Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
mishi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:11
- Nahlásit

Janiii
Pani vy se furt jen radíte bo šprtáte! To přece nende!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:12
- Nahlásit

brut
piraňa si pomůže sama a Brut chodí za ní
Jak si sama pomuze? kdyz ji na predlouhy travine couha bobek a nejde upadnout? si sedne? Nebo ji Brut... Ale ne, me napadaj veci..
Prvotni reakce psa (pokud ho teda nehoni hoven v kalhotkach) je si sednout a zasankovat, a to jsem naucila radsi holky, aby si prisly pro pomoc. Bo mit hovnajze voblemtlyho po zadeli tupika ci chlupatyho perdela je nic moc a prace navic. To radsi ten lopuch.

ale tenhle pták byl fakt super. Nalítával mi na ruku a snažil se mi nazačit, že chce pomoct...
Ty blaho, to musela bejt eksn, na me nalitnout dravec, tak si ciknu..

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:13
- Nahlásit

mishi
Pani vy se furt jen radíte bo šprtáte! To přece nende!!!
eště u toho stíhám blbnout s psékovou ve sněhu tak to je hlavní ne?
práce je hafo, ale sešlo se to v blbou dobu, stěhování a odchod kolegyně na mateřskou to je vražedná kombinace ... snad to časem poleví, taky až se pořádně zaučim a budu si jistá v tom co dělám a nebudu se každýho na všechno ptát, tak to půjde rychlejc a zas to bude hepčí

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:13
- Nahlásit

Janiii

bylo to jen na půl dne nááááhodou

no a bylas to půl dne v práci snad?? NO NEBYLA!!

brut
vnuť se mu domů a zeptej se jestli nepotřebuje někde někdo ubytovat handicapovanýho havrana či krkavce. Já bych moooc moc chtěla tohle inteligentní stvoření.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:15
- Nahlásit

Janiii

taky až se pořádně zaučim a budu si jistá v tom co dělám a nebudu se každýho na všechno ptát,

no tak to v tomdle bordelu půjde hodně rychle, takže si za chvíli odfrkneš. Sice je to záhul, ale myslím, že fakt to nejrychlejší metoda. Držím ale palce ať to přežiješ.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:17
- Nahlásit

Držím ale palce ať to přežiješ.
přežívám to zatím s každodenním čajem s dávkou punče
a Míra, aby to přežil se mnou - páč jsem občas krapánek na nervy - se do toho pustil taky

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:22
- Nahlásit

Janiii
lidi tý práce je nějak strašně moc zítra do toho porada a v pátek porada a pak školení až do pěti do vodpolůdne, no kdy to všechno stihnu, to teda netušim
a máme po dívadle

Fifi
Jak si sama pomuze?
se zkroutí jak preclík a je po niti a hounu.... fakt tohle umí od začátku..... Brut přijde k ní, nastaví pérdel a ona mu to packou stáhne..... naštěstí se to nestává často

Ty blaho, to musela bejt eksn, na me nalitnout dravec, tak si ciknu..
však jsem od toho v první chvíli nebyla daleko .... pak jsem házela psům míček a ten blbec jak byl hladovej, tak ho letěl lovit ( Brut ho málem ulovil a od tý chvíle byl balonek schovanej v mojí kapse), naštěstí mi to cinkání upozornilo na nějakou chybku a vzpomněla jsem si na vyprávění našeho starýho hajnýho.... no a od zablesknutí k činu nebylo daleko ( jen jsem si musela dávat pozor, abych moc nemáchala rukama)

PetraK
vnuť se mu domů a zeptej se jestli nepotřebuje někde někdo ubytovat handicapovanýho havrana či krkavce. Já bych moooc moc chtěla tohle inteligentní stvoření.
jo a skončí u nás.... a já bych ho těma maličkejma kuřátkama nebyla schopná krmit

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:23
- Nahlásit

a máme po dívadle
já né, my jsme dostali od Jéžíška takže v neděli jdeme do Branickýho na Klíče na neděli a 27.1. do Národního

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:28
- Nahlásit

Janiii
já né, my jsme dostali od Jéžíška
no jo, to jste dostali vy, ale domlouvaly jsme se na lednové dívadlo ... s Petrou, Fajkou...

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:29
- Nahlásit

brut
ale domlouvaly jsme se na lednové dívadlo ... s Petrou, Fajkou
a můžeme domluvit nějaké únorové třebas? v lednu už asi fakt nestíhám a mám předivadlovááno

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:30
- Nahlásit

brut
se zkroutí jak preclík a je po niti a hounu.... fakt tohle umí od začátku..... Brut přijde k ní, nastaví pérdel a ona mu to packou stáhne.....
Asi mam cuby estetky, aby si samy vypreparovaly to ee z rite, to ni omylem, natoz aby pomahaly nohama ty druhy. Agata, nez by hovno cizi na vychazce ci vystave byla prekrocila, tak by se byla schopna se vyvliknout z obojku a obejit to na tri metry. Aspon si usetris praci.

no a od zablesknutí k činu nebylo daleko ( jen jsem si musela dávat pozor, abych moc nemáchala rukama)
Takze si ho fakt odchytla na vlastni ruku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:39
- Nahlásit

Janiii
přežívám to zatím s každodenním čajem s dávkou punče
a Míra, aby to přežil se mnou - páč jsem občas krapánek na nervy - se do toho pustil taky

takhle se roděj kluby alkahůlikůch

brut
se zkroutí jak preclík a je po niti a hounu.... fakt tohle umí od začátku..... Brut přijde k ní, nastaví pérdel a ona mu to packou stáhne..... naštěstí se to nestává často

čumim teda, sem na tom jako Fifijová, čokl eštét

no a od zablesknutí k činu nebylo daleko ( jen jsem si musela dávat pozor, abych moc nemáchala rukama)

fakt paráda zážitek!! ale taky bych se nejdřív lekla!! Zaplať bůch za ty rolničky!!

a já bych ho těma maličkejma kuřátkama nebyla schopná krmit

havrana? Kuřátkama???

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:40
- Nahlásit

Janiii
můžeme domluvit nějaké únorové třebas? v lednu už asi fakt nestíhám a mám předivadlovááno
supééér, únor bude nejlepčejší

Fifi
Asi mam cuby estetky, aby si samy vypreparovaly to ee z rite,
si myslím, že tohle má malá naučené z původní smečky.... tam jí neměl kdo pomoct

Agata, nez by hovno cizi na vychazce ci vystave byla prekrocila, tak by se byla schopna se vyvliknout z obojku a obejit to na tri metry. Aspon si usetris praci.
fakt estétka

Takze si ho fakt odchytla na vlastni ruku?
to ne... měla jsem slabou bundu a drápy by jí protrhly, navíc na radu sokolníka jsem se k němu přibližovala jen s nejvyšší opatrností a byla v klidu, abych ho nevypalšila, páč by mohl uletět a někde umřít. Takže jsem psy držela na vodítkách a neustále v uctivé vzdálenosti sledovala co a jak.... když pták vzlítl, tak jsem holce vrazila vodítka, poodešla a zvedla ruku... jak se přiblížil, tak jsem jí dala dolů. Takhle jsme si hráli asi hodinu, než se dopravil sokolník ( teda než ho dovezl mužskej) s kuřátkama a na "píšťalku" a kuřátka ho odchytil...

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:44
- Nahlásit

PetraK
čumim teda, sem na tom jako Fifijová, čokl eštét
no jo no, holt u nás to přírodní ještě převládá

fakt paráda zážitek!! ale taky bych se nejdřív lekla!! Zaplať bůch za ty rolničky!!
díky rolničkám a "kapsičce" na nožce mi docvaklo, že to není jen tak nějaký dravec, ale že někomu uletěl.... to jsem ovšem netušila, že uletěl z letiště a ztratil cestou vysílačku

havrana? Kuřátkama???
ale néééé.... havrana nemá, má jen ty dravce, proto ta kuřátka ... sem to blbě napsala

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:50
- Nahlásit

můžeme domluvit nějaké únorové třebas? v lednu už asi fakt nestíhám a mám předivadlovááno
supééér, únor bude nejlepčejší

kdy je madam Ešuska na horách?? a co na to Fajkýšová??
protože se tu moc nevyskytuju, tak se nějak domluvte a dejte mi echo

budu si hlídat jedno představení ve Švanďáku - Kdo je tady ředitel, ale leden i únor je beznadějně vyprodaný tak až bude březen dám vám vědět

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:53
- Nahlásit

Janiii
ooookkááááá, domluvím s dámama a dám vědět ... bude to tučně a velkýma písmenama zdůrazněný

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:56
- Nahlásit

zdar jak sviňa

jako já to nestíhám číst todlencto jak se máte? zítra jedu autem do práce, ČD mě zas na*rali, netopí, peněz to stojí, že by jeden zvracel...tak snad zas nenasněží půl metra?! džunýs dostala pamlsek velkej jak její noha, takže s tím hlasitě operuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:11
- Nahlásit

brut
Takhle jsme si hráli asi hodinu,

další dobrej návod!!

Dívadlo podle mě holky nedělejte, páč únor a půlka března u mě padá a pak huž je zpravidla apalucha a cvičákování nějaký, takže buď se připojím a nebo ne.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:21
- Nahlásit

PetraK
další dobrej návod!!
myslím, že pokud nejsou cvičený, tak je to bezpředmětný, ovšem vzpomínám na něj fakt ráda.... hlavně, jak se mu nechtělo do auta ( mužskej jel služebákem a teprve když nastoupili, tak se začal děsit toho, aby mu auto nepo*ral)

Dívadlo podle mě holky nedělejte, páč únor a půlka března u mě padá a pak huž je zpravidla apalucha a cvičákování nějaký, takže buď se připojím a nebo ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:32
- Nahlásit

brut
hlavně, jak se mu nechtělo do auta

to si dovedu představit. Celý . No je jasný, že divokýho takhle nemám šanci dostat, ale co člověk ví, třeba by někdy v životě natrefil na cvičenýho a pak se mi to bude hodit.

No to dívadlo, já fakt nevim no, se mnou je to děsný, já vim, vim, vim. ale nechci, dělat potíže potom, takže na mě se nevažte a já huvidím.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:37
- Nahlásit

PetraK
No to dívadlo, já fakt nevim no, se mnou je to děsný, já vim, vim, vim. ale nechci, dělat potíže potom, takže na mě se nevažte a já huvidím.
no dobrá... co se s váma dá dělat

to si dovedu představit. Celý
velké plácání křídel a řev jak protrhlý Slapy

miisha
zítra jedu autem do práce, ČD mě zas na*rali, netopí, peněz to stojí, že by jeden zvracel...
u nás mají vlaky zpoždění a zima je v nich jak na Sibiři... mladej se dneska vrátil z nádraží domů, ani do školy nedojel

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:41
- Nahlásit

brut
u nás mají vlaky zpoždění a zima je v nich jak na Sibiři... mladej se dneska vrátil z nádraží domů, ani do školy nedojel

no a tak sepak nediv Brůtovi, že vlakem nejezdí

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:46
- Nahlásit

PetraK
no a tak sepak nediv Brůtovi, že vlakem nejezdí
tomu je zima šumák, ba naopak je děsně akční a spokojenej péf, ale nepustí nikoho do vagonu, páč si mně hlídá... pitomec plesnivej

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 21:57
- Nahlásit

brut
ale nepustí nikoho do vagonu, páč si mně hlídá... pitomec plesnivej
Takhle sem to kdysi mela s jednim NO, cesta na lvt s kamoskou.. vlak narvanej, jen v jednom kupecku dva lidi...a dva psi.
A rotvice to maj taky podobne hozeny, kdyz sme nekde v uzavrenym prostoru, je to nase, takze hlidam panicku. Takze ne pitomec, ale sikulka. Me se tahle vlastnost libi vic, nez kdyz nekdo udela nad perdelem jee tutututu Dasenkaaa, a ty blbky si muzou prdel uvrtet.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 22:07
- Nahlásit

Fifi
Takhle sem to kdysi mela s jednim NO, cesta na lvt s kamoskou.. vlak narvanej, jen v jednom kupecku dva lidi...a dva psi.
A rotvice to maj taky podobne hozeny, kdyz sme nekde v uzavrenym prostoru, je to nase, takze hlidam panicku. Takze ne pitomec, ale sikulka.

... je to super, ale ne vždycky .. přitom nikdo netuší, že on je miláček a pokud se nic nedělá páníčkům, tak má lidi moc rád. Na rozdíl od pirani není zákeřnej..... ta sice jezdí vlakem super, ale musí být nejen zabezpečená, ale i hlídaná, páč situace vyhodnocuje po svém a ne vždy je to ideál

Me se tahle vlastnost libi vic, nez kdyz nekdo udela nad perdelem jee tutututu Dasenkaaa, a ty blbky si muzou prdel uvrtet
tohle dělá Balinka a musím říct, že jsem z toho lehce nervozní...
Naštěstí se k plesnivcům nikdo takhle nepřibližuje... bych se bála o nohy a prsty

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 22:16
- Nahlásit

brut
přitom nikdo netuší, že on je miláček a pokud se nic nedělá páníčkům, tak má lidi moc rád.
A tak to maj rotvice stejny, si lidi nevsimaj, jen kdyz je nekdo divnej a moc blizko, tak jdou na prvni nahrabnuti. A nejsou zakerny, proste co na srdci, to na jazyku.
tohle dělá Balinka a musím říct, že jsem z toho lehce nervozní...
Ja nejsu nervozni, naky normalni psy mit musim. Asi proto mam takovou kombinaci vemen pracovnich, u jednoho oci jak krahujcova a u druhyho jen hlidat, aby to moc nevitalo chodce na chodniku.

miisha
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 22:20
- Nahlásit

o ČD a jejich funkci nebo spíš nefunkci je škoda mluvit. dám džuně spešl botičky, budu pumpovat za její dloooouhej vocas a pojedu na drezíně do práce, tak...

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 22:21
- Nahlásit

Fifi
tak to maj rotvice stejny, si lidi nevsimaj, jen kdyz je nekdo divnej a moc blizko, tak jdou na prvni nahrabnuti
jj, tohle má Brut stejný a místní bezďáci to mooooc dobře vědí ( zřejmě si někde předávaj informace, páč se nám vyhýbaj i ti co přijedou poprve)

A nejsou zakerny, proste co na srdci, to na jazyku.
v tomhle případě souhlasím... taky mi víc vyhovuje Brut svojí přímostí než zákeřná piraňa, ale ona to má naučený, tak snad se postupně vše dorovná, i když opatrnosti nikdy nebude málo...

Ja nejsu nervozni, naky normalni psy mit musim
ahááá, tak já raději ty nenormální, páč psa, který se mi nadšeně vrhá na kdejakého chodce nejsem schopná vydejchat

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 22:57
- Nahlásit

brut Fifi
páč psa, který se mi nadšeně vrhá na kdejakého chodce nejsem schopná vydejchat
Hele neurazejte mi zlataky!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 09:13
- Nahlásit

PetraK
čau paní,furt čekám nameila a vono furt nic ,ted tu předělám byt a možná bude i něco pro kočky a psi do utulku,ale to se ktomu musím dohrabat,ted lezu po skříni a smrskávám jí

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání