Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
miisha
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:51
- Nahlásit

toz co to jeee totok? u vas se nemaka? ja bohuzel do prace dojela...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:54
- Nahlásit

miisha
toz co to jeee totok? u vas se nemaka?
pokud nemusím zametat sníh, tak nemakám.... teda ještě běžný domácí úklid mně čeká, ale oběd už mám hotovej... za chvíli jdu s čoklíkama na prochajdu

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 13:21
- Nahlásit

miisha
toz co to jeee totok? u vas se nemaka? ja bohuzel do prace dojela...
JJ a kdyby náhdou nejel bus, tak bych to bohužel zvládla v pohodě i na běžkách (bez psa).

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 13:49
- Nahlásit

Dámy, přestalo konečně sněžit, vylouplo se něco jako parodie na sluníčko.... ovšem holka čeká v Práglu na vlak a vypadá to, že dopadne jak mladej.... nejkratší zpoždění je 45 min, část vlaků zrušená.
Nemyslím, že by to dneska jelo nějak extra... mladej končí ve škole v pět, takže počítám, že se domů nedostane před osmou ... zmrzlej

wami
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 13:55 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

miisha
já makám, jen sem občas taky nazíznu...

brut
bych řekla, že se chtěla mazlit.... hned se napáskovala k Martinovi na sedačku
dyk říkám, že lázně... takovejch masáží a drbání... doma má taky, ale přece jen tu a tam podrbu i ty ostatní, a to si tedy prej dovoluju fakt hodně

ach jo, jak je starej, tak je
... místama trochu... no... už to není, co bejvalo... Posledně jsem ho nějak odšťouchla, páč se cpal, kam neměl, tak mu tradičně zezelenaly oči, pak se zarazil, a přemejšlel, cože to vlastně chtěl...
tak doufám, že je to jen zimou, většinu času se pořád ještě drží v poho...

PetraK
to je vůl! Jak mu to vůbec mohlo chutnat? Myslím, tím, že to vůbec pozřel, dyk t musí bejt hůmus.
bych řekla, že z principu. Prostě jsem ho nevzala s sebou s velkejma, když jsme jeli na sáně, tak zas někde něco našel a zrušil... a beztak to do sebe nacpal, jen abych viděla, jakej je ještě frajer!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 14:00
- Nahlásit

wami
dyk říkám, že lázně...
... lázně s granulema?

Posledně jsem ho nějak odšťouchla, páč se cpal, kam neměl, tak mu tradičně zezelenaly oči, pak se zarazil, a přemejšlel, cože to vlastně chtěl...

tak doufám, že je to jen zimou, většinu času se pořád ještě drží v poho...
určitě... však uvidíš, jak ožije, až se udělá teploučko
Byl z pátku na sobotu doma nebo v boudě? Myslím, kvůli těm nožkám, jestli trošku neprochladl....

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 14:10
- Nahlásit

wami

beztak to do sebe nacpal, jen abych viděla, jakej je ještě frajer!

no bať, typickej chlap!

taky myslím, že po zimě bude zas líp

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 14:15
- Nahlásit

Dámy jdu ven... tak držte palce, ať nezapadnu a povede se mi alespoň jedna fotečka

wami
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 15:12
- Nahlásit

brut
... lázně s granulema?
nj, nic není dokonalé, no...

Byl z pátku na sobotu doma nebo v boudě? Myslím, kvůli těm nožkám, jestli trošku neprochladl....
byl doma, byli doma naši a kvůli psům tam i spali... (teda, aby ti venkovní neřvali moc... ale dědka domů vzali )

PetraK, brut
no, uvidíme... držte palce, ať i tuhle zimu zvládnem, ale zázraky už moc radši nečekám...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 15:26
- Nahlásit

Jsem zpět.... hodinka venku a jsem totálně mokrá, mrtvá a vysmátá ... teda ještě jsem zralá k infarktu, páč nám sjel všechen sníh ze střechy na chodník ( teda z tý části, co je do ulice), bylo to jak lavina. Naštěstí nikdo po chodníku nešel a my akorát prošli a zavřeli vrátka
Holt se mužskej večer nudit nebude ( musí všechno odházet), navíc musí uvolnit sníh i na druhý straně, což jsem moc zvědavá jak udělá....

wami
nj, nic není dokonalé, no...

byli doma naši .. ale dědka domů vzali
alespoň že tak... tohle počasí by mu na nožky nepřidalo...

držte palce, ať i tuhle zimu zvládnem, ale zázraky už moc radši nečekám...
to zvládnete... však se dědek vzpamatuje a nožky mu budou opět sloužit ( alespoň v tý míře, co předtím)

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:43
- Nahlásit

Nazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar babinec!

Se vomlouvam, ze sem se dlouho neucastnila, ale mam toho moc. AAaaaalee, zacinam ukrajovat a uz mi zbejvaj jen tri zkousky, zapichy mam skoro vsecky, pokud mi uzna esej na anglinu. A naviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic sem desne moc happy(dog ), pac a protoze od 1 . unora konecne bydlikujemeeee v pronajmu baracku s pidizahradkou!

Jak tu zijete vy? nejakej vycuc zap osledni cca 2-3 mesice by nebyl?

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 17:47
- Nahlásit

Mathea
protoze od 1 . unora konecne bydlikujemeeee v pronajmu baracku s pidizahradkou!
Gratuluju k bydlíkování i ke zkouškám.
to All
nakonec jsme dneska stihly hodinku na běžkách, dojezd téměř za tmy, ale jinák luxus.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:00
- Nahlásit

Hyena
Ty vago, kde jezdis na bezkach? Tu je temer pul metru snehu, vzit to po poli tak jsem zapadla vlastenkyne. Spis dumam o sanich po silnici (hrabou, ale nesoli, i tak je pekna vrstva) , ale zase mi to prijde dost nebezpecny vzhledem k autum (tu jezdi tak jedno za hodinu), aby nas vcas videl ridic mezi snehovyma mantinelama. Takze proste jen tapame.

Mathea
Gratuliren maximaliren!

Eire
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:04
- Nahlásit

Mathea

Gratuluji k hnízdečku a k dalšímu úspěchu ve studiu.
Jsi naše mladá a neklidná naděje

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:06
- Nahlásit

Fifi
Ty vago, kde jezdis na bezkach?
V Práglu, kde jinde Tady jsoukrásně projeté stopičky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:11
- Nahlásit

Hyena
V Práglu, kde jinde
Zase maj neco extra. Tu nejsou ani poradne projete cesticky, natoz stopicky.

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:17
- Nahlásit

Fifi
Zase maj neco extra
Si piště paní,si pište

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:18
- Nahlásit

Mathea
veliká gratulace

Hyena
týýý jo, na běžky bych taky ráda , ale nesmím, takže ťapu pěšky

Fifi
Tu je temer pul metru snehu, vzit to po poli tak jsem zapadla vlastenkyne.
u nás je dost míst projetých nedočkavcema na běžkách, převážně na poli nebo po loukách. Jezdili už od prvních cm

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:59
- Nahlásit

Hyena
Eire
Fifi
brut

Deekuju vam zencky Mam fakt radost, optimismus v zilach a spousta sily, o ktery netucham odkud se vzala, pac sem byla posledni dobou uztotal vycucana. Ale vlastne tusim, jen sem necekala az takovejhle naval

Eire
Jsi naše mladá a neklidná naděje
A tys nase trupka, ale aspon mas zkusenosti Pozdravuj doma

Ja chtela vzit taky coklise k sanim...jenze mam zakladni problem - nemam postroje..jedine ze bych jeu vazala za voditka a nejlip na skrtak!

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:06
- Nahlásit

Ale jako zas mam fakt radost, ze sem z pozirace vembloudich guli a podobnych prezdivek vystoupala na mladou idealistku..no nejni to pokrok?

A taky huz mam vybrany tema na bakalarku a pokud to klapne, tak i vedouciho, jen to dneska nebyl cas vic domlouvat, pac tam cekali dalsi lidijove na zkousku.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:24
- Nahlásit

Fifi
prosímtě,nechctěj ve skřivancích 5 oblečku tak velikosti elišky?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:28
- Nahlásit

brezen2008
Mi volala Esuska odpolko, jsme to resily.. ona ti pisne, ju?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:29
- Nahlásit

Fifi
ok

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:51
- Nahlásit

tak jsem do práce nakonec dojela - resp. byla dovezena měla jsem tolik telefonátů, že mě tam Míra po o hodil a pak pro mě zas dojel. Cesta domů teda nic moc, ale ráno to už budu muset zvládnout, ufff
a v šest večer tu ještě sněžilo od tý doby jsem radši z okna nekoukala ...
zimu mam ráda, pokud nemusim za volant

miisha
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:16
- Nahlásit

čaute, tak já živa a zdráva dojela dom a zítra nanovo
za odměnu jsem si koupila Rebelové, tak du čumět...a Džuna má nákej problém s mým zpíváním...Džina ooooo-oo Džina...že tady div nekoulí koučima a mručí jak starej chlap

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁJN!!!

Mathea

Gratuluju ke zkoušce!! A co to bylo tentokrát?? Sloní gule?

Hyena

běžky závidím, po tmě už se na ně nedostanu

Fifi

Přijeď k nám. V polích už běžkaři vyjeli stopy!! A dost dlouhý tratě.

miisha
.a Džuna má nákej problém s mým zpíváním..

musíš do polí!! Udělej to jako já. Nasadim sluchadla, vyrazim do polí a spustim WOOOOO BIIIS DŮŮŮ?? WOOOO BIIIIS DŮŮŮ???

mám deprézi, den na pikaču, asi si něco udělám.Nejspíš snídani, páč jsem ešče nejedla, nechce se mi loupat ten pomeranč

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:44
- Nahlásit

Bré ráno, hlasím, že už jsem taky něco udělala........ke snídani

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:51
- Nahlásit

Hyena

nemohla bys něco udělat i s tim mym pomerančem?? Ne že bych byla úplně líná /to teda taky / ale hlavně mám ukousnutej ten nehet a dýš loupu pomeranč....... tak to kurefsky pálí.

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:59
- Nahlásit

PetraK
Sem si na pomeranče domů pořídila takovej ten plastoverj hrotík o který se dá pomeranš vymačkat až na šlupku. Nesnáším loupání pomerančů, takže takhle mi stačí jenom ho překrojitna půlku, vymačkat a pak vypít.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 09:03
- Nahlásit

Hyena

dyš já ho nechcu pít, já ho chcu sežrat (abych Tě lééépe viděla ), dyš ho vypiju, budu mít brzo hlat, dyš ho sežeru, bude žaludek na chvíli zabavenej.
Du loupat.

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání