| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:11
- Nahlásit
PetraK
Dneska budu dělat řeznika zas to se moc, moc těšim.
Šišmarjá...ty chceš zabít hošíčka zrzavého nebo Brtníka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:20
- Nahlásit
Hyena
..ty chceš zabít hošíčka zrzavého nebo Brtníka
no včera měl na mále hlavně Kostižer, hovado jedno uřvaný, ten zas měl den. A pak mi ešče řek: "Do školy!" Nakonec skončil v exilu, páč ta germánština se s takovým debilem za zádama fakt nedá . Už takhle je to nářez. Rvu tam furt tu angličtinu, ale hrozně. čert vem takový podřadnosti, jako že čtu ze zásady Ší místo Zí, ale tydlenty slovíčka jako KDO a KDE, tydle dvě mě zničej. V germánštině WER mi okamžitě přeskotačí do anglickýho WHERE, takže se pak zákonitě neptám na to KDO, ale kurwa KDE!!! . Co sem se do tý germánštiny jenom cpala, proooč?? !!
řeznik budu dneska nečekaně, páč mi zas zavolala ta známá, že jestli chci ještě objednat maso s ní. Tak jsem zas honem všechno přeorganizovala a dneska to snad přivezou, tak zas bude řezničina.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:31
- Nahlásit
PetraK
počkám na tebe u tech knížek před vchodem
a tu elis ti vychotím
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:33
- Nahlásit
PetraK
Tak jsem zas honem všechno přeorganizovala a dneska to snad přivezou, tak zas bude řezničina.
Hmm, tak že zabitej bude řidič vod masa, páč to určitě nepřivezo včas nebo bude něco chybět
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:38
- Nahlásit
Hyena
čau,budeš to asi taky vědět?
můžou běhat i malí psi canicross,myslím zejména elišku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:41
- Nahlásit
Hyena
Hmm, tak že zabitej bude řidič vod masa
a proč myslíš, že jsem musela přeorganizovat mrožáka?? Od minula tam je ešče ten první .
brezen2008
můžou běhat i malí psi canicross,myslím zejména eliš
myslim, že to může dělat jakejkoliv péf. Na velikosti nezáleží. V tomdle případku teda určitě ne, jinak bych si dovolila pochybovat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:44
- Nahlásit
PetraK
a heled,musí mít tu šnuru jakou mám na dastyho? bo jestli jo,tak jí to srazí k zemi,nebo jestli k pásu mohu přidat lehčí?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:47
- Nahlásit
brezen2008
estli k pásu mohu přidat lehčí?
no jasně že lehčí, to přizpůsobíš sobě a psékovi, dyk by tu šňůru od Dastyho neutáhla .Jen - jestli takovej prtka malej tolika kilometrůch ujde? páč když jde kilometr velkej péf a udělá x kroků, tak takový piňdě jich musí udělat x krát tak 10 asi.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:50
- Nahlásit
PetraK
Od minula tam je ešče ten první .
Jé, já cí taky kouséék
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:52
- Nahlásit
PetraK
no ujde bez problému 20 km mejch,s přestávčičkama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:53
- Nahlásit
Hyena
Jé, já cí taky kouséék
neboj, nebude dlouho trvat .......
ty jo ten mě minule tak, ale tak strašně vytočil, že měl fakt štěstí, že nebyl při ruce, jsem hrozná cholera, asi by ho nezachránilo ani to, že to fotr vod rodiny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 09:54
- Nahlásit
brezen2008
no ujde bez problému 20 km mejch,s přestávčičkama
Borkyně Éliška!!
ty jo, jak se tý sviňuše malý perfektně převrátil život!! O tom se jí v tom kutlochu ani nesnilo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:05
- Nahlásit
PetraK
si myslím,že by chtěla jinou psí mámu,která jí nebude tahat všude,která jí nenechá tahat pneumatiky,která jí nevláčí sněhem,která nechce aby tapala když venklu leje.....
chtěla by by bejt jenom na posteli a spár s hlavou dolů
jsme byli včera na veterině a paní doktorka říkala,že krásně má svaly viditelné a že to maso jí dobře prospívá a váží 4 kg
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:08
- Nahlásit
jenom kdyby se furt nebála lidí,to myslím že moc neodbourám
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:08
- Nahlásit
brezen2008
si myslím,že by chtěla jinou psí mám
Mslím, že jinou psí mám by určo nechtěla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:11
- Nahlásit
brezen2008
si myslím,že by chtěla jinou psí mámu,která jí nebude tahat všude,která jí nenechá tahat pneumatiky,která jí nevláčí sněhem,která nechce aby tapala když venklu le
i prt, dyk ta svině mrňavá je ščastná jako blecha, žije psí život, ne život předložky u krbu.
jenom kdyby se furt nebála lidí
však ale je to mnohem lepší!! probůh když jsem jí viděla v tý hospodě, tak změna o 150 %. Neví člověk co má za sebou, já taky nejsu tak důvěřivá, jako když mi bylo dvacet . Důležitý je, že normoš nechytá paniku. no. Však ušla pěknou cestu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:14
- Nahlásit
Brý ráno i když už bude skoro poledne
Tak štěnda budou ! ta naše hyenoidní blpka se rozhodla dneska ráno že toho svýho kámoše Artese nakreje a šlo jí to víc než dobře. Chudák čučel jak puk. Takže Artes ty štenda vodnosí porodí jeho panička vypiplá a já si pak jako vodměnu za nakrytí jedno vemu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:17
- Nahlásit
Hyena
PetraK
však jí mám ráda
je to fakt asi kříženec kočky a morčete )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:38
- Nahlásit
Fajka
Tak štěnda budou
Chudák čučel jak puk. Takže Artes ty štenda vodnosí porodí jeho panička vypiplá a já si pak jako vodměnu za nakrytí jedno vem
já to věděla, že na ní je spoleh
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 10:50 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fajka
Takže Artes ty štenda vodnosí porodí jeho panička vypiplá a já si pak jako vodměnu za nakrytí jedno vemu
Rozumná fenečka, šetří paničce energii Já to řikám furt, jak je to žíhané, tak to nemůže být blbé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:22
- Nahlásit
Hyena
jak je to žíhané, tak to nemůže být blbé
zkusim Esšálkovi namalovat pruhy. Třebas se mu zvedne KvíKvé?? no maximálně mi ho vemou do ŽOOloo jako zakrslou zebru
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:27
- Nahlásit
PetraK
a musí mít taky na konci to natahovadlo nebo né na tý štuře?
tak za chvilku razím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 11:31
- Nahlásit
brezen2008
no to natahovadlo - ten amortizér - je tam proto, že to, když pes zabere necuká, že to vyrovnává to napětí, jakoby, je to příjemnější pro psa i pro Tebe. Nevím jak je to výrazný u malýho pesana, ale u velkýho je to hodně dobrá věc, myslím, že pak i pes líp táhne???
Tak v půl na Andělu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 18:15
- Nahlásit
PetraK
no jenže elis když by zatáhla,tak to není tak silný jak když zatáhne dasty
jinak mám od zera,šla jsem co mi lucka řekla do dvora v žerotínový a já tam koupila elišce červený kšírky ,jsou jí nádherně a děsně jí slušej
jí o víkendu vyfotím a jenda dá fotky na rajče
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 19:25
- Nahlásit
Fajka
Johoooooo, gratulíruju! A všem ostatním přeju krásnej večer! šáááááááááááu
Péťo, jak dopadl řidič?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2010 20:10
- Nahlásit
Hyena
ahoj, jen probíhám,snad si zaregistrovala hlášení místního rozhlasu a zítra dorazíš...!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 08:26
- Nahlásit
Jé eště že si to dala sem, protože na hlášení nechodím. Ď.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 09:10
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
DEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!
brezen2008
jinak mám od zera,šla jsem co mi lucka řekla do dvora v žerotínový a já tam koupila elišce červený kšírky
Zero se prodává tady v Prahé? Já myslela , že jen přes net.
Na fotky jsem zvědavá
a dík, za předání toho barelu, ju? I Kačce. Omlouvám se , že jsem včera už pak musela letět.
mishi
Péťo, jak dopadl řidič?
copak řidič, ten dobře, já jsem na tom hůř. Propíchla jsem si ručenku kuřecí roztříštěnou kostí a teď to trochu zlobí
wami
já nemůžu máme už hrozně dlouho domluvenej sraz s naším nejlepčím kámošem. A vzhledem k tomu, že se mu pak rozjíždí výstavní sezóna, neuvidíme se zas tak 3/4 roku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 09:21
- Nahlásit
PetraK
já jsem na tom hůř. Propíchla jsem si ručenku kuřecí roztříštěnou kostí a teď to trochu zlobí
vidíš, máš se vybodnout na kuřecí a rači zkrmovat řidiče
zdravím nestíhám, probíhám... jestli neumřu tak se tu zas ukážu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 09:32
- Nahlásit
Fajka
máš se vybodnout na kuřecí a rači zkrmovat řidiče
asi změnim Ešusovi jídelníček teda
jestli neumřu
nápodobně, páč Biluše s Kejtlínou mě pěkně strašej vedle