Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
miisha
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:27
- Nahlásit

wami
hele, tak Beru začala šéfovat smečce coo?

dobrej výtlem

wami
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:34 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

miisha
hele, tak Beru začala šéfovat smečce coo?
skoro to tak vypadá, ale ona se Melzí zase tak nedá (zatím ) - ostatně, doma se otravujou a ovrčávaj a oškudlávaj vzájemně na férovku, stejně často začíná jedna nebo druhá...

ale takhle venku na ni Melzí "neměla čas", tak ji akorát Beru občas přepadla ze zálohy...

třeba v duchu: "JÁ TĚ JEDNOU UŠKRTÍM!!!!"

miisha
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:43
- Nahlásit

wami

ona za chvílu Beru nebude mít čas na Melzí Já dnes zjistila že mám doma obojživelníka nebo ledního medvěda, páč Džunýs zjistila, že ta ledová krusta na půlmetrové vrstvě sněhu se někdy propadne a někdy ju udrží. Tak si vykračovala jak na červeným kobercu před síní slávy a roztahovala prsty na tlapkách, což je pro mě novinka ve fyziologii psa, páč to já třeba neumím

wami
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:54
- Nahlásit

miisha
a roztahovala prsty na tlapkách, což je pro mě novinka ve fyziologii psa
jo, to já znám až moc dobře, a kolikrát mě překvapí, jak pak vypadaj ty psí stopy skorem jako medvědí, když ty prsty pořádně rozcápnou...

ona za chvílu Beru nebude mít čas na Melzí
nebude, už se o ni začíná zajímat Banuška, a tam se ten poměr sil a velikostí ještě nějakou dobu nezmění...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 08:44
- Nahlásit

PetraK

tak je krásně co??????????????,
píšu sem,bo u davídkoví nemaj rozum ve sněhu
dasty včera klusal na šnuře,dnes přes hodinu lítal v závějích až po krk a holky taky,kromě elis,ta tam ani neviděla,ale řvala na něj jak na lesy
odpoledne jdem zas

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 08:50
- Nahlásit

miisha
prsty na tlapkách, což je pro mě novinka ve fyziologii psa, páč to já třeba neumím
Hyena takhle "dělá mačky", pravidelně, když jdeme z prudkýho svahu v klouzavém blátě nebo umrzlém sněhu. Vypadá to dost legračně.
wami
nebude, už se o ni začíná zajímat Banuška
Zjevně můžeš přestat mít strach, že by s Beru byl nějaký problém

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:03
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁÁÁJN!!!

Lidijové, to je krása vesmírná!!! Člověk usne v Prahé a probudí se v Kérkonoších .

Víkend jsem procourala venku, výlet do dálek žádný nebyl, páč jsem si říkala, že v tomdle počasí nebudeme dráždit hada bosou nohouch, takže jsme cárali u nás

brezen2008

tak je krásně co??????????????,

ba, ba. je nádherně. I když chápu, že Ti co musí odhrabovat to tak asi nevidí-podle hlásání od ségry, nedělají nic jinýho, než že odhrabujou.

kromě elis,ta tam ani neviděla,ale řvala na něj jak na lesy

ehe, tak si jí tak představuju, prtku mrňavou, jak plave v těch závějích

wami

parádní fotky, má to cenu ale vůbec psát? Dyk se furt opakuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:05
- Nahlásit

JOOO a lidijové šla jsem číhnout esli mi vyšel na Zvířetníku článek - vyšel- zde prosím:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-o-psim-jezisk u-a-stepanskem-zajici-dhg-/p_zviretnik.asp?c=A1001 10_170539_p_zviretnik_dru

a při tý příležitosti... koukám..... že v sobotu.... vyšel..... na Zvířetníku i PES GASTONOWY!! tak taky číhněte

http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-gastonak-aneb -pes-gastonowy-dn4-/p_zviretnik.asp?c=A100108_1652 00_p_zviretnik_dru

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:19
- Nahlásit

PetraK
jí odpoledne vyfotím,bo jdem zas,ted dostali najíst gramulí, konzervy a vepřovejch kůží syrovejch

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:21
- Nahlásit

Holky krásný článečky ke kafi na dobrou náladu v práci jak dělaný.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 09:23
- Nahlásit

wami
fotky jsou božííííííííííííííííí ))))))))

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 10:22
- Nahlásit

zdar lidi,
nedojela jsem do práce
svým autem jsem to ani nezkoušela, chtěl mě odvézt Míra, ale ani to se nepovedlo, do rána tu připadlo min. 20cm, všude na silnicích i cestách, takže jsme zapadli kousek od baráku, pak jsme se doplácali do Bene, abysme zjistili, že silnice na Prahu totál zacpaná.
tak sedím v bývalém zaměstnání, piju čaj a práci jsem odvolala

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 10:32
- Nahlásit

Hyena

Holky krásný článečky

díkuju, se zase můžu pýchou naparovat

Janiii
nedojela jsem do práce

to nezní špatně

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 10:53 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Zdravím dámy

U nás do rána připadlo tak 15 cm sněhu.... synek jel do školy s 2hodinovým zpožděním a to vyrážel ještě s dostatečným předstihem.... do školy přijel tak zmrzlej ( ve vlacích se téměř netopí, navíc když stáli v zastávkách, tak měli otevřený dveře), že měl první hodinu povoleno sedět na topení , jen doufám, že to neodmarodí.

Sněhu tu máme tolik, že piraňa regulérně zapadá, Brut už má taky co dělat, aby se vyhrabal..... navíc v našem nejbližším okolí se neuklízí, takže je tu neporušený sníh.... Musím říct, že se vůbec netěším na chvíli, kdy ty hory sněhu začnou tát. Teď je to naprostá pohádka.
Jo a stále hustě sněží, takže za chvíli jdu zase odmetat sníh, aby se dalo alespoň dojít k vrátkům.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:07
- Nahlásit

Hezké zasněžené poledne
Probíhám kosmickou rychlostí......mám toho moc

Nnaštěstí já do práce nejedu ....makám z domova tož mě ten sníh netrápí řemeslníci se doklouzali a makaj takže pohoda džes

Jo a včera jsme byli v Hradci .... a poprvé sem viděla že v nížinách mají víc sněhu než u nás na horách
AKorát tomu čemu v nížinách říkají kalamita tak to nás tady ani nevzrušuje bo trošku napadlo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:27
- Nahlásit

PetraK
heled nevíš,vo nějakém utulku,kde maj malinký psi velikosti jako je eliška? mám tu 5 oblečku...dejavu neví,tak jestli ty nevíš,azyl rita to vím

wami
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:30
- Nahlásit

šůůůs šici
jen prolítám... já zapadla dneska ráno až na parkovišti před prací, tagže aji s časovou rezervou jsem dorazila pozdě... a vyjíždět odtama budu asi s řetězama...

Meluzínka se ráno nechtěla venčit, prej by jí nastydla pipka (sněhu má po krk, a to doslova), Berunku to udrželo na horní krustě, tak prej to šlo. Dědka bolej nohy a ještě ke všemu včera sežral nějakou posypovou sůl, tak pil jak duha, a ráno se postavil pod schody na všechny 4 a vyčural tam důlek až na beton...

miluju zimu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:38
- Nahlásit

wami

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:40
- Nahlásit

Fajka
poprvé sem viděla že v nížinách mají víc sněhu než u nás na horách
AKorát tomu čemu v nížinách říkají kalamita tak to nás tady ani nevzrušuje bo trošku napadlo

sem zrovna včéra říkala, že dřív tohle byla běžná zima a nikdo se nad tím nepozastavoval .... sme si nějak odvykli

wami
Meluzínka se ráno nechtěla venčit, prej by jí nastydla pipka (sněhu má po krk, a to doslova), Berunku to udrželo na horní krustě, tak prej to šlo.
tak už víš, proč u nás jen vyběhla ven, na zameteném ( a trošku napadeném) se vyčůrala, otočila a pelášila dovnitř ... zrovna tak všude jinde zapadla , Berunku to udrželo, je lehoučká jak pírko

Dědka bolej nohy a ještě ke všemu včera sežral nějakou posypovou sůl, tak pil jak duha, a ráno se postavil pod schody na všechny 4 a vyčural tam důlek až na beton...

miluju zimu
já taky, ale nemůžu v tom množství sněhu chodit.... po včerejší procházce jsem ráda, že se vůbec plazím po baráku

Jinak mužskej od nás téměř nevyjel.... jednak si musel odházet sníh, druhák mu to pěkně podkluzovalo... u podniku dokonce zapadl a museli ho vytahovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
evzrušuje bo trošku napadl

bodeď by vzrušovalo, dyš
máte sněha míň než my v Prahé . Já osobně si to užívám
brezen2008

heled nevíš,vo nějakém utulku,kde maj malinký psi velikosti jako je eliška?

jestli by se to nehodilo ve Skřivanech??? Zeptej se Fifijový, nebo já jí písnu.
brut

e piraňa regulérně zapadá, Brut už má taky co dělat, aby se vyhrabal

čéče, Ešus nic. Asi jak se pohybuje nadsvětelnou rychlostí, tak nezapadne. Enem dyš se zastaví

wami

a ráno se postavil pod schody na všechny 4 a vyčural tam důlek až na beton...

nesměj se mu, kdybys měla v břůchu barel vody, dopadneš stejnak

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:47
- Nahlásit

PetraK
ok dík,stačí meila,kdyžtak mi ho pošli a já jí písnu

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:56
- Nahlásit

PetraK
čéče, Ešus nic. Asi jak se pohybuje nadsvětelnou rychlostí, tak nezapadne. Enem dyš se zastaví
však oni taky lítaj jak šůs, ale když na ně zavolám, otočí se a zastavěj, tak piraňa zapadne, Brut to má taktak.... pak je skvělý sledovat, jak se "hrabou" ven
Piraňa si dokonce musela ušlapat sníh, když se chtěla vysrandit, páč si zadek vždycky zabořila a asi jí to moc studilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

Piraňa si dokonce musela ušlapat sníh, když se chtěla vysrandit, páč si zadek vždycky zabořila a asi jí to moc studilo

.
mě fakt štve, že je tma, když přijdu dom a nemůžu si to venčení pořádně užít, To teda nemá nic společnýho s Piraňou a jejími potížemi, to fakt nee. To jsem si jen tak povzdechla, páč ten víkend, to je málo, mááálo pro mě.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:26
- Nahlásit

PetraK
mě fakt štve, že je tma, když přijdu dom a nemůžu si to venčení pořádně užít,
já si sice užívám přes den, ale musím říct, že večer se ven nehrnu..... přes den vidím alespoň kam šlapu ( u nás je max. ušlapaná cestička ke krámu nebo na nádraží... ostatní si musím prošlapat sama), večer se docela bojím, abych někde nepodklouzla a neflákla sebou do sněhu

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:30
- Nahlásit

PetraK
To teda nemá nic společnýho s Piraňou a jejími potížemi, to fakt nee.
jj, to říkáš teď

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:36
- Nahlásit

brut

večer se docela bojím, abych někde nepodklouzla a neflákla sebou do sněhu
no to je jasnifka obecná. To bych taky nikde netajtrdlíkovala

wami
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:39
- Nahlásit

PetraK
nesměj se mu, kdybys měla v břůchu barel vody, dopadneš stejnak
naopak, já se směju,neb už můžu, včera když jsem ho viděla nadšeného, jak odněkud vyhrabal a prokous tu posypovou sůl, hned jsem volala veta, prej by ho to mohlo aj otrávit naštěstí mu to evidentně zas tak nechutnalo, akorát se z toho zeblul jak amina a bylo... Vypil 2 kýble vody a ráno teda už dobrý, tak jsem se tomu ďůlku zasmála s chutí...

brut
co by lezla z lázní na zimu, obluda
tady venku řádila i v tom hlubokém sněhu, však se mrkni na fotky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:47
- Nahlásit

wami

, prej by ho to mohlo aj otrávi

to je vůl! Jak mu to vůbec mohlo chutnat? Myslím, tím, že to vůbec pozřel, dyk t musí bejt hůmus. No aspoň že je to tetkon už k smíchu

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:48
- Nahlásit

PetraK
no to je jasnifka obecná. To bych taky nikde netajtrdlíkovala
já chodím večer s piraňou...a to je holka v tomhle počasí na volno... naštěstí je na rozdíl od Bruta hodná a hlídá si mně

wami
co by lezla z lázní na zimu, obluda
bych řekla, že se chtěla mazlit.... hned se napáskovala k Martinovi na sedačku

tady venku řádila i v tom hlubokém sněhu, však se mrkni na fotky...
sem koukala , potfůrka je to..
Musíme stáhnout těch pár fotek od nás ( jestli teda jsou ke koukání, páč fotili harantííí a ti to zase až tak moc neuměj )

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:50
- Nahlásit

wami
včera když jsem ho viděla nadšeného, jak odněkud vyhrabal a prokous tu posypovou sůl, hned jsem volala veta, prej by ho to mohlo aj otrávit naštěstí mu to evidentně zas tak nechutnalo, akorát se z toho zeblul jak amina a bylo...
mu dáváš jenom maso,, tak se nediv... takovou "dobrůtku" jsi mu zatajila ... ach jo, jak je starej, tak je všežravej a střelenej

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání