Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 13:42
- Nahlásit

PetraK
čistá podpásofka todleto
Jak vy na ja, tak ja na vy.
dyby ti kráva nakopala do zadku eletrickým vohradníkem, taky bys je neměla ráda
Slecne sadlu nakopal ohradnik do zadku, kdyz ho prekracovala. Teda mela ho ladne preskocit, ale nejak se nepovedlo. Kdyz ji neco zaboli, jde to kousnout, okamzite, bez premysleni. Tak se otocila a kousla ho a nakopalo ji to este do tlamy. S kravama ani konma si to nespojila, jen pak nemela rada ten ohradnik. Ale ona ma jen jeden neuron a to ten, ovladajici centrum zravosti, takze asi nema az takovou predstavivost jako Esus.

máme jí natošup
Tyjo, tak esli nafotis esusa ksichticiho se nad kelimkem aspon zpuli jak Sadlo, tak smeknu, ale verim tomu. Sak sem onehdy na rtw foru davala rtw, kterej se podobne naucil krasny xichty zly. http://www.youtube.com/watch?v=pq6LFrVU-Nc

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 13:50
- Nahlásit

Fifi
jde to kousnout, okamzite, bez premyslen

Tak se otocila a kousla ho a nakopalo ji to este do tlamy
, že se omluvuju, ale to se nedá. Mám opravdu velkou představivost

takze asi nema az takovou predstavivost jako Esus.
a nebo líp vidí?? Páč von tutově neviděl ten vohradník, ale jen krávu

Sak sem onehdy na rtw foru davala rtw, kterej se podobne naucil krasny xichty zly.

jojojo, to jsem viděla, je to dokonalý - je tam skvěle vidět ten přechod toho kxichtu z polohy "zlý" do polohy "dáš dobrotu?" . Myslím, že to bylo právě klikrem, nebo metodou jako klikr učený. Já si říkala, že až zmákneme toho zajíce, že to možná taky prubnu. Už kapánek i vim, jak když mu "jdu natěsno" Vasilisou jakoby do šňupáku, tak kapánek krčí. Tak od toho bychom se mohli odšťouchnout. POkud na to nezapomenu , ale hlídačku jako takovou ne-e. Nerada bych, aby se mi něco vymklo kontrole , chi aby zvostal všudezdejší

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 13:58
- Nahlásit

PetraK
že se omluvuju, ale to se nedá. Mám opravdu velkou představivost
Se nemusis vyjimecne omluvovat, ona je takova od mala. V lese ji coby 4 mesicni stipla vosa, kdyz slapla do doury v zemi, kde mely ty mrchy zluty vylez z hnizda. Jak to resila? - obratem se snazila vyhrabat to hnizdo, zdrhali jsme hoodne rychle. Je zvlastni proste.. Ale kdyz ji milujes, neni co resit, proste se prispusobis jeji nature.

Už kapánek i vim, jak když mu "jdu natěsno" Vasilisou jakoby do šňupáku, tak kapánek krčí.
Vono ji nestaci, ze picha andulaka do hlavy, este strka krysu psovi do rypaku!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 14:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

Je zvlastni proste.. Ale kdyz ji milujes, neni co resit,

jo a jsem ráda, že to může být bez omluvy, páč mě nebaví se furt omlouvat - tetkon sem to taky viděla naprosto do detailu

Vono ji nestaci, ze picha andulaka do hlavy, este strka krysu psovi do rypaku!!

když chci aby andulka couvala z ruky a hošíček dělal zlýho psa, je nutno drobných obětí
V případě zlýho psa asi i větších něž drobných, páč dyš mu tu Vasilisu přistrčim ku gezichtu, jen tak zlehýnka nakrčí. Tak ho taky zkusim píchnout do hlavičky

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Led 2010 17:58
- Nahlásit

brut
ještě čekám na výsledky ze dvou , tak doufám, že aspon jednu budu mít udělanou... jinak kdyby se náááhodou zadařily obě, tak mě čeká už jen jedna

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 08:44 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Bré ráno vespolek. Nevím, na jste tu rozebíraly lovky, když nejlepší jsou jasně proužkovaní pejsci- ideální směs samostatného uvažování,pastevního a loveckého instinktu a sem tam za odměnu ovčácká poslušnost "Která jednou pozná...už nechce jinak..."

