Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:10
- Nahlásit

PetraK
tjofka ty červený ty sou!!!
těma by se kopalo do zadele

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena

Ale teď jí vymýšlím náplň, aby se mi moc nezabývala myšlenkama na sex.

se nemusíš honit ale!! Dáme spicha a Ešus jí zaručeně ty myšlenky z hlavy vyžene, bude tak votravnej, že se Hyjéna z představy seksu pobleje

Mocinky hezký.

žejo žejo žejo??? Původně jsem chtěla desítku, ale to už bych tu trambaj nestíhala, páč než bych se dovnitř dostala.......

jen nevim, jak se to bude srovnávat s outfítem stádní úřednice . oni už si zvykli teda, že nejsem tak jako úplně standardní a když máme návštěvu, tak sem hodná a sem za holčičku, ale třeba že bych si znova dala ty červený vlasy co jsem měla, to si nelajsnu , ale červený botky by projít mohly ne?

a nebo tady

a nebot tady!! Ty sou lepčejší!! ale já jsem ulítlá na tu černou

Eire

mě naskočilo todle

je blbáááááááá a pitomáááá

no ty mrazy by Davídkojc asi už rozbily, tagle je na vysypání, tak kdybys jí tam mrskla ešče totok, bude na tisíc kousků jako puzzle. Myslíš že by jí pak prodávali v papírnictví?

jana33
Zahnat prací

dyk se strhá!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:17
- Nahlásit

Jo abych vás drobátko naštvala u nás je momentálně modrá obloha, svítí sluníčko a teploměr ukazuje + 6,6 stupňů
sice na něj svítí ale je to krááása a teploučko bo nefouká

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:18
- Nahlásit

dyk se strhá!!
To povídejte jí, paní

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:19
- Nahlásit

Fajka
Kde bydlíte? Tady sice slunko svítí,ale fučí severák,blee

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:19
- Nahlásit

Fajka

tjofka ty červený ty sou!!!

viď?? A kdyby se to tak blbě nevoblíkalo, tak si pořídím klíďo dvacku, ale to neni nic pro mojí netrpělivou povahu, to by mě trefil šlak, ale pěkný to je. Brtnik pravil, že si je musim zaručeně koupit

+ 6,6 stupňů

PLUŮŮŮŮS??? PLŮŮŮŮŮŮŮŮŮS??? To běž honem napsat k DAvídkojc, bude další pohřeb!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:20
- Nahlásit

jana33

To povídejte jí, paní

No! dyk podle ňáký teórie na seks myslíme asi tak 20x za minutu nebo jak. To bude mít skončenou pětiletku dříf než začne

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:21
- Nahlásit

brut

mně ještě letos čeká vybírání nové postýlky, roštu a matrací....

to bude lepčí, než akce Vetamiks v režii Lucynky

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:23
- Nahlásit

PetraK
Nojo,ale víš jak tak ekonomika půjde vpřed?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:24
- Nahlásit

jana33
no my jsme kousek vod Jablonec nad Nisou

PetraK
jo ted tu sedím a čumím na to jak puk
... je tu momentálně fakt pařák

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:26
- Nahlásit

PetraK
Dáme spicha a Ešus jí zaručeně ty myšlenky z hlavy vyžene, bude tak votravnej, že se Hyjéna z představy seksu pobleje
Ty chceš mít z jednoho Ešusa spoustu puzzles?

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:28
- Nahlásit

PetraK
tak sem hodná a sem za holčičku
No a právě v kytičkovaných martenskách si zcel ajasně za holčičku bez ohledu co máš na zbytku těla a na hlavě

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:34
- Nahlásit

jana33

Nojo,ale víš jak tak ekonomika půjde vpřed?

Nás se prostě krize nedotkne.

Fajka

... je tu momentálně fakt pařák

aby z toho Fajfka nevylínala

a jak s těma štěndama, ví se něco?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:40
- Nahlásit

Hyena

z jednoho Ešusa spoustu puzzles?

NEE! ale von je hbitej, moc hbitej, a zatim většinou ty báby přemluvil, když se do toho napřel. Von má totiž spešl stratégii
Když to nejde napřímo, tak dělá malilinkatýho hošíčka, lehne si na záda (taky proto, aby dáma viděla ZBLÍZKA A POŘÁDNĚ, vo co by mohla případně přijít ) a nakrucuje se a dělá že je malilinkatej péf, baba se přijde podivat co to je za dementa (a taky aby viděla vo co by mohla příjít ) a von jí předvádí jak malinkatej hošíček je, že by mohla bejt jeho maminka..... a začne se věnovat jejím cecíkům , to už je bába konsternovaná natolik, že ........ už jen stojí. a já řvu: "Slez z ní ty prasáku!"

v kytičkovaných martenskách

sem si to tak představila , jak fšicí v kvádrech a kostýmkách s lodičkama a já tam napochoduju v bagáních s kytí , ach bože proč to nemůžu udělat? proč?? No protože by mě vyhodili a to se mi nehodí zrovna.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:45
- Nahlásit

PetraK
aby z toho Fajfka nevylínala
hele už + 7,7 tož u nás už máme jaro

a jak s těma štěndama, ví se něco?
ví se že se neví ... prostě naprosto nejsem schopná odhadnout jestli jo nebo ne...jedno je ale jistý že pokud jo tak 1 nebo max dvě bo nemá téměř žádnej pupík... ale nalitý cecíčky má a žere jak protržená a chování taky jiné než obvykle ale jestli to je nebo není faleška toť otázka...tož čekáme.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:46
- Nahlásit

PetraK
tak dělá malilinkatýho hošíčka, lehne si na záda (taky proto, aby dáma viděla ZBLÍZKA A POŘÁDNĚ, vo co by mohla případně přijít
To už je asi chvíle, kdy by mu ZBLÍZKA A POŘÁDNĚ nahlas sdělila, vo co by zasejc mohl přijít von, když bude obtěžovat. Vona nejni na tyhle metrosexuály.... jo když přijde nějakej ranař, kterej si s ní poběhá, pokraví, popere ...nesesype se z toho, že u všeho nadšeně řve.... tak ten má pak velké, velké šance.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:51
- Nahlásit

Hyena
To už je asi chvíle, kdy by mu ZBLÍZKA A POŘÁDNĚ nahlas sdělila, vo co by zasejc mohl přijít von, když bude obtěžovat. Vona nejni na tyhle metrosexuály.... jo když přijde nějakej ranař, kterej si s ní poběhá, pokraví, popere ...nesesype se z toho, že u všeho nadšeně řve.... tak ten má pak velké, velké šance
sákra.. ty hyeny pruhovaný jsou fakt šecky stejný

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:56
- Nahlásit

Zdravím dámy

Tady je tak krásně, že se mi ani nechtělo z venčení domů

PetraK
Botky samochodky.... musím říct, že se mi taky víc líbí ty červený, i když já zrovna červenou nerada

to bude lepčí, než akce Vetamiks v režii Lucynky
to bude,..... mám na to půl roku, což se mi zdá dost krátká doba na výběr ( kor když mám jasnou představu, co chci a nikde to nemaj...)

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:59
- Nahlásit

Hyena
Fajka
Brutík by byl v sedmém nebi... tohle je přesně jeho styl... přilítnout, poblbnout, poprat se a pak se teprve pokoušet o štěstí

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 11:03
- Nahlásit

brut
Tady je tak krásně, že se mi ani nechtělo z venčení domů
jj nemít tu řemeslníky a práci tak se taky courám po venčí ....no ikdyž spíš bych asi dřepěla někde v práci

to bude,..... mám na to půl roku, což se mi zdá dost krátká doba na výběr ( kor když mám jasnou představu, co chci a nikde to nemaj...
to mě povídej.. vybírám sedačku.. mám představu ale sehnat je docela problém

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 11:04
- Nahlásit

Fajka

ož u nás už máme jaro

už deš sázet macešky???

pokud jo tak 1 nebo max dvě

hele ale pokud by to tak bylo, tak je to nejlepší varianta v dnešní době.

Hyena

jo když přijde nějakej ranař, kterej si s ní poběhá, pokraví, popere ...nesesype se z toho, že u všeho nadšeně řve.... tak ten má pak velké, velké šance.

no bať! To co jsem popsala, to je právě jen záložní program, když nevyjde to co popisuješ.
Co se týče ženskejch, to se nebojim teď o víkendu jsme potkali ranařku tvrdou jako žulu - bullmastifku, páníček nevěděl, jestli kámošit nebo nekámošit... ehehe, běhala jako srnka, hravá úklona střídala hravou úklonu.....pánik očka jako letec při přetížení , Ešus blaženej....

brut

že se mi ani nechtělo z venčení domů

grrr,grrrrr GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!

( kor když mám jasnou představu, co chci a nikde to nemaj...)

to bude velmi úspěšnej zérijál

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 11:28
- Nahlásit

Fajka
jj nemít tu řemeslníky a práci tak se taky courám po venčí
ani se ti nedivím...... máme tu sluníčko a krásně jiskří sníh... prostě paráda

to mě povídej.. vybírám sedačku.. mám představu ale sehnat je docela problém
koukám, že tyhle problémy nemám jen já .... to se mi ulevilo

PetraK
to bude velmi úspěšnej zérijál
to bude.... jsem ve stádiu, kdy přemýšlím, jestli se mi nevyplatí nechat postel vyrobit u truhlářů ( jen nemám potuchu kde, páč u nás žádný pořádný není)

grrr,grrrrr GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
si lev?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 11:33
- Nahlásit

brut

jsem ve stádiu, kdy přemýšlím, jestli se mi nevyplatí nechat postel vyrobit u truhlářů

aha tak vona to bude spíš telenovela vo sto dílech

si lev

ne, su ryba

ale tetkon momentálně pěkně načtvatá ryba, páč je venku krásně, já tu dřepim jak vězeň na Bezdězu a KDE-KDO!!!! se cárá venku v jiskřivým sněhu s čoklama. TO JE NA VRAŽDU!!

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 11:41
- Nahlásit

PetraK
aha tak vona to bude spíš telenovela vo sto dílech
mno, možná i nějakej díl přidej ... si vem to dilema... chci postel ( dvojlůžko)dřevěnou, dlouhou 220cm, rozdělenou na dvě samostatný postele o šířce 80-90 cm. Do toho potřebuju dát rošty.... jeden polohovací pro mně, druhý sice taky polohovací, ale daleko míň. No a na to matraci, která nesmí být ani moc měkká ani moc tvrdá a musí se mi na ní dobře ležet, abych se vyspala.... takže to vidím na stopadesát dílů, minimálně

ne, su ryba
já vím... drhá polovina února s trojkou na konci

ale tetkon momentálně pěkně načtvatá ryba, páč je venku krásně, já tu dřepim jak vězeň na Bezdězu a KDE-KDO!!!! se cárá venku v jiskřivým sněhu s čoklama. TO JE NA VRAŽDU!!
si piraňa ... naštvaná piraňa?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 11:45
- Nahlásit

brut
si piraňa

JOOOOOOOOOOOOOO!! To je vono!!! sem načtvatá piraňa

No a na to matraci, která nesmí být ani moc měkká ani moc tvrdá

a tady vidim první zádrhel

Hele nevím vůbec o tom kšeftě nic, ale tady u Zvonu je krám s dřěvěným nábytkem, třebas by tam i postele měli?

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 11:50
- Nahlásit

PetraK
JOOOOOOOOOOOOOO!! To je vono!!! sem načtvatá piraňa
a jéje.... tak to abych nechala piraňu doma, až pojedeme na Apaluchu, aby si mi jí neslupla jako zákusek po obědě

a tady vidim první zádrhel
matrace je poslední zádrhel... první je postel, která by odpovídala mé představě ... druhej je rošt a teprve pak matrace

Hele nevím vůbec o tom kšeftě nic, ale tady u Zvonu je krám s dřěvěným nábytkem, třebas by tam i postele měli?
to bych mohla vyzkoušet... za kouknutí a zeptání nic nedám.... kde přesně je to?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 11:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

ak to abych nechala piraňu doma,

pejsky nepapám, a ty hodný už vůbec ne

to bych mohla vyzkoušet... za kouknutí a zeptání nic nedám.... kde přesně je to

tady - ešivá se mi to sem přenese teda:

Edit:
aha tak nepřeneslo

tak znovu:
http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=plze%C5%88 sk%C3%A1%20108@sss=1@ssp=122477676_125693644_14810 2252_147975884@x=132994816@y=135894880@z=15

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 12:06
- Nahlásit

PetraK
hele ale pokud by to tak bylo, tak je to nejlepší varianta v dnešní době šak jo, mě by stačilo i to jedno ale muší to bejt kjuk

brut
polohovací pro mně, druhý sice taky polohovací, ale daleko míň. No a na to matraci, která nesmí být ani moc měkká ani moc tvrdá a musí se mi na ní dobře ležet, abych se vyspala.... takže to vidím na stopadesát dílů, minimálně
tý jofka to bude jak Tak jde čas ... díl 1156

ale nic se nebuj, já a sedačka to bude podobný akorát těch dílů bude možná o pár míň

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 12:10
- Nahlásit

Fajka
šak jo, mě by stačilo i to jedno ale muší to bejt kjuk

sem napnutá jak guma u spoďárů, jak to dopadne. Aby nakonec nepřekvapila a nevrhla Ti Klapzubovu jedenáctku

díl 1156

já a sedačka to bude podobný

a pak že v tej telce nic nedávaj

brut
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 12:13
- Nahlásit

PetraK
pejsky nepapám, a ty hodný už vůbec ne
jj, to říkáš teď

tady - ešivá se mi to sem přenese teda:
óókkáá, tam o znám.... půjdu juknout hned jak pojedu do Práglu

Fajka
šak jo, mě by stačilo i to jedno ale muší to bejt kjuk
bude kjuk i holčinka

tý jofka to bude jak Tak jde čas ... díl 1156
taky to tak vidím

ale nic se nebuj, já a sedačka to bude podobný akorát těch dílů bude možná o pár míň
u ní je problém v tom, že nepomůže truhlář

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání