| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 18:22
- Nahlásit
Ufff, to malý torpédo na chvíli usnulo .... to vám je kvítko
Bruta sprdla hned mezi futrem, Alušce během pár sekund visela na tlamě. Při žrádle neměla čas, páč jí děsně zajímala Sviňa a co je lepšího než jí honit..... fakt se zastavila až když usnula Chudák Meluzínka... ta malá opice jí neustále visí na uších a je přitom děsně hlučná
PetraK
já taky. To je jediný, co má povolený, vostatní sem mu zakázala!!
hlavně jí todle neřikej, bude to mít jako překvápko
Eimy
juchůůůůů, tak tu zkoušku máááám, a dokonce líp než za E, ti byli ale hodní
gratulejšn
Hyena
Ahá, já myslela, že tu bude celej víkend na návštěvu. Tak že bych se dogestila na vycházku s čoklíkama.
tentokrát jsou u nás holky jen přes noc.... ale pokud vše dobře dopadne, tak je budu hlídat dýl. Dám vědět dopředu a něco vymyslíme
jablunka
Dámy,ste tu eště?
óó, děkuji za fotečku .... jsou to super kamínka a není nad jejich teploučko. Snad se k nějakým taky časem dopracuju
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 18:55
- Nahlásit
brut
Ufff, to malý torpédo na chvíli usnulo .... to vám je kvítko
Bruta sprdla hned mezi futrem, Alušce během pár sekund visela na tlamě. Při žrádle neměla čas, páč jí děsně zajímala Sviňa a co je lepšího než jí honit..... fakt se zastavila až když usnula Chudák Meluzínka... ta malá opice jí neustále visí na uších a je přitom děsně hlučná
No zcela standardní štěndo holanďana. Při troše štěstí se to po dvou letech naučí odpočívat, ale hlučné a milující drsné hry to bude porád.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 19:15
- Nahlásit
jablunka
Dámy,ste tu eště?
NE!
a navíc je tu mlha a tma. Neni vidě na krok!
:smirk
Děkuji,sem přišla na kouzlo tepla
a záda, záda jak vám budou blahořečit.
brut
Chudák Meluzínka... ta malá opice jí neustále visí na uších a je přitom děsně hlučná
nuda evidentně, evidentně nehrozí
Eimy
juchůůůůů, tak tu zkoušku máááám
si děfčica čikovná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 19:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Jinak - Ešus se jeví normálním. Teda -takhle normálním být nemůže, to u něj nehrozí, ale jako ,že nic.
Když jsem přišla dom, otvírala jsem dveře přeci jen trochu s obavama, jestli se někde něco za rohem neuvařilo. pak jsem je ale nemohla votevřít vůbec, páč dle svýho zvyku se Ešus nastěhoval s pelechem těsně za dveře a já se musela domů probíjet jak do hradu. Asi si dám do kabelky beranidlo . Venku byl jak šílenej po Pichlákovi, museli jsme házet, házet, házet a ... házet. Válel se ve sněhu, takže spokojenost, tož prostě snad nic.
Háskej večír v osm jdu na dokument o velkejch kočkách. Jooo a komu se líbil v osmdesátejch letech pravej a nefalšovanej Excalibur z Anglie, tak ten dávají zítra
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 19:36
- Nahlásit
zdravim, vim, flákám vás, ale nic nestíhám - přijedu domů, frčím ven s berni a pak padnu doma ...
dneska byla kolegyně naposledy, od pondělí je na mateřské, tak teprve zjistim, co neumim plus neni nikdo na moji pozici, takže budu dvoupoziční
tak přeju pěknej víkend a užívejte sněhu s psákama
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 19:41
- Nahlásit
Janiii
tak přeju pěknej víkend a užívejte sněhu s psákama
JJ, sníh je úplně geniální. Blázen žíhaná dneska vyváděla, válela se, honila kuličky a k tomu snížek se shora a žádní lidijové....fakt nás vyhnala domů až tma.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2010 20:59
- Nahlásit
brut
PetraK
kuju docela čučim... Kurňa, ale jak se teď vymluvím, když budu chtít s tou školou seknout? :-/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 01:22
- Nahlásit
Hyena
No zcela standardní štěndo holanďana. Při troše štěstí se to po dvou letech naučí odpočívat, ale hlučné a milující drsné hry to bude porád.
odpadá uprostřed hry.. prostě sebou sekne a chrní
Jinak je docela vzteklá.... jak se jí něco nelíbí, tak děsně vrčí a dělá "zlýho" psa
Ovšem s piraňou si rozuměj.... obě jsou stejně praštěný a Meluzínka si alespoň odpočine
Eimy
kuju
nemáš vůbec zač..... zkoušku si skládala ty a ne my
PetraK
nuda evidentně, evidentně nehrozí
tak to vůbec ne
Dámy dobrou noc.... jdu s prckem ještě ven a pak chrupkat
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 10:23 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
brut
odpadá uprostřed hry.. prostě sebou sekne a chrní
JJ, sekne, chrní, cca hodinku si všichni oddychnou, načež se prouhatec po hodince probudí plný energie a všechno jede na novo. Halt dlějí všechno na 100% JInáč bré zasněžené ráno.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 18:23
- Nahlásit
brut
chovku u té čuby jsem si pamatovala dobře a jménem je Aura Blue Eden
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 19:17
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAJN!!!
Čus báby!!! Venku bylo lukcusně, LUK CUS NĚĚĚĚ!!!! Čtyři řitě sněhu, prostě parádička. Jen mě štve, že jsem si nestihla půjčit nikde běžky, ačkoliv takhle jsme si mohli víc zablbnout při při házení . tentokrát nemám zářez na pažbě já, ale Ešus. zajíce jsem netrefila, zajíce von "zašlápnul", chudáka. Já se na ty svoje dobrý úmysly fakt už vykašlu. říkala jsem si nepůjdeme tam, kde je vysoká tráva, ať nerušíme. Půjdem polem, tam mám přehled. No přehled byl, ale ne vo těch zapadanejch . Když toho prtku netrefil mnou hozenej klacek, tak na něj nechtíc hamtnul péf, aspoň, že poslechne, ale i tak mě to štve , tak pak huž jen cesty a nebo pohyb kolem cest.
užili jste si to dneska venku??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 19:23
- Nahlásit
PetraK
užili,koukni k davídkoví .-)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 19:24
- Nahlásit
brezen2008
zrovna tam du, jdu se jí tam zeptat, jak se jí dneska líbilo venku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 20:30
- Nahlásit
Dobrý večír dámy
už tu nemám holčičky ... se mi po tom torpédu bude stýskat... naštěstí ne dlouho, páč jí zase brzy uvidím
Hyena
JJ, sekne, chrní, cca hodinku si všichni oddychnou, načež se prouhatec po hodince probudí plný energie a všechno jede na novo. Halt dlějí všechno na 100%
nejdýl spala v noci.... 6 hodin, předtím tak po 15 min, ráno vůbec, ale naštěstí pak prospala wami cestu domů.
chovku u té čuby jsem si pamatovala dobře a jménem je Aura Blue Eden
ahááá, tu vůbec neznám.... myslíš, že bych tě mohla poprosit o ředání vzkazíku?
V červnu pořádáme první coursingový speciál, tak jestli by nechtěli přijet.
PetraK
užili jste si to dneska venku??
já jela do Práglu odevzdat wami holčičky, pak uklízela.... plesnivci byli venku s páníčkem a měli děsnou radost z toho, že napadlo dost sněhu
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 21:24
- Nahlásit
brut
V červnu pořádáme první coursingový speciál, tak jestli by nechtěli přijet.
Už jsem mu to nabízela a nechce. On není moc družnej spíš se drží starých kamarádů. Čubu má jako kámošku, nechce vystavovat, ani nijak cvičit. Byl akorát na svodu.Ale čubule se u něj má fakt super.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 22:17 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
all
šůůůs šici
jako v Práglu byla zima víc než Ladovská, kupodivu vláčky už jely, ale v Ostravě byl na všem namrzlej 2cm led, takže Jiřinku jsem statečně oškrábala... a pak s ní zůstala viset v tuně sněhu, co k ní nahrnul shrnovač, ani řetezy nešly nasadit, nakonec nás s kámoškou vysvobodil nějakej policajt, kterýmu bylo evidentně se na rohu tý cesty otočit a dělat, že nás nevidí... Chvilku teda jako přemejšlel, jak po anglicku zmizet, tak jsem uďála blondýnku (mám v tom praxi ) typu "jeee, jakpak se asi nasazují ty řetězy?" (což vo to, umět to umím, ale v tý zmrzlý s*ačce do půlky kol to fakt nešlo, 2x předtím mi to spadlo, a byla jsem celá zmrzlá a mokrá ) - tak nakonec vyměkl a vytlačil nás...
Holčičky byly ale hodný jen ve vlaku, doma už zas řádí, bohudík už Melzí začala zachraňovat Banuška a přece jen, ta máchne tlapou a Berunka se zas válí, tak jí to trochu ubralo páry a Melzí přidalo na hlasitosti... :-D
no, a mě se konečně podařilo zpracovat video z mobilu (bo starý foťák, co uměl točit, se už ni neotevře ), tak my si minulý týden takhle užívali sníh
http://www.youtube.com/watch?v=JHnNiC0t8Qs
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 22:21
- Nahlásit
wami
bomba kolik tak metete na těch sáňkách?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 22:26 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
miisha
no, takhle zas tak moc ne, Banuška moc nemůže, tak Lumpa musím brzdit... tohle bylo odhadem tak 15 km/h, ale po 3km vyjížďce cestou domů...
S Agátkou by nám to metlo mnohem líp, ale než se dostanu do Olmíku, zas nebude sníh...
Ale kdysi jsme to zkoušeli i v 3, jenže Banulka ty dva už prostě nestíhá, no...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2010 22:46
- Nahlásit
wami
15 je pěkné, šak koně to nejsou Juno byla ze sněhu náramně nadšená...
URL
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 07:23
- Nahlásit
Moc hezká videjka. Vyrážím na cvičák- mám to slušnejch pár kilásků autem, tak doufám, že nebudu muset hyenu někde připřahat v závěji. Držte mi palečky, ať se probijem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 10:58
- Nahlásit
videjka jsou krásná
miisha
celej dastík,jenže von je magor,von ten sníh žeredoslova,bo v tom dokáže lítat jak mladej,dnes zkusíme klusat ve sněhu,ale jen tak z legrace,tak okolo 2 km to bude,dojdem na kopeček a zkusíme to
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 11:40
- Nahlásit
čůůůůs lidi!!!
sníh je parádní, zítra až budu muset vlézt do auta a jet do práce, už mi zdaleka tak parádní nepřijde
tady se pořád sype, přestalo včera odpoledne, ale od nějakých 5 odpo, celou noc a až doteď zase padá
je to dobrá posilovna to všechno odmetat a odhrabat, ale Berni je šťastná mam nějaký fotky, jdu je zkouknout (ve sněhu fakt fotit neumim, je to všechno jeden bílej přesvícenej flek)
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 11:41
- Nahlásit
brezen2008
hehe, voni pejsanci maj asi vsichni radi snih Venku v závějích pak skáče jak gazela
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 11:45
- Nahlásit
Tak nás musím všechny pochválit- autíčko, za to že se statečně probájelo zapadlými silnicemi, sebe , čubís i fika, za statečné trénování na place v cca 30 cm sněhu. Odpoledne chystáme s čubís běžky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 12:03
- Nahlásit
Tak nás musím všechny pochválit- autíčko, za to že se statečně probájelo zapadlými silnicemi, sebe , čubís i fika, za statečné trénování na place v cca 30 cm sněhu
Odpoledne chystáme s čubís běžky
my chystáme prochajdu bez běžek - to bysme skončili tak akorát ve špitále ale i tak už nás vidim, jak se hrabem polema ... no přijdem jak zapadlí vlastenci ale co by člověk pro šťastnýho psa neudělal že?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 16:25
- Nahlásit
tak mi klusali ve sněhu,lidi na nás koukali jak na cvoky,aleužili jsmesi to
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 16:25
- Nahlásit
Dobré odpoledne dámy
Právě máme za sebou krásnou tříhodinovou procházku .... já jsem mrtvá, ale chlupáči ani náhodou. V tom sněhu se mi špatně šlapalo, piraňa se chtěla opět koupat a Brut lovil kachny.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 20:20
- Nahlásit
No já mám konečně alespoň na jeden večer hodného psa- stačilo k tomu pouze dopoledne na cvičáku, včetně obran a celoodpolední výlet ve sněhu (běžky jsem nakonec vzdala).
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 20:24
- Nahlásit
Hyena
chudák malej
dasty by lítal furt,ale nechci kvuli těm nohám
jsem zvědavá na ráno,to bysme šli na pořádnou ranní vychajdu
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2010 21:16
- Nahlásit
šůůůs šici
taky si pséci užívali sněhu...? U nás tedy fest, ještě i saňovou projížďku jsme stihli, a Bánší byla z toho sněhu tak nadšená, že si to celá odcválala, to byl hukot!
jako skřípění sněhu pod saněmi, to je nááádhernej zvuk...
No, ale užívali si všici (až na dědka, ten dneska nějako pajdal )
... Berunka si užívala po svém...
... zbytek fotek tradičně na kečupu ;)
|