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 08:47
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁÁÁJN

Sem totál nevyspalá milý lidijové. Včerejší noc -viz u Davídkojc - mě fakt dala

nejlepší jsou jasně proužkovaní pejsc

jedině ohaři!

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 09:28
- Nahlásit

Hyena
Bré ráno vespolek. Nevím, na jste tu rozebíraly lovky, když nejlepší jsou jasně proužkovaní pejsci- ideální směs samostatného uvažování,pastevního a loveckého instinktu a sem tam za odměnu ovčácká poslušnost
souhlasím se vším až na tu ovčáckou poslušnost... ta u nás nikdá nebé

PetraK
ste s Davídkojc chlastali boco????

Sem taky drobátko nevyspalá bo sem šla spát ve dvě a vstávala v pět. Ale konečně jsme dodělali zakázku která snad dneska vodejde... jestli teda dorazí kamidžón v tom sněhu...
Apropooo už u vás sněží????? U nás zatím néééé...

A jináč co se týká řemeslníků.... včera volali že příjdou dneska mezi 8 a 9 .... bylo za 5 minut osum když sem se vracela z venčení a oni už stepovali před barákem v půl devátý přivezli maroš a huž makáááááj

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 09:53
- Nahlásit

PetraK
Včerejší noc -viz u Davídkojc - mě fakt dala
Sem tam nakoukla- hlavně že to s Ešuskem dopadlo dobře. Ale já bych hlídala celou noc přesně jako vy.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 10:07
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Jsem tu jen na skok, páč u nás pěkně chumelí, takže budu zase odklízet půl dne sníh.... navíc za nedlouho pojedu do Práglu vyzvednout Meluzínku s Berunkou a odvézt je k nám, kde budou na jednodenním pobytu. Navíc musím konečně doprat prádlo a vymyslet, uvařit oběd.... což jak vidíte zabere minimálně půl dne

Hyena
když nejlepší jsou jasně proužkovaní pejsci- ideální směs samostatného uvažování,pastevního a loveckého instinktu a sem tam za odměnu ovčácká poslušnost "Která jednou pozná...už nechce jinak..."
poznám dneska, ale dopředu vím, že bych australáky neměnila... holt plesnivec je plesnivec

Fajka
jináč co se týká řemeslníků.... včera volali že příjdou dneska mezi 8 a 9 .... bylo za 5 minut osum když sem se vracela z venčení a oni už stepovali před barákem v půl devátý přivezli maroš a huž makáááááj
hezkýýýýý, tak to by zasloužili i pochvalu a pamlsek .... jen doufej, že jim to pracovní nasazení vydrží po celou dobu

PetraK
Sem totál nevyspalá milý lidijové. Včerejší noc -viz u Davídkojc - mě fakt dala
co ste doma vyváděli? Jdu kouknout....

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 10:17
- Nahlásit

PetraK
jééé tad to čtu...žádný chlastošení.... hlavně že je zrzounek v cajku.. ale věřím že sevám dobře nespalo pani.
To by mě zajímalo co mu bylo? že by nataženej sval nebo něco ale torze je sviňa to jo hlavně že to nebylo ono...
pozdravujete zrzounka!

brut
hezkýýýýý, tak to by zasloužili i pochvalu a pamlsek
zatím nic nechtěli

jen doufej, že jim to pracovní nasazení vydrží po celou dobu doufám doufám
rozesmáli mě když dávali dotelefonu čočku chlápkoj co vezla matroš.. jako že prej ¨jakto že už tam nebyl ve vosum že prej dyby dělal u nich tak tohle by si dovolit nemoh

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 10:21
- Nahlásit

Fajka
rozesmáli mě když dávali dotelefonu čočku chlápkoj co vezla matroš.. jako že prej ¨jakto že už tam nebyl ve vosum že prej dyby dělal u nich tak tohle by si dovolit nemoh
tak to by jim to pracovní nasezení mohlo vydržet.... to hned tak někdo nedělá, aby se vztekal, kvůli zpoždění materiálu

PetraK
hernajs, taky už nevíte, co by ste si vymysleli.... ovšem důležité je, že je Ešuskovi dobře, torze to nebyla a vy se holt dospíte dneska večír
Ovšem, co by to mohlo být mně nenapadá... teda mimo nějakých křečí, či podklouznutí a následného bolavého pádu...

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 10:46
- Nahlásit

Eimy
ještě čekám na výsledky ze dvou
tak snad taky dopadly dobře a budeš mít už jen tu zbývající

Jinak holka právě dělá zkoušku z psychologie.... včera byla kvůli ní tak nervozní, že nemohla spát. Potřebuje dostat nejhůř dvojku, aby měla šanci přestoupit na vysokou....

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 10:50
- Nahlásit

brut
Ty se uvidíš s Wamiovou Škoda že nejste někde rozumně, taky bych se dogestila.

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 10:55 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

brut
já doufám, ale jedna si myslim, že určitě nedopadla (tam byl limit % bodů ze zkoušky a já tam určitě neměla půlku dobře) a ta druhá, to teď pořád obnovuju náš informační systém, ale pořád to tam ještě nedali... přitom dopoledne to tam má bejt, tak už maj jen hodinu
zase na druhou stranu by mi nevadilo to nedat, jen mě štve, že bych tam musela jít znovu ještě přece jen když u mám pulku předmětů z tohohle semestru, bude mi blbý se na to kdyžtak vykašlat kdybych neměla nic, bylo by to jednodušší

jinak držíme pěsti na tu psychologii

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:18
- Nahlásit

Hyena
Ty se uvidíš s Wamiovou
jj, uvidím

Škoda že nejste někde rozumně, taky bych se dogestila.
bude chvíli před druhou na Hlaváku a zítra před polednem taky, to budu zase předávat holky jí zpět

Eimy
ale jedna si myslim, že určitě nedopadla
ta druhá, to teď pořád obnovuju náš informační systém, ale pořád to tam ještě nedali... přitom dopoledne to tam má bejt, tak už maj jen hodinu

tohle čekání já děsně nerada..... bych byla celou dobu nervozní
Ale chápu, že pokud půlku máš hotovou, tak je blbost druhou půlku vypustit a nechat být.... taky bych uvažovala nad případným opravným termínem

jinak držíme pěsti na tu psychologii
už jí má ..... za 3, prý si vytáhla otázku, které zase až tak moc nerozumněla a zamotala se do odpovědi ( holt jedna blbě vypracovaná otázka a hlavně nepochopená, s jejím štěstím si jí vytáhla)..... ale hlavně, že má zkoušku hotovou, páč bych se z ní jinak zbláznila
Ještě dvě zkoušky a má hotovo .... jednu příští čtvrtek a pak odloženou ( pro nemoc profesorky) další pondělí

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:30
- Nahlásit

Fajka
ste s Davídkojc chlastali boco????

nene- hošíček mi připravil trošku bezesnou noc, ale snad dobrý

To by mě zajímalo co mu bylo?

no mi taky právě já se snažím vycházet z toho, že je fakt tak trochu bolestín /Murphy nepřiznával, tam to pak bylo o průser/. Taky si říkám, že to byla křeč třeba /kamarádka od ohařů mě kapek postrašila srdcem,ale snad ne, ne/

brut
hernajs, taky už nevíte, co by ste si vymyslel

tak víš jak, jeden je rád zajímavej

teda mimo nějakých křečí, či podklouznutí a následného bolavého pádu...

neupad, ale podklouznout mohl, lítá pořád jako magor, ale to by zas kulhal,
to ho znám. Přijde pak ukázat "Kterápak nožička to byla "D

Hyena
Ale já bych hlídala celou noc přesně jako vy

no! Brtnik spal, Ešus spal, Kosťa spal, fšicí spali enem já magorka ne. Jak zaťapal po předsíni, jak se zachrul už jsem seděla na posteli a monitorovala, nebo tam šla.

No prostě to snad nic nebylo, budu dělat, že jsem si to vymyslela

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:32
- Nahlásit

brut

nak holka právě dělá zkoušku z psychologie..

držim držim, klapne to!!

ale hlavně, že má zkoušku hotovou,

aha, tak už teda pouštim a posílám gratulaci!

a držim palce Eimydlu

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:33
- Nahlásit

brut

vyzvednout Meluzínku s Berunkou a odvézt je k nám, kde budou na jednodenním pobytu.

jééé tak pozdravuj Wamijofkuuu!!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:36
- Nahlásit

PetraK
ale podklouznout mohl, lítá pořád jako magor, ale to by zas kulhal,
to ho znám. Přijde pak ukázat "Kterápak nožička to byla

se nemusel majznout do nožičky, ale někde si natáhnout nějakej mezižeberní svalík o kterém ty ani nemáš potuchy.... nebo to fakt mohlo být srdíčko ( pokud vím, tak ohařoidi na něj docela trpěj..)

Teď mi docvakla ještě jedna věc.... určitě to tak není a nebude, ale Basty v zimě taky tak nějak prapodivně upadl na ledu. Kníknul, chtěl domů a od tý doby to začalo být s ním divný..... zkrátím to... do 3 měsíců byl uspanej pro rakovinu plic s metastázama do páteře.
Možná bych ho nechala prohlídnout.... jen pro svůj klid a duševní pohodu...

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:37
- Nahlásit

PetraK
jééé tak pozdravuj Wamijofkuuu!!
vyřídím

aha, tak už teda pouštim a posílám gratulaci!
je zklamaná...a mooooc, ale pro mně je důležitý, že zkoušku udělal a bude doma klid

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:46
- Nahlásit

brut

je zklamaná...a mooooc,

eh, ať to hoídí za hlavu! Má zkoušku??? Má?? No má! za kolik to už je fučik.

brut

3 měsíců byl uspanej pro rakovinu plic s metastázama do páteře.

ne!

nebo to fakt mohlo být srdíčko

ne!

je to simulant, je to hysterka! Určitě mu nic neni

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:51 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

PetraK
eh, ať to hoídí za hlavu! Má zkoušku??? Má?? No má! za kolik to už je fučik.
tak to vidíš ta a já, ale ona ne.... no, holt moje dítě je lehce praštěný ( však bude mít radost, až jí docvakne, že další zkoušku z psychologie má až příští rok )

ne!ne!
vždyť píšu, že je to nepravděpodobný, ale podobný ..... navíc Bastíkovi bylo v tý době deset...

Jo a loučím se.... jdu pověsit prádlo, obléct se, odmést sníh, dát čoklíky vyvenčit a jedu pro pruhatku a chundelatku

je to simulant, je to hysterka! Určitě mu nic neni
bych to fakt viděla spíš na nějakou křeč v mezižeberním prostoru .....

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

bych to fakt viděla spíš na nějakou křeč

já taky. To je jediný, co má povolený, vostatní sem mu zakázala!!

však bude mít radost, až jí docvakne, že další zkoušku z psychologie má až příští ro

hlavně jí todle neřikej, bude to mít jako překvápko

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 12:43
- Nahlásit

juchůůůůů, tak tu zkoušku máááám, a dokonce líp než za E, ti byli ale hodní

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 13:45
- Nahlásit

brut
bude chvíli před druhou na Hlaváku a zítra před polednem taky, to budu zase předávat holky jí zpět
Ahá, já myslela, že tu bude celej víkend na návštěvu. Tak že bych se dogestila na vycházku s čoklíkama.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 17:43
- Nahlásit

brut
PetraK
Dámy,ste tu eště?

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 17:50
- Nahlásit

jablunka
Jé, to jsou nádherný kamínka

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 17:55
- Nahlásit

jablunka
Ty jsou poctivy, urcite ted hezky fajrujou! Z takovych je kachynka jedna basen.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 18:03
- Nahlásit

Hyena
Fifi
Děkuji,sem přišla na kouzlo tepla ,je to jiný neš vot plynu.

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání