| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 16:27
- Nahlásit
PetraK
Si to uzijteeeee!
lakováním nehtů na černo
To vem centrofixem a mas to.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 16:30
- Nahlásit
Fifi
vono to tak dopadne stejnak ,
Hele nechápu, ten pes se zesejřil včera jak sviňa a dneska??? když nic nejedl vyšlo z něj úhledný houňo sem asi magor já nebo kdo??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 16:32 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
ten pes se zesejřil včera jak sviňa
Se moh prezrat fakt snehu.. a bud rada, ze to vyresila hladofka.
Edit - sem si vzpomela, debil Kremyl sezral kus ragbice, vydrzel jim leta.. a blila ty kusy na etapy tri dny, a ze to nebyly maly kousky gumy, v prumeru tak 10 cm jsem tam taky nasla. Este, ze ma otuzilej zaludek, jinyho psa by to ucpalo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 16:48
- Nahlásit
Fifi
uzijteeeee
demeeeeeeee!!! páčkooooooooooooooooo
Kremyl je debííííííííííííííííííííl
DEPEŠ MOOOOOOD
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 18:51
- Nahlásit
PetraK
Prosím tě, kdy jdeš a kolikátky boty to potřebuješ?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 19:07
- Nahlásit
Hyena
už šla a boty sehnala
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 19:10
- Nahlásit
Já to včera nějak v tom textu přehlídla. Ale je dobře, že nějaké sehnala.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 19:14
- Nahlásit
Hyena
Sebrala je matičce.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 08:03
- Nahlásit
PetraK
tak co,jaký to bylo?
Fantazie?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 09:41
- Nahlásit
DE PEŠ MÓD, DE PEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD
DEEEEEEEEEEEPEEEEEEEEEEEEŠMOOOOOOOOOOOOOD!
BOŽE LIDI TO BYLO NEUVĚŘITELNÝ, SKVĚLÝ, ÚŽASNÝ, NO PROSTĚ BOMBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Viděla jsem tak jak nikdy, měla jsem je přímo před sebou hošíčky moje černýýýýýýýýýýý!! Sem hluchá, nemluvim, mám rozmlácený ruce, ale su ščastné jako blechááááá!! Přitvrdili, byli úžasný, byli zkrátka DEPEŠ, DEPEŠ, DEPEEEŠ MOOOOOOOD
Jdu shánět další koncert!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:00
- Nahlásit
PetraK
Jdu shánět další koncert!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:16
- Nahlásit
brezen2008
NO CO?? Düsseldorf v únoru - si prostě ze sjezdovky odskočíme na koncert, no
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 18:34
- Nahlásit
Dobrý večír dámy
Jsem tu jen na skok.... dnešek se vydařil, krásná pohodička ( včera jsem pekla a vařila do půlnoci) ... jdu zase baštit super košíčky s ořechovou nádivkou, mňam, mňam.....
PetraK
hlavně, že se koncertík líbil ... sem slyšela, že byl stejnej jako před půl rokem. Je to tak?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 19:38
- Nahlásit
šůůů šici
já nějak nestíháám! v práci je toho hodně, tak net nehrozí, doma je toho hodně, tak net nehrozí a v jednu v noci už net taky nehrozí...
lae poslušně hlásám, že wamijofka by dala ve středu večer ňákou hospodu v Práglu - kdo by dojel...?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 20:23
- Nahlásit
že wamijofka by dala ve středu večer ňákou hospodu v Práglu - kdo by dojel...?
Hyena hlásí, že ano a pokud to bude psůmilná hospa, tak dorazíme ve dvou
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 23:17
- Nahlásit
zdar jak sviňa o pátku
další pracovní týden za námi, tak deme zas užívat sněhuuuu o víkendu, asi se v něm budem jen válet, páč jsem si dovezla běžky, hůlky a nemůžu najít boty, takže super.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 10:33
- Nahlásit
Fajka
Paní, tohle jsem ašla na jiném foru, dala to tam kámoška, co chodí i sem- Erája, ale není to její čuba- jen to zavěsila za majitelku. Tak kdyby ste o někom viděla, tak ti klidně pošlu na Eráju kontakt
Hledam pro nasi 15 mesicni fenku Americke akity, ktera je s PP, v perfektni vyzivne kondici a 100% zdravi, novy domov.Fenka ma export PP,staci ji zde v CR registrovat,je hodna, velice inteligentni,zvykla na celodenni pobyt venku,ale zvykla i doma vydrzi bez problemu i nekolik hodin.Se psi se snasi zatim dobre,nikdy nezacela potycky ona,ale kdyz uz k nejake doslo bojuje o zivot a o smrt.Venku hlida,zvykla na deti i na dlouhe cesty v aute.Fenka je velice energicka hodila by se perfektne na agility nebo alespon ke sportovne zalozenym lidem,potrebuje kontakt s clovekem a velice dobre to umi oplatit,ma jen zakladni vycvik,ale co se tyce vycviku s ni neni zadny problem perfektne chapava,vnimava a poslusna.Pro sveho pana udela cokoliv!Prosim pokud znate nekoho kdo by ji mohl dat vse co potrebuje ale hlane hodne lasky a pochopeni a kontaktu ozvete se.Nechci aby byla fena umistnena celodenne v kotci,neni to zivot pro ni!!!Jen nekomu kdo ma zahradu ci prostor a hlavne cas se ji venovat.Jen vazny zajemci.Fenka je z hlediska exterieru vhodna take na vystavy.
U mne se ji bohuzel nedostava to co ona jako individualni jedinec potrebuje,psovi nestaci jen kvalitni krmivo a prostor k pohybu,nekterym treba ano ale ji zrovna ne.Vse sdelim telefonicky pripadne osobne,vitana nezavazna navsteva.
Fotka mi přehodit nešla, ale je bílo- žíhaná.
|
Erája
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 14:11
- Nahlásit
Hyena, Fajka
Tady je kontakt na holčinu, co má akiťačku u sebe (nebo alepsoň měla, už se mi dlouho neozvala: http://www.braveheart.estranky.cz/stranka/kontakt
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 01:03
- Nahlásit
Erája
Hyena
Ahojky,
fenečka je to pěkná.. být to pejsek a japonec tak si ho snad i vemu ale k té mojí Hyence by fena fakt nešla
zkopíruju to na americký forum ať to hodí ankaras na inu v nouzi ať se o ní ví a má větší šanci najít domov...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 10:44
- Nahlásit
ahoj lidi,
nevim jak u vás, ale u nás do rána zas napadlo
dneska jdeme do Branickýho, tak se těšim, hodláme předtím navštívit tu pizzerku, co jsme v ní byli vloni, snad ji najdem, vůbec netušim, kde jsme ji objevily - ale bylo to kousíček od dívadla, žejo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 21:24
- Nahlásit
hlásím návrat, pizzerka objevena, jídlo mňamózní a divadlo super jako vždycky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 08:05
- Nahlásit
PetraK
čau,můžu se zítra stavit pro ten barel jestli tedy ty můžeš,jedu uklízet a pak se stavím k lucce pro kšíry a hned bych to vzala při jednom,jste na stejné ulici pomalu
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 08:40
- Nahlásit
Bré ráno všem, co se do půlnoci vykecávaj na skype a pak sou ráno mrtví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 09:21
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAAÁÁÁÁJN!!!
DEPEEEEEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!
Hyena
Se ani nemusim vykecávat na skájpu, stačí, že tál sníh, padalo to dolů na naše nové a úžasně zvukově vybavené parapety To byly rány, že to vypadalo, jako když se někdo dobejvá do baráku šla jsem spát spořádaně v deset (neb v sobotu jsem pařila až do čtyřech do rána ) a že se jako dospim. Tak kulábrsk, sem nevyspalá furt.
ALe ešče su nadopovaná koncéééééééééééééééééértem!! LIDI TO BYLO FAKT BOMBOVÝ! Sem furt ešče v rauši
brezen2008
čau,můžu se zítra stavit pro ten barel
okáčko, tak zítra v půl jedný?Dole na andělu zase?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 09:23
- Nahlásit
PetraK
OK,budu tam ,jako minule
uklidím už od 5 ráno,takže to stihnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 09:30
- Nahlásit
brezen2008
uklidím už od 5 ráno,takže to stihnu
hele není problém to o něco posunout - dopředu či dozadu, kdybys potřebovala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 10:40
- Nahlásit
Nestíhám probíhám, všecky zdravím...
u nás je sněhu tři pr... zima jak v Rusku a bordel jak v tanku...pes se válí a já musím makat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 11:17
- Nahlásit
brý den, je tu brutka? V Táboře maj australáka:
http://www.tabor.cz/cs/obcan/mestska-policie/odchy ceni-psi/
Pes - šedá barva 11.1.2010
DATUM ODCHYTU: 11.01.2010
ČAS: 16:30 hod.
MÍSTO: Hošťálkova ulice.
POPIS PSA: Pes, šedá barva, krátkosrstý.
UMÍSTĚNÍ: Psí útulek ve Vápenné strouze, tel.:
381 264 880 .
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:21
- Nahlásit
Kuk!
Se omluvuju, nestíhám, náročnej tejden a ještě náročnější víkend, až jsem dneska usnula na školení. Ostuda jsem. Jdu dospávat a zítra vás dočtu... Brou!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 08:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
DEPEEEEEEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!
Lidijové zlatý, jak se daříte?? Dneska budu dělat řeznika zas to se moc, moc těšim.
mishi
ž jsem dneska usnula na školení.
já jsem asi taky chytla spavou nemoc, bych furt jen hnípala, ale včera jsem se zničila při cvičení, tak mám nárok :
|