Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 12:22
- Nahlásit

PetraK
mi to někdo musel vypít to neni možný, tam neni nic, fakt, ani vodkaz ani nic, kuwa co už dneska neseberou, i přípitek
a jéje, zrovna takovou dobrou věc a ty jí nevidíš.... tě lituju

no to má Esšálek taky , kupodivu už ani nechce lítat mimo cesty, je jak dámička, když může chodí enem po cestičkách
u nás chodí po cestičkách piraňa... přišla na to, že je to pohodlnější.... plesnivec ovšem skáče v tom přemrzlým a neustále si ty strupy strhává.... takže včéra dostal na cestu bandáž a byl z ní trochu nesvůj ( sem mu obtočila dvakrát obvaz okolo nožky a přelepila leukoplastí)

nechceš poslat Esšálka teda?? To by asi bylo hned živějc. Brut, Esšálek a Alu jako jedna jediná.....
joj, to by bylo super veselo.... bych nevěděla, kterého z nich chytat jako prvního ... navíc piraňa se nenechává ojíždět, to je pod její důstojnost .... to by byl blázinec.... nene, dneska mi holka přiveze Králíčka, takže tu zase budou alespoň tři magoři

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 12:36
- Nahlásit

brut

nenechává ojíždět, to je pod její důstojnos

no Růža si to evidentně uživala , taky pěkný prase

brut

. přišla na to, že je to pohodlnější..

no, chytrý jsou. A když není cesta a jdeme prostorem přes pole naleze Ešus do běžecký stopy. Teď o nic nejde, protože to neprošlápne, jak je to zmrzlý, tak ho nehoním, ale já jdu vedle (však ono mi trocha tý náhamy v rámci tréninku jen udělá dobře, sem se takhle včera dost zničila-ale rozhejbala jsem tak ty záda), páč mě by to teda neuneslo už no a takhle jsem zapadla do tý díry nějaký. Fakt nechápu, kde se v poli vzala taková díra . Nejsem nijak veliká, ale trpaslik taky ne a zapadla jsem oběma nohama naráz fakt až po zadel.

tě lituju

mně je mě taky líto. úplně ze všech lidijůch nejvíc

brut
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 12:48
- Nahlásit

PetraK
no Růža si to evidentně uživala , taky pěkný prase
piraňa by štípala

no, chytrý jsou. A když není cesta a jdeme prostorem přes pole naleze Ešus do běžecký stopy. Teď o nic nejde, protože to neprošlápne, jak je to zmrzlý, tak ho nehoním, ale já jdu vedle (však ono mi trocha tý náhamy v rámci tréninku jen udělá dobře,
Bruta to neunese... přece jen 35kg je už dost, navíc blbec fakt skáče v tom napadaným a přemrzlým, děsně si to užívá a já pak ošetřuju škrábance.
V hlubokým jí nemůžu, během chvíle mi bolí nožka, takže se snažím jít ve vyšlapaným a stejně jsem za chvíli naprosto hotová. Takže nechávám velký venčení na synkovi nebo na mužským, ať si taky trochu užijou

mně je mě taky líto. úplně ze všech lidijůch nejvíc
trupko

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 12:58
- Nahlásit

brut

během chvíle mi bolí nožka, takže se snažím jít ve vyšlapaným a stejně jsem za chvíli naprosto hotová. T

to je naprosto jasný, já byla včera taky vyřízená., Dusala jsem záměrně v tom hluboký (posléze teda evidentně až v nejhlubším ), abych si dala zátěž. Začla jsem teď zase cvičit v naší domácí posilovně, víkend vynechávám,tam se drtim při procházkách - v sobotu jsem si dala běh v hlubokým sněhu- je to horší jak rotoprt

piraňa by štípala

Piraňa je evidentně dáma, kdežto Růža je prachsprostá davajka

Bruta to neunese... přece jen 35kg je už dost, navíc blbec fakt skáče

no to Ešus taky skákal - ešče v sobotu, když jsem si dala ten běh hlubokým sněhem, ale na konci prochajdy prej už ne-e-e. Teď chodí, zlehýnka našlapuje, tlapy roztačený na 150% procent a hásky po cestičkách

brut
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 13:03
- Nahlásit

PetraK
to je naprosto jasný, já byla včera taky vyřízená.,
ti někdy nevím, jestli to není spíš "nařízená" ( jako střela ) než "vyřízená"

v sobotu jsem si dala běh v hlubokým sněhu- je to horší jak rotoprt
blázne ... já jsem ráda, když se ploužím ještě běhat ...

Piraňa je evidentně dáma, kdežto Růža je prachsprostá davajka
jj, piraňa je dáma, ale děsně šílená a otravná ( momentálně mi opět chrní na klíně a odmítá se hnout)

no to Ešus taky skákal - ešče v sobotu, když jsem si dala ten běh hlubokým sněhem, ale na konci prochajdy prej už ne-e-e.
chytrej hošíček.... ví, že tenhle typ sněhu je na prd

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 13:21
- Nahlásit

brut

ti někdy nevím, jestli to není spíš "nařízená" ( jako střela ) než "vyřízená"

mluvíš o sobě či o mě

já jsem ráda, když se ploužím ještě běhat ..

no ale to dá rozum pani. A navíc, já to potřebuju jako prase drbání, zlenivěla jsem.
Hm tuhle jsem se na něco koukala, na běh nějakej a zjistila jsem, že mi hrozně ale hrozně chybí ten adrenalin před startem, kdy je člověk napnutej jak guma u spoďárů, v hlavě tmu a jen se soustředí, KDY, KDY má vyrazit. To je takovej nářez!!! jsem blbá, že jsem s tím skončila a začínat to už jsem líná.

ví, že tenhle typ sněhu je na prd
no a má pravdu, páč mi ten sníh zničil moje botky nadkotníkofky, který jsem si chystala na Štajny. Mi to normálně podrápalo barvu dolů , Brtnik teda tvrdí, že to má aspoň patinu, ale nevim - koukala jsem včera po jinejch, našla - tydle:

http://mondobizaro.cz/rock-shop/boty-kmm-heavy/322 3-KMM-HEAVY-14-direk-5-prezek-369-cerne.html

jenže maj jen 36. Já sice tuhle velikost můžu, ale ne u těhle bot, . Takže smolikof, musim hledat dál.

momentálně mi opět chrní na klíně a odmítá se hnout
mi se hošíček na klín nevleze maximálně mi tak na něm může sedět, ale je hrozně kostnatej, dycky mi vytlačí modřinu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 13:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Brůtko- Sokolov má v útulku tohle:

http://www.sokolov.cz/scripts/detail.php?pgid=285

ví se o tom?

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 13:52
- Nahlásit

PetraK
Sem vám chtěla nabídnout na půjčení svoje excelentní martenksy po kolena, ale už jsem přišla s křížekm po funuse- byla ste na cestě. teď vidím,.že máte fkus eště jinde
P.S. obrázek šampíčka se mi zobrazuje všade i bez přihlášení, tak že to tvůj comp je zarytý abstinent.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:00
- Nahlásit

PetraK
Sokolov má v útulku tohle:
neví se o něm....teda alespoň nevím, že by ho někdo postrádal.... jdu ho dát na stránky. Telefon v útulku je nedostupný, takže žádné bližší informace zatím nemám...

mluvíš o sobě či o mě
o tobě přece néééé ( o sobě se nemůžu vyjadřovat... to nechám na jiných )

no ale to dá rozum pani. A navíc, já to potřebuju jako prase drbání, zlenivěla jsem.
o tom vůbec nemluv... já taky a mooooc. Od tý doby co mám berle, jsem líná jak veš v kožichu ... bohužel s tím nic moc neudělám, páč to co bych ráda dělat nemůžu...

To je takovej nářez!!! jsem blbá, že jsem s tím skončila a začínat to už jsem líná.
mno, spíš líná než blbá , ale začít můžeš i teď, spousta lidí běhá jen pro radost z toho adrenalinu a začínaj až kolem čtyřicítky

no a má pravdu, páč mi ten sníh zničil moje botky nadkotníkofky, který jsem si chystala na Štajny. Mi to normálně podrápalo barvu dolů
já mám taky zničený botky.... sem hlásila, že si musím koupit nový ( což zase bude děsný, protože se svýma nárokama na roztažnost, velikost a pohodlnost to bude šílenej kolotoč)

koukala jsem včera po jinejch, našla - tydle:
jejda, co je to za boty? Bych si v nich připadala jak ve svěráku

mi se hošíček na klín nevleze maximálně mi tak na něm může sedět, ale je hrozně kostnatej, dycky mi vytlačí modřinu.
sem ráda, že mám na klíně jen piraňu, být to Brut, tak už nikdy nevstanu z křesla

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:05
- Nahlásit

Hyena
excelentní martenksy po kolena

a máte vobrázek?

máte fkus eště jinde

a tak já sem celá někde jinde
(třeba když jsem před sto lety nastoupila do svý první práce do PZO a potkala jsem pana geniálno ředitele, tak ze mě měl tro-o-o-šilnku šok, páč mě potkal na chodbě, celou v černym, s baretem, kalhoty nad kotniky na kšandách - jedna kšanda pidilatově reflexně růžová, druhá zelenožlutá, černý křusky s tkaničkama též vyvedenýma v těchto barvách. Udělal jen hép-hép a víc z něj nevyrazili , byl to pán, kterej poslal bez debaty šéfku oddělení převlíknout, když dorazila do práce dle jeho názoru dostatečně nereprezentativně oblečená)

tvůj comp je zarytý abstinent.

že já dycky vyfásnu hajtru nějakou

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:09
- Nahlásit

PetraK

Tuty krasavice mám- teda mimo jiné....

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:15
- Nahlásit

brut
o tobě přece

, to mi řikaj fšicí, že sem neřiditelná

mno, spíš líná než blbá

tehdy ještě líná ne-e. Já tehdy nestíhala - závodně atletiku, volejbal a madurýdu a Brtnika. Líná jsem tetkon už. A pak - rekreačně by mě to nebavčilo, jen tak. A krátký tratě pro babičky se tušim nedělaj, já jsem sprinter. Běhá se, to vim, ale vim jen o těch dlouhejch. A to mě nebavilo nikdy i když mi to taky šlo, ale je to nuda. Nejni nad to zaklínit se do bloků a vystřelit. Jooooj! Krátká rychlá akce

( což zase bude děsný, protože se svýma nárokama na roztažnost, velikost a pohodlnost to bude šílenej kolotoč)

bože to bude zas jak s tou lednicí (no ale jsem na tom stejně

brut
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:16
- Nahlásit

PetraK
[i]třeba když jsem před sto lety nastoupila do svý první práce do PZO a potkala jsem pana geniálno ředitele, tak ze mě měl tro-o-o-šilnku šok, páč mě potkal na chodbě, celou v černym, s baretem, kalhoty nad kotniky na kšandách - jedna kšanda pidilatově reflexně růžová, druhá zelenožlutá, černý křusky s tkaničkama též vyvedenýma v těchto barvách. Udělal jen hép-hép a víc z něj nevyrazili , byl to pán, kterej poslal bez debaty šéfku oddělení převlíknout, když dorazila do práce dle jeho názoru dostatečně nereprezentativně oblečená
přežil ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:17
- Nahlásit

Hyena

Tuty krasavice mám- teda mimo jiné..

gůt,gůt, taky gůt, jen ta fuška, než se člověk zašněruje což?

brut
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:19
- Nahlásit

PetraK
to mi řikaj fšicí, že sem neřiditelná

tehdy nestíhala - závodně atletiku, volejbal a madurýdu a Brtnika.
ajajaj... ach ty priority

A krátký tratě pro babičky se tušim nedělaj, já jsem sprinter.
tak choď pozdě na tramvaj a budeš to mít i s tím adrenalinem ... jinak vím teda taky o těch dlouhejch

bože to bude zas jak s tou lednicí
ještě horší, páč v lednici nechodím

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:28
- Nahlásit

PetraK
gůt,gůt, taky gůt, jen ta fuška, než se člověk zašněruje což?
A tak to jo, proto mám pro běžný provoz "civilizovanější " varienty Dr, martense

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:43
- Nahlásit

brut
ach ty priority

no ono to tehdy bylo i o tom, že se nám vyměnil trenér za trenérku - tak trochu krafku a já si určitý věci nenechám líbit, no.... takže prostě s atletikou rozchod od stolu a lóže

tak choď pozdě na tramvaj a budeš to mít i s tím adrenalinem

to už dělám. Dávno. Jeden ředitel zdejšího oddělení, který jezdí ze stejných končin jako já, říká, že vždycky tipuje, jestli stihnu nebo nestihnu. Stíhám! Pravil, že stíhám i tu co už odjela včera , nezbejvá mi ale nic jinýho, páč kvůli zvěři chodim pozdě no

vole!
Hyena

pro běžný provoz "civilizovanější "

kolik, jenom patnáct dírek?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 16:02
- Nahlásit

brut

přežil ?

s žinfárktem, ale jo. Ani neměl sílu mě poslat dom. Ale to bychom se se zlou potázali, páč todle se dá praktikovat tak max. na základce a to ešče v případku, že je to opravdu nějakej úlet do echt-gold extrému.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 17:41
- Nahlásit

PetraK
no ono to tehdy bylo i o tom, že se nám vyměnil trenér za trenérku - tak trochu krafku a já si určitý věci nenechám líbit, no....
to je mi nějak povědomý.... kluk takhle odešel jinam a má klid...

to už dělám. Dávno
tak to neporadím, ale zkusím při pečení tvarohových šátečků popřemýšlet a třeba mně něco jiného napadne

vole!

a to mně ještě letos čeká vybírání nové postýlky, roštu a matrací..... rodina se už teď děsí, sice nevím proč, ale už teď vím, že s postelí to bude prekérka, s roštem taktéž a snad jen ty matrace zvládneme v klídku a hlavně rychle

brut
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 17:42
- Nahlásit

PetraK
žinfárktem, ale jo. Ani neměl sílu mě poslat dom
se mu nedivím...asi si včas uvědomil, že by jsi druhý den mohla přijít v ještě horší ( pro něj samozřejmě) kombinaci a to by ztratil ouplně reputaci

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 23:15
- Nahlásit

kukukukukukuku atd.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 08:43
- Nahlásit

Bré ranko

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 09:24
- Nahlásit

Brý den,
tak sem včera stihla skoro šecko co bylo třeba hlavně to Dýpíhá... svítí u nás sluníčko a je tu jak v pohádce, řemeslníci makají a už se blíží do finiše ... tož mám hnedkonc lepčí náladu bo bordel přehlížím huž aby to bylo sice bude trvat tak 14 dní než to postupně doděláme ale hlavně že už je to takhle dalekooo

bude dělat někdo výcuc ? třeba paní velkomajitelová skorovelkofora by mohla dycky shrnout co se tu naškrábalo za celej den, týden...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 09:29
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁÁÁÁJN!!

DEPEEEEEEEEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!

tak, už bych si jednu flákla - včerejší test z němčiny byl na ránu pěstí mezi voči. POŘÁD SE MI TAM PLETE TA ANGLINA, furt tam přidávám sloveso být. HILFÉÉÉÉÉÉÉÉ, HILFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ. , nejdem mi to vytlouct z makovice

a včera mi někdo vyměnil Ešusa - byl nějak podezřele hodnej.

A poslouchaj mě cizí psi. Teda psi - feny u nás mají výmarajdu - to je nářez, ten pes nezná jedinej povel, teď s ní choděj snad jen na vodítku, protože jim na dvě hoďky utekla, je mladá, rok a čtvrt, pak jí nechala panička na plácku s Ešusem vylítat - ty gejzíry energie co z ní lítaly!. Tak jsem jí ředvedla, jak by jí dokázala poslouchat, kdyby jí motivovala (sem měla v kapse piškoty s masem z poliftky), už jsem je posílala na cvičák, ale marnost nad marnost. S holčinou flákla o zem, jak se řítila za Esšálkem.... no nářez.

A Hyena bude mít o víkendu dobrou lyžovačku, když připadlo, což?

Eimy
kukukukukukuku atd.

ses nějak rozkukala, za kolik lidí kukáš? nejsi březí?

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 09:30
- Nahlásit

PetraK
A Hyena bude mít o víkendu dobrou lyžovačku
Si pište pani, nějak čubě to hárání musím pomoct přetrpět

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 09:52
- Nahlásit

Hyena

asi sem se zamilovala. Do tědlech štýlovek:

nějak čubě to hárání musím pomoct přetrpě

a neměla byste jí mučit spíš až po? Až jako prevenci falešky? Se v tom nevyznám vůbec

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:03 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
asi sem se zamilovala. Do tědlech štýlovek:
No ty ste mi sem neměla dávat Mocinky hezký.Ale já má jeden z puberty ještě nesplněný sen- kytičkovaný marteny....jednou si je určo koupám, bo je furt vyrábí.
a neměla byste jí mučit spíš až po? Až jako prevenci falešky?
No to jí budu "mučit " taky Ale teď jí vymýšlím náplň, aby se mi moc nezabývala myšlenkama na sex.

Eire
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 10:06
- Nahlásit

PetraK

Si nemůžu pomoct,pri pohledu na tvoje zamilované mě naskočilo todle http://www.youtube.com/watch?v=TxBeJfZU8xk

Jinak pěkný den a ještě hezčí zítřky http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/vystraha-v-noci-na -stredu-az-27-c-pak-hrozi-bila-tma-mapa.html todle nemůžu hodit na davitkovou,bo by humříla už navždycky

jana33
Člen
- Nahlásit

PetraK
Hyena k tomu přistupuje jako u sebe - myšlenky na sex? Zahnat prací

Hyena
Člen
- Nahlásit

PetraK
Něco jako tady

a nebo tady

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání