| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:23
- Nahlásit
PetraK
mám potíže ze zeměpisem, přiznávám.Ale ne až takový, že bych mířila na Beroun a skončila v Kyjevě
kdo ví
nic!! Musim vymyslet náhradní řešění!
tak to jsem na něj zvědavá...
tom případku mám tvoje boty!! Tohle je přesně můj problém
ajajaj ..... zkus mastit, mastit, mastit.... ale nevím...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:29
- Nahlásit
odcházím venčit... tak zatím zdarec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:29
- Nahlásit
brut
kdo ví
hele nech si to, stačí že tady je dneska za čůzu rejpavou Fifijovka
tak to jsem na něj zvědavá.
a víš, že já taky???
ale nevím...
kupodivu nevím taky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:39
- Nahlásit
PetraK
za čůzu rejpavou Fifijovka
Muzu ja snad za to, ze si tak snadnej terc? Takovy nahravky na smec prece nemuzu ignorovat.
Me napada este zkusit vceli vosk, ten by taky moh botu pekne zmekcit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:44
- Nahlásit
Fifi
Me napada este zkusit vceli vosk,
to dřív rozchodim ty nerozchoditelný boty, než seženu fčelí vosk. Ono kdybych si vzpomněla dřív, nemusela jsem tetkon plakat, že jo, su holt kráva sklerotická
(proto mi taky blafla ta miska s těstem na chleba),páč jsem chtěla aby to kynulo, tak že pod tím zatopim - dala jsem na plotnu utěrku na ní postavila tu mísu a přikryla to. Zapla na jedna. Jenže to mi přišlo, jako že to bude dlouho trvat, než se to nahřeje ta plotýnka, tak že to NA CHVILKU!!! zapnu na šestku. A šla jsem si po svý práci no...... a pak už jen .... hooooříííí, hoooooříííí, hoooooříííí! Bože to je smrad, stačí si na to jen vzpomenout! Utěrka, umělohmotná miska, těsto a to všechno v plamenech
Muzu ja snad za to, ze si tak snadnej terc
kdo chce psa bít, Hůlku si dycky najde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:48
- Nahlásit
PetraK
Hele, ale jestli to je jen ten sev vzadu, tak fakt pomaha to promastit a pres hadyrek do toho zevnitr mydlit kladivkem. Znamej mi takhle zprovoznil botky nesamochodky, zmeklo to a a prestalo drit.
Toz at se ti konzertik libi!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
ty boty byly řezaný víc jak já když jsem byla malá a nosila dom jeden průšvih za druhým. a sou taky já. Taky nepovolily , švec se s nima nimral a taky prohrál. A že je čikovnej, probudil z mrtvých moje milovaný kozačky. Ale na todle je krátkej.
Inu co nadělám, dětma nezatopim. Kór dyš žádný nemám, že jo.
Díky všem za radu, ještě to dneska zkusím, ale moc šancí tomu nedávám. Už abych teda vyrazila do tý ramštajní šatny asi
Toz at se ti konzertik libi!
dík,to bude, huž to se mnou rumpluje. Doma bude předkoncertík- sousedi už jsou zvyknutý
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 14:47
- Nahlásit
Jejda, tak o Esusovejch skvaricich tendenci jsem do tedka nevedela, v tom pripade Esusova, prosim tebe, nedavej si boty do trouby!!!
Jinak dneska dalsi zkouska v kapce, byla zadara, test v podstate totznej s tim, kterej sme psali v prubehu semestru Ted uz jen Aj a jedna prace a mam hotovooo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 15:07
- Nahlásit
Mathea
Jinak dneska dalsi zkouska v kapce,
NO GŮŮŮŮT ZÉÉR GŮŮT!!
Esusova, prosim tebe, nedavej si boty do trouby!!!
ehm i když u nich je to jedno vlastně, stejně sou nechodicí, tak je spálim místo těsta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 15:09
- Nahlásit
Jo a ešče jeden problém mám.
Jak si mám nalakovat nehty na černo, když žádný nemám??? Rada nějaká??
Co se mi neulomilo, to teď vo víkednu ukous Zrzavec (a že to teda bolí, trefil lůžko :cry
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 16:15
- Nahlásit
Dámy jsem zpět.... žádný ptáky jsem nenašla, ale "krásně" jsem se nedobrovolně vyválela ve sněhu.... sem ho měla i za gatěma a vůbec netuším, jak se tam dostal.
Moji milovaní plesnivci se rozhodli, že budou lovit ve stejnou chvíli.... Brut viděl kočku a piraňa štěně... oba si zřejmě chtěli hrát a já jsem byla nedobrovolná brzda ( navíc šel každej jinam) , který to na udusaným místečku krásně podjelo..... ještě že je všude hafo sněhu a já tím pádem žuchla do měkkýho, ale studenýho .
Bych vám přála slyšet, jak jsem nadávala a ti pitomci místo aby se zastavili, tak měli velikou radost, že se válím a šli si se mnou hrát. To musela být podívaná .... mladík od štěněte jen stál a děsně se řehtal , chudák ani nemohl promluvit.....
PetraK
hele nech si to, stačí že tady je dneska za čůzu rejpavou Fifijovka
těší mně, že nemám tento titul.... nicméně sama přiznáváš, že děják je tvá slabší stránka
a víš, že já taky???
kupodivu nevím taky
Mathea
Jinak dneska dalsi zkouska v kapce, byla zadara, test v podstate totznej s tim, kterej sme psali v prubehu semestru
gratulujííííí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 16:27
- Nahlásit
PetraK
není,já nesexuju,bo to se nedá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 16:28
- Nahlásit
Mathea
a co že to děláš za zkoušky ?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 17:57
- Nahlásit
Zdarec dámy
Koukám, že se neudíte
wami
Tak do dvou let nepočítej při jakékoliv práci s utaháním. Co si vybavuju, tak mi na Hyenu fungovalo jenom jedno-nenechat jí vyspat. Tak že mě zachraňovaly vandříky a jiné akcičky, kde se hrálo akecalo do rána.Čuba taky povinně chodila s náma po všech hospodách. Ve 2 letech šla první long, já se v neděli ráno nemohla hejbat a čuba do mě v půl osmé ryla frňákem, že teda včerejšek fajný, ale co budeme dělat dneska .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 18:12
- Nahlásit
Hyena
Co si vybavuju, tak mi na Hyenu fungovalo jenom jedno-nenechat jí vyspat.
na to jsem přišla při hlídání velmi rychle .... zaplaťpánbu za Meluzínku
|
leila
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:26
- Nahlásit
brut
ahoj, tak okntakt byl uspesne predan - jen se mam optat jestli nemas ICQ - ze by komunikace byla jednodussi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 21:39
- Nahlásit
leila
tak okntakt byl uspesne predan - jen se mam optat jestli nemas ICQ - ze by komunikace byla jednodussi
díííííky .... ICQ nemám, stále ještě nemáme přeinstalovaný počítač
|
leila
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 21:47
- Nahlásit
brut
ok dám mu vedět ať ti teda napíše maila nebo ho pošlu semhle na cz-psa :-D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 22:09
- Nahlásit
leila
ok dám mu vedět ať ti teda napíše maila nebo ho pošlu semhle na cz-psa :-D
supééér
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 22:24
- Nahlásit
Zencky, moc vam dekuju za gratulace
Esusce preju, at se zitra pekne pobavi
Pani brutovy zas preju, at nema moc snehu v gatich
A jinak fsem preju dobrou noc
brezen2008
Jen do skoly
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 11:21
- Nahlásit
Dobré téměř poledne dámy
Koukám, že nějak klesáme ke dnu.... kde jste kdo?
Zítra tu určitě nebudu a odpolko taky ne.... máme rodinnou sešlost, takže budu vařit, péct, uklízet.... zkrátka nebude čas..
Mathea
Pani brutovy zas preju, at nema moc snehu v gatich
děkuji, děkuji... to budu odpoledne určitě potřebovat, páč ti plesnivci jsou celí nedočkavý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 12:03
- Nahlásit
Dámy,..... dítě má další zkoušku v kapse... ufff, včera večer s ní nebylo k vydržení. Tentokrát má filozofii za 1
A mladej bude mít z matiky dvojku, což je pro mně naprostý, příjemný překvapení ( páč jí neustále fláká a je línej se na ní učit)... horší to bude s fyzikou, která ho vůbec nebaví a s češtinou... to bude jedna "radost"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 12:24
- Nahlásit
Koukám, že nějak klesáme ke dnu.... kde jste kdo?
noooo majitelka se poflakuje u Ramštajnů hledá svoje číslo bot a tož to my ostatní moc nevytrhnem
brut
dítě má další zkoušku v kapse...
gratulujem ke zkoušce!!! že vzkazuju že je to Jituška šikovnááá
Já dneska zaspala.... asi o půl hoďky a řemeslníci přišli o půl hoďky dříf No ale oblíknout sem se stihla
Kvapíkové tempo řemeslníci stále drží sice je čék musí pořád hlídat a dohlížet nad nima.. bordela nadělaj až hrůza ale jináč docela dobrý
Taky sem včera málem přizabila svojí druhou drahou polovičku ale nakonec jsme se dohodli a přežil on i já
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 12:31
- Nahlásit
Fajka
noooo majitelka se poflakuje u Ramštajnů hledá svoje číslo bot
no joooo, Ešuska vlastně hledá boty
že vzkazuju že je to Jituška šikovnááá
vzkaz vyřídím... bude mít radost
No ale oblíknout sem se stihla
Kvapíkové tempo řemeslníci stále drží sice je čék musí pořád hlídat a dohlížet nad nima.. bordela nadělaj až hrůza ale jináč docela dobrý
oblíknutí je důležitý, zaspání ale ne
Pokud makaj, tak je to v pořádku.... a bordel si bohužel dovedu představit a lituju tě při jeho zdolávání
Taky sem včera málem přizabila svojí druhou drahou polovičku ale nakonec jsme se dohodli a přežil on i já
koukám, že včéra byly nějaký erupce na slunci... sem měla problém nejen s mladou ale i se synkem... stále ještě nedodělal "Barču" a to jí má zítra odevzdat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 12:46
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAAAÁÁÁÁJN !!!
DEPEEEEŠ MOOOOD!!
Fajka
noooo majitelka se poflakuje u Ramštajnů hledá svoje číslo bot
nechtěli pučit klucí štajní!!!
Zaplať nadbůch za matinky, který maji stejnou nohu jako jejich céry a nechaj si od nich koupit bagáně!! Mám pořešeno, okradla jsem vlastní matku o obuv.
No ale mám veselo. Spala jsem asi dvě hodiny maximálně. Ešus má ze zadnice výčep 50 minut trvalo to uklidit, co doma čekalo. Opět to odnesl s úklidem chudák Brtnik. Vypadám jak tejden strará mrtvola, je mi hrozně. Půjdu dom dřív, jinak to nedávám. Trošku mě straší to že na konci už byla pak krev, ale to je doufám podrážděním.
Vono nestačí, že Kosťa má bolavou nožičku, že já mám v hajzlu záda, to se ešče musí přidat tohle
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 13:01
- Nahlásit
PetraK
Mám pořešeno, okradla jsem vlastní matku o obuv.
chudák matička
Ešus má ze zadnice výčep 50 minut trvalo to uklidit, co doma čekalo. Opět to odnesl s úklidem chudák Brtnik. Vypadám jak tejden strará mrtvola, je mi hrozně. Půjdu dom dřív, jinak to nedávám. Trošku mě straší to že na konci už byla pak krev, ale to je doufám podrážděním.
nežere ti sníh? Tohle měla jeden rok Denynka a prý pes, který žere hodně sněhu, tak si v břiše nadělá maglajs a pak má takhle hnusný potíže.... hlavně mu dej dietku ( nejlepší je jen hlen z rozvařený rejžičky bez ničeho, pak trochu rejže a nakonec přidat maso... převařený) Nám to tenkrát zabralo....
Jak jsem četla neméthovou, tak jsem ráda, že u nás nesolej a mám psy přes den zavřený... právě kvůli tomu žraní sněhu, páč jim oběma děsně chutná
Jo a od pondělí do čtvrtka tu budu mít mini pruhatku Berunku a Meluzínku ... takže, kdo bude chtít vidět wami a holčičky, tak dejte vědět.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 13:40
- Nahlásit
PetraK
No ale mám veselo. Spala jsem asi dvě hodiny maximálně. Ešus má ze zadnice výčep 50 minut trvalo
chudáček Esušek doufám že to nebude nic vážnýho a že bude brzo v pohodě!
Zaplať nadbůch za matinky, který maji stejnou nohu jako jejich céry a nechaj si od nich koupit bagáně!!
já je koupit svojí matce tak budou jako nový bo by je na nohu nevzala
brut
koukám, že včéra byly nějaký erupce na slunci... sem měla problém nejen s mladou ale i se synkem
jj to byly ooobr erupce
kerý teda dneska pokračujou ale jáááá se nedáááááám
takže, kdo bude chtít vidět wami a holčičky, tak dejte vědět. jééje kdo by nechtěl ale až do jablonce si prochajdu asi neuděláte což?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:05
- Nahlásit
brut
takže nebudeš spát
heledte já viděla včera v chcete mě - australskou kelpii,to je taky šídlo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:55
- Nahlásit
Fajka
jj to byly ooobr erupce
kerý teda dneska pokračujou ale jáááá se nedáááááám
to se nedej ... však oni si pánové myslej, že maj patent na rozum
jééje kdo by nechtěl ale až do jablonce si prochajdu asi neuděláte což?
to teda néééé , ale ona wami s holčičkama zase dojuchá, takže se domluvíme nějako dřív a něco vymyslíme
brezen2008
takže nebudeš spát
budu... klasicky 5-6 hodin
já viděla včera v chcete mě - australskou kelpii,to je taky šídlo
to jo, ty jsou zrovna tak prdlý jako australáci
Tak dámy a tímto se s váma loučím...... budu nejdřív zítra na večer, podle toho jak moc se rodinná sešlost protáhne. Tak držte palce, ať vše klapne
PetraK
užij si Depešáky a hlavně víš, že máš dávat pozor na ušiska
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 16:23
- Nahlásit
DEPEEEEEEEEEEŠ MOOOOD
Připravy vrcholí, mezi malováním a lakováním nehtů na černo vařim rejži a sjíždím mjůzik.
DEPEŠ MOOOOOOD
|