipčičku, dorazila ségra s Bastym, kterej nebyl zvyklej na výtah a řval pokaždý, když cvakl, nejmladšího si mužskýho bejvalka chtěla odvézt o hodinu dřív než bylo domluveno- zrovna ve chvíli, kdy jsme byli u stromečku..... zkrátka to byl jeden opravdu zajímavý vánoční rok
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 19:41 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
jooo, a co se stěhování týká - dokud jsem bydlela s našima, tak bylo normální že 22. nebo spíš 23.12., když už bylo všechno uklizený, připravený a my seděli v obýváku, rozhlídla se mamina kolem a my už věděli co přijde: "ty, Petře, kdyby se támhleta skříňka dala doleva / palma doprava / stůl do rohu / ..." ano, pochopili jste dobře, my jsme každý Vánoce stěhovali obývák
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 19:42
- Nahlásit
brut
jako největší komplikaci tam vidím tu chřipečku, to musel být teda horror
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 19:47
- Nahlásit
Janiii
ano, pochopili jste dobře, my jsme každý Vánoce stěhovali obývák
Náš táta dělá každý Vánoce tlačenku. Tak kolem dvacátého přijíždí domů (je kamioňák), jednadvacátého jde do hospody kde na ni dostane chuť. Dvaadvacátého zjišťuje kdo kolem zabíjí prase, kdo mu dá střeva, kde je nejlevnější maso (to neví, páč celý rok do masny nepáchne). Třiadvacátého to všechno nakoupí. A na Štědrý den začne Do desíti spí, pak picne kapra a jde do hospody. Vrátí se kolem třetí, vyhodí všechny ženské z kuchyně a rozloží se tam s tlačenkou Straší tam tak do šesti, pak spokojeně uloží tlačenečku na balkon a jde k televizi. Nám nechá zabordelenou kuchyň, neosmaženýho kapra, salát ve stadiu uvařených brambor (někdy ani to ne) a od televize se v pravidelných intervalech ptá kdy už konečně budem večeřet Ke stromečku jsme skoro pravidelně chodívali kolem deváté .
Od té doby co jsme se ségrou odstěhovali už si to užívá jenom máti
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 19:51
- Nahlásit
Biluška
Náš táta dělá každý Vánoce tlačenku
joooo, halt každej má svou "úchylku" no
mamča už bydlí taky jinde a tam je jen jedna možnost uspořádání nábytku v obýváku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 19:53
- Nahlásit
joo, a Berni hárá
naposled začala hárat 18.6., dnes máme 17.12. - no nemam já doma vzornou holku?
škoda, že nám to k ničemu nejni
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 19:53
- Nahlásit
Biluška
jako největší komplikaci tam vidím tu chřipečku, to musel být teda horror
v tu chvíli už jsem seděla a pila druhou skleničku vína, takže mi to bylo celkem fuk ... haranti byli u druhých rodičů, Basty zavřenej v pokojíčku, ségra v kuchyni vařila Martinovi čaj a já spokojeně čučela doblba a říkala si, že snad příští rok bude klidnější....... nebyl, mužskej měl opět chřipčičku - tentokrát už od rána( mimo doby, kdy jsme v baráku jí měl pokaždý)
|