Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 17:54
- Nahlásit

brut
JJ, dvojnohej by se taky našel, to jo

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 17:57
- Nahlásit

PetraK
tak hlavně, dyš ti nedochází dech
No ten mi prave uz dneska docela dosel, takze ja sme posla na dve hodky do pelechu a sem zas jak rybicka na dalsi zitrejsi zkousku Bleeee, predposledni a pak uz bude zas klidnejc Ale dneska to snad taky klaplo

brut
si myslím, ale mohl začít o pět minut dřív ne?
Kdyby vo pet! Ja bych takhle brala zkousky fsecky Blby by bylo, kdybych narazila na cloveka, co mnozi bezpapiraky a ke zviratum se chova jak hovado, by asi neskoncilo u jednicky

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:02
- Nahlásit

Hyena
JJ, dvojnohej by se taky našel, to jo
jenom jeden?

Mathea
Blby by bylo, kdybych narazila na cloveka, co mnozi bezpapiraky a ke zviratum se chova jak hovado, by asi neskoncilo u jednicky
spíš vyhazovem

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:07
- Nahlásit

brut
spíš vyhazovem
coz by bylo blby, kdyz uz sem skoro za pulkou studia, to uz by se mi nechtelo

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:15
- Nahlásit

Mathea
kdyz uz sem skoro za pulkou studia, to uz by se mi nechtelo
tak by jsi holt převedla řeč na kočky nebo králíky a vydržela by jsi

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:20
- Nahlásit

brut
trupko

Sem rada, ze sem zas nasla cas se sem podivat

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:24
- Nahlásit

Mathea
trupko
to je divný, jak jsi to tak rychle odhalila

Sem rada, ze sem zas nasla cas se sem podivat
však bylo načase

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:26
- Nahlásit

brut
páč káně ( sameček, jak jsem se od sokolníka dozvěděla) vydrželo cestu k sokolníkovi, ale pak pošel.... prý musel ve sněhu sedět dva až tři dny a byl totálně vyčerpaný a vyhublý.
To je smutny. Maj to zvirata ted hodne tezky, ja denne sypu min. kilo slunecnice, budka je v oblezeni, ze se chvilema jen trese. Dneska dosedly i dve hrdlice a vyhnaly vsechnu drobotinu, nasavaly zrni snad pet minut a pak se nemohly odlepit. Temhle malejm clovek pomoct muze, ale dravcum asi tezko. Aspon jste udelaly maximum.

Mathea
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:26
- Nahlásit

brut
to je divný, jak jsi to tak rychle odhalila
To vis, po dvou hodkach spanku sem zas bystra jak Bystrina (coz je teda dost mala a malotekouci reka taj u nas, tak nevim)

však bylo načase
No to mi povidej, akorat mi ted chybi ten vycuc za posledni dva mesice Teda chybi mi toho podstatne vic, ale to se k czku asi nevztahuje

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:30
- Nahlásit

brut
Teda pani, vzdávám hold... Za to káně...

Jináč Gastoňákovi jsem preventivně vyrobila z dětský bundy vobleček, páč už nechci zažít další bezesnou noc a ty nervy a teď už to bude asi horší a horší a dyž je takhle nemocnej na tu pohybovou soustavu a displazku, ať je radši voblečenej, i když se mi to nelíbí a vypadá jak magor. Jenže evidentně nejsem pánem já, páč ON TOHLE ROZHODNĚ NEBUDE NOSIT ANI ZA PYTEL PIŠKOTŮ, jak mi dal právě na vědomí. Takhle ven prej nevyleze. Co by si o něm myslely žencký?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:37
- Nahlásit

Fifi
Temhle malejm clovek pomoct muze, ale dravcum asi tezko. Aspon jste udelaly maximum.
dravcům bohužel zrní nepomůže a zásobu myšek či kuřátek nemám
Sokolník mně poučil o tom, jak rozpoznat beznadějný případ ( když se nehýbe, nevadí mu dotyk a šáhneš mu na prsní kost, kterou cítíš vystouplou - jako když ořežeš maso z kuřecích prsíček a necháš jen kostru, tak je bez šancí na přežití....) , musíš ho nechat v klidu dožít na místě, kde se o jeho ostatky postarají ostatní dravci a díky tomu přežijí...
Holt zákon přírody v tomhle funguje dokonale....

Mathea
To vis, po dvou hodkach spanku sem zas bystra jak Bystrina
u nás je to potok

No to mi povidej, akorat mi ted chybi ten vycuc za posledni dva mesice
tak to jsem zvědavá, kdo se zhostí úkolu hlavního výcucáře... já to ovšem nebudu neb mám sklerozu

Teda chybi mi toho podstatne vic, ale to se k czku asi nevztahuje
buď ráda že chybí a nepřebývá ... pak by jsi možná byla za ten úbytek moc ráda

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:42
- Nahlásit

mishi
Teda pani, vzdávám hold... Za to káně...
není důvod.... přišly jsme pozdě, chudák nepřežil
Ale ten minulej byl čilej až moc ... od tý doby nosím ven pevnou bundu, páč ty nálety na ruku a ooobr drápy na mně udělaly velkej dojem

Jenže evidentně nejsem pánem já, páč ON TOHLE ROZHODNĚ NEBUDE NOSIT ANI ZA PYTEL PIŠKOTŮ, jak mi dal právě na vědomí. Takhle ven prej nevyleze. Co by si o něm myslely žencký?
klasika... chlap

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:11
- Nahlásit

brut
Bohužel skončila smutně, páč káně

ach jo!! No tak to budu mít oči na šťopkách!! Díky za info.

Hyena
Esliva by už žíhaná nebyla zralá na nějaká psychofarmaka.

beru-li to podle nás, spíš panička, páč mě z toho čoklida asi šlehne. Asi mu pořídím takový to běhátko pro křečky a než půjdem na ty naše dvě tři hoďky ven, tak ho nejdřív nechám unavit
Mathea

a sem zas jak rybicka na dalsi zitrejsi zkousku
tak rybko, zetra držim palce, ať ty gule zvládneš ukousnoust

mishi
Takhle ven prej nevyleze. Co by si o něm myslely žencký

musíš mu furt řikaj, jak je krásnej péf, ten nejkrásnější hošíček, žáden jinej nejni tak krásnej jako von a pak si nechá navlíknout cokoliv, jako u nás

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:14
- Nahlásit

Jo a takhle se u nás v létě zachraňovala krahujcová

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:24
- Nahlásit

PetraK
Copa bylo pani krahujcovy? Dopadlo to lip, nez pan Kan od Brutovky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:32
- Nahlásit

Fifi

Dopadlo to suprově. Krahujcová si ulovila kosa a spadla s ním do drátěný ohrádky co máme kolem stromů na louce, aby je nevokusovali paroháči a ušáci. Nemohla se dostat ven, tak ju Brtnik vytáhnul. Vůbec se nebránila, byla v naprostý pohodě v klidu, žádnej štréz, nechala mě přiblížit se a takhle skvěle se nechala vyfotit, vůbec se nemlela, nesekala zobákem kolem sebe, až jsem měla cuky si jí pohladit . Nic ji nebylo, žádný zranění. Pak jsme jí hned vypustili - hásky se na to koukalo

No a tuhodle sýkorčího drobečka se taky podařilo zachránit

jsem to teď zrovna použila u Davídkojc, tak to prsknu i sem. Tendle trumpeta zas nechtěl zpátky do budky, odkud idiot vypadnul, furt se vracel za Brtnikem, ten ho tam musel pod pohrůžkou násili narvat ďourou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:37
- Nahlásit

PetraK
tak ju Brtnik vytáhnul.
A vytahnul ji i toho ulovenyho kosa? takovy namahy ji to stalo..
sýkorčího drobečka
Ta je cinana majinkataaa! Mi pripomina tu stofku, jak jim buchlo hnizdo u nas.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:40
- Nahlásit

PetraK
ten nejkrásnější hošíček, žáden jinej nejni tak krásnej jako von a pak si nechá navlíknout cokoliv, jako u nás
pěknej svetr má hošíček, ale co ste to za rodinu - kluka rvát do svetru a holá řiť mu čouhá ven!

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:44
- Nahlásit

Gerda
ale co ste to za rodinu - kluka rvát do svetru a holá řiť mu čouhá ven!
Slusna rodina to je, prece ho nenechaj nasrati do kalhot! Jako se to jednou povedlo slecne Sadlu, kdyz mela haraci kalhotky a prosmejkla se na zahradu a pak ji honilo vlastni hovno a jeji jeden neuron mel malem smrt!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:45
- Nahlásit

Fifi
A vytahnul ji i toho ulovenyho kosa?

ne kosa, tam zcela neprakticky nechal , ale myslím, že by se po tom zážitku asi pro něj stejnak nevrátila.

Mi pripomina tu stofku

hihi, šak sem si na ní taky hnedka vzpomněla.

no a abychom to měly komplet, tak ešče tudle prtku nenažranou

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:46
- Nahlásit

PetraK
ach jo!! No tak to budu mít oči na šťopkách!! Díky za info.
není zač.... však takových informací moc není a myslím, že se hodí pro všechny

hezká krahujcová... my ani jednoho vyfoceného nemáme ... ten první byl z letiště v Ruzyni a byli za jeho zachránění moc rádi ( dělá tam ostrahu letiště před drobnými ptáky)

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
kluka rvát do svetru a holá řiť mu čouhá ven!

no, to proto aby potenciální nevěsty věděly, že ženich příde s holou zadelí! Věno nebude!

Fifi
pak ji honilo vlastni hovno a jeji jeden neuron mel malem smrt!

ty vole!!!!! To mě zas dostalo Ale esli to Sádlo potěší, jo? Tak hošíček ani nemusí mít žádný kalhotky, aby ho houno honilo. Stačí, když se napase dlouhý trávy a je vymalováno. Dneska už teda ne, to prostě přijde, svalí se na bok /to nevim proč-asi že se chystá umřít/ a čeká na operaci , ale zezačáku jsme si s Brtnikem dycky pobrečeli, co u toho vyváděl , to bylo stejně ftipný, jako když mu nakopal ten ohradník

brut
ten první byl z letiště v Ruzyni a byli za jeho zachránění moc rádi ( dělá tam ostrahu letiště před drobnými ptáky)

ty jo!! Tak až takovýhle zásluhy máš??!! No panečku!

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:53
- Nahlásit

PetraK
Tak todle bych na něj nenarvala, by mě snad sežral... Hlavně jsem debil vyrobila vobleček a pak jsem si uvědomila, že musí chodit na kšírách a jak přes todlecto narvu kšíry? Takže asi fakt radši normálně koupim, páč jsem asi levoň, ale prostě nevim, jak to vymyslet. Zas na druhou stranu ona mu ta zima nic neudělá, když nechodíme na dýl jak 45 minut, ne? Bo ty holoprtku oblíkáš?

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:54
- Nahlásit

PetraK
kosa, tam zcela neprakticky nechal
A tak nakrmil aspon brablence.

Dneska už teda ne, to prostě přijde, svalí se na bok /to nevim proč-asi že se chystá umřít/ a čeká na operaci
Toz todle je bezny, se ty coklove bez nas uz ani nevys.rou, kam ten chov speje. Akorat se nevalej na boku, jen cekaj, az dojdu s lopuchem.
brut
ten první byl z letiště v Ruzyni a byli za jeho zachránění moc rádi ( dělá tam ostrahu letiště před drobnými ptáky)
Ty si zaloz nakou zachrannou stanici, ptaci, psoove.. Pasandy jste.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:01
- Nahlásit

mishi
Bo ty holoprtku oblíkáš?
ne holoprtka se ale zahřeje pohybem. Páč neustále rotuje prostorem, ještě jsem neviděla, že by mu byla zima. Ale u Gastoňáka nevím , bych se poradila s dochtorem , jestli je a nebo to není zbytečnost

Fifi
Toz todle je bezny, se ty coklove bez nas uz ani nevys.rou, kam ten chov speje

sou prostě zdegenovaný, co naděláš , bože to byl tehdá cirkus!! musela to slyšet Tinta až dom, páč to bylo cestou z Jedlový na Tolštejn, ešče tetkon mi vytryskly slzy a mám hubu kolem celý hlavy

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:02
- Nahlásit

PetraK
ty jo!! Tak až takovýhle zásluhy máš??!! No panečku!
jj, náš sokolník má z nás radost .... ale tenhle pták byl fakt super. Nalítával mi na ruku a snažil se mi nazačit, že chce pomoct... navíc měl na nohou rolničky, takže mi bylo jasný, že se nikde nenažere. Akce to byla skvělá... měšťáci dostali velký sprdunk, díky mýmu mužskýmu jsme jim zařídili záchrannou stanici v Rokycanech, kterou využívají a nakonec mužskej díky svým kamarádům objevil místního sokolníka, který nám ukázal, jak se odchytávaj dravci.... musím říct, že to ve finále byl skvělý zážitek

Fifi
Ty si zaloz nakou zachrannou stanici, ptaci, psoove.. Pasandy jste.
díky... kdyby byl prostor, tak bych nad něčím pouvažovala, ale bohužel máme jen dvorek .... navíc by mužskýho doopravdy šlehlo ( už takhle má občas pocit, že nejsem tak úplně normální )

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:04
- Nahlásit

Fifi
PetraK
Toz todle je bezny, se ty coklove bez nas uz ani nevys.rou, kam ten chov speje. Akorat se nevalej na boku, jen cekaj, az dojdu s lopuchem.
sou prostě zdegenovaný, co naděláš , bože to byl tehdá cirkus!! musela to slyšet Tinta až dom, páč to bylo cestou z Jedlový na Tolštejn, ešče tetkon mi vytryskly slzy a mám hubu kolem celý hlavy

to neznám .... piraňa si pomůže sama a Brut chodí za ní

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:06
- Nahlásit

brut

jj, náš sokolník má z nás radost .... ale tenhle pták byl fakt super. Nalítával mi na ruku a snažil se mi nazačit, že chce pomoct... navíc měl na nohou rolničky, takže mi bylo jasný, že se nikde nenažere. Akce to byla skvělá... měšťáci dostali velký sprdunk, díky mýmu mužskýmu jsme jim zařídili záchrannou stanici v Rokycanech, kterou využívají a nakonec mužskej díky svým kamarádům objevil místního sokolníka, který nám ukázal, jak se odchytávaj dravci.... musím říct, že to ve finále byl skvělý zážitek

ty jo paráda. Já od mala chtěla bejt sokolník - ostatně to by se mi líbilo moc moc i dneska. Jenže čas,čas není. a tohle se musí - jako ostatně všechno -dělat na 100%

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:09
- Nahlásit

PetraK
co mě pomlouváš, že nechodim do práce???
sice vás nestíhám, ale tohle jsem si jasně přečetla!!! bylo to jen na půl dne nááááhodou
lidi tý práce je nějak strašně moc zítra do toho porada a v pátek porada a pak školení až do pěti do vodpolůdne, no kdy to všechno stihnu, to teda netušim
došprtala jsem slovíčka a asi půjdu do hajan, nějak mě ta zima vysiluje ...

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 20:09
- Nahlásit

PetraK
Já od mala chtěla bejt sokolník - ostatně to by se mi líbilo moc moc i dneska. Jenže čas,čas není. a tohle se musí - jako ostatně všechno -dělat na 100%
sokolník to fakt dělá na 100%.... pracuje na Karlštejně ... jsme zvaný i k němu domů, ale to mi přijde trošku blbý, síš se zastavíme na tom hradě ( nebo teda pod hradem)

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání