Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 12:53
- Nahlásit

brut
. páč už jsem si zase cvrnkla do trikotu

že tys přestala pít ty brusniky, viď?

já taky ne

lepší kolikrát nevědět

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 13:02
- Nahlásit

brut
se nedivím, když bejci nejsou na psy zvyklí, tak dokážou setsakra ublížit... ovšem vím o australácích, kteří i ty nezkušené bejky zvládli na jedničku z hvězdičkou
No mladej bejky rozhodně zvlůádala, ale jaksi pozapomněl, že se v ten okamžik mezi bejky fláká i jeho páníček
Jináč jejich "pasení" znám. Kdo myslíš, že Hyence rozvinul její beztak silné vlohy ke štípání do holení

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 13:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Vypadá to, že společná výuka němčiny bude mít stejně katastrofální následky, jako když se mnou Brtnik jede v autě když řídim . Jeho nejapný poznámky k úpravě mýho sešitu budou mít pro něj zřejmě fatální následky

Blbý je, že tady ho nemůžu vysadit uprostřed obří pražský křižovatky.
ale můůůůůůůůůžeeeeššš
Bo ženský za volantem ho nepřejedou bo budou soucitit s tebou a řikat si.. to je tak když chlap kecá ženský do řízení
a chlapy ho nepřejedou ze soucitu že má doma tákový napnutý klima

Mishi
sníh a smailík u mě fakt většinou nejde dohromady ale tentokrát je tolik katastrof že sníh už je to nejmenší
Krom toho kdyby ho bylo takhle málo tak ho mám i docela rád.. u mě fuguje: čím víc sněhu = tím víc nemám raád
A na víkend hlásí trvalý sněžení tož to budu asi zasejc drobek nakrknutá

A kluziště nebé, bo maminka je akční a velkou většinu vody vysušila zatímco sem se poflakovala v práci u účetnictví

Bré odpoledne

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 13:04
- Nahlásit

PetraK
že tys přestala pít ty brusniky, viď?
přestala ...ale to nemá nic společnýho s dnešním vaším perlením

lepší kolikrát nevědět
to je fakt..... občas musím vést hovor s bývalým manžílkem a to jsou pak perličky, že se řehtám ještě hodinu po položení telefounu ( to že si plete mé jméno se jménem své nynější přítelkyně je to nejmenší, ale třeba posledně mi říkal: "cvrčíčku" předtím to byla "kopretinka" a ještě předtím "prdelinka" ... zpočátku jsem reagovala "Cóóó? Jak jsi mi to řekl?" On se pravidelně vyděsil a snažil se vše zamluvit, pak se donekonečna omlouval, že to vlastně nebylo na mně.. teda myšleno, takže jsem končila hovor tím, že zavolám za chvíli - až se dořehtám. Když jsme byli spolu, tak jsem od něj nikdy žádný takový "drobnůstky" neslyšela. Za to teď si jich nedobrovolně užívám ažaž)

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 13:09
- Nahlásit

Hyena
No mladej bejky rozhodně zvlůádala, ale jaksi pozapomněl, že se v ten okamžik mezi bejky fláká i jeho páníček
to muselo být pokoukáníčko

Jináč jejich "pasení" znám. Kdo myslíš, že Hyence rozvinul její beztak silné vlohy ke štípání do holení
australák, kdo jiný .... až se uvidíme, tak musíme pustit holky vyběhat pospolu... sem zvědavá, jak se Al bude tvářit na to, když jí popase nějaká jiná čtyřnohá chlupatina

Fajka
kluziště nebé, bo maminka je akční a velkou většinu vody vysušila zatímco sem se poflakovala v práci u účetnictví
fííííháááá, ty máš ale akční maminku

A na víkend hlásí trvalí sněžení tož to budu asi zasejc drobek nakrknutá
to hlásej už na zítra

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 13:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
fííííháááá, ty máš ale akční maminku
jj sice někdy sem z ní na prášky ale jinak je zlatá

to hlásej už na zítra
kuuuš babo pardon cvrčíčku fakt??? to sem přehlídla
aspoň že už se zase prodlužuje den, páč já tu zimu a tmu fakt nemusím...já cíííííí jaroooooo

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 13:36
- Nahlásit

Fajka
kuuuš babo pardon cvrčíčku

aspoň že už se zase prodlužuje den, páč já tu zimu a tmu fakt nemusím...já cíííííí jaroooooo
a to bydlíš na horách

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 13:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

jsem ráda, že jsem svým popisem první učební hodiny tak pobavila

ale můůůůůůůůůžeeeeššš
Bo ženský za volantem ho nepřejedou bo budou soucitit s tebou a řikat si.. to je tak když chlap kecá ženský do řízení

no nemůůůůůžu, to jsem mohla a dělala, když jsme s tím autem na tej křižovatce stáli a on byl za chytrýho. Tak šel. Ale jak ho mám vysadit z auta uprostřed křižovatky,dyš jsme v kůchni, to fakt jako nevim teda . Tam ho můžu leda tak vysadit na linku. Ale to ho neunesu a pak to nemá tu pointu

má doma tákový napnutý klima

no to má. Hned ráno sem ho napnula, páč jsem ho svinsky zkoušela ze slovíček, ha. Pak to na mě zkusil kombinací slovíčka z první lekce a refrénu Štajní písničky. Vytřela sem mu zrak, zkombinovala a dala dohromady po sto letech svou první německou větu. Zněla: Heute kocht die Eifersucht

A kluziště nebé, bo maminka je akční a velkou většinu vody vysušila

zlatý naše mámy!! ešče že je člověk má! No a až vás pani naštve, můžete jí vyčíst, že vás tímto připravila o výdělek z kluziště

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 14:31
- Nahlásit

Holkýýýý, už to můžu prásknout.... začátkem června se koná první speciál v coursingu pro australáky.
Už teď je přihlášených 6 pséků a to se ještě ani pořádně nerozeslaly pozvánky ( což je dost komplikovaný, kor, když na některý lidi nemáme spojení).
Musím najít nějaký sponzory, ale jinak je to supéééér a jsem zvědavá, kolik se ich nakonec sejde ( doufám, že hodně )

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 14:35
- Nahlásit

brut
Týjofka vy se máte!!!!! škoda že nemám australáka , hned bych jela taky

Dneska je na horách krásně

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 14:39
- Nahlásit

Fajka
Týjofka vy se máte!!!!!
my to s Barčou ( MSC) domlouvaly už loni na jaře, mno a ona má před porodem, nudí se, tkaže udělala super akční kalendář coursingů, kde si přijde na svý kde jaký plemeno + bude několik víkendovek, závodů atd. Fakt se těším a doufám, že piraňa bude mít buď odháráno nebo ještě hárat nezačne

škoda že nemám australáka , hned bych jela taky
škoda ... jedeme do Slavětína, tam by se vám líbilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 14:54
- Nahlásit

brut

ale to nemá nic společnýho s dnešním vaším perlením

to se pleteš. Dybys pila brusinky a cvičila močák, tak se neznečistíš, když něco napíšu

"cvrčíčku"

ty vole!!! Budu se muset jít převlíknout, uvařit brusinky a pocvičit močák, todle mě odrovnalo

Cvrčííííčkuuuuuuuuu!!!

Fajka
kuuuš babo pardon cvrčíčku

jehehéééééé

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 14:55
- Nahlásit

brut

Holkýýýý, už to můžu prásknout..
ty jofkta a podle toho co píšeš o sponzorech, který budeš shánět - ty seš pořadatel??

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 14:56
- Nahlásit

Fajka

jéžiš marjá! A já musim dřepět v kanclu

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 16:17
- Nahlásit

PetraK
Dybys pila brusinky a cvičila močák, tak se neznečistíš, když něco napíšu
myslím, že i přesto všechno by močák vaše dnešní perlení nevydržel

ty vole!!! Budu se muset jít převlíknout, uvařit brusinky a pocvičit močák, todle mě odrovnalo
chii, chii, chii

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 16:19
- Nahlásit

PetraK
ty jofkta a podle toho co píšeš o sponzorech, který budeš shánět - ty seš pořadatel??
už je to tak ... samozřejmě ještě s jednou holčinou a pod ochranými křídly Barči

Fajka
buď ráda, u nás je zataženo, zima jak v morně a ještě tu smrdí smog
Sem se před chvilkou vrátila z venčení ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 16:23
- Nahlásit

brut

chii, chii, chii

se nesměj. Vono na tebe taky dojde. A jak Tě znám, nebude to ani dlouho trvat

už je to tak ...

tož pevný nervíky přeju teda.

zima jak v morně a ještě tu smrdí smog

no a v řepácích ještě návdavkem nějaký prase ráno vypouštělo před přistáním palivo dost nízko

brut
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 16:30
- Nahlásit

PetraK
se nesměj. Vono na tebe taky dojde. A jak Tě znám, nebude to ani dlouho trvat
sem raději neslyšela

tož pevný nervíky přeju teda.
děkuji, budu je potřebovat ..... hlavně ve chvíli, kdy bude těch australáků pospolu víc jak dva ( což bude jisto jistě )

mishi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2010 20:12
- Nahlásit

Ten Gastoňák je táááááááááák votravnej! To je hrozný, si nemůže pořádně hrát, jak je tady všude dlažba a plovoučka a jemu to ujíždí. A zrovna dostal tenisák a hrdě si ho nosí a že mu ho máme jako sebrat, jenže hoňte se s nim, dyž furt padá...

Jináč Fajuš, nic si z toho nedělej, nám už zas měsíc nedělaj na baráku (dyž mohli) a v pondělí maj přijít pokládat tašky a bude zrovna hafo sněhu. Ale což, mě to vlastně nemusí zajímat, že?

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 01:56
- Nahlásit

Fajka
tak jsem se chtěla kouknout, jak krásně je na horách a vona je tam tma, jako tady :-D

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 08:30
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁAAAÁÁÁÁAAAAÁJN!

mishi

To je hrozný, si nemůže pořádně hrát, jak je tady všude dlažba a plovoučka a jemu to ujíždí.

Čudinka malej a v novým to budete mít řešený kobercema?

nám už zas měsíc nedělaj na baráku (dyž mohli)

pane bože, já už bych byla asi dávno ve futrále, páč by mě vzteky kleplo

Eimy

tak jsem se chtěla kouknout, jak krásně je na horách a vona je tam tma, jako tady

no tak je to v podstatě jedno, kde člověk je, páč tady taky neni nic vidět

mishi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 09:10
- Nahlásit

PetraK
No, bude všade lino a sem tam koberec. Lino mu tak nevadí, schválně jsme vybrali takový hrubší, páč koberce jako fakt nemusim. Dlažba bude jen v chodbě a v koupelnách, ale i tam jsme vybírali hrubou, aby to tolik neklouzalo. Ono to pak bude dobrý i pro děcka.
jináč tenisák drží! Z Gastoňáka ničitele se stal Gastoňák neničitel?

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 09:41
- Nahlásit

Mlha předemnou mlha za mnou tu je tma jak f p.... (dopln si každý sám dle svého uvážení )
Eimy
tak jsem se chtěla kouknout, jak krásně je na horách a vona je tam tma, jako tady :-D
no on to je obrázek z webkamery kterej se k mému úžasu i když se přenese sem tak se pravidelně aktualizuje
takže záleží na tom kdy koukáš

mishi
Jináč Fajuš, nic si z toho nedělej, nám už zas měsíc nedělaj na baráku (dyž mohli) a v pondělí maj přijít pokládat tašky a bude zrovna hafo sněhu. Ale což, mě to vlastně nemusí zajímat, že?
no jo to znám vánoce, dovolená svátek, pak je někdo nemocnej a člověk místo toho aby stavěl nebo rekontruoval třeba půl roku tak to má tak minimálně na dva
Ale mě se povedl husarský kousek... a sehnala sem řemeslníky co nám příjdou udělat obložení a prej do konce týdne dovezou matroš a za 14 dní bude hotovo .. to sem teda zvědavá ale hlavně že už se to zase hne kupředu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 09:44
- Nahlásit

mishi

Lino mu tak nevadí, schválně jsme vybrali takový hrubší, páč koberce jako fakt nemusim. Dlažba bude jen v chodbě a v koupelnách, ale i tam jsme vybírali hrubou, aby to tolik neklouzalo. Ono to pak bude dobrý i pro děcka

jo ono se dneska už dá sehnat, že ten povrch není takovýn to klasický zrcadlo, to je fakt.

ináč tenisák drží! Z Gastoňáka ničitele se stal Gastoňák neničitel?

anebo.... kvalitní zboží

Fajka

takže záleží na tom kdy koukáš

dneska se kouká mlhavě, to huž sem zjistila

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 10:09
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Vůbec se nedivím, že piraňa nechce být venku .... nejen že tu máme mlhavo, ale zimu jak na Sibiři ... já chci jaróóó

mishi
To je hrozný, si nemůže pořádně hrát, jak je tady všude dlažba a plovoučka a jemu to ujíždí.
taky máme všude dlažbu a u dětí plovoučku. Zatím s tím žádný pes neměl problém a doufám, že to tak i zůstane.

A zrovna dostal tenisák a hrdě si ho nosí a že mu ho máme jako sebrat, jenže hoňte se s nim, dyž furt padá...
tohle je na pytel... člověk by mu chtěl udělat radost, ale ví,že by se chudák přerazil.....

nám už zas měsíc nedělaj na baráku (dyž mohli) a v pondělí maj přijít pokládat tašky a bude zrovna hafo sněhu.
taky dobrý ... nesnáším řemeslníky ( fakt najít šikovnýho, slušnýho řemeslníka je kor tady umění)

Fajka
Ale mě se povedl husarský kousek... a sehnala sem řemeslníky co nám příjdou udělat obložení a prej do konce týdne dovezou matroš a za 14 dní bude hotovo .. to sem teda zvědavá ale hlavně že už se to zase hne kupředu.
hezkýýýý, šikulkáááá ..... můžu jen závidět. My budeme snad letos dodělávat ložnici a už teď se děsím ( jen musím počkat na jaro, páč v tomhle počasí nemůžu mít otevřený okna po celej den)

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 11:03
- Nahlásit

Fajka
jojo, mně to došlo, ale nemohla jsem to nenapsat Připomnělo mi to takový ty pohlednice "Praha v noci" a tak Manža nedávno navrhnul, že se přestěhujem někam na hory... tak jsem mu řekla, že neee, že sníh ráda mám, ale všeho moc škodí

PetraK
už to vidim heč

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 11:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

nazdar Cvrčíčku

Eimy
už to vidim heč

já taky a.... krása!!

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 11:56
- Nahlásit

PetraK
nazdar Cvrčíčku
.... že sem sem něco psala

Víte jak to vypadá u nás doma? Si hraju s hmotou Fimo a dělám naušnice, přívěšky atd. Sice bych měla minimálně vyprat prádlo, uvařit a poklidit, ale mně se děsně nechcéééééé nic dělat, takže mám dneska odpočívací a hrací den

mishi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 12:09
- Nahlásit

Fajka
Tichá závist. Vlastně spíš hlasitá. Ale vy si to zasloužíte, páč už máte snad svoje nervy za sebou...

brut
No jo, je to halt těžký s tim psištěm, ale on se drží a doufám, že ještě dlouho bude, i gdyž jsem teď měla takový to období, gdy sem ho mohla víc pozorovat a všimla jsem si, že se zase zhoršil, ale fakt se snaží! Navíc si na nás teď zase zvyknul přes svátky a mám ho furt za prdelí. je top vyloženě takový to, že do šesti večer spí, maximálně vyleze s mamkou ven na zahradu, ale v šest budíček a heléééé, panička je doma! Zaboří rypák do klína (v případě sedícím) bo hlavu mezi moje nohy (v případě stojícím) a huž se ho celej večír nezbavim. Průšvih je to při cvíču, páč on tomu nerozumí a je to děsná psina, když cvičíte tak vážný cvičení, jako je jóga a do toho vám vleze takovejhle rozchechtanej ksicht k hlavě (bo mezi nohy bo kamkoliv, gde ho nečekáte). To se pak jen válíme po zemi a řepíme se.

Jsem trochu odbočila.

mishi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2010 12:13
- Nahlásit

brut
nechceš z toho fima zkusit něco obrovsky kreativního jako dárek třá cérušce? Jsem takhle jednou dostala svíčku pinďoura. Jo a pak taky erotický těstoviny pro dámy, ale teda ty s vláčkama a autíčkama mě braly víc.

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání