Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
mishi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 16:07
- Nahlásit

Hoj všici, konečně jsem vás dočetla! Tak jak jste zvládli Vánoce? A stěhování vy ostatní? U nás to bylo trochu stresový, kuli babičce v nemocnici (kerá samozřejmě hned potom, co jsem jí vyjednala na Vánoce 5tihodinovou propustku, podepsala revers) a tak celkově. Se těšim, až budu konečně ve vlastnim a budu si to moct udělat po svym a budou jezdit všichni na návštěvu za mnou a ne já za nima. Naivka sem, co?
Tak jak užíváte volno? Já su teda v práci, ale zatim se to dá, včera to bylo horší.

miisha
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 20:22
- Nahlásit

mishi
...budou jezdit všichni na návštěvu za mnou a ne já za nima. Naivka sem, co?

Ano jsi

brut
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 11:01
- Nahlásit

Dobré skoro poledne

Tak včera večír mužskej odvezl ségru s Balinkou domů. Já chytila pěkný chrchlák, mužskej rýmu a Brut měl ráno zahnisaný oko .... myslím, že se těším na další rok, určitě bude lepší než ten letošní

mishi
Naivka sem, co?
lehce

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 16:33
- Nahlásit

brut
Tak včera večír mužskej odvezl ségru s Balinkou domů. Já chytila pěkný chrchlák, mužskej rýmu a Brut měl ráno zahnisaný oko .... myslím, že se těším na další rok, určitě bude lepší než ten letošní
Koukám pani, že si ale umíte užívat života. Nechtějte dohnat všechno co ste nestihla za celý rok najednou
All
Jsme mimo prahu, je tu sice hnusný počásko, ale i přesto moc krásně- hlavně jsme mimo město
Ebony
Sem byla ráno běhat a zdá se, že nejsem tak schátralá, jak sem si myslela. Eště aby mi to vydrželo.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2009 18:00
- Nahlásit

Hyena
Koukám pani, že si ale umíte užívat života. Nechtějte dohnat všechno co ste nestihla za celý rok najednou
mno, aby toho nebylo málo, tak Brut v rámci chytání míčku ukousl pirani špičku ucha .... přišli jsme na to až ve chvíli, kdy jí kapala krev na zem a byla celá upatlaná

Jdu si lehnout se zázvorovým čajíkem a spoustou pohádek

mishi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 10:47
- Nahlásit

Hyena
pani, v tomhle počasí běhat?

Pvosim pvosim mám bojovej úkol, sehnat na březen štěndo černýho labradora. Poradíte mi, kde hledat? Páč já jsem tohle nigdá neřešila, Gastoňáka jsem měla v baráku a Barúúúúna byla náhoda. Švagrová se bude stěhovat do baráčku, tak konečně ke svým 12 kočkám chce psiště, fenku černýho labrouše...

brut
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 13:50
- Nahlásit

Zdravím dámy a přeji hezký, klidný ( hlavně pro naše chlupáče) večer a šťastný vstup do příštího roku

Jinak Brut už má očíčko lepší, pirani zaschlo ucho, takže jsem mohla zkontrolovat škodu ... má stržený kousek + špičička chybí,ale doufám, že to nebude, po nárustu chloupků, tak moc vidět...

No a já jsem přes noc ztratila hlas, takže lehce skřehotám, chrchlám jak tuberák a mám od synka nakázán klid na lůžku .... nejen že se stará o psy, ale obskakuje i mně. Mladá jela zkontrolovat chatu a zítra jde do práce, takže přijede až večer.

mishi
Pvosim pvosim mám bojovej úkol, sehnat na březen štěndo černýho labradora. Poradíte mi, kde hledat?
bohužel ti nepomůžu, labradory nesleduju

mishi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 15:24
- Nahlásit

brut
Joooo, pani, to sem měla loni, ale třá vás uklidní, že u tohodle neplatí jak na novej rok, tak po celej rok, páč já loni nemluvila vůbec, jen jsem šeptala a i to mi dělalo problém, ale jak se to spravilo, melu furt.

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 15:29
- Nahlásit

ahoj všichni,
už jsem z práce doma, pan šéf nás vypustil cca v půl jedný
akorát mě třeští hlava, tak jsem se najedla, sezobla prášek a jdu sebou praštit na gauč
Sivestr bude u nás v klídečku a doma - vzhledem ke změnám v DPH bude Míra asi pořád pracovat

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 16:33
- Nahlásit

Lidičky, tak jsme vyvýletovaný,z čoklůje odloupaný bláto, odpad ve vaně vyčištěný a my se začíná věnovat slavení. Tož s kpt. Morganem v ruce "na zdraví" vaše, vašich blízkých lidiček i čtvernožců. Ať se vám v dalším roce daří.

mishi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2009 18:04
- Nahlásit

My teda zatim kapitána schováváme na později, začínáme vínečkem, ale i tak přeju všechno nej do novýho roku!
Btw: dneska mi mamka popřála do novýho roku ať konečně vypadnem z baráku. Tak sem jí popřála to stejný, páč se uleví všem.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Led 2010 19:21
- Nahlásit

Všechny zdravím

Do letošního roku přeji všem hlavně hodně zdraví a pohodičky

Já už mluvím ... ovšem mám rýmu jak trám a děsně huhlám. Rodina je zklamaná, prý jsem mohla sýpat dýl

mishi
ale třá vás uklidní, že u tohodle neplatí jak na novej rok, tak po celej rok, páč já loni nemluvila vůbec, jen jsem šeptala a i to mi dělalo problém, ale jak se to spravilo, melu furt.
sem ráda, ale omladina ne

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Led 2010 19:41
- Nahlásit

taky zdravím!!!!
rýmu mám jako prase - nebo jako brut? a bolí mě hlava, tak jsem ráda, že jsem doma a nikam nemusim
a zítra budeme mít návštěvu

brut
Člen
# Zasláno: 1 Led 2010 19:57
- Nahlásit

Janiii
rýmu mám jako prase - nebo jako brut?

mishi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2010 19:58
- Nahlásit

Teda to je vstup do novýho roku, co? To gdybysme byli celej rok takový lemry, tak nevim, jak by to dopadlo. Jak jste si užili silvestra?

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Led 2010 20:14
- Nahlásit

Jak jste si užili silvestra?
dobře - doma, v klidu, u telky, BEZ jídla - akorát jsme se navečeřeli, a všechny salámy, veky, sýry zůstaly nedotčeny ... a šlo to i bez toho
po půlnoci jsme šli ven, pod lampou se sejdou vždycky sousedi - babči a tetky, tak jsme si popřáli a asi půl hodiny tam popovídali, i jednohubky jsme tam měli no docela fajn a Berni to trávila v obýváku, aby nedošlo k psychické újmě od rachejtlí

co ty?

wami
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 11:49
- Nahlásit

all
ahoj lidi

tak kdopak z vás si sesumíroval, jak bude celej rok vypadat?

Já jo... tož bráno podle prvního dne:

- ráno mě neustále budou budit psiska, zejména technikama "ukousnu ti nos"
- budu uklízet počůranou a pokaděnou chodbu
- budu mít přátele kolem sebe celý den
- neustále budu padat na hubu a pokoušet se zabít valstní psy (mě kámoška vytáhla na novoroční vycházku, na které se šla Melzí proběhnout za osamělou slípkou, a když jsem ji volala, nekoukala jsem pod nohy, Lump s Banuškou zatáhli, já zakopla o Berunku a spadla jsem přes ni, divže jsme to obě přežili )
- budu trénovat agi, Melzí to celkem půjde, Lump si bude muset přepnout mozeček z "off" na "on", pak bude taky skvělej
- budu baštit zdravě (nic jinýho, než rejži jsem tu k jídlu nenašla )
- budu se pečlivě učit (studijní večer u kámošky, a jééé, pamatuju si celý názvosloví anorganické chemie, paráda, po těch letech, co jsem to viděla naposled! )
- zjistím, že hubnu (kámoška měla váhu... tak jsem 1kg pod dlouhodobým normálem, chjo ) - todel by teda nemuselo platit celej rok, jinak na letošního silvestra budu chrastit kostma
- budu mít spousty plánů, kolik toho stihnu, a místo toho každou půlnoc upadnu na hubu do postele

----

a co vy?

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 11:53
- Nahlásit

Zdravím dámy

Si užívám chvíle klidu, páč jsem konečně chvíli sama doma.

mishi
Jak jste si užili silvestra?
Doma v klídku. Pséci pobývali na střídačku v obýváku a v chodbě, kam se chodili chladit. Udělala jsem pár jednohubek, namazala veku pomazánkou a byla večeře Doma byl i synek a musím říct, jak se nejdřív tvářil našňupnutě, tak se i bavil.... prý to zase až tak hrozný nebylo
Dodělal povinnou četbu "Zločin a trest", což bylo pro mně veliké novoroční překvapení ...teď už mu zbývá jen "Divá Bára"

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 11:58
- Nahlásit

wami
tak kdopak z vás si sesumíroval, jak bude celej rok vypadat?
já raději ne ... hlavně ne tož bráno podle prvního dne: , bych si celý rok mlátila hlavu o stolek ( což se mi včera opravdu při šestém kýchnutí v řadě povedlo )

wami
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 12:04
- Nahlásit

brut
jsem trávila silvestra s Kačkou a Aldorkou

a kupodivu, Aldice byla nějaká našňupnutá, celej večer nevylezla zpod lavice, dokonce se ani nepokoušela sežrat Beru ale prej zrovna začla hárat...
a já na to Kačce povídám: "Už zas, vždyť přece před chvilkou dohárala?!" a ona se tak divně kouká, a říká: "nooo, ona hárala naposled před půl rokem, v červnu..."
Tak mi to chvíli vrtalo hlavou, nějak jsem to nepobrala... a pak mi to došlo... no, už bylo po půlnoci, pár deci vínka v sobě... ona to dohárala nedávno Alurka, ne Aldorka... (tak jsem zas byla za idiota, no )

bych si celý rok mlátila hlavu o stolek ( což se mi včera opravdu při šestém kýchnutí v řadě povedlo )
což o to mlácení, to je až na šestej pokus... jen doufám, že se tě nebude držet celej rok nějaká choroba to se zakazuje!

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 12:15
- Nahlásit

wami
jsem trávila silvestra s Kačkou a Aldorkou

Aldice byla nějaká našňupnutá, celej večer nevylezla zpod lavice, dokonce se ani nepokoušela sežrat Beru
hmmm, bych se taky divila .... se těším, až holky zase uvidím

Tak mi to chvíli vrtalo hlavou, nějak jsem to nepobrala... a pak mi to došlo... no, už bylo po půlnoci, pár deci vínka v sobě... ona to dohárala nedávno Alurka, ne Aldorka...

Aluška se včera koupala v Berounce.. Martin z ní byl na mrtvici, protože tam letěla jak splašená. Jinak jí fakt chybí špičička ucha a zřejmě to bude malinko vidět. Brut se samozřejmě nekoupal, má prý rozum... jen poštěkával na břehu a dokud piraňa nevylezla, tak byl děsně nervozní.

což o to mlácení, to je až na šestej pokus...
nechci žádné mlácení ani na šestý pokus.... sem se tak lekla, že jsem zapomněla kýchat

jen doufám, že se tě nebude držet celej rok nějaká choroba to se zakazuje!
mno, to doufám taky, mám toho naplánovanýho moc a na chorůbky není místo

wami
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 12:24
- Nahlásit

brut
Jinak jí fakt chybí špičička ucha a zřejmě to bude malinko vidět.
jak velká špičička? Lumpovi chybí tak 2 mm, ale vím to jen já, že má to ucho o špetičku kratší... takže třeba to u Alušky taky uvidíš jen ty, ale jinak si toho nikdo nevšimne

sem se tak lekla, že jsem zapomněla kýchat
no vidíš, tak to vlastně bylo docela pozitivní!

mám toho naplánovanýho moc a na chorůbky není místo
jen doufám, že se ti tak taky někam vlezem... i když myslím, že nejdřív v únoru, neb Praha je teď jen cca 14 dní od sebe, a poslední víkend v lednu jsem v práci...

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 12:33
- Nahlásit

wami
jak velká špičička?
bych řekla do těch 2mm, ale jak tam nemá chloupky, tak to vypadá hůř než to nakonec bude

no vidíš, tak to vlastně bylo docela pozitivní!
moc dlouho to pozitivní nebylo

jen doufám, že se ti tak taky někam vlezem...
nebooooj, s váma se přece počítá předem

i když myslím, že nejdřív v únoru, neb Praha je teď jen cca 14 dní od sebe, a poslední víkend v lednu jsem v práci...
mno, však jsme únor domlouvaly a rodinka už o tom ví... tak teď jen být v pořádku a můžu se těšit

wami
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 12:45
- Nahlásit

brut
ale jak tam nemá chloupky, tak to vypadá hůř než to nakonec bude
přesně tak... jak jí to obroste chloupkama, nikdo to nepozná

tak teď jen být v pořádku a můžu se těšit
se těším už teď...

a stejně ti pak někdy zavolám a budem domlouvat Prahu teď, ok? akorát mám problém s bedýnkama, resp. mám jen 1 fční bedýnku na 2 psy, tak asi bude třeba Melzí brát v pražském MHD na ruce... půjde to i tak...?

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 13:23
- Nahlásit

wami
jak jí to obroste chloupkama, nikdo to nepozná
s tím počítám

se těším už teď...
takéééé

stejně ti pak někdy zavolám a budem domlouvat Prahu teď, ok?
to víš, že jo.... bez problémů volej

resp. mám jen 1 fční bedýnku na 2 psy, tak asi bude třeba Melzí brát v pražském MHD na ruce... půjde to i tak...?
přežije malá cestu v psí tašce ( takový tý hadrový)? Že by jsem si jí vzala od Jitky, Melzí by měla svojí boudičku a pro Beru na spaní bych připravila přepravku od Sviní

wami
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 13:27
- Nahlásit

brut
přežije malá cestu v psí tašce ( takový tý hadrový)?
no... malá to asi přežije, ale nedala bych krk za tu psí tašku, že to přežije ona...

Melzí se celkem umí chovat i v MHD, spíš mi šlo o to, aby ji nikdo nezašlápl, Berunka v bedničce při cestování většinou usne, tak bych ji nechala v bedýnce...

Mno, a musím tedy holky vyfotit, ona Berunka už Melzí začíná dohánět, tedy zdaleka ne váhou, ale výškou už skoro jo, tak bych tedy tipla, že kočičí přepravku přece jen přeroste...

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 13:35
- Nahlásit

wami
malá to asi přežije, ale nedala bych krk za tu psí tašku, že to přežije ona...
když přežila Králíčka, tak i malou Berunku

Melzí se celkem umí chovat i v MHD, spíš mi šlo o to, aby ji nikdo nezašlápl, Berunka v bedničce při cestování většinou usne, tak bych ji nechala v bedýnce...
pokud zase pojedeš vlakem, tak si je převezmeme na Hlaváku a hned pojedeme vlakem domů, takže by šlo jen o nástup do vlaku a vystoupení z vlaku ... přímo ve vlaku bych je vyndala

musím tedy holky vyfotit, ona Berunka už Melzí začíná dohánět, tedy zdaleka ne váhou, ale výškou už skoro jo, tak bych tedy tipla, že kočičí přepravku přece jen přeroste...
Meluzínka se vejde i do Sviní přepravky... navíc bych stejně sundala víko a nechala jen ten spodek tak, aby měla své místečko, ale neomazovalo jí pohyb

wami
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 13:37
- Nahlásit

brut
tož tak to by šlo...

teď ještě, aby mi ji palice plesnivý nesežrali a bude to OK...

hele, podrobnosti domluvíme telefonicky, ju? Já jen měla strach, aby to šlo, a esi to pude, tak paráda...

jdu bandu prohnat venkem...

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 13:40
- Nahlásit

wami
teď ještě, aby mi ji palice plesnivý nesežrali a bude to OK...
mno, Brut jí max. pozvrací a piraňa bude otravovat Melzí, takže bych řekla, že nebezpečí nehrozí

podrobnosti domluvíme telefonicky, ju? Já jen měla strach, aby to šlo, a esi to pude, tak paráda...
jj, bez problémů .... nějak to dáme do kupy, aby vše dobře dopadlo

miisha
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 15:44
- Nahlásit

tak tu máme zase sníh a mráz, došli sme z vycházky jak rampouši, ale becherovka to spravila...pobulela jsem si u Posledního Mohykána a můžu jít asi spát

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání