| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 21:55
- Nahlásit
mishi
Jablunko, gde že to teď bydlíš? To je nějakej starší domek? Páč kachlový kamna, to se asi do novejch moc nedělá, viď?
Ve Vilémově u Golčova Jeníkova a dům je 100 let starej.A možná si i lidi můžou pořídit kachláče i do novýho,ale nevím jestli by to bylo ono.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 21:57
- Nahlásit
PetraK
někdy ani ne. Zvlášť když tě osloví : "Ty hruštičko!!"
mi to nedalo ... ´Hruštičko
no to doufám, páč jinak se mi ten rozbujelej libeček zas rozeběhne po záhonu
to zvládneme.... letos budeme mít trochu akčnější, ale vše je krásně naplánovaný ( tekže i bejlí bude) , tak se nám to určitě někde zasekne
tý žjovka, ale myslím, že to se asi neprodává.
prodává ... jen si pro ně musím dojet do Práglu nebo to risknout a koupit je přes net ( tam je ale nemůžu vyzkoušet)
dyslektiku
bych ti přála číst něco po mladým ... teď dával dohromady Zločin a trest .... ovšem trest to byl pro mně, když jsem kontrolovala obsah
Fajka
tak to abych sem se svejma právě sežranejma utopencema ani nelazla což
nejím utopence, takže klidně můžeš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:13
- Nahlásit
Fajka
ale já nejsu z Liberce
sem myslela jako obecně. Jede do Liberce, rovná se celý Jizerky
já mám ještě tak dvě tři porce
to zas bude fbaráku bordel
to je výdělečnější než kluziště, do toho di.
brut
mi to nedalo ... ´Hruštičko
,nejseš nějak moc fšímavej Cvrčíčku??
tak se nám to určitě někde zasekne
to znám, klídek. žádný hrocení.
Měli jsme domluvený že přijede kámoška až z dalekýho Brna, fšecko na fest. A výsledek ? Neklaplo to
bych ti přála číst něco po mladým
mi stačej moje vlastní báje a pověsti. Sem dyslektik, dysgrafik, dysnumerik. Sem prostě DYSHARMONIK
jen si pro ně musím dojet do Práglu
nikam nejezdi, radši přijeď na kafe a bejlí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:24
- Nahlásit
brut
nejím utopence, takže klidně můžeš
jé ty taky něco nejíš? já myslela že jíš všecko
PetraK
sem myslela jako obecně. Jede do Liberce, rovná se celý Jizerky
to mě připomíná...
Praha ? kde to je?
- ve Vídni
to je výdělečnější než kluziště, do toho di.
máte štěstí paní že sem už doládovala ty brambůrky bo jináč bych se udusila
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:26
- Nahlásit
PetraK
nejseš nějak moc fšímavej Cvrčíčku?? )
to víš, čtu i jiný témata ... Hruštičko
to znám, klídek. žádný hrocení.
já nic nikdy nehrotím, jen sem občas netrpělivá, hlavně, když něco slíbím a pak to nejde splnit... to je zrovna Jablůnka
mi stačej moje vlastní báje a pověsti. Sem dyslektik, dysgrafik, dysnumerik. Sem prostě
ty určitě ... až se uvidíme, tak ti vezmu ukázat synkovu práci.. ono luštit jestli je tam napsáno bláto nebo plato je docela síla
nikam nejezdi, radši přijeď na kafe a bejlí.
to přijedu, ale dřív pojedu do Práglu.... na ko, tak se kouknu po těch klipsnách
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:30
- Nahlásit
Fajka
jé ty taky něco nejíš? já myslela že jíš všecko
a kde jsi k tomu přišla? Já nejím skoro nic mlíčnýho ( myslím tím jogurty, pacholíky atd. + to mlíko), pak nejím skoro žádné uzeniny, vepřové, hovězí.....
Ale jinak jím opravdu všechno
JO a řemeslníci příjdou fakt v pátek už je to na beton
to zas bude fbaráku bordel
já ho mám furt
Jinak víte, jak se píše na pc se psem, který se vám válí na klíně? Blběěěěěě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:30
- Nahlásit
brut
nejseš nějak moc fšímavej Cvrčíčku??
to víš, čtu i jiný témata ... Hruštičko
ale... zní to kapek příhřátě
jen sem občas netrpělivá, hlavně, když něco slíbím a pak to nejde splnit...
znám. Sem tak netpělivá, že se doma pohádáme
ty určitě
fakt. já neke. Vypadávaj mi písmenka. Jak v růčopsaní, tak na klábosnici. Si někdy všimni sválně. Páč mi prostě hlava dělá rychlejš než ruce. Ty nestíhaj prostě. Jenže když jsem byla malá, tak se dysharmonici neřešili, takže na to, že sem disharmonik, sem si musela diagnózu stanovit sama
synátorovi náhodou rozumim. A řekni mu, že až bude starej, bude to ešče horší
Kdy jedeš na KO?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:33
- Nahlásit
Fajka
Praha ? kde to je?
tak to neporadim
ale já si na tom se zeměpisem špatně.
Dneska jsem si popletla spisy Ázerbajdžán a Arménie- no co. Á jako A, ne? A šéf pravil: "Asi zase budu muset přinýst mapu!" . Marná lásky snaha
máte štěstí paní že sem už doládovala ty brambůrky bo jináč bych se udusila
já mám štěstí?? Já ne. já brambůrky nejedla.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:35
- Nahlásit
brut
a kde jsi k tomu přišla
čéče nevím nějaká asi mystifikace bo co
kde jsi k tomu přišla? Já nejím skoro nic mlíčnýho ( myslím tím jogurty, pacholíky atd. + to mlíko), pak nejím skoro žádné uzeniny, vepřové, hovězí.....
aha tak to si jak můj tata, ten jí všechno akorát nejí to to to a to .......
takže kdyby řekl co jí je to kratší
já ho mám furt
no to my taky akorát ted to bude jinej bordel a nebo bordel dvojitej
ale ten měsíc se to vydrží....všímate si jo.... nějak nepočítám s tím že by bylo za 14 dní hotovo
Jinak víte, jak se píše na pc se psem, který se vám válí na klíně? Blběěěěěě
ale zasejc tě krásně hřeje ne???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:37
- Nahlásit
Fajka
a nebo bordel dvojitej
řiká se bordel na druhou.
Že ty si taky dysnumerik??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:39
- Nahlásit
PetraK
ale... zní to kapek příhřátě
kapek?
znám. Sem tak netpělivá, že se doma pohádáme
a jéje... vy bydlíte u nás?
fakt. já neke. Vypadávaj mi písmenka. Jak v růčopsaní, tak na klábosnici. Si někdy všimni sválně. Páč mi prostě hlava dělá rychlejš než ruce. Ty nestíhaj prostě.
mladýmu nejen vypadávaj písmenka, ale on je zaměňuje...což mně způsobuje deprési
synátorovi náhodou rozumim. A řekni mu, že až bude starej, bude to ešče horší
až odmaturuje... do tý doby do něj musím natlouct trochu rozumu
Kdy jedeš na KO?
až nebudu mít okolo baráku ledofku ...ale néé, po patnáctým se mám objednat, takže bych to viděla do 22, že pojedu
Jinak jedu do Práglu v pátek.... budu hlídat wami Meluzínku s Berunkou, tak je musím vyzvednout
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:45
- Nahlásit
Fajka
čéče nevím nějaká asi mystifikace bo co
že by z toho, co peču a vařím?
aha tak to si jak můj tata, ten jí všechno akorát nejí to to to a to .......
takže kdyby řekl co jí je to kratší
tak to néééé, já ti vyjmenoval vše co opravdu nemusím... ale jsem schopná to sníst. Vyloženě jídlo, které bych nesnědla ( teda mimo exotických nebo nějakých červů atd.) nemám. Jsem schopná sníst z běžných jídel a různých kombinací vše... jen mi to prostě nechutná ( a navíc to ani kolikrát nesmím)
no to my taky akorát ted to bude jinej bordel a nebo bordel dvojitej
my máme mimo běžnýho bordelu ještě ten stavební, páč je několik míst rozbordelenej a není nikdo, kdo by to dodělal
ale ten měsíc se to vydrží....všímate si jo....
áááá, koukám, že jsi poučena
ale zasejc tě krásně hřeje ne???
to jo, ale taky děsně tlačí ... páč je holka kostnatá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 22:46
- Nahlásit
PetraK
řiká se bordel na druhou.
Že ty si taky dysnumerik??
ste mě prokoukla paní a to si představte že ještě k tomu někdy blbnu na kvadrát
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 23:05
- Nahlásit
Brý podvečer ve spolek. Stavím se na skok, jen co dovařím polívku a jdu spinkat. Tuhle část dne už mi asi závidět nebudete
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 23:13
- Nahlásit
Hyena
Brý podvečer
Tuhle část dne už mi asi závidět nebudete
nezávidím ti hlavně odpoledne a podvečer ... zítra nebudu mít hrací den, ale pracovní... holt jsem dneska odpočívala, takže zítra musím dodělat práci za dnešek ( a vymyslet oběd, což je trochu problém:lol
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2010 23:42
- Nahlásit
brut
Vytáhneš z lednice Vetamix, hodíš s cibulkou na pánev, uvaříš rejži a máš rizoto )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 04:17 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
kukukuku
pro paní Berníkovou
to jako nevstávám, to ještě nespím, pač mám zítra (dneska ) od 9 hodin zkoušku tak dobrou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 08:25
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
Eimy
Eiiiiiiimyyyyy
vona je magor! Do půl pátý se učí! tak doufám, že to dneska klapne.
Fajka
a to si představte že ještě k tomu někdy blbnu na kvadrát
No tak to už je matematika z MATFYZu todleto, to nespočitám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 08:27
- Nahlásit
Fajka
dneska ráno je na Sněžce větčí zima než včera v noci. Sem ukazovala Brtnikovi tmu na Sněžce a bylo -10,5.
tady je taky kapek chladno teda, fšichni se čílej, já jsem spokojená
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 10:10
- Nahlásit
Dobré ránko dámy
Já měla lehce akční dobu mezi půldvanáctou a půljednou.
Mužskej šel odnést nějaký papíry jednomu svýmu kolegovi...pánovi v důchodu. No a protože potřeboval ještě změřit pc vedení, tak se tam nějak zasekl. V jedenáct mi došla smska, že už jde, v půl dvanáctý mu volám, kde je, že Brut vyvádí za dveřma, páč chce jít ven... prý za chvíli bude doma. V půl jedný mu volám znovu s tím, že sem z Brutem teda došla ( spíš bych měla říct doklouzala a celou cestu se modlila, aby jsme nepotkali kočku, páč bych to na tom ledu neustála) a kde teda je. A on mi povídá, že se teprve obléká a vyráží. Pravda je, že byl pak doma za chvilenku a hrozně se divil, když jsem mu říkala, že "vlk taky sliboval"
No a aby se to nepletlo, tak přesně v době, kdy jsem čekala na mužskýho, tak nám pod oknama zastavilo nějaké autí a tůrovalo motor ....... vydržela jsem asi 20min, pak sbalila piraňu a šla je upozornit, že je noc a ať jdou někam jinam.... hádejte, kdo to byl? ... naši cikáni, kdo jiný. Naštěstí jim došlo, že do baráku nezalezu do tý doby, dokud neodjedou, takže se odporoučeli před svůj barák ......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 10:14
- Nahlásit
brut
že "vlk taky sliboval"
asi ňáký zpožďovací záření či co. Brtnik šel fčera na domovní schůzi ohledně toho co dál s tou naší panelákovou nádherou. V šest. Doma byl v půl jedenáctý
nějaké autí a tůrovalo motor....... vydržela jsem asi 20min, pak sbalila piraňu a šla je upozornit, že je noc a ať jdou někam jinam.... hádejte, kdo to byl? ... naši cikán
hele to je jejich nějaká oblíbená činnost, co si tak pamatuju z Dejvic.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 10:14
- Nahlásit
Hyena
Vytáhneš z lednice Vetamix, hodíš s cibulkou na pánev, uvaříš rejži a máš rizoto )
nemám vetamix ..... a navíc bych to rizoto musela udělat do necek, aby se doma napapinkali
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 10:20
- Nahlásit
PetraK
asi ňáký zpožďovací záření či co. Brtnik šel fčera na domovní schůzi ohledně toho co dál s tou naší panelákovou nádherou. V šest. Doma byl v půl jedenáctý
taky dobrýýýý ...... jen sem byla maličko naštvaná, že jsme musela s Brutem. Já s ním večer nechodím od tý doby, co jsem měla díky jeho lovení koček zlomenou hnátu ..... mno a mladej byl už v peelechu. Kdyby ten můj chlap dal vědět včas, tak jsem vyslala synka.... jenže tohle je zřejmě moc složité uvažování
hele to je jejich nějaká oblíbená činnost, co si tak pamatuju z Dejvic.
jo, je.... tůrujou často, ale málo kdy nám pod okny, páč jsem pak lehce nas*ánkovaná a nebývám zrovna příjemná. Však se včéra přesvědčili, že když mně vytáhnou zbytečně z baráku, tak jsem "milá, jemná a příjemná"
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 10:29
- Nahlásit
PetraK
mám jí jooo dostala jsem dva body za mateřství, takže mám dokonce Bčko fuj, ale mohla bych si jít lehnout
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 10:34
- Nahlásit
Eimy
mám jí jooo
volejte sláva a pět dní se radujte ..... takže teď ještě 4 a máš hotovo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 10:42
- Nahlásit
brut
jen sem byla maličko naštvaná, že jsme musela s Brutem
no abych Tě potěšila - nebyla jsi v tom sama. Páč jsem včera oblestila velblouda zvaného Ešus /páč ten smeták zas jakou dobu nepil / a dala mu vylemtat asi tak 67 litrů zeleninovýho vývaru. Sem si myslela, že Brtnik tak nějak jako třeba na osmou příde. V osm vyndavám pizzu z pece, Brtnik nikde, v devět Ešus zkřížený nohy, Brtnik nikde. A já mokrou hlavu, páč jsem si jí myla. Tak jsem si narazila dvě čepice, nasadila kapucu a děkovala bohu,za to že jsem Ešusa naučila povel čůrám, čůrám. Vypustila jsem ho aby se vypustil a hned jsme mazali dom. Vypadala sem ale v těch dvou čepicích divně, modlila jsem se, aby nešel nikdo Nebo třeba daf ze schůze
. jenže tohle je zřejmě moc složité uvažování
to bys po nich fakt chtěla moc
Však se včéra přesvědčili, že když mně vytáhnou zbytečně z baráku, tak jsem "milá, jemná a příjemná
Eimy
mám jí jooo
tak jí našla! KOnečně
pardon, to se nedalo nevyužít
ALE posílám gratulace, si čičkovnáá matka pluku. Jdi chrnět.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 10:56
- Nahlásit
PetraK
no abych Tě potěšila - nebyla jsi v tom sama.
to víš, že mně to těšíííí
Tak jsem si narazila dvě čepice, nasadila kapucu a děkovala bohu,za to že jsem Ešusa naučila povel čůrám, čůrám. Vypustila jsem ho aby se vypustil a hned jsme mazali dom. Vypadala sem ale v těch dvou čepicích divně, modlila jsem se, aby nešel nikdo Nebo třeba daf ze schůze
škoda, že jsem vás paní neviděla.... sem mohla mít veselej večer
to bys po nich fakt chtěla moc
sem to v noci taky říkala
Zítra tu budu mít super veselo a už teď se těšííííím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 11:12
- Nahlásit
Nazdar děfčata, ste tady ňáký klikařky, tak se jen zeptám - mařena eště furt neni naklikaná, nechápe to, i když dělám kli-odměna (ta přichází strašně rychle, v pikosekundě po kliku) Eště můžu udělat to, že jí naklikám na maso, zatim sem klikala na normál granulky malinký. Pak sem zkusila, když ležela pod postelí jen kliknout, no vůbec nevylezla, nemá to spojený. Musela sem jí k tomu eště oslovit, aby přišla. Zatim klikáme cca 4 dny, to už by mohla chápnout, ne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 11:20
- Nahlásit
Gerda
a proč klikáš, když je pod postelí? Já klikám ve chvíli, kdy chci s nima cvičit a oni jsou v pohybu nebo sedí u mně, takže vím, že jsou ve střehu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2010 11:49
- Nahlásit
brut
to víš, že mně to těšíííí
člověka pohřeje u srdce, když zjistí, že v tom nejede sám
škoda, že jsem vás paní neviděla.... sem mohla mít veselej veče
Zítra tu budu mít super veselo a už teď se těšííííím
zejta ale nejdu nikam ve dvouch čepicích a kapuce
|